Victoria Beckham a divatszakma egyik legmeghatározóbb alakja, de a ruhák és kiegészítők mellett természetesen a sminkelésre is nagy hangsúlyt fektet, így mindig tökéletes a megjelenése.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lesd el trükkjeit, és sminkelj úgy, mint Victoria Beckham!
2016. augusztus 16. 17:49
2016. augusztus 16. 17:59
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Victoria annyira gyonyoru no
2016. augusztus 16. 18:51
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szeretem Victoria-t, több ilyen videót kéne csinálnia.
❤
2016. augusztus 16. 20:22
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Victoria nagyon szép nő de ha én így kisminkelném magam biztos hogy öregítene rajtam kb.10 évet!
2016. augusztus 16. 22:02
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nagyon szép nő,szerintem smink nélkül is, és én sosem kennék magamra ennyi természetellenes szart...szájfény, max még a szemét megcsinálja és ennyi, a többi (szerintem) felesleges...
2016. augusztus 16. 23:26
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Ahogy elnéztem, kissé hasonló ahhoz, amit én is szeretek "hordani". Jól néz ki és tetszik, hogy nem igényel különösebb tudást az elkészítése.
2016. augusztus 17. 11:45
|
|
JustMeEvelinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 325 Csatolások: 58 Azonosító: 258599 offline
|
Szuper smink lett, és nem is kell hozzá nagy tudás! Victoria pedig nagyon érti a dolgot
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: