Starity

Videóval bizonyítaná férje brutalitását Amber Heard

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 15. 19:56 #41
Dia28
Dia28
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 566
Csatolások: 0
Azonosító: 248868
Lady Suzy, teljesen egyet ertek, en sem tudtam volna jobbaan megfogalmazni biggrin.gif
Amugy ez a 2016 a sztarok dramairol szol vagy mi? Mindenki val a masiktol, Taylor-KimKardashian esete, Justin-Selena jelenetek, stb. Durva biggrin.gif
2016. augusztus 15. 19:57 #42
- törölt felhasználó -    
ez már nem az első felvétel, ami csak úgy előkerült, voltak már sms-ek is korábban plusz ilyen+olyan képek a kék, lila, zöld foltjairól. érdekes de alátámasztó orvosi látleletek még véletlenül sem, - ha mégis lettek volna, dns minta nélkül még mindig nem bizonyítanának semmit. visszatérve a nőverésre - ha többször is megtörtént volna, akkor a csaj lett volna annyira rafkós (kiindulva ebből a felvételből, v. az sms-ekből), h. bekamerázza a házat. én legalábbis így gondolom. ezek eddig mind úgy tűnnek, h. kreált felvételek, amik nem bizonyítanak semmit.
2016. augusztus 15. 20:00 #43
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Mi a tanulság akár lehet videó is a férj düh rohamáról ha híres akkor is a felesége lesz a fő gonosz túl nagy befolyással bír hogy Ambernek legyen esélye ellen. Egy pénzéhes liba ez igaz de Johnny meg egy agresszív nőverő
2016. augusztus 15. 20:00 #44
- törölt felhasználó -    
Nem derül ki a videóból, hogy valóban Johnny Depp az a bizonyos férfi. Addig nem tudok hinni Amber-nek.
2016. augusztus 15. 20:14 #45
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Némelyik hozzázólás esküszöm elkeserítő, úgy írkáltok mintha a videoban látható viselkedés normális lenne, pedig véleményem szerint korántsem normális az, ha valaki így viselkedik. unsure.gif Plusz sokan szinte istenítitek Johnnyt, mintha ő soha nem hibázhatna, mintha teljesen makulátlan és tökéletes lenne. Egyik kedvenc színészem, de senki sem ismeri, ti sem, én sem. Igen, Jack Sparrowként vicces volt, de az egy szerep, nem a valóság. Szóval szerintem felesleges akárkire mutogatni, míg nem tudjuk mi az igazság. De ez az elfogultság Johnnyval szemben és a szidások Amber felé már kezd unalmas lenni.
2016. augusztus 15. 20:18 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gothic01 @ 2016.08.15. 18:59)
Komolyan nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, ahogy ezeket a kommenteket olvasom. Először kételkedtem benne, hogy Johnny egy dühöngő őrült lenne, de egy ideje elkezdett változni a véleményem. Mindenki támadja szerencsétlen nőt, hogy "így a személyiségi jogok" meg "úgy a személyiségi jogok" az meg bezzeg nem sérti senki jogait, ha megverik Amber-t, mi? rohog.gif Sokan fennakadtak rajta, hogy "mégis milyen ember az, aki kamerát tart magánál és várja, hogy mikor videózhatja le a párját dühöngés közben". Egy kétségbeesett ember, aki szeretne valamilyen bizonyítékot, ami alapján hihetnek neki, ahelyett, hogy szidnák. Senkinek sem kívánom, hogy ilyen felállásba keveredjen, de el kell fogadnotok, hogy Amber nem úgy gondolkozik, mint akinél minden hawaii. Keresi a kiutat és látott egy lehetőséget, amit megragadott, hogy bizonyíthassa az igazát, a lehetséges következmények ellenére is. Az pedig, hogy "provokálta és azért csinálta Johnny" már olyan szintű undorító mentegetés, hogy sokan a falnak mennének tőle. Erre nincs semmilyen mentség! HA provokálja, HA NEM. És, hogy még egy félreértés tisztázódjon, aki tőr-zúz dühében, az nem normális ember, hiába nem akarja bevallani az, aki magára ismert a jelenet alatt... -.-

meghajolo.gif meghajolo.gif
2016. augusztus 15. 20:41 #47
Dicci
Dicci
visszatérő vendég

Státusz"Lehet, hogy a tetted tulajdonképpen késleltette a folyamatot"
Hozzászólás: 360
Azonosító: 169110
Örvendetes hogy ennyi ember ott volt az Amber-Johnny viták során, meg hogy alapjáraton ennyire "ismeritek" őket biggrin.gif Fogalma sincs senkinek h mi volt igazából, simán el tudom azt hinni h Amber megpróbált bizonyítékokat gyűjteni, mert félt az agressziójától. Lehet h Johnny előző kapcsolataiban nem volt ennyire vehemens (azért mégis csak egy fiatal, szép nőről van szó-aki már korábban ott hagyta egy csajért tongue.gif). Egyszer úgyis kiderül minden. Összességében az a véleményem, hogy egyiket sem kell(ett) félteni. Johnny felrúgta az előző kapcsolatát a friss husiért-lehet h eleinte jól elvoltak, de aztán megváltozott a viszonyuk, másfelől a csaj tisztában volt nyilván párja szokásaival (drog+alkohol) és így ment hozzá. Itt sztem mindkét fél hibázott.
2016. augusztus 15. 20:58 #48
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Ez a videó azért nem egy nagy bizonyíték és nekem bűzlik is egy kicsit.
Miért nem mutatta meg eddig?
És valahogy nem életszerű ez az egész.
Nem ismerem őket így nem tudhatom mi az igazság de Johnny nekem jó embernek tűnik. Az például hogy Jack Sparownak öltözve látogatott meg gyerekeket nagyon aranyos tőle smileeee.gif
2016. augusztus 15. 21:06 #49
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1473
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Komolyan mondom hogy eddig azt hitem hogy biztos Johnny ártatlan és Amber csak ki találja a dolgokat a pénz miatt. De most már nem tudom hogy Johnnynak vagy Ambernek higgyek. Egy biztos hogy ha tényleg igaznak bizonyul hogy Johnny meg ütötte Ambert akkor sok rajongó nem veszi ezt jó néven sad.gif
2016. augusztus 15. 21:06 #50
Twilight4ewer
Twilight4ewer
visszatérő vendég

StátuszMona Lisa smile <3
Hozzászólás: 206
Azonosító: 150084
Nem szeretnék állást foglalni az itt kialakult vitában viszont nekem is van véleményem. Nem szeretnék valakit védeni és úgy tűnni, mintha nem ítélném el az alkoholizálást és az erőszakos viselkedést. Nagyon is elítélem, viszont: ahogy azt már előttem sokan leírták, senki nem ismeri az előzményeket. Egyedül ők ketten azok, akik tudják az igazságot a kapcsolatukról. Johnny remek színész és nagyon jó ember. De kihangsúlyozom: EMBER. Hibákkal együtt. Látom, hogy nagyon sokan kezdenek kételkedni, írják, hogy csalódtak benne, nem ezt várták tőle stb stb. Aki egy kicsit is követi a munkásságát tudhatja, milyen problémákkal küzd(ött) élete során. Amber is tudta minden bizonnyal, mégis hozzáment bizonyos okokból (pénz, hírnév, akár szerelem). Ő már egyszer megcsalta a férjét és ahogy én tudom, a csalfaság épp úgy nem elfogadott, mint az ivászat. Mindkettejüknek megvannak a hibáik, mint mindenki másnak. Részegen sokan agresszívebben viselkednek, mint átlagosan, de ettől függetlenül nem beszélhetünk máris feleségverésről. Valaki írta, hogy épeszű ember nem kezd el zúzni a lakásban. Sajnos én tapasztaltam már ilyet, szóval de igen csinál ilyet épeszű ember tetemes mennyiségű alkohol hatására. Szóval csak annyit tudok mondani, hogy ne törjön pálcát senki úgy, hogy nem ismer minden részletet. Én nem féltem Ambert, bár tudom jól, milyen nehéz egy részeg férfival. Az pedig teljesen biztos, hogy a nőnek mindig volt mit a tejbe aprítania, de arról se feledkezzünk meg, hogy Johnny minden idők egyik legjobban fizetett színésze. Nem hiszem, hogy a sztároknál létezne olyan, hogy "elég pénz".
2016. augusztus 15. 21:08 #51
Solanne
Solanne
visszatérő vendég

Státuszhttps://www.youtube.com/watch?v=pvP_OwVSFpk
Hozzászólás: 238
Azonosító: 240487
Én csak azt nem értem, hogy adhatnak ki ilyen így távolsági végzést látlelet nélkül, meg ilyesmi... érdekes törvények. Félreértés ne essék , feltétlen meg kell azokat védeni azokat akik rászorulnak.. itt csak a törvénykezés milyenségére akartam rámutatni...
Eként ha olyan borzalmas volt az egész kapcsolatuk miért tartott ki mellette ilyen sokáig...
De tényleg csak ők tudhatják az igazságot.. ami remélhetőleg győzedelmeskedni fog.. smileeee.gif
2016. augusztus 15. 21:12 #52
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA legcsodásabb virágok árnyékban nőnek.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Nem tudhatom mi folyik kettőjük között, de ha ez igaz Johhny nálam elásta magát.
2016. augusztus 15. 21:20 #53
- törölt felhasználó -    
Csak nekem tűnik fel, hogy hiába volt idegileg teljesen ki, akkor sem ezt a libát b*szta (már elnézést dry.gif ) képen, hanem a konyhaszekrényt vagdosta? rolleyes.gif
2016. augusztus 15. 21:35 #54
AliciaAlice
AliciaAlice
visszatérő vendég

StátuszHa úgy érzed karambolozni fogsz csak lépj rá a gázra.
Hozzászólás: 284
Azonosító: 232137
Honnan tudják, hogy Johnny miért viselkedet így? lehet rossz napja volt és ezért volt ideges, de nem a feleségét verte és hozzá tenném, hogy én se örülnék ha amikor a legrosszabb kedvem van elkezdenének kamerázni.
2016. augusztus 15. 21:57 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (Agent X @ 2016.08.15. 21:20)
Csak nekem tűnik fel, hogy hiába volt idegileg teljesen ki, akkor sem ezt a libát b*szta (már elnézést dry.gif ) képen, hanem a konyhaszekrényt vagdosta? rolleyes.gif

Na, ezen aztán jót nevettem _nevet.gif
És mit gondolsz, miután nem maradt semmi a konyhaszekrényből és be kellett fejeznie Amber-nek a videózást, mit csinált Johnny? Megpaskolta Amber vállát, amiért bizonyítékot szerzett a dühkitörésére?
Kedves Kommentelők, ne legyünk már ennyire naivak...
Amúgy ezen a felvételen már csak azért sem tudta volna Amber-t ütni, mert akkor nem tudta volna szerencsétlen nő nem tudta fogni a kamerát
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, tothbianka
2016. augusztus 15. 22:05 #56
tyrus94
tyrus94
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Azonosító: 202353
S az csak nekem tűnik fel,hogy ezen a videón nem Johnny van? biggrin.gif 1:15 - nél látszik,hogy nem ő az....
2016. augusztus 15. 22:29 #57
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Örülnék, ha megoldódna ez az ügy végre...
2016. augusztus 15. 23:00 #58
Lolaaa
Lolaaa
visszatérő vendég

StátuszA tegnap már történelem, a holnap még rejtelem de a ma adomány!
Hozzászólás: 161
Azonosító: 195468
Eloszor is, egyet kell ertenem tyrus94-gyel, ez nen Johnny.
Masodszor, kicsit sem elgondolkodtato, hogy video keszult errol az esetrol meg boven azelott, hogy ez az egesz hajciho megkezdodott volna.
Hirtelen egyre tobb dolgot hoz nyilvanossagra amiket eddig is megtehetett volna de vajon miert nem? Valoszinuleg csak jol akar kijonni ebbol az egeszbol
mar elnezest.
2016. augusztus 15. 23:46 #59
- törölt felhasználó -    
Isteneeem ez annyira de annyira megrendezett ez a jelenet! Amber baba dugott magának egy pasit aki eljátssza ezt. Ennyi történt, köszöntem! Irritál ez a szuka, remélem ő jut börtönbe.
2016. augusztus 15. 23:51 #60
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Aranyásó Amber már Elon Musk milliárdos társaságával vígasztalódik.
Szegény, ártatlan teremtés.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok