Újabb terhelő bizonyíték került napvilágra Johnny Deppről
2016. augusztus 16. 15:49
Nincs arra bizonyítéka, hogy Johnny megverte őt. Ő már régen megtervezte ezt az egészet. Próbál minél több pénzt kicsalni Johnnyból. Olvastátok, hogy milyen nagy összegű asszonytartást kér? Ez egy hazug, pénzéhes, riherongy. -.-
2016. augusztus 16. 15:52
"Nem én vagyok a felelős a videó kiszivárgásáért. Nem ezt akartam, és mindent megteszek annak érdekében, hogy eltávolíttassam az internetről. - idézi az E! News Amber szavait, aki saját bevallása szerint azért döntött a válókereset beadása mellett, mert úgy találta, hogy ez a legegészségesebb lépés az ő és férje érdekében egyaránt."
állítása szerint az sms-eket sem ő szivárogtatta ki, meg a videót, amin ittasan őrjöng, de érdekes mód mind ő készítette őket / tőle származnak. próbálja magát a legkevésbé rossz színben feltüntetni, de az igazság az, h. a házassága alig egy évet bírt ki, az erőfeszítéseiről nem beszélt amelyekkel próbálta megmenteni, csak a titokzatos lejárató felvételek tömkelege kering a neten, amelyek elterjedéséért nem magát teszi felelőssé mi több megpróbálja eltávolítani őket. - na ja mert ez csak így működik. ami 1x a neten landolt azt soha nem fogja tudni eltüntetni.
/ egyáltalán van aki elhiszi, h. ezt akarja?
nem védem deppet sem, nem vagyok érdekelt a magánéletében, viszont amit a korábbi cikkekből megjegyeztem, h. az előző nejei, köztük vanessa paradis, -aki nem mellékesen több mint egy évtizedig élt vele együtt boldog házasságban - csak jókat mondott róla, ez pedig erősen elgondolkodtatott, mi okozhatott törést depp életében? talán az anyja halála lehetett-e a katalizátor, melynek hatására inni kezdett és vált destruktívvá?
nem hiszem, h. szimplán ideggyogyi lenne, az előbb-utóbb feltűnne a környezetének, felütné fejét a filmes berkekben is, bulvársajtó előszeretettel írna róla,- nem lehetne vele normális, nyugodt közegben forgatni, a kollégái nem tudnának kijönni vele, állandóan panaszkodnának stb... sz'al egy szó mint száz nem lehetne eltitkolni. deppre pedig az évek során nem ez volt a jellemző, javítsatok ki ha rosszul tudom. sz'al a problémája viszonylag új-keletűnek számít, amit amberrel egyértelműen nem sikerült megoldania, átlépnie, túllépnie. amire én gondolok, h. pszichésen megviselte az előző válása (gyerekek miatt?), anyja halála, ráadásul amber sem azért ment hozzá, h. a lelkét ápolja, ezek valamelyike, v. együttesen odáig vezetettek, h. idegileg kikészült, egymaga nem tudott megbirkózni a problémáival, segítséget nem akart, nem kapott, v. ha kapott volna azt nem akarta elfogadni és inkább alkohol, drog után nyúlt.
a történetben mindketten hibásak, de a csaj szimplán gusztustalan jellem, amiért az anyagiakra hajt, ahelyett, h. az egykoron szeretett férfinek segítene helyreállni. aki beteg azt segíteni kell, nem belerúgni. ha nem hagyja, akkor drasztikusabb megoldást kell választani. nyilván a csajnak nem ért annyit a kapcsolat, h. küzdjön érte - helyette az anyagiakra hajt.
ha valóban volt verés, akkor abban biztosak lehetünk, h. a csaj gondoskodott róla, h. legyen látlelet + dns, talán még egy kiprovokált videó is, aminek nem meglepő mód ismételten hiányozni fog az eleje. csak idő kérdése és úgyis mindenre fény derül.
állítása szerint az sms-eket sem ő szivárogtatta ki, meg a videót, amin ittasan őrjöng, de érdekes mód mind ő készítette őket / tőle származnak. próbálja magát a legkevésbé rossz színben feltüntetni, de az igazság az, h. a házassága alig egy évet bírt ki, az erőfeszítéseiről nem beszélt amelyekkel próbálta megmenteni, csak a titokzatos lejárató felvételek tömkelege kering a neten, amelyek elterjedéséért nem magát teszi felelőssé mi több megpróbálja eltávolítani őket. - na ja mert ez csak így működik. ami 1x a neten landolt azt soha nem fogja tudni eltüntetni.
nem védem deppet sem, nem vagyok érdekelt a magánéletében, viszont amit a korábbi cikkekből megjegyeztem, h. az előző nejei, köztük vanessa paradis, -aki nem mellékesen több mint egy évtizedig élt vele együtt boldog házasságban - csak jókat mondott róla, ez pedig erősen elgondolkodtatott, mi okozhatott törést depp életében? talán az anyja halála lehetett-e a katalizátor, melynek hatására inni kezdett és vált destruktívvá?
nem hiszem, h. szimplán ideggyogyi lenne, az előbb-utóbb feltűnne a környezetének, felütné fejét a filmes berkekben is, bulvársajtó előszeretettel írna róla,- nem lehetne vele normális, nyugodt közegben forgatni, a kollégái nem tudnának kijönni vele, állandóan panaszkodnának stb... sz'al egy szó mint száz nem lehetne eltitkolni. deppre pedig az évek során nem ez volt a jellemző, javítsatok ki ha rosszul tudom. sz'al a problémája viszonylag új-keletűnek számít, amit amberrel egyértelműen nem sikerült megoldania, átlépnie, túllépnie. amire én gondolok, h. pszichésen megviselte az előző válása (gyerekek miatt?), anyja halála, ráadásul amber sem azért ment hozzá, h. a lelkét ápolja, ezek valamelyike, v. együttesen odáig vezetettek, h. idegileg kikészült, egymaga nem tudott megbirkózni a problémáival, segítséget nem akart, nem kapott, v. ha kapott volna azt nem akarta elfogadni és inkább alkohol, drog után nyúlt.
a történetben mindketten hibásak, de a csaj szimplán gusztustalan jellem, amiért az anyagiakra hajt, ahelyett, h. az egykoron szeretett férfinek segítene helyreállni. aki beteg azt segíteni kell, nem belerúgni. ha nem hagyja, akkor drasztikusabb megoldást kell választani. nyilván a csajnak nem ért annyit a kapcsolat, h. küzdjön érte - helyette az anyagiakra hajt.
ha valóban volt verés, akkor abban biztosak lehetünk, h. a csaj gondoskodott róla, h. legyen látlelet + dns, talán még egy kiprovokált videó is, aminek nem meglepő mód ismételten hiányozni fog az eleje. csak idő kérdése és úgyis mindenre fény derül.
2016. augusztus 16. 18:02
Jézusom, szerintem aki azt írja, hogy Amber azt kapja, ami jár neki, nem normális, már elnézést. Az erőszak SOHA SEMMIRE nem megoldás, és senkinek nincs joga erőszakoskodni a másikkal, akármi is történt. Az meg, hogy egy férfi megüt egy nőt, vagy akár szavakkal bántalmazza, szerintem undorító (persze az erőszak minden formája az, akárkivel követjük el). Nem követem sem Ambert, sem Johnnyt, de simán előfordul, hogy valaki ennyire megváltozik és képes kikelni magából bizonyos dolgok hatására, és olyankor a környezetére is ártalmas lehet. Nem volt tapasztalatom szerencsére ilyennel, de szörnyű lehet átélni.
Csak sokan ugyebár bele sem gondolnak az ilyenekbe. Nem tudom, mi az igazság, de akár megcsalta Amber Johnnyt, akár nem, amennyiben Johnny valóban többször kezet emelt Amberre, az baromira nem jogos és egyszerűen egy ember nem csinálhat ilyet egy másikkal.
Csak sokan ugyebár bele sem gondolnak az ilyenekbe. Nem tudom, mi az igazság, de akár megcsalta Amber Johnnyt, akár nem, amennyiben Johnny valóban többször kezet emelt Amberre, az baromira nem jogos és egyszerűen egy ember nem csinálhat ilyet egy másikkal.
2016. augusztus 16. 19:44
|
|
Blue.butterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 258925 offline
|
Jó lenne már tudni az igazságot mert hogy az egyik a kettő közül hazudik az biztos de remélem nem Johnny az! Johnnyt nem ilyennek ismertem meg és remélem nem is tévedtem vele kapcsolatban! Én azért még mindig úgy gondolom hogy Amber a pénzért ment hozzá.
2016. augusztus 17. 08:52
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Senki nem tudhatja mi az igazság, Johnny Depp jelleme pedig olyan mint a filmjei (változatos).. Gondoljunk csak vissza Vinona Ryder azt nyilatkozta, hogy Johnny egy kedves védelmező barát volt aki őt soha nem bántalmazta ezzel szemben áll Kate Moss akivel elég viharos kapcsolata volt és szó szerint sz.rá verték egymást.. De ott volt például a legelső felesége Lori Anne Allison aki kiáll Depp mellett de ő sem mondja hogy nem lehet valóság amit Heard állít : "Szerinte Johnny a légynek sem tudna ártani, nemhogy a nőnek, akit szeret. Elmondása szerint a sztár még a hangját se emelte fel, amikor veszekedtek. Fontos azonban megemlíteni, hogy mindez nagyon régen történt, mikor szakítottak, Heard még meg sem született"
Azonban Vanessa Paradis is nyilatkozott már olyasmit még ha védi is az exét, hogy Johnny túl sokat ivott, ezért rengeteget veszekedtek, bár elvileg tettlegességig nem fajultak a dolgok. Gondoljunk csak bele mi történhet, Johnny elég szépen ivott már régen is, valamint drogos is volt, az anyja halála és a sok nehézség amik az életében voltak ezek miatt megint a pia és a drog.. Volt filmje amit miatta nem tudtak forgatni, mert részegen jelent meg, ki is akarták őt zárni.. Johnny nem egy szent, de nem hiszem hogy olyan mint amilyennek próbálják beállítani.
De akkor folytatom a kis feleséggel. Amber Heard egy szerintem eléggé cafka nőszemély akiről kerültek már elő ribancos képek, meztelen képek, nem a hűség megtestesítője. Valamint gondoljunk csak bele, mikor Johnny legelőször udvarolt neki minden érzelem nélkül folyamatosan lekoptatta, nem érdekelte őt. Később mi változhatott ?
Minden esetre azt mondom, lehet hogy Johnny balhés de szerintem nem menne el a tettlegességig.
Azonban Vanessa Paradis is nyilatkozott már olyasmit még ha védi is az exét, hogy Johnny túl sokat ivott, ezért rengeteget veszekedtek, bár elvileg tettlegességig nem fajultak a dolgok. Gondoljunk csak bele mi történhet, Johnny elég szépen ivott már régen is, valamint drogos is volt, az anyja halála és a sok nehézség amik az életében voltak ezek miatt megint a pia és a drog.. Volt filmje amit miatta nem tudtak forgatni, mert részegen jelent meg, ki is akarták őt zárni.. Johnny nem egy szent, de nem hiszem hogy olyan mint amilyennek próbálják beállítani.
De akkor folytatom a kis feleséggel. Amber Heard egy szerintem eléggé cafka nőszemély akiről kerültek már elő ribancos képek, meztelen képek, nem a hűség megtestesítője. Valamint gondoljunk csak bele, mikor Johnny legelőször udvarolt neki minden érzelem nélkül folyamatosan lekoptatta, nem érdekelte őt. Később mi változhatott ?
Minden esetre azt mondom, lehet hogy Johnny balhés de szerintem nem menne el a tettlegességig.
2016. augusztus 17. 22:36
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.16. 13:19)
Tudjátok emberek...az igazi rajongók minden esetben kiállnak kedvenceik mellett,még akkor is,ha nem neki van igaza,vagy éppenséggel a helyzet homályos.
Ekkora hülyeséget.
Még ha a rokonod lenne vagy a legjobb barátod megérteném, hogy bármilyen helyzetben kiállsz mellette
Lehet kicsit nyers leszek, próbálok finoman fogalmazni.. Neked kéne elhinnem, hogy "igazi rajongó" vagy, mikor a nevét sem tudod helyesen leírni? Ha megkérdeznélek, hogy mikor van a szülinapja, hol született, mennyi gyereke van, mi a születési neve, szerintem - bocsánat ha tévedek - magadtól nem tudnál rá válaszolni.
Ha Johnny Depp embert ölne akkor is védenéd vagy mi? Én is szeretem Johnnyt, 8 éves korom óta. De nem állok ki a kedvenc hírességeim mellett mindig. Palvin Barbit imádom, (lásd nevem, véleményem) mégis hányszor leszóltam már, mikor nem tetszett valami (pl. magyar ünnepeket nem rakja ki, de amerikai ünnepet igen)
2016. augusztus 18. 12:05
Kapjuk itt asz infókat meg minden de ez nem a mi dolgunk. Nem értem hogy nekünk azoknak az embereknek akik csak közemberek vagyunk , nem családtag, nem barát csak egy ember aki semmilyen közelségben nem áll egyik féllel sem miért kéne ezen felháborodni. Mert olvastam egy két kommentet és azt vettem észre hogy mindenki úgy felkapta vizet , "Jaj Ambernek van igaza" , 'Jaj Johnnynak van igaza". Ez nem a mi dolgunk. Szerintem ezt a válást úgy kéne megoldani hogy , ha már kikürtölik a világnak, hogy, elválunk és kész. Nem kell itt megmondani az okokat vagy valami vége és pont. Jó kicsit megértem a rajongók felháborodását, de azért szerintem ennyire nem kéne. Talán Johnny bűnős talán nem de egy dolog biztos minket ez nem érint
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: