Starity

Selena Gomez Zayn Malikkal csalta Justin Biebert?

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 17. 15:18 #81
forever.romanci
forever.romanci
quiero saber de la vida

Státusz190713 ♡ monsta x concert
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7337
Csatolások: 952
Azonosító: 249515
Gondoltam, hogy itt se marad el a kommentháború! rohog.gif
2016. augusztus 17. 15:33 #82
- törölt felhasználó -    
remélem, h. malik is beszáll a csatározásba, akit majd perrie edwards / little mix + one direction követ, harry styles és a jenner lány majd az egész kardashian-jenner família, amit már taylor swift sem hagyhat szó nélkül, újra előkerülnek a megbántott exek...
2016. augusztus 17. 15:34 #83
- törölt felhasználó -    
Amikor megláttam, hogy ki írta a cikket, már nem számítottam semmi jóra, aztán elolvasva rá kellett jönnöm, hogy a szariti ismét hozza a megszokott formáját. Csodálkoztok, hogy minden ilyen írás alatt vagy egy-két épeszű ember, aki panaszkodik a cikkek tartalmával kapcsolatban? Ilyenkor talán el kéne gondolkodni, hogy nem mindenki mással van a baj. Ezek a cikknek csúfolt irományok kezdenek már unalmasak lenni. Nem vagyok se Selenának, se Justinnak nagy rajongója, mégis már a "balhé" napján láttam, hogy melyik kommentek voltak valódiak és melyek csupán photoshop szüleményei. Egyszerűen idegesítő már, hogy ezen az oldalon egy ember ír cikkeket és ő sem képes alapos munkát végezni. Ez az oldal nem a New York Times, nyilvánvalóan, de ha már egyesek annyira nagy szerkesztőnek és újságírónak képzelik magukat, akkor igazán odafigyelhetnének, hogy valami minőségit adjanak ki a kezeik közül. *ragequit* pardon.gif
2016. augusztus 17. 15:40 #84
Csillbab
Csillbab
visszatérő vendég

StátuszJust promise that you won't forget we had it all
Hozzászólás: 141
Csatolások: 1
Azonosító: 138512
Végre vége lett a Taylor-Kardashian-Calvin botránynak erre jön egy másik gyerekes, óvodás szintű "sztár háború". Elég szomorú, hogy két 22-24 éves felnőtt ember csak így tudja megoldani a nézeteltérésüket. Nyilvánosan, hogyan mindenki lássa és egy jó darabig róluk szóljon minden.
2016. augusztus 17. 15:42 #85
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Csatolások: 0
Azonosító: 213748
Vicces ,hogy nincs jobb dolguk mint a múltal foglalkozni _nevet.gif Mind a ketten tovább léptek nem kellene felhozniuk a multat. unsure.gif
2016. augusztus 17. 15:43 #86
Miss.Vicious
Miss.Vicious

A Taylor-Kardashian-Calvin botrány legalább vicces volt.
2016. augusztus 17. 15:50 #87
- törölt felhasználó -    
NastyDiamond igazad van. Bár erősen fogalmaztál, de ezt gondolom annak lehet belátni, hogy te is észrevetted már ha kétes hírértékű, félrevezető vagy elírásokkal teli cikket látni, akkor azt leggyakrabban LexiCobain jegyzi. Hidd el nem csak neked lehangoló, hogy minőség helyett a mennyiségre utazik. Ezt a cikket igazából törölni kellene, mivel félrevezető. Sőt meg sem kellet volna jelennie.
2016. augusztus 17. 16:16 #88
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Hát szerintem ez egy akkora nagy hülyeség és én nem akarok mást hozzáfűzni.
2016. augusztus 17. 16:18 #89
nastydiamond
nastydiamond
új tag

StátuszI'm a soldier that just can't forget the battle.
Hozzászólás: 12
Azonosító: 252632
Idézet (Ag_laja @ 2016.08.17. 15:50)
NastyDiamond igazad van. Bár erősen fogalmaztál, de ezt gondolom annak lehet belátni, hogy te is észrevetted már ha kétes hírértékű, félrevezető vagy elírásokkal teli cikket látni, akkor azt leggyakrabban LexiCobain jegyzi. Hidd el nem csak neked lehangoló, hogy minőség helyett a mennyiségre utazik. Ezt a cikket igazából törölni kellene, mivel félrevezető. Sőt meg sem kellet volna jelennie.

Már hónapok óta látom, hogy milyen cikkeket közöl le Lexi Selenáról, és mivel évek óta követem őt és a legnagyobb kedvencem, ennyi idő után azért már elkezdte bökni a csőrömet, hogy ennyi hamis dolgot ír, és annyit tartogattam magamban a véleményem, hogy nem sikerült "gyöngéden" megfogalmaznom ezt az egészet. Én teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal smileeee.gif
2016. augusztus 17. 16:22 #90
- törölt felhasználó -    
Eddig is zavart ez az újabb sztárviaskodás, de hogy már photoshoppal is belekreálnak az ügybe újabb fordulatokat? Több, mint sok.
2016. augusztus 17. 16:30 #91
- törölt felhasználó -    
Az egész ps. Már abból is le lehet következtetni,hogy nem teregeti ki ennyire a szennyest senki se xd az viszont elég idegesítő hogy a cikk író még csak utána se nézett a dolognak. Én jobban tudom,pedig nem nagyon követem Selenát meg Justint laugh.gif
2016. augusztus 17. 16:59 #92
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Szerintem Selena a megcsalós kommentjével rendesen a földbe döngölte Biebert, és gondolom, kétségbeesésében nem tudott mással előrukkolni, mint azzal, hogy Sel Zayn-el kavart. Szerintem ez kizárt dolog rolleyes.gif
2016. augusztus 17. 17:03 #93
Miss.Vicious
Miss.Vicious

Az a photoshoppolt kép Jb Selena és Zaynrol nagyon vicces mellesleg rohog.gif
2016. augusztus 17. 17:15 #94
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Nem szeretnék kötekedni, de nem kellene kicsit utánanézni a dolgoknak mielőtt tényként közölnétek az emberekkel? Itt nem csak Lexi a hibás, hanem az is, aki engedélyezi az ilyen kacsa cikkek megjelenését. Engem személy szerint hidegen nagy Jelenáék szappanoperája, nem tartom hírértékűnek, de ha már írtok róla, akkor kérlek figyeljetek oda, hogy a közölni kívánt tartalom legyen valódi, és ne vezessétek félre (az amúgy is naiv) jó népet.
2016. augusztus 17. 17:36 #95
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.08.17. 17:15)
Nem szeretnék kötekedni, de nem kellene kicsit utánanézni a dolgoknak mielőtt tényként közölnétek az emberekkel? Itt nem csak Lexi a hibás, hanem az is, aki engedélyezi az ilyen kacsa cikkek megjelenését. Engem személy szerint hidegen nagy Jelenáék szappanoperája, nem tartom hírértékűnek, de ha már írtok róla, akkor kérlek figyeljetek oda, hogy a közölni kívánt tartalom legyen valódi, és ne vezessétek félre (az amúgy is naiv) jó népet.

Lexi maga az oldal (egyik) cikkmoderátora már rég óta smileeee.gif
2016. augusztus 17. 17:45 #96
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Úgy siránkoztok itt hogy Selenáról hazugságot írtak egy cikkben de Miley Cyrusról is írtak hazugságokat az senkinek nem tűnt fel ( igen nekem ő a kedvencem-az egyik) De a többiekről Demi Lovato Taylor, Ariana MINDENKIRŐL SZÜLETNEK HAZUG CIKKEK AZOKÉRT MIÉRT NEM RINYÁLTOK ENNYIT? Lépjetek túl azon hogy a cikk hamis nem kell eret vágni csak mert hazugság a cikk. Felfogta mindenki nem nézett utána Lexi ha még 8an leírjátok se fogja törölni a cikket. Bocsánat mindenkitől de annyira kiborító hogy egy ilyen miatt rinyáltok. NEM FOGJA ELTÁVOLÍTANI A CIKKET HA FEJRE ÁLLTOK SE. ne legyetek már ennyire gyerekesek.
2016. augusztus 17. 17:52 #97
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Idézet (rammievengeance @ 2016.08.17. 17:36)
Lexi maga az oldal (egyik) cikkmoderátora már rég óta smileeee.gif

Óóó, így már minden világos... smileeee.gif
2016. augusztus 17. 18:06 #98
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Kétlem, hogy igaz lenne _nevet.gif
2016. augusztus 17. 18:17 #99
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Idézet (emily92-17 @ 2016.08.17. 17:45)
Úgy siránkoztok itt hogy Selenáról hazugságot írtak egy cikkben de Miley Cyrusról is írtak hazugságokat az senkinek nem tűnt fel ( igen nekem ő a kedvencem-az egyik) De a többiekről Demi Lovato Taylor, Ariana MINDENKIRŐL SZÜLETNEK HAZUG CIKKEK AZOKÉRT MIÉRT NEM RINYÁLTOK ENNYIT? Lépjetek túl azon hogy a cikk hamis nem kell eret vágni csak mert hazugság a cikk. Felfogta mindenki nem nézett utána Lexi ha még 8an leírjátok se fogja törölni a cikket. Bocsánat mindenkitől de annyira kiborító hogy egy ilyen miatt rinyáltok. NEM FOGJA ELTÁVOLÍTANI A CIKKET HA FEJRE ÁLLTOK SE. ne legyetek már ennyire gyerekesek.

Nem rinyálunk, nem gyerekeskedünk, csak arra próbáljuk felhívni a figyelmet, hogy a cikkek minősége már egy jó ideje a béka valaga alatt van. A Starity elsősorban nekünk, tagoknak köszönheti, hogy egyáltalán létrejött, szerintem cserébe elvárhatunk annyit, hogy ne nézzenek minket palimadárnak. Egyébként nem újkeletű, hogy az emberek panaszkodnak ezzel kapcsolatban, régebbi cikkeknél is lehet olvasni pár ilyen jellegű kommentet. Szerinted mit kellene tennünk? Maradjunk csendben, és tűrjük, hogy egy amúgy jó oldalból Bravo meg Popcorn féle szennylapot csinálnak? Szerintem ezt te sem szeretnéd. smileeee.gif
2016. augusztus 17. 18:46 #100
- törölt felhasználó -    
Ez rohadtul nem igaz!!! Ez a része a beszélgetésnek meg se történt!! Nem értem miért kell állandóan ilyet csinálni??!!
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok