Starity

Újabb terhelő bizonyíték került napvilágra Johnny Deppről

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 16. 13:29 #21
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Mindig az a leghangosabb, aki hazudik.
Kiszivárgott az ügy, oké. Ha a csaj helyében lennék, nem érdekelne, hogy ki mit gondol rólam, hogy azt hiszik hazudok. Számomra fontosabb lenne, az amibe eredetileg belekezdtem és arra koncentrálnék. Ha igaza lenne, nem azon törné magát, hogy a nagyérdeműnek bizonygasson, hanem a bíróságnak és igyekezzen végre valahára véget vetni az ügynek. Miért nem tudja ezt csendben végezni? Ha belekötnek, tegyék, nem kéne, hogy zavarja, ha ő magában tudja, hogy ártatlan.
Egyébként pedig ez az egész "bizonyíték" most ködös nekem. Levágja az ujját, hogy aztán festékbe mártsa és tükörre írogasson? Akkor minek mártotta festékbe, ha levágta? Minek vágta le, ha festékkel írogatott? Nem kéne, hogy véres legyen a tükör? Ez miben bizonyíték? Ez egy kép Johnny ujjáról és egy szétfirkált tükörről. Azt beszélek bele, amit akarok. Nagyon irritál már ez a nő.
Na, tegyük fel, hogy Johnny megütötte. Kizártnak tartom, hogy Amber nem ütött vissza, nem provokálta. Az már nem bántalmazás, mert nő ütött meg férfit? Nevetséges.
Ezeket pedig nem azért mondom, mert Johnnyról van szó, hanem mert utálom a nők folytonos álszentkedését ilyen téren.
2016. augusztus 16. 13:30 #22
Tessa
Tessa
új tag
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 203299
Gondolom a Starity felhasználóinak 90%-a személyesen ismeri Depp-et ezért mondják azt ,hogy ő nem hazudós. Wow. Továbbá igen valószínű az is,hogy Heard megérdemelt minden ütést,rúgást és egyebet mert ő "csak" a hazudós, megcsalós felesége. Már ha ez igaz. De azért kíváncsi volnék arra,hogy ha valaha kezet emelne rátok valaki (pasi,férj stb.) nem lennétek-e felháborodva, hogy ezt mégis, hogy képzelte?! Nem tennétek meg mindent, hogy távol tartsátok magatoktól? Hogy menekülni tudjatok???
Szó mi szó Depp elb*aszta,hogy nem íratott házassági szerződést. Az is elég valószínű,hogy Heard aranyásó. De az,hogy valakit a férje testileg és lelkileg terrorizáljon és ti még képesek vagytok a bántott felet szidni az döbbenetes és felháborító.
4 felhasználónak tetszik: Phaedra, LovelyBarbaraPalvin, Szandi0820, Beyla
2016. augusztus 16. 13:34 #23
Hinata-chan
Hinata-chan
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 258963
"Tudjátok emberek...az igazi rajongók minden esetben kiállnak kedvenceik mellett,még akkor is,ha nem neki van igaza,vagy éppenséggel a helyzet homályos."
Aza ez igaz ha nincs önálló gondolkodásod, és elfogult vagy... Tehát a Johnny Depp holnap bekattanna és kinyirná a csajt, mert elege lenne belőle, akkor csak azért, mert nekem is az egyik kedvenc színészem, azt kéne mondanom, hogy "hm....biztosan megvolt rá az oka"???? Lol, nem tudtam hogy ez úgy működik egyes embereknél... Többet kéne néznem a kommenteket:DD
2016. augusztus 16. 13:34 #24
Elaina
Elaina
visszatérő vendég

Státusz#onelovemanchester
Hozzászólás: 202
Azonosító: 258173
Idézet (Coreline @ 2016.08.16. 12:40)
Majd ha maga JOHNNY DEEP fogja beismerni hogy ezt tette (márpedig beismerné mivel ő nem egy hazudós fajta) akkor majd elhiszem,addig meg mindenki azt mond illetve azt gondol amit akar... mellow.gif 
(Én hiszek neki,soha nem lenne képes megverni senkit,főleg nem egy nőt) closedeyes.gif

meghajolo.gif beer.gif
2016. augusztus 16. 13:34 #25
Hinata-chan
Hinata-chan
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 258963
Tessának meg igaza van smileeee.gif
2016. augusztus 16. 13:36 #26
- törölt felhasználó -    
Még mindig nincs bizonyítéka arra, hogy Johnny tett-e valamit vele. Próbálkozik, de eddig még nem tudta bebizonyítani. Addigis nem állok senki oldalára.
2016. augusztus 16. 13:42 #27
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Coreline, egyetértek!
2016. augusztus 16. 13:45 #28
XerdeLili10
XerdeLili10
visszatérő vendég
Hozzászólás: 160
Azonosító: 254590
Nem tudom miért véditek annyira Johhnyt. Jó, én egyiküket sem bírom nagyon, de:
Lehet megcsalta Amber Johhnyt.
Lehet kezet emelt Johhny Amberre.
Lehet ez is igaz.
Lehet alkoholista.
Több vád támadja Johhnyt, mégis őt védidtek mert Amber kicsalt belőle pénzt. Ahogy álltalában egy válásnál szokott lenni, minden ember életében, de most támadjátok ezt a nőt, mert "nem szimpatikus."
De Johhny attól még hogy jó színész, jó ember is, ugye?
Jó, én nem akarok vezsekedést, egyikük pártján sem állok, csak a véleményem.
2016. augusztus 16. 13:55 #29
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Elég szomorú dolognak tartom, hogy még most is sokan Depp pártját fogják. Igen, lehet Amber hazudik, de ezt kétlem. Ugyanis nem hinném hogy a pénzért a bíróságnak ilyeneket hazudna, főleg hogy azért neki is van mit a tejbe aprítania. Remélem ezen hercehurca után talál magának egy normális párt. Johnny meg jó lenne ha észhez térne, és segítséget kérne, mert amit csinál az nem normális, ebben a lelki állapotban nem csak másnak okoz kárt, hanem magának is.
2016. augusztus 16. 14:00 #30
Lunes
Lunes
visszatérő vendég

StátuszUB: Jin
Hozzászólás: 467
Azonosító: 173511
Ilyenkor döbbenek rá, hogy milyen gyerekes és elfogult emberek kommentelgetnek itt a Starityn.
2016. augusztus 16. 14:12 #31
- törölt felhasználó -    
Najóó, én egy kicsit belezavarodtam. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most ki itt a legnagyobb hibás. unsure.gif
2016. augusztus 16. 14:13 #32
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Jó lenne ha kiderűlne az igazság!
2016. augusztus 16. 14:24 #33
- törölt felhasználó -    
Én is egyetértek Coreline...
2016. augusztus 16. 14:31 #34
- törölt felhasználó -    
Ennyi vak, mérhetetlenül elfogult és empátia nélküli embert egy kupacban... -.- Most még a többség viszonylag visszafogta magát, de a tegnapi cikk, alatt amiket egyesek írtam a kis láncfűrészes hangulatjeleikkel... Csodálom, hogy tükörbe bírnak nézni, főleg úgy, hogy a habzó szájú, önkéntes Depp védők nagy része nő... -.-

Valamilyen szinten biztos felesleges lesz ez a mondóka, mert az elvetemült Johnny "rajongók", akik minden áron védelmezik úgy, hogy magánemberként bezzeg nem tudnak róla semmit, akkor se változtatnának a véleményükön, ha a következő cikk arról szólna, hogy megtalálták a házukban Amber összekaristolt holttestét és Johnny-t, miközben a nő hátán ült egy véres késsel... -.- Még talán azt is rámondanák, hogy "végre megkapta a r*banc, ami járt neki" vagy "hát istenem, biztosan okkal tette Johnny, mert ez a pénzhajhász liba felbosszantotta." Valaki írta, hogy "az igazi rajongók mindent elnéznek a kedvenceiknek, mert akkor igazi rajongók" vagy valami ilyesmit. Ilyet csak az ésszerű gondolkodás nélküli, elvakult FANATIKUSOK csinálnak. Lehet rajongani valakiért, de, aki normális szinten rajong valakiért, az az egész embert nézi és képes elfogadni, ha XY személy valami olyat tett, ami nem tartozik az elfogadható kategóriába. Mielőtt jönnének az olyanok, hogy "te akkor nem is szeretsz egy sztárt igazán", akkor csak úgy mondom, hogy a BFMV-s srácokat és a Skillet tagjai nagy kedvenceim, de ha pl. Matthew Tuck-ról vagy John Cooper-ről kiderülne, hogy verik a feleségüket, akkor nem kezdeném el őket őrülten védelmezni.

A másik pedig, nem ismerem Amber-t és nem vagyok a rajongója, nem azt nézem, hogy esetleg mennyire pénzéhes vagy mennyire nem érdemes szerintetek a Nagy és Hatalmas Johnny Depp szeretetére (akinek amúgy több filmjét is imádom), hanem a nőt, aki olyan helyzetbe került, amibe normális esetben nem lenne szabad kerülnie senkinek. Akik itt kommentelnek biztos egy fantasztikus világban élnek, ahol minden férfi egy mesebeli lovag és ilyen semmiképpen se fordulhat elő. Valószínűleg ők nem kerültek olyan helyzetbe, hogy megverte őket egy pasi/férfi, szerencsések, de ettől még nem lenne szabad ilyen undorítóan érzéketlenül állni az ilyen esetekhez. Ha Depp pártolói össze lennének csukva egy hétre Johnny-val és őket is jól elverné, akkor csak fel lennének háborodva valamennyire... Aki meg nem, az indíthat is egy pszichológushoz...

Nem tudom, hogy láttatok-e krimiket/thriller-eket, de az ilyen mentalitású emberek sokszor úgy általánosságban normálisnak tűnnek, mindenkinek a jó oldalukat mutatják és csak egy bizonyos személyen élik ki a hülyeségeiket. Például ott van a koma a Most már elég-ben vagy az Egy ágyban az ellenséggel-ben. Ismét kötekedést megelőzve: a film, az film, igaz. De az ilyenekhez vajon mi adhatott ötletet? Hát a valóság és hallottam már jó pár ilyen esetről a való életben is. Tehát az, hogy például Johnny az interjúkban egy jó fej palinak tűnik/ a gyerekeivel/ a volt feleségével normális, még nem jelent az ég adta világon semmit.

Mint, ahogy páran megemlítették, ha kiderül, hogy tényleg verte Amber-t, akkor rengeteg munkától fog elesni Johnny. Ergo hülye lenne bevallani, hogy bántalmazta a feleségét... Így aki arra vár, hogy krokodilkönnyekkel küszködve, megtörve egy szép nap mindent beismer, az egy másik dimenzióban él.

A "miért pont most jött elő ezzel" típusú megjegyzésekből is látszik, hogy a megszólalóknak fogalmuk sincs, milyen lehet egy ilyen helyzet. Az eddigi témában tett kutatások alapján a többség eleinte még egyszer-kétszer úgy érzi, "valamit rosszul csinált, megérdemelhette" vagy úgy gondolja, "egy esetet még meg lehet bocsájtani, megesik az ilyen". Az ilyen nők egy részébe bele van kódolva, hogy a szeretett személy változhat, ezért, ha szereznek is ellene valamit, amit vész esetén felhasználnak, csak tűrnek, tűrnek is tűrnek, annak reményében, hogy egyszer visszakapják azt az illetőt, akit a párjukban megismertek. Amber valószínűleg úgy gondolta, valamivel békésebben is meg lehet oldani ezt az ügyet és, hogy azért többen fognak neki hinni, azért nem jött elő eddig ezekkel az információkkal.

Ja, és azokat nem említettem még akik jönnek az "ez már annyira unalmas, megoldhatnák maguk között" szöveggel, azoknak legalább annyira kifordult látásmódjuk van szerintem,mint a kis fanatikusoknak. Ha titeket verne/alázna valaki hosszú időn keresztül, akkor csak úgy minden nélkül túllépnétek rajta és hagynátok, hogy a másik élje a világát? Ez egy komolyabb ügy, ugyanis egy ember fizikai állapota a tét és nem egy olyan kis semmiség, mint hogy "mi hogy volt Justinka és Selena kapcsolatában évekkel ezelőtt."

Ha pedig Johnny-nak voltak már korábban ilyen "összeomlásai", akkor végképp nem kell ennyire szajkózni, hogy "ő ilyet nem tenne soha" és bociszemekkel meredni a képernyőre, hogy ilyen nincs -.-

Ahogy már jó párszor leírtam, a kommentelők nagy részének halvány lila gőze sincs, hogy mik történnek az ilyen felállásokban, ezért megemlítenék pár úgymond alaptényt:
1. Aki egyszer megütötte a párját, az bármit mondd, újból meg fogja ütni.
2. Aki bántalmazott, máshogy szemléli a dolgokat, ezért tűnhet esetleg logikátlannak a viselkedése.
3. Sok erő és bátorság kell ahhoz, hogy valaki egyáltalán el merje mondani, mi folyik a négy fal között, így ezzel a viselkedéssel csak azt éri el a többség, hogy még ennyire se merik majd felvállalni a nők, hogy mi történt és ezzel talán épp a pár házra tőled lakó nő életét is akaratlanul megnyoromorítják meg.
4. A másik fél fejében sincs fűrészpor, minden apró jelet , ami nyilvánosságra kerül az ügyről, csak még jobban megtorol a szerencsétlen helyzetbe került párján. Fogalma sincs egyikünknek sem, hogy egy-egy felvétel, fotó vagy nyilatkozat után mit kellett átélnie a nőnek.
5. A távoltartási végzés csak egy papír. Ugyanúgy nekieshet a távoltartott a párjának, a nő max csak a képébe vághatja a cetlit. Ha sikerül elérni a rendőrséget, beviszik a férfit, gazdag ember esetén pedig másnapra szabad és indul újra a megtorlósdi...
6 felhasználónak tetszik: Phaedra, LovelyBarbaraPalvin, VampireBella, Szandi0820, Beyla, Lady Suzy
2016. augusztus 16. 14:46 #35
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
AliceLiza most az egyszer igazat kell adjak neked.
2016. augusztus 16. 14:53 #36
- törölt felhasználó -    
Ez az egész ügy és annak alakulása már messziről bűzlik. Itt már rég csak találgatások vannak, hogy melyik fél, mit hibázott. Így pedig, csak arra lehet majd hagyatkozni vélemény nyilvánításnál, ami a tárgyalások során kiderül. Igaz, én sem hiszem, hogy Johnny ilyeneket csinálna, de sajnos a mai világban szinte már minden lehetséges, még az is, hogy bántotta Ambert, illetve az is fenn állhat, hogy Amber valóban megcsalta. Minden esetre, épp itt lenne az ideje, hogy tiszta víz kerüljön abba a bizonyos pohárba és fény derüljön az igazságra.
2016. augusztus 16. 14:57 #37
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Emberek!
Ti nyomozók vagy rendőrök vagytok?
Igen,ezt az ügyet tényleg nem úgy kell felfogni,mint a Jelena párost,vagy Kiley Jenner magamutatását,hanem sokkal komolyabban
Igen,mindenki védi a kedvencét
De nem,nem ismeri senki se személyesen.
Az emberek sokszor nem azok,akiknek mutatják a való világ felé
Én,mint Johny Depp fan,elhinném,hogy tette. Ezt hivatalosan is bevallom. Eddig máshogy tekintettem az ügyre,de 1-2 kommentelő(nem fogok neveket írni) eléggé elgondolkodtatókat írt,és meggyőztek. Lehetett Johny,igen,bevallom,lehetett. Miért ne? De lehetett Amber is,miért ne? Akármelyikük lehetett? Igen? Az is lehet,hogy mind a ketten rosszakat csináltak! És ez az egész egyszerre igaz és hamis. Akár megtette Johny,akár nem,attól még szeretni fogom a MUNKÁSSÁGÁT, de mint embert,sajnos el kell ítélnem. Utálom a nők elleni bántalmazásokat,és akik ezt igénybe is veszik,egytől egyig elítélem,legyen sztár,csöves,ügyvéd,orvos,vagy akárki! Szerintem mindenkinek reálisan kéne gondolkodni,mert tényleg vannak itt jócskán elvetemültek!(szintén nem említek neveket)
2016. augusztus 16. 15:06 #38
Tessa
Tessa
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 203299
Bocsánat azt elfelejtettem írni,hogy én magát a bántalmazást ítélem el. Tehát ha egy nő bántalmaz férfit az ugyan olyan rossz mint fordítva. Sajnálatos módon ezek az abuzív kapcsolatok egyre gyakoribbak napjainkban.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, LovelyBarbaraPalvin, Szandi0820
2016. augusztus 16. 15:09 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tessa @ 2016.08.16. 15:06)
Bocsánat azt elfelejtettem írni,hogy én magát a bántalmazást ítélem el. Tehát ha egy nő bántalmaz férfit az ugyan olyan rossz mint fordítva. Sajnálatos módon ezek az abuzív kapcsolatok egyre gyakoribbak napjainkban.

Tökéletesen egyetértek meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin
2016. augusztus 16. 15:46 #40
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Egy nő sem érdemelt ütést akár mit is tesz ha egy férfi kezet emel egy nőre az nem igazi férfi, és most hiába estek egymásnak akkor sem fogjuk megtudni ebből a cikkből hogy mi igaz és mi nem, lehet szidni mindkettőt az igazságra még akkor is várni kell. AliceLiza a kommentednek amire írtam hogy egyet értek csak a végére értettem a többi az nézőpont kérdése.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok