Videóval bizonyítaná férje brutalitását Amber Heard
2016. augusztus 16. 08:33
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Lady Suzy: tökéletesen egyet értek veled!
2016. augusztus 16. 09:34
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Vannak kommentek amikben azt írjátok hogy szegény Amber meg hogy épp ezért nem mondják el sokan h verik őket mert nem hisznek nekik stb De belegondoltok hogy mi ez? úgy értem miért éppen most hozta nyilvánosságra a videót? miért nem rögtön? Gondolom elkezdődhettek a tárgyalások és lehet hogy Amber áll vesztésre és most hirtelen bedobja h "héé itt egy videó amin épp őrjöng és félek" Nem furcsa egy kicsit sem hogy éppen most dobta fel a videót?? Akkor tudtam volna elhinni ezt a sz-r videót ha egyből ahogy robbant a bomba hogy válnak na akkor talán azt mondtam volna hogy nincs megrendezve és nem csak arra megy h tönkre tegye Johnny-t. Ha valóban verte volna egyből nyilvánosságra hozta volna ezt.
2016. augusztus 16. 11:12
Én azt imádom amikor valaki okoskodik, hogy "jaj minek véditek ennyire Johnny-t, hát nem is ismeritek".
Erre hat oldalas védőszöveget állít elő az illető Amber védésére. Miért ő ismeri a csajt? Én elhiszem, hogy nagy kedvence és fáj látni, hogy sokan kurvázzák őt... De a másik "csapatnak" nem fájhat hogy Johnny-t barmozzák? Inkább ezen kéne elgondolkozni.
Hogy őszinte legyek engem egyik fél sem hat meg. Johnny híres színész, láttam pár filmben, jókat alakított. Amber meg egy kevésbé ismert színésznő akit a Paranoiban láttam, de csak szenvedett. Vagyis én tőle.. Mindketten.
De szerintem minden buborékot ki kéne pukkasztani. Biztos vagyok benne, hogy Johnny nem egy szent... Sőt, ember. Az emberek hibáznak, biztos vannak hibái.
De kérlek titeket Amber sem egy szent. Azok az SMS-ek most meg ez a videó. Annyira látszik hogy az egész megrendezett! Persze majd Johnny hetvenszer fel-alá fog járkálni, direkt hogy jól látszódjon a kamerában, még bele is hajol.. Na meg az a pia, miért töltene bárki magának akkora nagy pohár piát? Hell No! Be ne vegyétek már. Ambernek kell a pénz és a figyelem. Ennyi.
Erre hat oldalas védőszöveget állít elő az illető Amber védésére. Miért ő ismeri a csajt? Én elhiszem, hogy nagy kedvence és fáj látni, hogy sokan kurvázzák őt... De a másik "csapatnak" nem fájhat hogy Johnny-t barmozzák? Inkább ezen kéne elgondolkozni.
Hogy őszinte legyek engem egyik fél sem hat meg. Johnny híres színész, láttam pár filmben, jókat alakított. Amber meg egy kevésbé ismert színésznő akit a Paranoiban láttam, de csak szenvedett. Vagyis én tőle.. Mindketten.
De szerintem minden buborékot ki kéne pukkasztani. Biztos vagyok benne, hogy Johnny nem egy szent... Sőt, ember. Az emberek hibáznak, biztos vannak hibái.
De kérlek titeket Amber sem egy szent. Azok az SMS-ek most meg ez a videó. Annyira látszik hogy az egész megrendezett! Persze majd Johnny hetvenszer fel-alá fog járkálni, direkt hogy jól látszódjon a kamerában, még bele is hajol.. Na meg az a pia, miért töltene bárki magának akkora nagy pohár piát? Hell No! Be ne vegyétek már. Ambernek kell a pénz és a figyelem. Ennyi.
2016. augusztus 16. 11:49
Nem tudom,mit higgyek,egyszerűen nem tudom már mi van itt.
2016. augusztus 16. 11:56
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Az egészben a legrosszabb az hogy Johnny rengeteg filmszereptől fog elbukni most ez miatt a ribanc miatt. akárhányszor nézem a videót meg vagy én vagyok bolond vagy tényleg azt látom h ez a pasi nem Johnny? ahogy oda áll a pulthoz tölteni az italt komolyan? Eléggé beállított volt. Tényleg remélem h Amber a méltó büntetését fogja megkapni ha kiderül hogy ez hazugság.
2016. augusztus 16. 12:43
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez nem bizonyít semmit. Ha nem is Johnny van rajta, akkor alattomos átverés az egész. Ha meg igen, akkor is. Nem bántotta, csak kicsit őrjöngött. Mindenkinek van rossz pillanata.
2016. augusztus 16. 13:44
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Már teljesen összevagyok zavarodva, jó lenne a végére járni ennek az ügynek. Én nagyon szeretem és tisztelem Johnnyt mint színész, de én az összes filmjét (és minden más filmet) angolul nézem és nagyon karakteres hangja van, könnyű felismerni mindig jobban szerettem eredeti nyelven nézni, hogy halljam a színészek hangját és ebben a videóban nagyon olyan a hangja szóval nemtudom ha nem Johnny van rajta akkor nagyon ügyesen talált egy olyan férfit akinek ennyire hasonló a hangszíne, ha pedig igen igazából ilyen kitörések sok házasságban vannak pláne így a vége felé ha Amber felhúzta valamivel megértem hogy így reagált, már kilehet idegileg a sok veszekedéstől, de ha esetleg tényleg bántotta Ambert akkor ez nem mentség. Bár sokak szerint nem hasonlít a videóban lévő férfi Johnnyra azért az utóbbi időben eléggé megváltozott mondjuk én is a hangja miatt gondolom hogy ő az. Remélem nem igaz, mert nem gondolnám Johnnyról hogy ilyen dehát kitudja nem ismerjük egyikőjüket sem. Jó lenne ezt maguk közt békében lerendezni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: