Amugy ez a 2016 a sztarok dramairol szol vagy mi? Mindenki val a masiktol, Taylor-KimKardashian esete, Justin-Selena jelenetek, stb. Durva
Videóval bizonyítaná férje brutalitását Amber Heard
2016. augusztus 15. 19:56
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Lady Suzy, teljesen egyet ertek, en sem tudtam volna jobbaan megfogalmazni
Amugy ez a 2016 a sztarok dramairol szol vagy mi? Mindenki val a masiktol, Taylor-KimKardashian esete, Justin-Selena jelenetek, stb. Durva
2016. augusztus 15. 19:57
ez már nem az első felvétel, ami csak úgy előkerült, voltak már sms-ek is korábban plusz ilyen+olyan képek a kék, lila, zöld foltjairól. érdekes de alátámasztó orvosi látleletek még véletlenül sem, - ha mégis lettek volna, dns minta nélkül még mindig nem bizonyítanának semmit. visszatérve a nőverésre - ha többször is megtörtént volna, akkor a csaj lett volna annyira rafkós (kiindulva ebből a felvételből, v. az sms-ekből), h. bekamerázza a házat. én legalábbis így gondolom. ezek eddig mind úgy tűnnek, h. kreált felvételek, amik nem bizonyítanak semmit.
2016. augusztus 15. 20:00
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Mi a tanulság akár lehet videó is a férj düh rohamáról ha híres akkor is a felesége lesz a fő gonosz túl nagy befolyással bír hogy Ambernek legyen esélye ellen. Egy pénzéhes liba ez igaz de Johnny meg egy agresszív nőverő
2016. augusztus 15. 20:00
Nem derül ki a videóból, hogy valóban Johnny Depp az a bizonyos férfi. Addig nem tudok hinni Amber-nek.
2016. augusztus 15. 20:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Némelyik hozzázólás esküszöm elkeserítő, úgy írkáltok mintha a videoban látható viselkedés normális lenne, pedig véleményem szerint korántsem normális az, ha valaki így viselkedik.
Plusz sokan szinte istenítitek Johnnyt, mintha ő soha nem hibázhatna, mintha teljesen makulátlan és tökéletes lenne. Egyik kedvenc színészem, de senki sem ismeri, ti sem, én sem. Igen, Jack Sparrowként vicces volt, de az egy szerep, nem a valóság. Szóval szerintem felesleges akárkire mutogatni, míg nem tudjuk mi az igazság. De ez az elfogultság Johnnyval szemben és a szidások Amber felé már kezd unalmas lenni.
2016. augusztus 15. 20:18
Idézet (Gothic01 @ 2016.08.15. 18:59)
Komolyan nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, ahogy ezeket a kommenteket olvasom. Először kételkedtem benne, hogy Johnny egy dühöngő őrült lenne, de egy ideje elkezdett változni a véleményem. Mindenki támadja szerencsétlen nőt, hogy "így a személyiségi jogok" meg "úgy a személyiségi jogok" az meg bezzeg nem sérti senki jogait, ha megverik Amber-t, mi?
Sokan fennakadtak rajta, hogy "mégis milyen ember az, aki kamerát tart magánál és várja, hogy mikor videózhatja le a párját dühöngés közben". Egy kétségbeesett ember, aki szeretne valamilyen bizonyítékot, ami alapján hihetnek neki, ahelyett, hogy szidnák. Senkinek sem kívánom, hogy ilyen felállásba keveredjen, de el kell fogadnotok, hogy Amber nem úgy gondolkozik, mint akinél minden hawaii. Keresi a kiutat és látott egy lehetőséget, amit megragadott, hogy bizonyíthassa az igazát, a lehetséges következmények ellenére is. Az pedig, hogy "provokálta és azért csinálta Johnny" már olyan szintű undorító mentegetés, hogy sokan a falnak mennének tőle. Erre nincs semmilyen mentség! HA provokálja, HA NEM. És, hogy még egy félreértés tisztázódjon, aki tőr-zúz dühében, az nem normális ember, hiába nem akarja bevallani az, aki magára ismert a jelenet alatt... -.-
2016. augusztus 15. 20:41
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
Örvendetes hogy ennyi ember ott volt az Amber-Johnny viták során, meg hogy alapjáraton ennyire "ismeritek" őket
Fogalma sincs senkinek h mi volt igazából, simán el tudom azt hinni h Amber megpróbált bizonyítékokat gyűjteni, mert félt az agressziójától. Lehet h Johnny előző kapcsolataiban nem volt ennyire vehemens (azért mégis csak egy fiatal, szép nőről van szó-aki már korábban ott hagyta egy csajért
). Egyszer úgyis kiderül minden. Összességében az a véleményem, hogy egyiket sem kell(ett) félteni. Johnny felrúgta az előző kapcsolatát a friss husiért-lehet h eleinte jól elvoltak, de aztán megváltozott a viszonyuk, másfelől a csaj tisztában volt nyilván párja szokásaival (drog+alkohol) és így ment hozzá. Itt sztem mindkét fél hibázott.
2016. augusztus 15. 20:58
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Ez a videó azért nem egy nagy bizonyíték és nekem bűzlik is egy kicsit.
Miért nem mutatta meg eddig?
És valahogy nem életszerű ez az egész.
Nem ismerem őket így nem tudhatom mi az igazság de Johnny nekem jó embernek tűnik. Az például hogy Jack Sparownak öltözve látogatott meg gyerekeket nagyon aranyos tőle
Miért nem mutatta meg eddig?
És valahogy nem életszerű ez az egész.
Nem ismerem őket így nem tudhatom mi az igazság de Johnny nekem jó embernek tűnik. Az például hogy Jack Sparownak öltözve látogatott meg gyerekeket nagyon aranyos tőle
2016. augusztus 15. 21:06
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Komolyan mondom hogy eddig azt hitem hogy biztos Johnny ártatlan és Amber csak ki találja a dolgokat a pénz miatt. De most már nem tudom hogy Johnnynak vagy Ambernek higgyek. Egy biztos hogy ha tényleg igaznak bizonyul hogy Johnny meg ütötte Ambert akkor sok rajongó nem veszi ezt jó néven
2016. augusztus 15. 21:06
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Nem szeretnék állást foglalni az itt kialakult vitában viszont nekem is van véleményem. Nem szeretnék valakit védeni és úgy tűnni, mintha nem ítélném el az alkoholizálást és az erőszakos viselkedést. Nagyon is elítélem, viszont: ahogy azt már előttem sokan leírták, senki nem ismeri az előzményeket. Egyedül ők ketten azok, akik tudják az igazságot a kapcsolatukról. Johnny remek színész és nagyon jó ember. De kihangsúlyozom: EMBER. Hibákkal együtt. Látom, hogy nagyon sokan kezdenek kételkedni, írják, hogy csalódtak benne, nem ezt várták tőle stb stb. Aki egy kicsit is követi a munkásságát tudhatja, milyen problémákkal küzd(ött) élete során. Amber is tudta minden bizonnyal, mégis hozzáment bizonyos okokból (pénz, hírnév, akár szerelem). Ő már egyszer megcsalta a férjét és ahogy én tudom, a csalfaság épp úgy nem elfogadott, mint az ivászat. Mindkettejüknek megvannak a hibáik, mint mindenki másnak. Részegen sokan agresszívebben viselkednek, mint átlagosan, de ettől függetlenül nem beszélhetünk máris feleségverésről. Valaki írta, hogy épeszű ember nem kezd el zúzni a lakásban. Sajnos én tapasztaltam már ilyet, szóval de igen csinál ilyet épeszű ember tetemes mennyiségű alkohol hatására. Szóval csak annyit tudok mondani, hogy ne törjön pálcát senki úgy, hogy nem ismer minden részletet. Én nem féltem Ambert, bár tudom jól, milyen nehéz egy részeg férfival. Az pedig teljesen biztos, hogy a nőnek mindig volt mit a tejbe aprítania, de arról se feledkezzünk meg, hogy Johnny minden idők egyik legjobban fizetett színésze. Nem hiszem, hogy a sztároknál létezne olyan, hogy "elég pénz".
2016. augusztus 15. 21:08
|
|
Solannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 240487 offline
|
Én csak azt nem értem, hogy adhatnak ki ilyen így távolsági végzést látlelet nélkül, meg ilyesmi... érdekes törvények. Félreértés ne essék , feltétlen meg kell azokat védeni azokat akik rászorulnak.. itt csak a törvénykezés milyenségére akartam rámutatni...
Eként ha olyan borzalmas volt az egész kapcsolatuk miért tartott ki mellette ilyen sokáig...
De tényleg csak ők tudhatják az igazságot.. ami remélhetőleg győzedelmeskedni fog..
Eként ha olyan borzalmas volt az egész kapcsolatuk miért tartott ki mellette ilyen sokáig...
De tényleg csak ők tudhatják az igazságot.. ami remélhetőleg győzedelmeskedni fog..
2016. augusztus 15. 21:20
Csak nekem tűnik fel, hogy hiába volt idegileg teljesen ki, akkor sem ezt a libát b*szta (már elnézést
) képen, hanem a konyhaszekrényt vagdosta?
2016. augusztus 15. 21:35
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Honnan tudják, hogy Johnny miért viselkedet így? lehet rossz napja volt és ezért volt ideges, de nem a feleségét verte és hozzá tenném, hogy én se örülnék ha amikor a legrosszabb kedvem van elkezdenének kamerázni.
2016. augusztus 15. 21:57
Idézet (Agent X @ 2016.08.15. 21:20)
Csak nekem tűnik fel, hogy hiába volt idegileg teljesen ki, akkor sem ezt a libát b*szta (már elnézést
) képen, hanem a konyhaszekrényt vagdosta? 
Na, ezen aztán jót nevettem
És mit gondolsz, miután nem maradt semmi a konyhaszekrényből és be kellett fejeznie Amber-nek a videózást, mit csinált Johnny? Megpaskolta Amber vállát, amiért bizonyítékot szerzett a dühkitörésére?
Kedves Kommentelők, ne legyünk már ennyire naivak...
Amúgy ezen a felvételen már csak azért sem tudta volna Amber-t ütni, mert akkor nem tudta volna szerencsétlen nő nem tudta fogni a kamerát
2016. augusztus 15. 23:00
|
|
Lolaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.05. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195468 offline
|
Eloszor is, egyet kell ertenem tyrus94-gyel, ez nen Johnny.
Masodszor, kicsit sem elgondolkodtato, hogy video keszult errol az esetrol meg boven azelott, hogy ez az egesz hajciho megkezdodott volna.
Hirtelen egyre tobb dolgot hoz nyilvanossagra amiket eddig is megtehetett volna de vajon miert nem? Valoszinuleg csak jol akar kijonni ebbol az egeszbol
mar elnezest.
Masodszor, kicsit sem elgondolkodtato, hogy video keszult errol az esetrol meg boven azelott, hogy ez az egesz hajciho megkezdodott volna.
Hirtelen egyre tobb dolgot hoz nyilvanossagra amiket eddig is megtehetett volna de vajon miert nem? Valoszinuleg csak jol akar kijonni ebbol az egeszbol
mar elnezest.
2016. augusztus 15. 23:46
Isteneeem ez annyira de annyira megrendezett ez a jelenet! Amber baba dugott magának egy pasit aki eljátssza ezt. Ennyi történt, köszöntem! Irritál ez a szuka, remélem ő jut börtönbe.
2016. augusztus 15. 23:51
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Aranyásó Amber már Elon Musk milliárdos társaságával vígasztalódik.
Szegény, ártatlan teremtés.
Szegény, ártatlan teremtés.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: