A színésznő minden követ megmozgat annak érdekében, hogy bebizonyítsa, férje nemcsak lobbanékony és agresszív természetű, hanem iszákos is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Videóval bizonyítaná férje brutalitását Amber Heard
2016. augusztus 15. 16:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 15. 16:23
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nem tudhatjuk, hogy ennek mi volt az előzménye. Amber is lehet ugyanolyan hibás... Vagy talán még jobban is. Ahogy itt látszik, Johnny nem bántotta őt. Sokszor van úgy, hogy én is szétvernék mindent magam körül...
2016. augusztus 15. 16:27
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Ez tényleg ő? Mert én nem látom a felvételen a kezén a tetoválásokat.
2016. augusztus 15. 16:27
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Tegnap hallottam a hirt es szeretnem leszogezni hig nem akaron Johnnyt vedeni de a csaj provokalta ot.Szal nem csak Deep tehet rola hanem a draga latos felesege is hogy igy jart
2016. augusztus 15. 16:29
Hű. Ez egy kicsit megijesztett.
Bár én is úgy gondolom, hogy nem biztos, hogy Johnny van a felvételen. És egyébként is, legjobban Amber itt a legnagyobb hibás.
2016. augusztus 15. 16:32
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Hát az hogy iszik nem újdonság ezt mindenki tudta róla hogy néha iszik-nem alkoholista. Most dühöngőt és? Mindenki szokott. Pluszba az vajon miért van hogy éppen sajnálkozik Amber miközben videózik hogy csak Johnny dühöng. Persze valószínűleg felbosszantotta és kiakadt rá, de ki ne lett volna már ilyen helyzetben?? Ha már itt tartunk éppen akkor videózott mikor balhéztak. ugyan már..Remélem börtönbe kerül a hazugságaiért Amber és hogy egy életre megtanulta a leckét. Persze lehet agresszív néha Johnny de és akkor mi van?? Akkor sem bizonyítja a felvétel hogy őt bántotta mert csak dühöng.
2016. augusztus 15. 16:38
|
|
JustMeEvelinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 325 Csatolások: 58 Azonosító: 258599 offline
|
Nem hiszem, hogy ha egy férfi igy kikel magából, akkor azt ok nélkül teszi. Ez a nő mindenáron tönkre akarja tenni a férjét. A felvétel egyébként elég rossz minőségű, szóval tényleg előfordulhat, hogy nem Depp örjöng rajta...
2016. augusztus 15. 16:57
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
A csaj provokálta Johnnyt! Van ennek a videónak egy hosszabb változata is (ami nincs nyilvánosságra hozva,de egy oldalon én még pont eltudtam csípni,azóta természetesen letörölték) És azon jól kivehető hogy ez a nő direkt gúnyos hangnemben illetve lenéző stílusban beszél hozzá,ezzel felhúzva Johnnyt..(??) /Már ha ő van egyáltalán a felvételen/
Mindenki szeretett kalóza egyáltalán nem ilyen ember..Jó,mindenki tudja és beismeri hogy nem egy szentbárány, neki is voltak drog ill.alkohól problémái.De ti komolyan kinézitek belőle hogy ezt tette volna a feleségével??
A videó csak egy elmebeteg,arc nélküli ember kirohanását mutatja be,semmi bizonyíték hogy Deep van rajta (még a tetkók sincsennek a karján,legalább is én nem látom),de ha még is ő lenne akkor sincs jogunk elítélni őt..Rendes és kedves ember (már több alkalommal is bebizonyította) csak úgy okkal soha nem bántana senkit,főleg nem egy nőt..
Johhny Deep nem egy ilyen ember...
(Amúgy meg ennek a csajnak hogy volt pofája videóra venni engedély nélkül majd közzé tenni? Ez nem számít személyi jogok megsértésének?
A videó csak egy elmebeteg,arc nélküli ember kirohanását mutatja be,semmi bizonyíték hogy Deep van rajta (még a tetkók sincsennek a karján,legalább is én nem látom),de ha még is ő lenne akkor sincs jogunk elítélni őt..Rendes és kedves ember (már több alkalommal is bebizonyította) csak úgy okkal soha nem bántana senkit,főleg nem egy nőt..
(Amúgy meg ennek a csajnak hogy volt pofája videóra venni engedély nélkül majd közzé tenni? Ez nem számít személyi jogok megsértésének?
1 felhasználónak tetszik:
Elaina
2016. augusztus 15. 16:59
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Jesszus, ez annyira hihetetlen! Mindenki azzal jön, gogy a csaj csak kihasználja és hogy pénzéhes. Én bírom Johnnyt, de.... ő sem egy átlag külsejű csajt választott magának. Amber sokkal fiatalabb és kéltség kívül nagyon szép. Tudom, ilyen a sztárvilág, de még sem egy sarki 50-es virágáruslánnyal jött össze. Amber végül nem kérte a pénzt. Mindenki őt szidja, közben nem lehet tudni, mi is történt valójában.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. augusztus 15. 17:16
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Idézet (Coreline @ 2016.08.15. 16:57)
A csaj provokálta Johnnyt! Van ennek a videónak egy hosszabb változata is (ami nincs nyilvánosságra hozva,de egy oldalon én még pont eltudtam csípni,azóta természetesen letörölték) És azon jól kivehető hogy ez a nő direkt gúnyos hangnemben illetve lenéző stílusban beszél hozzá,ezzel felhúzva Johnnyt..(??) /Már ha ő van egyáltalán a felvételen/
Mindenki szeretett kalóza egyáltalán nem ilyen ember..Jó,mindenki tudja és beismeri hogy nem egy szentbárány, neki is voltak drog ill.alkohól problémái.De ti komolyan kinézitek belőle hogy ezt tette volna a feleségével??

Úristen, mennyire igazad van!
2016. augusztus 15. 17:17
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Már bocsánat, de nem értem miért kellene elhinnem egy felvételben látott veszekedést, amikor még csak az arcát sem lehet látni annak a férfinak, aki állítólag kiakadt, és törni-zúzni kezdett a konyhában. Én csak egy férfit látok, aki lehet tényleg, lehet azonban hogy megjátszottan kezdett el úgy viselkedni mint egy iszákos idióta. Ez a nő mást sem akart Depptől soha csak a pénzét, tönkre akarta őt tenni anyagilag, elvégre már abban a percben tudhatta hogy a csávó látja benne azt, hogy fiatalabb, és még kapható is, mikor belement hogy összeházasodjanak! Így hát ő úgy volt vele, hogy miért is ne írná alá azokat a házassági papírokat, ki lehet csikarni még ebből a szerencsétlenből néhány százezer dollárt, vagy nem?! Akkor mégis miért kellene elhinnem hogy az ott tényleg Johnny, és nem valami felbérelt szerencsétlen, aki le lett fizetve csak hogy pert nyerjen Depp ellen a felesége? Az, hogy felraknak nekünk ide egy egyperces videót, még nem bizonyít semmit, tekintve hogy mivel nem tudhatjuk az előzményeket, fogalmunk sincs róla hogy mi történt. Még ha az ott tényleg Johnny és Amber is - amiben mondjuk erősen kételkedek a férfit illetően - és még ha nem is az lenne a normális reakció egy veszekedés során hogy törni-zúzni kezd az ember - mint tudjuk azért Johnny sem egy szent - akkor is vannak bizonyos fenntartásaim ezzel az úgynevezett bizonyítékkal kapcsolatban.
Azon kívül azt még mellékesen tényleg hozzátenném hogy a TMZ-nek én nem óhajtok semmit elhinni...
Azon kívül azt még mellékesen tényleg hozzátenném hogy a TMZ-nek én nem óhajtok semmit elhinni...
2016. augusztus 15. 17:18
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Honnan a francból tudjátok hogy Amber hazudik? Mindenki egyből őt kezdte sértegetni.. Úgy, hogy senki sem tudja valójában mi történt. Tökre logikus. Én simán kinézem Depp-ből hogy ilyeneket csinal..
2016. augusztus 15. 17:20
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hát nem tudom, mennyire hiteles ez a videó...
2016. augusztus 15. 17:23
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Egy ilyen nő mellett én is kiborulnék...
2016. augusztus 15. 17:32
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem nézhettem meg a videót,így nem igen tudok véleményt alkotni,de megpróbálok
Ha Amber hazudik...
Igen. Manapság vannak olyanok,hogy dubleőrök(bocs,ha rosszul írtam) és ezt Depp,mint színész,pontosan jól tudja. Ambernek van indétéka arra,hogy egy videófelvétellel elváljon Depptől,és mindenét vigye, vagy esetleg belerelni bántalmazásért,és az egész karrierjét tönkretenni. Amber még fiatal. Simán megrendezhette ezt az egész videót
Ha Amber igazat mondja...
Akkor nyilvánvalóan Depp vesztett. De ugyanmár,minden házaspár összeveszik egyszer kétszer,és ki tudja,lehet,hogy ez pont egy ilyen alkalom volt a nem valami sok közül. De tény,ha a videófelvétel igazi,akkor is megtörtént,és nehéz lesz bizonyítani,hogy ez 1 alkalom volt.
Ha Amber hazudik...
Igen. Manapság vannak olyanok,hogy dubleőrök(bocs,ha rosszul írtam) és ezt Depp,mint színész,pontosan jól tudja. Ambernek van indétéka arra,hogy egy videófelvétellel elváljon Depptől,és mindenét vigye, vagy esetleg belerelni bántalmazásért,és az egész karrierjét tönkretenni. Amber még fiatal. Simán megrendezhette ezt az egész videót
Ha Amber igazat mondja...
Akkor nyilvánvalóan Depp vesztett. De ugyanmár,minden házaspár összeveszik egyszer kétszer,és ki tudja,lehet,hogy ez pont egy ilyen alkalom volt a nem valami sok közül. De tény,ha a videófelvétel igazi,akkor is megtörtént,és nehéz lesz bizonyítani,hogy ez 1 alkalom volt.
2016. augusztus 15. 17:34
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szerény véleményem szerint azonban én nem tudnám ezt kinézni Deppből,de Amberből a pénzéhességet annál inkább
De azon érdemes elgondolkodni,hogy mégis a vita kellős közepén hogy volt a közelbe az a kamera. Ne mondjátok,hogy mindenki állandóan a kezébe tartja!
De azon érdemes elgondolkodni,hogy mégis a vita kellős közepén hogy volt a közelbe az a kamera. Ne mondjátok,hogy mindenki állandóan a kezébe tartja!
2016. augusztus 15. 17:34
"Semmi nem történt ma reggel, tudod? Felkeltem, és te olyan édes és kedves voltál, még csak nem is veszekedtünk. Minden, amit mondtam az volt, hogy sajnálom – hallhatjuk Amber hangját, aki férje tudta nélkül videózott, ám amint Johnny rájött, miben sántikál a neje, eszét vesztette."
Őszintén ki az aki nem jön dühbe attól, h. megpróbálják kompromittáló felvételekkel lejáratni? Annyira nyilvánvaló, hogy az egész arra ment ki, h. minél megalázóbb helyzetben vegye fel a palit. Szánalmas némber.
...és vajon miért sajnálkozott a csaj, - persze az biztos nincs benne a videóban, így alkal'madtán olyan történetet sző köréje, amilyent csak akar.
Őszintén ki az aki nem jön dühbe attól, h. megpróbálják kompromittáló felvételekkel lejáratni? Annyira nyilvánvaló, hogy az egész arra ment ki, h. minél megalázóbb helyzetben vegye fel a palit. Szánalmas némber.
...és vajon miért sajnálkozott a csaj, - persze az biztos nincs benne a videóban, így alkal'madtán olyan történetet sző köréje, amilyent csak akar.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.