Starity

Hivatalos: Kimondták Johnny Depp és Amber Heard válását

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 17. 10:41 #41
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 558
Csatolások: 0
Azonosító: 212957
Nyilvánvalóan arra fogja majd fordítani... biggrin.gif
2016. augusztus 17. 11:27 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (Phaedra @ 2016.08.17. 03:36)
Külső megfigyelőként mondom, hogy ez a személyeskedési verseny nagyon gyerekes és szánalmas. Egy olyan dologról próbáltok vitázni, és olyan emberek felett ítélkeztek, amiről és akikről konkrétan semmit sem tudtok.
És igen: rohadtul lekezelő és idegesítő, ha telerakják a kommentet gúnyos hangulatjelekkel. Nem kizárólag rossz, de ha egy erős és visszafogottabb vitaféllel szemben használják, akkor azzal igenis magukat minősítik.

Ugyanezt akartam mondani!
2016. augusztus 17. 11:55 #43
- törölt felhasználó -    
Örülök neki, hogy vége az ügynek! Remélhetőleg mostantól már nem lesz probléma köztük.
2016. augusztus 17. 13:56 #44
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Na végre vége! biggrin.gif
2016. augusztus 17. 16:34 #45
- törölt felhasználó -    
Én erre már csak annyit tudok reagálni: Végre!
2016. augusztus 17. 17:07 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.17. 07:46)
Gothic01 amit nekem írtál azzal egyetértek smileeee.gif De nem hiszem hogy mű balhé lett volna. Amúgy amit itt csinálnak néhányan az nagyon gáz kb már azt akarjátok bemagyarázni hogy ti pontosan tudjátok hogy mi történt velük milyen volt a házasságuk, itt pl gondolok arra hogy Amber nem vitt semmit a házasságba, és te ezt honnan veszed? Olvastad egy cikkben, aminek a valóságtartalma mindig megkérdőjelezhető? Vagy te ott voltál gyertyát tartani nekik vagy mi a fene? Alig van olyan komment ahol nem sértegetitek egymást, írjatok privit egymásnak de ne itt játsszátok magatokat miközben vagytok kb 13-17 évesek és azt se tudjátok mi miről szól. Most kezdhetitek az "oltást" nem nagyon fogom magamra venni, mert tényleg amit sokan csináltok az szánalom. Itt olyan nagy a pofitok, aztán fogadok a suliban meg kukák vagytok, vagy bárhol máshol. Egyébként meg a többség azért is szidja az adott hölgyet mert ez a nő dekoratív a legtöbb lány meg valószínűleg átlagos és ez fáj nektek.

Előfordulhat, hogy más nem tudott róla, de xy ok miatt kellett nekik plusz pénz és mindenkit palira vettek így.
Lehet, hogy kicsit túlzásba estem, de nagyon kinyílt a bicska a zsebemben a "csak a nő lehet a hibás" vagy "a verés lehet indokolt" típusú megjegyzésekre (az utóbbira vagy az LMBT irányultságúak szekálására alapból ugrok), mert mint ahogy írtad, senki sem tudja, mi történt. Az bosszantott fel, hogy felmerül a bántalmazás és a többség nemhogy empatikusan állna az áldozathoz nő létére, hanem még rajta köszörüli a nyelvét még most a válás után is úgy, hogy nem derült ki teljesen biztosan, hogy jogosan vádolta-e vagy nem. Aztán meg a nő a záró nyilatkozatában nem mondd egy rossz szót se Johnny-ra és jönnek a kedves megjegyzések meg a "menjen vissza a menyasszonyához beköpések"... De mindegy, lezárult az ügy, ők is túlléptek rajta.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820
2016. augusztus 17. 22:27 #47
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1637
Csatolások: 34840
Azonosító: 249895
Engem már csak kíváncsiságból érdekelne, hogy most akkor ki mondott igazat, és ki nem. A videó - Johnny őrjöngéséről - és a véraláfutás Amber sztoriját támasztja, és őszintén szólva nem hiszem hogy mindezt a pénzért csinálta volna. Egyébként hiába áll ki egy nő a média és az emberek elé, hogy bántalmazták, úgyis ők lesznek az utolsó senkiházik, mert felmertek szólalni. Keshával is ugyanez volt, és most Amberrel is. unsure.gif
2016. augusztus 17. 22:43 #48
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1473
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Végre vége! smileeee.gif
2016. augusztus 19. 07:32 #49
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Végre vége.De nekem még mindig nem szimpatikus ez a nő. :/ Kíváncsi vagyok vajon tényleg jótékonykodásra fog elmenni az a pénz.
2016. szeptember 04. 14:25 #50
Kitti45
Kitti45
visszatérő vendég

Státusz"A nyugalom gondolata az ülő macskában rejlik."
Hozzászólás: 244
Azonosító: 219045
Amint megkapja az asszony a pénzt utána már minden jó.... _nevet.gif _nevet.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!