Starity

Hivatalos: Kimondták Johnny Depp és Amber Heard válását

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 16. 19:44 #21
- törölt felhasználó -    
Úgy néz ki, hogy akkor lezárult ez az ügy egyelőre... Azért azt jó lett volna megtudni, hogy akkor hogyan is történt ez igazából. Ha Amber állított igazat, akkor fura, hogy visszavonja a távoltartsát. Viszont Johnny is elég gyanús még így is. Ha minden vád alaptalan, akkor miért adta be a derekát és fizetett úgy, hogy még nyilvánosságra sincs hozva, hogy a bírósági megállapítás szerint verte-e vagy nem? Egyedül úgy tisztázhatta magát meg a hírét száz százalékosan. Így még ezek után a különféle rendezőkben meg a többi emberben még ott marad a kétely...
2016. augusztus 16. 20:23 #22
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2234
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Kimaradt a cikkből a közleményük az a része hogy Neither party has made false accusations for financial gain. Szóval nem voltak hamis vádak pénzszerzés céljából ezzel nem elismerték hogy tényleg volt bántalmazás?
2016. augusztus 16. 20:28 #23
- törölt felhasználó -    
Ámen! Végre vége már. De hogy ez a csaj még mindig mekkora figyelem éhes ribanc, hogy mennyire jó színben akarja magát feltüntetni; "... a házasság felbontásából származó bevételét jótékonyságra fordítja majd."
Persze egy kis plasztika, mellműtét, pár új cipő és szexi rucik. Mekkora jótékonykodás. Végül is a férfi nézők számára tényleg az xd
2016. augusztus 16. 20:35 #24
Divergent
Divergent
Dark witch

Státuszimmersed in the frenzy
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Végre!!!!!!!!!
2016. augusztus 16. 20:58 #25
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Gothic01 igazad van nem tudjuk mit vagy kit akar támogatni de ezt az elején is elmondhatta volna hogy ezért kér ekkora összeget, miért most a végén mondta ezt?
Persze Depp is bűnös nyilván de ki tudja mi történt közöttük, az meg hogy bárki ribizlinek hívja és még több sértést mondd rá, azt fogadd el nem csípik a hölgyet, depp rajongók is kapják az ívet nem csak Amber rajongók. És valóban lehet hogy ilyen fajta áldozatokon akar segíteni, de azért lásd be ha valóban bántotta volna Depp akkor visszavonatta volna a távolságtartási kérvényét? Persze senki nem tudja mi történt a tárgyaláson de azért elég fura. De mondom egy részben egyetértek veled.
2016. augusztus 16. 21:08 #26
- törölt felhasználó -    
Végre! Már ideje volt!
2016. augusztus 16. 21:19 #27
- törölt felhasználó -    
emily92-17: Az itteni első kommentemben írtam, hogy ez alapján a válás-intézés alapján mindkét fél füle mögött vaj van. Én se vagyok a nőnek a rajongója, nem ismerem semennyire se csak úgy kezeltem a dologban, mint egy random nőt, aki lehetne mondjuk egy pénztáros is a McDonalds-ban, csak a helyzetet néztem. Nem azt mondom, hogy ne utálják, mert megvan hozzá minden joguk... Csak kicsit álszentnek tartom az ilyen szurkálódók többségét, mert akik minden sértést kiabáltak a nőre a cikkek alatt, azok a megszólalásaik alapján bármikor ezüst tálcán kínálták volna magukat Johnny első csettintésére. Így ilyen alapon akkor rájuk is illenének a pénzéhesen kívül azok a jelzők, amiket Amberre mondtak.
Amúgy lehet, hogy kicsit abszurd feltevés, de hogy most már mindketten gyanúsak/ellentmondásosak, így megfordult a fejemben, hogy talán csak műbalhé volt és így akart mindkét fél plusz pénzt szerezni magának az üggyel xD
2016. augusztus 16. 21:39 #28
Solanne
Solanne
visszatérő vendég

Státuszhttps://www.youtube.com/watch?v=pvP_OwVSFpk
Hozzászólás: 238
Azonosító: 240487
A lényeg hogy vége van ennek a huza-vonánank, és mindenki tiszta lappal kezdheti az életét smileeee.gif Rossz volt már nézni ezt a sárdobálást...
2016. augusztus 16. 22:25 #29
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
A piszkos trükkök elérték a kívánt hatást, Amber megkapta az aranyat, amiért áskálódott.

Johnny Depp esete intő jel minden férfi számára. Leonardo DiCaprio a követendő példa.
2016. augusztus 16. 22:39 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gothic01 @ 2016.08.16. 20:36)

Amúgy meg az meg se fordult itt senkinek a fejében, hogy esetleg valami olyan szervezetet akar támogatni, ami a családon/párkapcsolaton belüli erőszak áldozatain segít?

NEM! rolleyes.gif
2016. augusztus 16. 22:40 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Agent X @ 2016.08.16. 22:39)
NEM! rolleyes.gif

Ott a pont! beer.gif meghajolo.gif
2016. augusztus 16. 22:54 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.16. 20:28)
Persze egy kis plasztika, mellműtét, pár új cipő és szexi rucik. Mekkora jótékonykodás. Végül is a férfi nézők számára tényleg az xd

Meg visszatérhet a menyasszonyához. beer.gif
2016. augusztus 16. 23:53 #33
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.16. 20:28)
Ámen! Végre vége már. De hogy ez a csaj még mindig mekkora figyelem éhes rbanc, hogy mennyire jó színben akarja magát feltüntetni; "... a házasság felbontásából származó bevételét jótékonyságra fordítja majd." 

Ne haragudj, de annyira vicces, hogy folyamatosan magadnak mondasz ellent. biggrin.gif Ha jól emlékszem a múltkori cikk alatt én voltam nagyon beoltva, hogy védem Ambert, holott nem tudok róla semmit, de szivi, te is pont úgy beszélsz róla, mintha csak napi szinten cseverésznél vele. laugh.gif Olyan könnyed eleganciával rbancozod le minden hozzászólásodban, mintha lenne róla bármi fogalmad is, hogy milyen ember ő valójában. Valaki kitalálta azt a hülyeséget, hogy utáljuk már ok nélkül Ambert, te meg szófogadó birka módjára mész utánuk. Nincs is ezzel gond, mindenkinek meglehet a saját véleménye, de őszintén mondom, nem értem, hogy miért pont te bégetsz a leghangosabban, mikor amúgy semmivel nem tudod alátámasztani az állításaidat. Csak dobálózol itt a szavakkal alpári, bicskanyitogató stílusban, aztán fel vagy háborodva, ha valaki beléd mer kötni. Ahogy azt te is írtad, minden buborékot ki kéne pukkasztani. Rád is érvényes, nem csak rám, illetve azokra, akik galád módon Amber pártját fogták. Gondolkodni kéne, mielőtt leírsz valamit, illetve lehet helyre kéne tenni a dolgokat a fejedben, mielőtt véleményt alkotsz valamiről, mert össze-vissza hadoválsz, ráadásul akkora marhaságokat, hogy fél óráig csak bámultam a képernyőt, mire rávettem magam, hogy reagáljak a kommentedre.
6 felhasználónak tetszik: baisée, Glamster, Beyla, Szandi0820, Phaedra, missdaisy
2016. augusztus 17. 00:02 #34
- törölt felhasználó -    
Lady Suzy: Igazad van biggrin.gif

(Egyébként rendkívül érdekesnek és ironikusnak találom, hogy azok a hozzászólások az üggyel kapcsolatos korábbi cikkek alatt, amikben erősen megy a krva meg az ahhoz hasonló jelzők osztogatása Amer-re, mind ugyanott vigyorognak napokkal később is, miközben az meg rögtön el van tüntetve, ha káromkodás mentesen, leereszkedőbb stílusban reagál az ember valakinek a kötekedésére... -.- )
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2016. augusztus 17. 00:22 #35
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Lady Suzy nem értek egyet
AliceLizanak igaza van mert Amber eddig görcsösen ragaszkodott az igazához és nem nyugodott addig míg meg nem kapja a pénzt hozzátenném hogy ő ebbe az egész házasságba úgy ment hogy nem vitt magával konkrétan semmi pénzt hanem amit Jonny színészkedett össze az volt-tehát az anyagiakat nézve semmilyen joga nem lenne ehhez a pénzhez mert ő csak a felesége volt.
Másrészt Amber eskü alatt nem vallotta a bíróságon(ahol egyébként 3-szor nem jelent meg ezért csúszott a válás)hogy bántalmazta a férje ezért úgy gondolom Jonny tényleg nem bántalmazta és ez az egész cirkusz arra ment hogy megkapja a pénzt
És hidd el utána néztem nem csak úgy mondom
Miután megkapta a pénzt azok után visszavonta a távoltartásivégzést és mondja hogy jótékonykodni fog amit én ezek után nem hiszek el!
2016. augusztus 17. 00:28 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Suzie @ 2016.08.17. 00:22)
Lady Suzy nem értek egyet
AliceLizanak igaza van...

Szerintem linkelj be valami forrást mert úgy sem fog hinni neked rohog.gif Mert nem az ő véleményét támasztja alá. unsure.gif
2016. augusztus 17. 01:04 #37
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Szerintem trollkodik, ne etessétek! Nincs értelme reagálni, mert csak őt szórakoztatjátok az éjszaka kellős közepén. Ha senki sem foglalkozik a bicskanyitogató megjegyzéseivel, akkor egy idő után úgyis meg fogja unni. Privátot írjatok neki (én is azt tettem az előbb), akkor visszavesz egy részről a hatalmas arcából. Pro tipp, mert már vitatkoztam vele privátban és bevált: legyetek pofátlanul kedvesek vele, mert az még jobban idegesíti. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra
2016. augusztus 17. 02:20 #38
guys
guys
Cameron Dallas♥

StátuszArianator :)
Hozzászólás: 936
Azonosító: 246046
Végre vége!!! smileeee.gif smileeee.gif
2016. augusztus 17. 03:36 #39
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Külső megfigyelőként mondom, hogy ez a személyeskedési verseny nagyon gyerekes és szánalmas. Egy olyan dologról próbáltok vitázni, és olyan emberek felett ítélkeztek, amiről és akikről konkrétan semmit sem tudtok.
És igen: rohadtul lekezelő és idegesítő, ha telerakják a kommentet gúnyos hangulatjelekkel. Nem kizárólag rossz, de ha egy erős és visszafogottabb vitaféllel szemben használják, akkor azzal igenis magukat minősítik.
1 felhasználónak tetszik: Psyché
2016. augusztus 17. 07:46 #40
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Gothic01 amit nekem írtál azzal egyetértek smileeee.gif De nem hiszem hogy mű balhé lett volna. Amúgy amit itt csinálnak néhányan az nagyon gáz kb már azt akarjátok bemagyarázni hogy ti pontosan tudjátok hogy mi történt velük milyen volt a házasságuk, itt pl gondolok arra hogy Amber nem vitt semmit a házasságba, és te ezt honnan veszed? Olvastad egy cikkben, aminek a valóságtartalma mindig megkérdőjelezhető? Vagy te ott voltál gyertyát tartani nekik vagy mi a fene? Alig van olyan komment ahol nem sértegetitek egymást, írjatok privit egymásnak de ne itt játsszátok magatokat miközben vagytok kb 13-17 évesek és azt se tudjátok mi miről szól. Most kezdhetitek az "oltást" nem nagyon fogom magamra venni, mert tényleg amit sokan csináltok az szánalom. Itt olyan nagy a pofitok, aztán fogadok a suliban meg kukák vagytok, vagy bárhol máshol. Egyébként meg a többség azért is szidja az adott hölgyet mert ez a nő dekoratív a legtöbb lány meg valószínűleg átlagos és ez fáj nektek.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok