Selena Gomez Zayn Malikkal csalta Justin Biebert?
2016. augusztus 17. 15:18
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gondoltam, hogy itt se marad el a kommentháború!
2016. augusztus 17. 15:33
remélem, h. malik is beszáll a csatározásba, akit majd perrie edwards / little mix + one direction követ, harry styles és a jenner lány majd az egész kardashian-jenner família, amit már taylor swift sem hagyhat szó nélkül, újra előkerülnek a megbántott exek...
2016. augusztus 17. 15:34
Amikor megláttam, hogy ki írta a cikket, már nem számítottam semmi jóra, aztán elolvasva rá kellett jönnöm, hogy a szariti ismét hozza a megszokott formáját. Csodálkoztok, hogy minden ilyen írás alatt vagy egy-két épeszű ember, aki panaszkodik a cikkek tartalmával kapcsolatban? Ilyenkor talán el kéne gondolkodni, hogy nem mindenki mással van a baj. Ezek a cikknek csúfolt irományok kezdenek már unalmasak lenni. Nem vagyok se Selenának, se Justinnak nagy rajongója, mégis már a "balhé" napján láttam, hogy melyik kommentek voltak valódiak és melyek csupán photoshop szüleményei. Egyszerűen idegesítő már, hogy ezen az oldalon egy ember ír cikkeket és ő sem képes alapos munkát végezni. Ez az oldal nem a New York Times, nyilvánvalóan, de ha már egyesek annyira nagy szerkesztőnek és újságírónak képzelik magukat, akkor igazán odafigyelhetnének, hogy valami minőségit adjanak ki a kezeik közül. *ragequit*
2016. augusztus 17. 15:40
|
|
Csillbabvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 138512 offline
|
Végre vége lett a Taylor-Kardashian-Calvin botránynak erre jön egy másik gyerekes, óvodás szintű "sztár háború". Elég szomorú, hogy két 22-24 éves felnőtt ember csak így tudja megoldani a nézeteltérésüket. Nyilvánosan, hogyan mindenki lássa és egy jó darabig róluk szóljon minden.
2016. augusztus 17. 15:42
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Vicces ,hogy nincs jobb dolguk mint a múltal foglalkozni
Mind a ketten tovább léptek nem kellene felhozniuk a multat.
2016. augusztus 17. 15:43
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
A Taylor-Kardashian-Calvin botrány legalább vicces volt.
2016. augusztus 17. 15:50
NastyDiamond igazad van. Bár erősen fogalmaztál, de ezt gondolom annak lehet belátni, hogy te is észrevetted már ha kétes hírértékű, félrevezető vagy elírásokkal teli cikket látni, akkor azt leggyakrabban LexiCobain jegyzi. Hidd el nem csak neked lehangoló, hogy minőség helyett a mennyiségre utazik. Ezt a cikket igazából törölni kellene, mivel félrevezető. Sőt meg sem kellet volna jelennie.
2016. augusztus 17. 16:18
|
|
nastydiamondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 252632 offline
|
Idézet (Ag_laja @ 2016.08.17. 15:50)
NastyDiamond igazad van. Bár erősen fogalmaztál, de ezt gondolom annak lehet belátni, hogy te is észrevetted már ha kétes hírértékű, félrevezető vagy elírásokkal teli cikket látni, akkor azt leggyakrabban LexiCobain jegyzi. Hidd el nem csak neked lehangoló, hogy minőség helyett a mennyiségre utazik. Ezt a cikket igazából törölni kellene, mivel félrevezető. Sőt meg sem kellet volna jelennie.
Már hónapok óta látom, hogy milyen cikkeket közöl le Lexi Selenáról, és mivel évek óta követem őt és a legnagyobb kedvencem, ennyi idő után azért már elkezdte bökni a csőrömet, hogy ennyi hamis dolgot ír, és annyit tartogattam magamban a véleményem, hogy nem sikerült "gyöngéden" megfogalmaznom ezt az egészet. Én teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal
2016. augusztus 17. 16:22
Eddig is zavart ez az újabb sztárviaskodás, de hogy már photoshoppal is belekreálnak az ügybe újabb fordulatokat? Több, mint sok.
2016. augusztus 17. 16:30
Az egész ps. Már abból is le lehet következtetni,hogy nem teregeti ki ennyire a szennyest senki se xd az viszont elég idegesítő hogy a cikk író még csak utána se nézett a dolognak. Én jobban tudom,pedig nem nagyon követem Selenát meg Justint
2016. augusztus 17. 16:59
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Szerintem Selena a megcsalós kommentjével rendesen a földbe döngölte Biebert, és gondolom, kétségbeesésében nem tudott mással előrukkolni, mint azzal, hogy Sel Zayn-el kavart. Szerintem ez kizárt dolog
2016. augusztus 17. 17:03
|
|
Miss.Vicious |
|
Az a photoshoppolt kép Jb Selena és Zaynrol nagyon vicces mellesleg
2016. augusztus 17. 17:15
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Nem szeretnék kötekedni, de nem kellene kicsit utánanézni a dolgoknak mielőtt tényként közölnétek az emberekkel? Itt nem csak Lexi a hibás, hanem az is, aki engedélyezi az ilyen kacsa cikkek megjelenését. Engem személy szerint hidegen nagy Jelenáék szappanoperája, nem tartom hírértékűnek, de ha már írtok róla, akkor kérlek figyeljetek oda, hogy a közölni kívánt tartalom legyen valódi, és ne vezessétek félre (az amúgy is naiv) jó népet.
2016. augusztus 17. 17:36
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.08.17. 17:15)
Nem szeretnék kötekedni, de nem kellene kicsit utánanézni a dolgoknak mielőtt tényként közölnétek az emberekkel? Itt nem csak Lexi a hibás, hanem az is, aki engedélyezi az ilyen kacsa cikkek megjelenését. Engem személy szerint hidegen nagy Jelenáék szappanoperája, nem tartom hírértékűnek, de ha már írtok róla, akkor kérlek figyeljetek oda, hogy a közölni kívánt tartalom legyen valódi, és ne vezessétek félre (az amúgy is naiv) jó népet.
Lexi maga az oldal (egyik) cikkmoderátora már rég óta
2016. augusztus 17. 17:45
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Úgy siránkoztok itt hogy Selenáról hazugságot írtak egy cikkben de Miley Cyrusról is írtak hazugságokat az senkinek nem tűnt fel ( igen nekem ő a kedvencem-az egyik) De a többiekről Demi Lovato Taylor, Ariana MINDENKIRŐL SZÜLETNEK HAZUG CIKKEK AZOKÉRT MIÉRT NEM RINYÁLTOK ENNYIT? Lépjetek túl azon hogy a cikk hamis nem kell eret vágni csak mert hazugság a cikk. Felfogta mindenki nem nézett utána Lexi ha még 8an leírjátok se fogja törölni a cikket. Bocsánat mindenkitől de annyira kiborító hogy egy ilyen miatt rinyáltok. NEM FOGJA ELTÁVOLÍTANI A CIKKET HA FEJRE ÁLLTOK SE. ne legyetek már ennyire gyerekesek.
2016. augusztus 17. 17:52
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (rammievengeance @ 2016.08.17. 17:36)
Lexi maga az oldal (egyik) cikkmoderátora már rég óta 
Óóó, így már minden világos...
2016. augusztus 17. 18:06
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Kétlem, hogy igaz lenne
2016. augusztus 17. 18:17
|
|
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.17. 17:45)
Úgy siránkoztok itt hogy Selenáról hazugságot írtak egy cikkben de Miley Cyrusról is írtak hazugságokat az senkinek nem tűnt fel ( igen nekem ő a kedvencem-az egyik) De a többiekről Demi Lovato Taylor, Ariana MINDENKIRŐL SZÜLETNEK HAZUG CIKKEK AZOKÉRT MIÉRT NEM RINYÁLTOK ENNYIT? Lépjetek túl azon hogy a cikk hamis nem kell eret vágni csak mert hazugság a cikk. Felfogta mindenki nem nézett utána Lexi ha még 8an leírjátok se fogja törölni a cikket. Bocsánat mindenkitől de annyira kiborító hogy egy ilyen miatt rinyáltok. NEM FOGJA ELTÁVOLÍTANI A CIKKET HA FEJRE ÁLLTOK SE. ne legyetek már ennyire gyerekesek.
Nem rinyálunk, nem gyerekeskedünk, csak arra próbáljuk felhívni a figyelmet, hogy a cikkek minősége már egy jó ideje a béka valaga alatt van. A Starity elsősorban nekünk, tagoknak köszönheti, hogy egyáltalán létrejött, szerintem cserébe elvárhatunk annyit, hogy ne nézzenek minket palimadárnak. Egyébként nem újkeletű, hogy az emberek panaszkodnak ezzel kapcsolatban, régebbi cikkeknél is lehet olvasni pár ilyen jellegű kommentet. Szerinted mit kellene tennünk? Maradjunk csendben, és tűrjük, hogy egy amúgy jó oldalból Bravo meg Popcorn féle szennylapot csinálnak? Szerintem ezt te sem szeretnéd.
2016. augusztus 17. 18:46
Ez rohadtul nem igaz!!! Ez a része a beszélgetésnek meg se történt!! Nem értem miért kell állandóan ilyet csinálni??!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: