Selena Gomez Zayn Malikkal csalta Justin Biebert?
2016. augusztus 17. 19:27
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
MissTiniStoessel - én is így gondolom ahogyan te, de tekerj lejjebb ott már le írtam nem is tudom kinek vagy lehet csak általánosságban hogy nem tudunk mit tenni nem fog változni semmi sem attól h 100an írjuk ugyanazt.
2016. augusztus 17. 19:38
Ezek szerint mindketten csalták a másikat. Szép kapcsolat volt mondhatom. -.-
2016. augusztus 17. 20:04
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Méghogy Justin szereti a rajongóit...jó vicc!
2016. augusztus 17. 20:17
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Kíváncsi vagyok, mennyi lehet ebből igaz.
2016. augusztus 17. 20:25
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Ez faszság, ne nézzetek minket hülyének! Valószínüleg kamu a téma. Ássa el magát a cikk írója hogy kamut terjeszt...Justin hol szereti a rajongóit? Ember, most ír az egész világsajtó arról hogy visszavonul mert elege van... Keverjük bele Zayn-t is, akinek szerintem tök mindegy mert csak dob a hírnevén miszerint Sel-el kavart...Ami ugye kamu
szal ennyit erről Bieber... Selena is tök jó, legtöbbször védi a magánéletét, meg hogy akadjanak már le a személyes dolgairól, ez oké, De édesem akkor ne írkálj Bieber instás képei alá, ő is csak a szart kavarja... Justin meg utálja csak nyuuugodtan a rajongóit, mert egyszer majd huss azok is eltünnek... Lényeg a lényeg hogy a cikk kamu...
2016. augusztus 17. 20:26
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Viszont az intro kép 10/10-es ;D
2016. augusztus 17. 21:20
Ha ez kamu,nekem Justin és Selena kapcsolatáról még mindig ugyanaz a véleményem: egyszerűen nem volt egészséges. Szerintem nincs olyan ember,aki ne unná,hogy minden újság/oldal az ő kapcsolatával van tele,és szinte már meg sem ölelhet úgy valakit,hogy a következő téma ne az legyen,hogy:
x és y kapcsolatának vége,mert x csalta y-t.
x és y kapcsolatának vége,mert x csalta y-t.
2016. augusztus 17. 21:30
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
emily92-17, MissTiniStoessel, mindenki más: Lehet, hogy ha a hírszerzők topikjában leírnák a tagok, lehetne változtatni, ugyanis innen nem jut el a moderátorokhoz.
2016. augusztus 17. 21:33
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Egyetértek veletek! Eddig szerettem a Starityt, és jó volt olvasni mások véleményét az oldalon, de az már elég idegesítő, hogy Lexi mennyi hazugságot és tipikus "még a legfanatikusabbakat sem érdekli" összeír.
Szerintem az nem véletlen, hogy ennyi negatív hozzászólás van a cikkek alatt.
Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség.
Szerintem az nem véletlen, hogy ennyi negatív hozzászólás van a cikkek alatt.
Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség.
2016. augusztus 17. 21:41
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Na ne máár!
Persze, keverjük már egyből bele Zayn-t is, akinek sztem tökmindegy ki viszi fel a hírnevét egyre feljebb
Lehet, hogy mind a ketten csalták a másikat, de nem nagyon hiszem, hogy Sel Pont Zaynnel csalt volna
Persze, keverjük már egyből bele Zayn-t is, akinek sztem tökmindegy ki viszi fel a hírnevét egyre feljebb
Lehet, hogy mind a ketten csalták a másikat, de nem nagyon hiszem, hogy Sel Pont Zaynnel csalt volna
2016. augusztus 18. 12:23
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Jajj mindenki ezt irja h kamu
de Lexi tehetseges es az ujsagirok 96% kamut ir nem tehet rola lehet nem kamu es a Starity azer van h ami a Sztarokkal tortenik cikket irjon rola lehet kamu vagy nem de errol cikket kellett irni mivel minden nagyobb kozossegi oldalon ez a cikk meg van irva ... Lexi a Staritynek borzasztoan sok cikket irt minden ember tevethet . ... Nagyon sokan megirtak mas kozosegi oldalakon ezt ..
2016. augusztus 18. 19:15
Ez a csaj már mindenki ágyában megfordult...Nem lepődök meg.
2016. augusztus 18. 19:52
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Miert nem nezel utana. dolgoknak mielott cikket irsz? szerintem a keppol is nagyon jol kiveheto, hogy meg van szereksztveXD egyre rosszabb ez. starity..
2016. augusztus 18. 23:13
leszarom már ezt a drámát, majd ennek se lesz semmilyen híre aztán.
én Justin mellet állok, bármi is legyen.
#teamjustin
én Justin mellet állok, bármi is legyen.
#teamjustin
2016. augusztus 19. 10:21
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Fhú baszki,ennek a cikk írójának is volt esze... elsőnek utána kéne nézni hogy igaz-e,mert az ott k*rvára de PS
2016. augusztus 19. 10:37
|
|
AriAshaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 257456 offline
|
Na elég legyen már ebből hogy mindenki Selenát piszkálja,semmi nem biztos ezt pedig igazán felesleges a nyilvánosságra hozni hiszen senkinek semmi köze nincs ehez, ez az ő dolguk ők majd elrendezik. Én amúgy ezt nem igazán hiszem el,hiszen ha ez télleg megtörtént volna akkor valószínűleg a a lesifotósok miatt már hamarabb kiderült volna ez. És ebből a cikkből kb SEMMIT nem tudtunk meg hiszen itt semmi nem biztos amit leírtak! Kész szánalom ez az egész.. Én Selena pártját fogom és felháborítónak tartom hogy ilyeneket írjanak egy gyönyörű,kedves,aranyos,tehetséges színésznőröl!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: