Kerülik Jared Leto társaságát Suicide Squad-beli kollégái
2016. augusztus 16. 13:13
Kb. 10 percet kapott az egész filmben, szóval nem volt olyan fontos része. Ez is lehe az oka annak, hogy nem jelent meg az eseményeken. Egyébként azzal nincs baj, hogy beleélte magát a szerepbe. Csak azért tette, hogy a lehető leghitelesebb legyen és ígyis történt.
2016. augusztus 16. 13:31
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
De gonoszok
... Ő legalább mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető leghitelesebben formálja meg Joker-t (még akkor is, ha a szerepe kétharmadát kivágták). Én biztos jót mulattam volna a "kis meglepetésein".
2016. augusztus 16. 13:40
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Elég megosztott a véleményem, mert egyrészt én sem biztos, hogy barátkoznék ilyen fura emberrel, másrészt viszont ő legalább mindent megtett annak érdekében, hogy tökéletesen alakítsa Jokert!
P.S. Én ma fogom megnézni a moziban és nagyon kíváncsi vagyok rá!
P.S. Én ma fogom megnézni a moziban és nagyon kíváncsi vagyok rá!
2016. augusztus 16. 14:53
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Megnéztem pár olyan interjút, amiben a színésztársai az alakításáról és a karakteréről beszélnek. Senki egyetlen rossz szót sem mondott róla. Mindenki elmondta, hogy nagyon beleélte magát a karakterbe, hitelesen akarta hozni. Margot Robbie azt is elmondta, hogy Ő volt az egyetlen színész, akivel még össze sem olvastak, hogy hitelesebbek és kiszámíthatatlanabbak legyenek a Harley és Joker közötti jelenetekben.
Amikor közös interjúkon voltak, akkor is mindenki elismerően beszélt róla. Nekem sem szimpatikus, félre ne értsetek, de kicsit ennek nagy fenék lett kerítve. Tisztában volt Ő maga is vele, hogy ebben a filmbe az Ő karakterének annyi a szerepe, hogy bemutassák hogyan rántotta át Harleyt a saját oldalára, illetve, hogy kimenekítse Őt, bármi áron. Nem is akart ennél többet mutatni. Arra majd ott lesz az önálló Batman film, amiben kiélheti magát
Margot Robbie istenkirály volt Harley Quinnként
nálam magasan Ő volt a film húzóereje.
Amikor közös interjúkon voltak, akkor is mindenki elismerően beszélt róla. Nekem sem szimpatikus, félre ne értsetek, de kicsit ennek nagy fenék lett kerítve. Tisztában volt Ő maga is vele, hogy ebben a filmbe az Ő karakterének annyi a szerepe, hogy bemutassák hogyan rántotta át Harleyt a saját oldalára, illetve, hogy kimenekítse Őt, bármi áron. Nem is akart ennél többet mutatni. Arra majd ott lesz az önálló Batman film, amiben kiélheti magát
Margot Robbie istenkirály volt Harley Quinnként
2016. augusztus 16. 15:00
Nem tudom, hogy mennyi igaz abból, hogy nem igazán kedvelik, de ha ennek az az oka, hogy Jared ilyen dolgokat küldözgetett nekik, akkor ez eléggé túl van reagálva. Egy tréfának szánta, annak érdekében, hogy a lehető legjobb alakítást nyújthassa, ami tőle telik. Szerintem ilyen szempontból, pedig sikerrel is járt. Elég szomorú, ha ezt valaki nem látja ott át a stábban.
2016. augusztus 16. 15:19
|
|
HyunAeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 245315 offline
|
Nem arról van szó, hogy nem jöttek ki jól vele. Azt ők is nyilatkozták, hogy amikor JOKER jött velük szembe kényelmetlenül érezték magukat. Azonban Jared ragaszkodott hozzá, hogy a forgatás során Ő maradjon Joker bőrében, így ezért nem vett részt a csapatos selfiek és egyéb képek készítésén. De rengeteg képet osztottak meg közösen, Jareddel, csupán a forgatások után. Jared előtt pedig le a kalappal, hogy Joker szerepét választotta a buli és hülyéskedés helyett! ❤
2016. augusztus 16. 16:39
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Hát...szerintem jól tették
Fura hogy ezt mondom de ez az én véleményem.Én is távolról elkerülném azokat akik használt óvszert és döglött állatokat küldenek nekem.Értem hogy csak gyakorolta Jokert de ez már túlzás
2016. augusztus 16. 16:50
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Arról már hallottam ,hogy Jared miket csinált a forgatás alatt de azért szerintem túlzás ,hogy ki lenne közösítve. Ha nagyon akarna elmehetne bárhová ahova a kolegái is. Bár ki tudja mi lehet a háttérben.Én azért láttam olyan képeket amiken ő is szerepelt szóval lehet ,hogy ez egy félreértés.
2016. augusztus 17. 00:15
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos kegyetlen jól alakítja Jokert azt megkell ahgyni..sose bírtam igazán a karaktert..mikor Heath alakította akkor egy picurit,de akkorse lopta be magát a szívembe a karakter...de ahogy o alakítja meg ez az új feldolgozása a karakternek nagyon ott van és imádom
Jaredet meg tudni kell kezelni..értem én Will nézopontját,de nelegyen már ennyire nyámnyila konyörgom...mondja meg Jarednek ha nemtetszik neki a dolog szépen nomrálisan,ne poedig keruljék ot mint egy leprást... ez már eléggé nagy hulyeségre vall a részukrol..nemgondoltam volna róluk,hogy enynire képmutatóak tudnak lenni ,pedig nagyon birom oketmint színészeket...
2016. augusztus 17. 01:27
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ledgernél nem nézz ki betegebben. Ez nagyon gagyi Joker képregényekben én nem ilyenre emlékszem. DC-ről nem sokat tudok se az egész filmről, karakterekről, de a trailerek alapján Nicholsont és Ledgert is visszasírom, mint Jokert!
2016. augusztus 17. 06:14
Jokert nagyon jól alakította. De az ajándékokon én is kiborultam volna.
2016. augusztus 17. 17:05
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Idézet (Mrs.J @ 2016.08.17. 16:07)
Akkor én vagyok az egyetlen, akinek ettől csak szimpatikusabb lett? 
Nem
Szerintem kifejezetten jó dolog, ha egy színész ennyire magára ölti a karaktere személyiségét, mivel ezáltal sokkal jobban életre tudja kelteni. Ha a többi meg ennyire magára vette a tréfát, akkor...
2016. augusztus 17. 18:56
Azért sajnálom, hogy röpke 10 percet szerepelt a filmben.
2016. augusztus 18. 09:53
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
En ugy tudom,hogy Margot-tal eleg jo baratsagot apol.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: