A pophercegnő már minden bizonnyal jelen lesz az augusztus 28-án megrendezésre kerülő Video Music Awardson.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közel tíz év után ismét az VMA színpadán bizonyíthat Britney Spears
2016. augusztus 17. 14:31
Tehetséges nő az biztos!
De az a kígyó....jaj de undorító..
De az a kígyó....jaj de undorító..
2016. augusztus 17. 15:20
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Elég hatásos azért az a videó, kíváncsi leszek! Remélem, valami nagy dobásra készül, és nem a Make Me-t adja majd elő, mert az valami borzalmasan gyenge, valami pörgős zene kéne inkább, amire legalább olyan intenzitással táncol, mint a Billboardon a megamixére.
Nyilván egy nem burkolt utalás a 2001-es, ikonikus I'm A Slave 4 U előadására, amiben egy albínó pitont vett a nyakába.
Idézet (FriendsForever @ 2016.08.17. 14:52)
Már várom!
Egyébként miért van ott az a kígyó? 
Nyilván egy nem burkolt utalás a 2001-es, ikonikus I'm A Slave 4 U előadására, amiben egy albínó pitont vett a nyakába.
2016. augusztus 17. 15:22
Idézet (Dóra119 @ 2016.08.17. 14:49)
Most akkor a kígyó mit szimbolizál ebben a kisfilmben?
gondolom a visszatérését a vma-ra, mivel 2001-ben a slave 4 u-t is egy hasonló példánnyal adta elő
2016. augusztus 17. 16:09
" ...először csendül fel élőben..." Ja, képzelem mennyire lesz élő.. Az a baj szerintem, hogy a nagy beharangozás ellenére, megint kapunk valami harmatgyenge produkciót, mint ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk. De ne legyen igazam..
2016. augusztus 17. 16:16
Remélem, hogy jó nagy dobással adja majd elő az új számát.
2016. augusztus 17. 18:14
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Te jó ég, 9 éve vár erre az emberiség!
El se hiszem, úristen *0* ♡♡ Azt kell hogy mondjam, egyszerűen döbbenetes hogy mit művel mostanság Britney
Az elmúlt években alig csinált valamit Vegason kívül, de most, komolyan mondom csak kapkodom a fejem annyira felgyorsultak a dolgok
Minden héten új dal, olyan promók, amikhez hasonlót már nagyon rég nem láthattunk Brit esetében, interjúk...és most ez a VMA
uramisten *-* elmondhatatlanul boldog vagyok most és ezt csak az értheti aki nagyon nagyon megszállott Britney fan, mint én. A VMA az a show, ahol Britney történelmet ír. Amelyik VMA-n fellép, az ezer százalékig legendás fellépés lesz, hiszen a legikonikusabb fellépései mind VMA-s fellépések, a 2001es I'm A Slave 4 U-ssal az élen:D Nem túlzok ha azt mondom, az Britney leghíresebb fellépése:D lélegzetelállítóan csodálatos volt, bár ott lehettem volna *-* kár hogy 1 éves se voltam akkor XDd
Természetesen a többi VMA-s fellépését is ugyanúgy imádom ♡♡ Iconney *-* <33
Szóval...eszméletlen boldog vagyok, amióta szeretem (5 éve lassan), azóta soha nem pörgött még ennyire, 2004 óta nem volt még ilyen jó formában mint most.*-* Most tényleg visszatért, ez az én Britneym *-* Rettenetesen büszke vagyok rá, csak így tovább életem :* :* ♡♡♡
Természetesen a többi VMA-s fellépését is ugyanúgy imádom ♡♡ Iconney *-* <33
Szóval...eszméletlen boldog vagyok, amióta szeretem (5 éve lassan), azóta soha nem pörgött még ennyire, 2004 óta nem volt még ilyen jó formában mint most.*-* Most tényleg visszatért, ez az én Britneym *-* Rettenetesen büszke vagyok rá, csak így tovább életem :* :* ♡♡♡
2016. augusztus 17. 18:22
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Idézet (Dóra119 @ 2016.08.17. 14:49)
Most akkor a kígyó mit szimbolizál ebben a kisfilmben?
Ezek a tárgyak amik a vidiben vannak Britney eddigi karrierjének fontosabb állomásait szimbolizálják, a kígyó például a 2001es vma-s I'm A Slave 4 U-s fellépést, amikor egy kígyóval a nyakában táncolt. Az elején a telefon az 1999es Rolling Stone magazin címlapját, ami Britney legelső címlapfotója volt:D A fátyol a 2003as Madonnával csókolózós fellépést, a piros latex cat ruha meg az Oops I Did It Again klipet szimbolizálja (remélem az is benne volt, úgy emlékszem xd). A parfümök meg a parfümjeit amiket eddig kiadott
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: