Selena Gomez Zayn Malikkal csalta Justin Biebert?
2016. augusztus 17. 12:10
|
|
Liliignathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 258991 offline
|
Nem unják még magukat? Három éve szakítottak! Három éve!
Azóta még ha meg is csalta és le is harapta a fülcimpáját...kit érdekel? Elmúlt.
Selenának adok igazat, de ezt hagyhatta volna, neki nincsen beleszólása a dologba.
Justin meg. Úgy védekezik, hogy megvádolja az illetőt? Nevetségeees
Nem lehetne ezt egymás közt megbeszélni? Mert én személy szerint nem vagyok kiváncsi arra melyikőjük hányszor csalta meg a másikat és kivel.
Azóta még ha meg is csalta és le is harapta a fülcimpáját...kit érdekel? Elmúlt.
Selenának adok igazat, de ezt hagyhatta volna, neki nincsen beleszólása a dologba.
Justin meg. Úgy védekezik, hogy megvádolja az illetőt? Nevetségeees
Nem lehetne ezt egymás közt megbeszélni? Mert én személy szerint nem vagyok kiváncsi arra melyikőjük hányszor csalta meg a másikat és kivel.
2016. augusztus 17. 12:17
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Azt a betyár mindenit. Mik ki nem derülnek!
2016. augusztus 17. 12:23
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Azta! Belieber vagyok 2009 óta de azért nem minden dolgát támogatom Justinnak és Selenát is bírom
eleinte ebben az ügyben egyértelműen Selenának adtam igazat de ezek után...Zaynt nagyon szerettem mindig is és ez sem fog változtatni raja de valóban amit az előttem hozzászóló is modnott: Mik ki nem derülnek
2016. augusztus 17. 12:33
Persze, Selena megcsalta Justint. A New York-i szabadságszoborból pedig hamburger lett. Ez a komment úgy ahogy van PHOTOSHOP.
2016. augusztus 17. 12:35
Zayn amúgy is azt nyilatkozta egyszer hogy Selena nem az esete.
2016. augusztus 17. 12:36
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Amúgy azok az arckifejezések a képen xDDDD legjobbak komolyan mondom..
Justinnak az a szigorú,apáskodó,míg Sellynek az a mérhetetlenül nagy kétségbe esés,Zaynnek meg az a csodálkozás,és egyben rémültséget idéző arc.
Komolyan mintha magamat látnám viszont matekórán...XXDDDD
Tuti így reagáltak akkor is mikor megtudták...
Justinnak az a szigorú,apáskodó,míg Sellynek az a mérhetetlenül nagy kétségbe esés,Zaynnek meg az a csodálkozás,és egyben rémültséget idéző arc.
Komolyan mintha magamat látnám viszont matekórán...XXDDDD
Tuti így reagáltak akkor is mikor megtudták...
2016. augusztus 17. 12:43
|
|
nastydiamondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 252632 offline
|
Annyira szánalmas emberkék vannak ezen az oldalon, de LexiCobain, te aztán a legszánalmasabb vagy az egész közül. Nem tudsz az életben legalább egyszer utánanézni a dolgoknak, mielőtt összeírsz ennyi fost egy cikkbe? Már bocsánat, de ezt ennél szebben nem tudom megfogalmazni, annyira szánalmas amit művelsz. Ha kicsit utánanéztél volna a dolgoknak, tudnád, hogy mindkét fél egy hozzászólást írt és nem többet, azok pedig a következők:
"Selena: Ha nem tudsz megbirkózni az utálkozással, akkor fejezd be a barátnődről való posztolgatást, lol – ennek különlegesnek kéne lennie csak kettőtök között. Ne légy mérges a rajongóidra. Szeretned téged. Ott voltak neked, mielőtt bárki más.
Justin: Nem én vagyok az egyetlen, aki utálatot kap. Remélem, hogy mindannyian kedvesek tudtok lenni a barátaimhoz és egymáshoz. És igen, szeretem a Beliebereim."
Ennyi. Ennél többet nem írtak egymásnak. Mi lenne, ha végre rájönnél, hogy mekkora egy idióta vagy? Teleírod az oldalt hülyeségekkel, régen annyira jó volt, most meg az egész a te szaraiddal van tele, amiből majdnem semmi nem igaz. Erre már szavaim nincsenek, komolyan mondom. Gondolom nem hallottál még arról, hogy Photoshop. És arról se, hogy az emberek unalmukban összeírnak hülyeségeket, bár te is pont ezt csinálod. Szánalom.
"Selena: Ha nem tudsz megbirkózni az utálkozással, akkor fejezd be a barátnődről való posztolgatást, lol – ennek különlegesnek kéne lennie csak kettőtök között. Ne légy mérges a rajongóidra. Szeretned téged. Ott voltak neked, mielőtt bárki más.
Justin: Nem én vagyok az egyetlen, aki utálatot kap. Remélem, hogy mindannyian kedvesek tudtok lenni a barátaimhoz és egymáshoz. És igen, szeretem a Beliebereim."
Ennyi. Ennél többet nem írtak egymásnak. Mi lenne, ha végre rájönnél, hogy mekkora egy idióta vagy? Teleírod az oldalt hülyeségekkel, régen annyira jó volt, most meg az egész a te szaraiddal van tele, amiből majdnem semmi nem igaz. Erre már szavaim nincsenek, komolyan mondom. Gondolom nem hallottál még arról, hogy Photoshop. És arról se, hogy az emberek unalmukban összeírnak hülyeségeket, bár te is pont ezt csinálod. Szánalom.
2016. augusztus 17. 12:57
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Idézet (nastydiamond @ 2016.08.17. 12:43)
Annyira szánalmas emberkék vannak ezen az oldalon, de LexiCobain, te aztán a legszánalmasabb vagy az egész közül. Nem tudsz az életben legalább egyszer utánanézni a dolgoknak, mielőtt összeírsz ennyi fost egy cikkbe? Már bocsánat, de ezt ennél szebben nem tudom megfogalmazni, annyira szánalmas amit művelsz. Ha kicsit utánanéztél volna a dolgoknak, tudnád, hogy mindkét fél egy hozzászólást írt és nem többet, azok pedig a következők:
Szerintem nem nézi meg a hozzászólásokat, mert akkor már rég rájött volna, ugyanis a többi tag is pontosan ezeket írja le, de hát tudod, valahogy muszáj fenntartani a nézettségét.
Egyedül azokat sajnálom, akik elhiszik azt, amit leír.
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2016. augusztus 17. 13:01
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (nastydiamond @ 2016.08.17. 12:43)
Nem akarok senkit sem megvédeni, és előre szólok nem nyalizás vagy ilyesmi,(bár tök mindegy hiába írom senki sem hiszi el,de ez már a te bajod)
Szereted Selenát ez szép dolog,valóban csak pothoshop az egész,jogod van leírni a véleményed és jogod van megvédeni a kedvenced (én is ezt teszem)Viszont ahhoz egyáltalán nincs jogod hogy egy másik érző ember kemény munkáját leszóld..Látszik hogy Lexi mennyit dolgozott rajta,és nem csak a saját cikkein de másokén is (én már csak tudom,hisz napi szinten szoktam híreket beküldeni ami megjelenése előtt mindig alaposan jól át van nézve,mivel ember vagyok így én is hibázok tehát biztos akadnak benne elcsépelt mondatok ill.helyesírási hibák..)
Nem ismersz senkit gondolom személyesen ezen az oldalon,de egyből ítélkezel mások felett ami nem jó tulajdonság..Egy cikk miatt le "szánalmasozni" embereket eléggé gáz dolog..
Majd ha megtudod milyen egy ilyen oldalt vezetni te is másképp fogod látni a dolgokat..Nehéz dolguk van a Moderátoroknak még ha te erről nem is tudsz..
Ha nem tetszik ami a cikkben le van írva,ne szólj hozzá,csak engedd el a füled mellett..
(Amúgy meg ne vedd ezt most kötekedésnek nem azért írtam mert részben valóban egyet értek veled)
2016. augusztus 17. 13:08
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Selena ki irta snapre hogy "amit mondtam onzo es ertelmeten volt." Vegre vmiben egyet ertek vele...
A cikkel kapcsolatban pedig, amikor meg egyutt voltak akkor is plegykaltak hogy Zayn es Selena kozott van valami, ugy latszik hogy most kiderult hogy nem csak plegyka volt. Szoval a kommentnek van valosagalapja, nem hinnem hogy photoshop lenne, Selena sem tokeletes ahogy ti gondoltatok.
A cikkel kapcsolatban pedig, amikor meg egyutt voltak akkor is plegykaltak hogy Zayn es Selena kozott van valami, ugy latszik hogy most kiderult hogy nem csak plegyka volt. Szoval a kommentnek van valosagalapja, nem hinnem hogy photoshop lenne, Selena sem tokeletes ahogy ti gondoltatok.
2016. augusztus 17. 13:11
|
|
nastydiamondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 252632 offline
|
Idézet (Coreline @ 2016.08.17. 13:01)
Nem akarok senkit sem megvédeni, és előre szólok nem nyalizás vagy ilyesmi,(bár tök mindegy hiába írom senki sem hiszi el,de ez már a te bajod)
Szereted Selenát ez szép dolog,valóban csak pothoshop az egész,jogod van leírni a véleményed és jogod van megvédeni a kedvenced (én is ezt teszem)Viszont ahhoz egyáltalán nincs jogod hogy egy másik érző ember kemény munkáját leszóld..Látszik hogy Lexi mennyit dolgozott rajta,és nem csak a saját cikkein de másokén is (én már csak tudom,hisz napi szinten szoktam híreket beküldeni ami megjelenése előtt mindig alaposan jól át van nézve,mivel ember vagyok így én is hibázok tehát biztos akadnak benne elcsépelt mondatok ill.helyesírási hibák..)
Nem ismersz senkit gondolom személyesen ezen az oldalon,de egyből ítélkezel mások felett ami nem jó tulajdonság..Egy cikk miatt le "szánalmasozni" embereket eléggé gáz dolog..
Majd ha megtudod milyen egy ilyen oldalt vezetni te is másképp fogod látni a dolgokat..Nehéz dolguk van a Moderátoroknak még ha te erről nem is tudsz..
Ha nem tetszik ami a cikkben le van írva,ne szólj hozzá,csak engedd el a füled mellett..
(Amúgy meg ne vedd ezt most kötekedésnek nem azért írtam mert részben valóban egyet értek veled)
Már megbocsáss, de ha valaki, akkor én tudom, hogy milyen napi szinten cikkeket írni, csak annyi különbséggel, hogy én valamilyen szinten igyekszem minőségi munkát kiadni a kezeim közül, és már megbocsáss, de az ő bejegyzései nagyon nem azok. Ha szeretnéd akkor leírom neked az oldalamat, nem félek megmutatni, mert tudom, hogy mennyit dolgozok vele és nem azért, hogy fényezzem magam, de ezerszer hitelesebb cikkeket írok. Évek óta követem Selenát, így a sok Jelena drámát is, szóval utánanézek néha a dolgoknak, de néhány ember idejön és mindent elhisz, amit egyszer LexiCobain leír. Én leírtam a véleményem, és szerintem nagyon sokan egyetértenek velem, még ha nem is írják le.
2016. augusztus 17. 13:14
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Jelena árnyékában-Szerintem ez lehetne a szappanopera címe, aminek már 143218795401 része van. Bemutatná Selene és Justin véget nem érő történetét, lehetne rajongótáboruk,(legfőképpen cuki nagyikból állna és minden délután menne mondjuk az RTL II-n.) Meg egy jó spanyol zenéje és még további 5642382910 rész készül, valamint Taylort is bele kéne rakni, tudjátok ő sem maradhat ki. Majd szólok a mamámnak, hogy ez egy hosszú sorozatnak ígérkezik.
2016. augusztus 17. 13:16
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Khm... Ne feledkezzünk meg Sel új daláról, a Feel Me-ről, amiben az áll, hogy "never cheated, never lied" (soha nem csaltam, soha nem hazudtam). Azért nem hiszem, hogy egy dalban hülyeségeket beszélne... Viszont én egyetértek Coreline-nal és nastydiamond-dali is.
2016. augusztus 17. 13:18
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Gyerekesnek mondjátok őket de ti is ugyanezt teszitek, egymásnak estek még csak nem is privibe hanem úgy hogy mindenki lássa. Akkor ti is gyerekesek vagytok?
Coreline ne állj le vitatkozni mert úgy is felesleges mert mindenki a saját igazát fújja.
Az meg hogy milyen cikkek születnek meg nagyon nem a kommentekből derül ki hiába veszitek a szátokra a szerkesztőket magasról tesznek rátok még csak fel sem figyelnek rátok, csak titeket minősít.
Coreline ne állj le vitatkozni mert úgy is felesleges mert mindenki a saját igazát fújja.
Az meg hogy milyen cikkek születnek meg nagyon nem a kommentekből derül ki hiába veszitek a szátokra a szerkesztőket magasról tesznek rátok még csak fel sem figyelnek rátok, csak titeket minősít.
2016. augusztus 17. 13:22
|
|
Coreline» FETISH « |
|
Idézet (nastydiamond @ 2016.08.17. 13:11)
Már megbocsáss, de ha valaki, akkor én tudom, hogy milyen napi szinten cikkeket írni, csak annyi különbséggel, hogy én valamilyen szinten igyekszem minőségi munkát kiadni a kezeim közül, és már megbocsáss, de az ő bejegyzései nagyon nem azok. Ha szeretnéd akkor leírom neked az oldalamat, nem félek megmutatni, mert tudom, hogy mennyit dolgozok vele és nem azért, hogy fényezzem magam, de ezerszer hitelesebb cikkeket írok. Évek óta követem Selenát, így a sok Jelena drámát is, szóval utánanézek néha a dolgoknak, de néhány ember idejön és mindent elhisz, amit egyszer LexiCobain leír. Én leírtam a véleményem, és szerintem nagyon sokan egyetértenek velem, még ha nem is írják le.
Nem kell semmit sem bizonyítanod, elhiszem hogy te sokkal jobb és hitelesebb cikkeket írsz..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.