Reméljük ennek hamar vége lesz már, mert igazából már mindenki rohadtul unja ezt az ügyet, kivéve Amber-t, aki végre a média középpontjába került.
Videóval bizonyítaná férje brutalitását Amber Heard
2016. augusztus 15. 17:41
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Már napokkal ezelőtt láttam a videót, már a nyilvánosságra kerülés perceikor, (igen, megszállottan követem ezt az ügyet
), és igen, egyet tudok érteni azokkal, akik Amber ellen vannak. Először is: Milyen viselkedés az, hogy a férjemet lekamerázom a tudta nélkül, akkor, amikor épp dühös? Mert oké, ha szülinapja van, de hogy ilyenkor..hát a pofám leszakad. Meg amúgy is mit pattog ez nő, inkább örüljön neki, hogy Johnny még nem fordult komolyabb módszerekhez..
Reméljük ennek hamar vége lesz már, mert igazából már mindenki rohadtul unja ezt az ügyet, kivéve Amber-t, aki végre a média középpontjába került.
2016. augusztus 15. 17:48
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.15. 17:32)
Nem nézhettem meg a videót,
Nézőponttól függetlenül, semmi olyat nem láttál volna, ami a való világban ne történne. Van benne egy homályos emberalak, aki ide-oda mászkál dühösen, kér inni, aztán fellöki a poharat. Ha bekapcsolod a tévét, vagy fent vagy az interneten, ettől hatszor rosszabbakkal is fogsz találkozni, de mondok jobbat: nézz végig egy esti híradót. Az kész horror.
2016. augusztus 15. 17:52
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Ez a csaj szánalmas! Egyrészt, egyáltalán nem biztos,hogy ezen a felvételen Johnny látható, akárki lehet az,mivel lényegében SEMMI nem látszik a videóban, sőt (ez is elég fura) hogy valaki a saját házában hatalmas kapalappal járkál...DE, tegyük fel,hogy biztosan Johnny volt az, mégis mit tudunk meg a videóból? Azt,hogy mérges és valahogy próbálja kiereszteni a gőzt, lenyugtatni magát...én is ha dühös vagyok sokszor széthajítom ami csak a kezem ügyébe akad....másodszor fogalmunk sincs,mégis mi történt akkor, mi váltotta ki a balhét, valószínűleg nem az,hogy Amber elfelejtett kólát venni a bevásárlásnál....harmadszor pedig,komolyan szánalmas a csaj, mégis ki az aki egy valós,hirtelen veszekedésnél ott tartja a kameráját, és úgy,hogy ő véletlenül se látszódjon,felveszi ahogy a férje mérgelődik , sőt igen, balhézik (csak úgy egsúgom, az én családomban is havonta előfordul,amikor nem csak veszekedés, hanem ordibálás,bőgés, csapkodás is megesik,mert egy komoly vita bizony általában ezekkel jár). Látványosan Amber csak olyat mond, ami őt rossz fényben nem tüntetheti fel,illetve Johnny szavait nem lehet kivenni, a felvétel minőségéből adódóan...szóval rz a véleményem az egészről, és nem csak azért mert hatalmas rajongója vagyok Johnnynak, egyszerűen csak logikusan gondolkozom és ajánlom szíves figyelmetekbe nektek is
2016. augusztus 15. 17:54
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Psyché
Köszi hogy leírtad
Egyébként minden videó meg van tiltva kicsi korom óta
Köszi hogy leírtad
Egyébként minden videó meg van tiltva kicsi korom óta
2016. augusztus 15. 18:06
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Nem hiteles és amúgy sem kellene felfújni azt, hogy csak mondogatás és egy-két csapkodás látható a videóban. Semmi durva. Egyébként sem értem, ilyesmit minek vesz fel valaki.
2016. augusztus 15. 18:37
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nem azért, de mi az, hogy Ambert felelősségre vonjátok azért, mert videóra veszi a férjét, meg meg vagytok győződve róla, hogy ő hazudik, mikor nem tudtok semmit? Szíve joga azt videóra venni a saját lakásában, amit akar, ráadásul, ha valami bizonyító erejűt sikerülne egyszer felvennie (mondjuk kapna egy pofont), akkor azt bizonyítékként simán fel is használhatná a bíróságon.
Amúgy meg: Ha Depp-nek ilyen szintű kirohanásai vannak otthon (még akkor is ha jó okkal ideges) és ha erre még iszik is - mint a felvételen -, akkor simán elképzelhető, hogy néha a szekrényajtó és a poharak mellett, az asszony is kap egyet-egyet. Ugyanis egy egészséges idegzetű ember nem áll neki törni-zúzni, azok pedig, akiknek aggressziókezelési problémáik vannak, gyakran válnak erőszakossá más emberek ellen. Tehát, még akkor is, ha Amber ellen a videón Depp nem követ el semmit, ez bizonyíték értékű lehet a tárgyaláson (pláne az USA-ban, ahol az esküdtszék akár érzelmi alapon is hozhat döntést).
(((Mellesleg, ha Depp ártatlan, miért is lesz még idegesebb, mikor megtudja, hogy videóra veszik? Nem zörög a haraszt.......)))
Amúgy meg: Ha Depp-nek ilyen szintű kirohanásai vannak otthon (még akkor is ha jó okkal ideges) és ha erre még iszik is - mint a felvételen -, akkor simán elképzelhető, hogy néha a szekrényajtó és a poharak mellett, az asszony is kap egyet-egyet. Ugyanis egy egészséges idegzetű ember nem áll neki törni-zúzni, azok pedig, akiknek aggressziókezelési problémáik vannak, gyakran válnak erőszakossá más emberek ellen. Tehát, még akkor is, ha Amber ellen a videón Depp nem követ el semmit, ez bizonyíték értékű lehet a tárgyaláson (pláne az USA-ban, ahol az esküdtszék akár érzelmi alapon is hozhat döntést).
(((Mellesleg, ha Depp ártatlan, miért is lesz még idegesebb, mikor megtudja, hogy videóra veszik? Nem zörög a haraszt.......)))
2016. augusztus 15. 18:44
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Én nagyon szeretem Johnny-t, és ez így is fog maradni, akármit is állítanak róla. De ezt a cikket olvastam már máshol is, és ezt a videót, mint kiderült, Amber szerkesztette meg. Szóval nem igazi a felvétel. Azzal viszont egyetértek, hogy miért nem tudják ezt maguk közt megoldani?! Komolyan Ambernek ez annyira jól esik? Meglázni valakit egy hamis videóval?? Szánalom.
2016. augusztus 15. 18:59
Komolyan nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, ahogy ezeket a kommenteket olvasom. Először kételkedtem benne, hogy Johnny egy dühöngő őrült lenne, de egy ideje elkezdett változni a véleményem. Mindenki támadja szerencsétlen nőt, hogy "így a személyiségi jogok" meg "úgy a személyiségi jogok" az meg bezzeg nem sérti senki jogait, ha megverik Amber-t, mi?
Sokan fennakadtak rajta, hogy "mégis milyen ember az, aki kamerát tart magánál és várja, hogy mikor videózhatja le a párját dühöngés közben". Egy kétségbeesett ember, aki szeretne valamilyen bizonyítékot, ami alapján hihetnek neki, ahelyett, hogy szidnák. Senkinek sem kívánom, hogy ilyen felállásba keveredjen, de el kell fogadnotok, hogy Amber nem úgy gondolkozik, mint akinél minden hawaii. Keresi a kiutat és látott egy lehetőséget, amit megragadott, hogy bizonyíthassa az igazát, a lehetséges következmények ellenére is. Az pedig, hogy "provokálta és azért csinálta Johnny" már olyan szintű undorító mentegetés, hogy sokan a falnak mennének tőle. Erre nincs semmilyen mentség! HA provokálja, HA NEM. És, hogy még egy félreértés tisztázódjon, aki tőr-zúz dühében, az nem normális ember, hiába nem akarja bevallani az, aki magára ismert a jelenet alatt... -.-
2016. augusztus 15. 19:06
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Soha nem volt szimpatikus ez a pénzéhes nő.
Elsőnek is. Ez a férfi aki a videón szerepel, bárki lehet.
Rohadtul rossz a minősége a videónak, ráadásul, mikor a videón szereplő férfit közelebbről láthattuk volna valami mindig eltakarta az arcát. A
Depp volt felesége aki több mint 10 évig volt együtt Johnnyval, azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy Depp bántana akárkit.
Amber mindig is Johnny pénzére hajtott. Tudom, hogy Johnny nem szent, tudom, hogy voltak problémái a cigivel, alkohollal, droggal.
Ha mégis Johnny lenne a felvételen, és tényleg bántotta őt ( Mert az is lehet, hogy a felvétel után elvette tőle a kamerát, és kiment cigizni) akkor csalódtam benne...Nagyot. Oké, nem ismerem őt, de ha Ambert megütötte akár egyszer is, akkor köszönöm szépen nem kérek többet Johnny Deppből.
Elsőnek is. Ez a férfi aki a videón szerepel, bárki lehet.
Depp volt felesége aki több mint 10 évig volt együtt Johnnyval, azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy Depp bántana akárkit.
Amber mindig is Johnny pénzére hajtott. Tudom, hogy Johnny nem szent, tudom, hogy voltak problémái a cigivel, alkohollal, droggal.
Ha mégis Johnny lenne a felvételen, és tényleg bántotta őt ( Mert az is lehet, hogy a felvétel után elvette tőle a kamerát, és kiment cigizni) akkor csalódtam benne...Nagyot. Oké, nem ismerem őt, de ha Ambert megütötte akár egyszer is, akkor köszönöm szépen nem kérek többet Johnny Deppből.
2016. augusztus 15. 19:06
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Komolyan van ember, aki ezek után is Johnny pártját fogja? Komolyan, vicc, hogy milyenek az emberek. Már azt is bírtam, mikor az emberek láthatatlanba szidták a nőt, mert hát lehetetlen, hogy egy férfi ilyet tegyen. Az, hogy milyen a képernyőn nem egyenlő azzal, hogy milyen a valóságban.
2016. augusztus 15. 19:08
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
"AnnaZriinyi: Én nagyon szeretem Johnny-t, és ez így is fog maradni, akármit is állítanak róla". Na pont erről írtam az egyik cikk alá! Taylor Swiftet mindenki utálja mert szakítani szokott Jhonny meg veri a feleségét és neki meg csak úgy simán megbocsát mindenki?? Hol itt a logika??
2016. augusztus 15. 19:11
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Annyiszor, de annyiszor megfogadtam, hogy nem folyok bele ebbe az egészbe és megpróbálom megtartani magamnak a véleményemet, de most elkövettem azt a hibát, hogy beleolvastam a kommentekbe és egyszerűen nem bírom. Olyan szinten elvakult itt mindenki - meg úgy ámblokk mindenhol, ahol csak véleményt lehet nyilvánítani az ügyről -, hogy az kegyetlen. Ha Johnny embert ölne, ti akkor sem hibáztathatnátok, mert láttátok néhány filmben és azt hiszitek, hogy ismeritek. Fogalmatok sincs róla, hogy milyen ember, a médiában is csak azt az arcát látjátok, amit mutat, amit tudtok róla az csak töredéke a valódi személyiségének. Ugyanez a helyzet Amberrel. Nekem egy ideje már nagy kedvencem, szóval éppen ezért merem állítani, hogy azért őt sem kell félteni, de az az indokolatlan utálat, amit a nyakába zúdít a fél világ egyszerűen nevetséges. Tudom én, hogy már az elején is csak a pénzéhes rbanc volt (most hadd ne menjek bele abba, hogy ez a Johnny-rajongók által kitalált hülyeség több sebből is vérzik), na de belegondolt itt bárki is abba, hogy jelenleg sikeres színésznő, van annyi pénze, hogy beledöglik, szerepet kapott a Justice League filmben, majd láthatjuk az Aquamanben és valószínű, hogy a DC a továbbiakban is alkalmazni fogja? Ja és akkor még nem is említettem, hogy eleve nem is szűkölködött soha. Szóval miért is akarna annyira kicsikarni pénzt Johnnyból? Szerintetek tényleg kockáztatná a karrierét és lényegében a szabadságát is (ugyanis ha hazudik, akkor ő sem ússza meg egy ejnyebejnyével) azért, hogy legyen még pénze, amin ülhet? Valahogy az én egyszerű agyam nem tudja felfogni, szóval ha valaki érti, kérem magyarázza el. Persze, simán lehet, hogy hazudik, csak egyszerűen nem látom a logikát a dologban. De szerintem ha megjelenne egy videó, amiben kivehető, hogy Johnny bántalmazza Ambert, ti akkor sem hinnétek el, hiába látjátok a két szemetekkel. Biztos Amber csak megrendezte, vagy felkért valakit, aki teljesen ugyanúgy néz ki, mint Johnny és guess what, még a hangja is olyan, hogy verje már meg egy videó erejéig...
Nyilván nem szép dolog, hogy Amber a tudta nélkül vette fel és osztotta meg a neten, de gondoljatok már bele, hogy szerencsétlen nő azzal gyanúsítja a férjét, hogy bántalmazta és senki nem hisz neki, sőt. Mintha olyan elképzelhetetlen dolog lenne, hogy egy férfi bántalmazza a feleségét. Napi szinten történik sajnos, egyre gyakoribb a családon belüli erőszak világszerte, és a nők nem mernek kiállni magukért. Amber megtette és még ő a szar. Most hadd ne fejtsem ki, hogy ez milyen hatással lehet a többi áldozatra, akiket valamelyik családtagjuk bántalmaz, de bátorságot biztos nem ebből fognak meríteni. Persze, hogy nyomorult nő videókat meg képeket hoz nyilvánosságra, próbálja elérni, hogy legalább valamennyire higgyenek neki az emberek. Ennek a videónak ez volt a célja, mert bíróságon amúgy nem használhatja fel. Meg akarta mutatni, hogy Johnny se olyan tökéletes, mint amilyennek ti azt látjátok. Lehet, hogy provokálta. Na és? Ép eszű ember szerintem provokálás mellett se kezdi el zúzni a lakást. Én is szoktam ideges lenni, mégse kezdek el csapkodni, mint egy vadállat.
Miért nem tudják maguk között megoldani? Miért esik jól Ambernek, hogy megalázza Johnnyt? MI A JÓ ÉG? Tegyük fel Amber igazat mond. Johnnynak nyilván egyszerűbb lenne, ha senki nem tudna róla, hogy verte a feleségét, Ambernek viszont minden oka megvan arra, hogy tönkretegye azt az embert, aki bántalmazta őt. Isten ments, hogy ti is ilyen helyzetbe kerüljetek, de ha mégis megtörténne higgyétek el, mást se akarnátok, csak tönkretenni a férfit, aki titeket tett tönkre és alázott meg éveken keresztül. Te jó isten hogy mennyire elvakultak vagytok, egydé-rajongók szint nagyjából. Ez a dedó, nem amit ők csinálnak. Elhiszem, hogy könnyebb ítélkezni, mint gondolkodni, de sajnos a világ nem így működik. Én is szeretem Johnnyt, ettől függetlenül tisztában vagyok azzal, hogy ő sem tökéletes, emellett pedig fogalmam sincs róla, hogy igazából ki ő, ahogy nektek sincs.
Nyilván nem szép dolog, hogy Amber a tudta nélkül vette fel és osztotta meg a neten, de gondoljatok már bele, hogy szerencsétlen nő azzal gyanúsítja a férjét, hogy bántalmazta és senki nem hisz neki, sőt. Mintha olyan elképzelhetetlen dolog lenne, hogy egy férfi bántalmazza a feleségét. Napi szinten történik sajnos, egyre gyakoribb a családon belüli erőszak világszerte, és a nők nem mernek kiállni magukért. Amber megtette és még ő a szar. Most hadd ne fejtsem ki, hogy ez milyen hatással lehet a többi áldozatra, akiket valamelyik családtagjuk bántalmaz, de bátorságot biztos nem ebből fognak meríteni. Persze, hogy nyomorult nő videókat meg képeket hoz nyilvánosságra, próbálja elérni, hogy legalább valamennyire higgyenek neki az emberek. Ennek a videónak ez volt a célja, mert bíróságon amúgy nem használhatja fel. Meg akarta mutatni, hogy Johnny se olyan tökéletes, mint amilyennek ti azt látjátok. Lehet, hogy provokálta. Na és? Ép eszű ember szerintem provokálás mellett se kezdi el zúzni a lakást. Én is szoktam ideges lenni, mégse kezdek el csapkodni, mint egy vadállat.
Miért nem tudják maguk között megoldani? Miért esik jól Ambernek, hogy megalázza Johnnyt? MI A JÓ ÉG? Tegyük fel Amber igazat mond. Johnnynak nyilván egyszerűbb lenne, ha senki nem tudna róla, hogy verte a feleségét, Ambernek viszont minden oka megvan arra, hogy tönkretegye azt az embert, aki bántalmazta őt. Isten ments, hogy ti is ilyen helyzetbe kerüljetek, de ha mégis megtörténne higgyétek el, mást se akarnátok, csak tönkretenni a férfit, aki titeket tett tönkre és alázott meg éveken keresztül. Te jó isten hogy mennyire elvakultak vagytok, egydé-rajongók szint nagyjából. Ez a dedó, nem amit ők csinálnak. Elhiszem, hogy könnyebb ítélkezni, mint gondolkodni, de sajnos a világ nem így működik. Én is szeretem Johnnyt, ettől függetlenül tisztában vagyok azzal, hogy ő sem tökéletes, emellett pedig fogalmam sincs róla, hogy igazából ki ő, ahogy nektek sincs.
2016. augusztus 15. 19:45
Lady Suzy: Tökéletesen egyetértek, végre valaki normálisan gondolkozik.
2016. augusztus 15. 19:48
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2016.08.15. 19:11)
Annyiszor, de annyiszor megfogadtam, hogy nem folyok bele ebbe az egészbe és megpróbálom megtartani magamnak a véleményemet, de most elkövettem azt a hibát, hogy beleolvastam a kommentekbe és egyszerűen nem bírom. Olyan szinten elvakult itt mindenki - meg úgy ámblokk mindenhol, ahol csak véleményt lehet nyilvánítani az ügyről -, hogy az kegyetlen. Ha Johnny embert ölne, ti akkor sem hibáztathatnátok, mert láttátok néhány filmben és azt hiszitek, hogy ismeritek. Fogalmatok sincs róla, hogy milyen ember, a médiában is csak azt az arcát látjátok, amit mutat, amit tudtok róla az csak töredéke a valódi személyiségének. Ugyanez a helyzet Amberrel. Nekem egy ideje már nagy kedvencem, szóval éppen ezért merem állítani, hogy azért őt sem kell félteni, de az az indokolatlan utálat, amit a nyakába zúdít a fél világ egyszerűen nevetséges. Tudom én, hogy már az elején is csak a pénzéhes rbanc volt (most hadd ne menjek bele abba, hogy ez a Johnny-rajongók által kitalált hülyeség több sebből is vérzik), na de belegondolt itt bárki is abba, hogy jelenleg sikeres színésznő, van annyi pénze, hogy beledöglik, szerepet kapott a Justice League filmben, majd láthatjuk az Aquamanben és valószínű, hogy a DC a továbbiakban is alkalmazni fogja? Ja és akkor még nem is említettem, hogy eleve nem is szűkölködött soha. Szóval miért is akarna annyira kicsikarni pénzt Johnnyból? Szerintetek tényleg kockáztatná a karrierét és lényegében a szabadságát is (ugyanis ha hazudik, akkor ő sem ússza meg egy ejnyebejnyével) azért, hogy legyen még pénze, amin ülhet? Valahogy az én egyszerű agyam nem tudja felfogni, szóval ha valaki érti, kérem magyarázza el. Persze, simán lehet, hogy hazudik, csak egyszerűen nem látom a logikát a dologban. De szerintem ha megjelenne egy videó, amiben kivehető, hogy Johnny bántalmazza Ambert, ti akkor sem hinnétek el, hiába látjátok a két szemetekkel. Biztos Amber csak megrendezte, vagy felkért valakit, aki teljesen ugyanúgy néz ki, mint Johnny és guess what, még a hangja is olyan, hogy verje már meg egy videó erejéig...
ámen
de most komolyan az erőszak áldozatainak jó része pont amiatt nem vallja be, hogy valaha is erőszak áldozata lett mert az emberek többsége vagy nem hisz nekik vagy mert azonnal megy az áldozat hibáztatás. Azt meg ti se gondolhatjátok komolyan, hogy bárki is jogosan erőszakot tehet valakin...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: