Starity

Videóval bizonyítaná férje brutalitását Amber Heard

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 15. 16:16 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A színésznő minden követ megmozgat annak érdekében, hogy bebizonyítsa, férje nemcsak lobbanékony és agresszív természetű, hanem iszákos is.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 15. 16:23 #2
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Nem tudhatjuk, hogy ennek mi volt az előzménye. Amber is lehet ugyanolyan hibás... Vagy talán még jobban is. Ahogy itt látszik, Johnny nem bántotta őt. Sokszor van úgy, hogy én is szétvernék mindent magam körül...
2016. augusztus 15. 16:25 #3
alíz0422
alíz0422
új tag

StátuszA világ egy hatalmas játszótér! A kérdés csak az, hogy ki tudod-e használni!?
Hozzászólás: 91
Csatolások: 3
Azonosító: 150760
Bocsi, de ezen a videón bárki lehet Johnny. Nem lehet egyáltalán felismerni.
2016. augusztus 15. 16:27 #4
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Ez tényleg ő? Mert én nem látom a felvételen a kezén a tetoválásokat.
2016. augusztus 15. 16:27 #5
Elaina
Elaina
visszatérő vendég

Státusz#onelovemanchester
Hozzászólás: 202
Csatolások: 0
Azonosító: 258173
Tegnap hallottam a hirt es szeretnem leszogezni hig nem akaron Johnnyt vedeni de a csaj provokalta ot.Szal nem csak Deep tehet rola hanem a draga latos felesege is hogy igy jart
2016. augusztus 15. 16:29 #6
- törölt felhasználó -    
Hű. Ez egy kicsit megijesztett. unsure.gif Bár én is úgy gondolom, hogy nem biztos, hogy Johnny van a felvételen. És egyébként is, legjobban Amber itt a legnagyobb hibás.
2016. augusztus 15. 16:32 #7
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Hát az hogy iszik nem újdonság ezt mindenki tudta róla hogy néha iszik-nem alkoholista. Most dühöngőt és? Mindenki szokott. Pluszba az vajon miért van hogy éppen sajnálkozik Amber miközben videózik hogy csak Johnny dühöng. Persze valószínűleg felbosszantotta és kiakadt rá, de ki ne lett volna már ilyen helyzetben?? Ha már itt tartunk éppen akkor videózott mikor balhéztak. ugyan már..Remélem börtönbe kerül a hazugságaiért Amber és hogy egy életre megtanulta a leckét. Persze lehet agresszív néha Johnny de és akkor mi van?? Akkor sem bizonyítja a felvétel hogy őt bántotta mert csak dühöng.
2016. augusztus 15. 16:38 #8
JustMeEvelin
JustMeEvelin
visszatérő vendég

StátuszAttól senki sem lesz több, hogy másokat kevesebbnek néz...
Hozzászólás: 325
Csatolások: 58
Azonosító: 258599
Nem hiszem, hogy ha egy férfi igy kikel magából, akkor azt ok nélkül teszi. Ez a nő mindenáron tönkre akarja tenni a férjét. A felvétel egyébként elég rossz minőségű, szóval tényleg előfordulhat, hogy nem Depp örjöng rajta...
2016. augusztus 15. 16:57 #9
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
A csaj provokálta Johnnyt! Van ennek a videónak egy hosszabb változata is (ami nincs nyilvánosságra hozva,de egy oldalon én még pont eltudtam csípni,azóta természetesen letörölték) És azon jól kivehető hogy ez a nő direkt gúnyos hangnemben illetve lenéző stílusban beszél hozzá,ezzel felhúzva Johnnyt..(??) /Már ha ő van egyáltalán a felvételen/ unsure.gif sad.gif Mindenki szeretett kalóza egyáltalán nem ilyen ember..Jó,mindenki tudja és beismeri hogy nem egy szentbárány, neki is voltak drog ill.alkohól problémái.De ti komolyan kinézitek belőle hogy ezt tette volna a feleségével??
A videó csak egy elmebeteg,arc nélküli ember kirohanását mutatja be,semmi bizonyíték hogy Deep van rajta (még a tetkók sincsennek a karján,legalább is én nem látom),de ha még is ő lenne akkor sincs jogunk elítélni őt..Rendes és kedves ember (már több alkalommal is bebizonyította) csak úgy okkal soha nem bántana senkit,főleg nem egy nőt..
Johhny Deep nem egy ilyen ember... unsure.gif

(Amúgy meg ennek a csajnak hogy volt pofája videóra venni engedély nélkül majd közzé tenni? Ez nem számít személyi jogok megsértésének? ohmy.gif mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Elaina
2016. augusztus 15. 16:59 #10
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Jesszus, ez annyira hihetetlen! Mindenki azzal jön, gogy a csaj csak kihasználja és hogy pénzéhes. Én bírom Johnnyt, de.... ő sem egy átlag külsejű csajt választott magának. Amber sokkal fiatalabb és kéltség kívül nagyon szép. Tudom, ilyen a sztárvilág, de még sem egy sarki 50-es virágáruslánnyal jött össze. Amber végül nem kérte a pénzt. Mindenki őt szidja, közben nem lehet tudni, mi is történt valójában.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. augusztus 15. 17:14 #11
Ariana000
Ariana000

StátuszAz ember néha szomorú, néha nem.
Hozzászólás: 666
Csatolások: 6
Azonosító: 228178
Érdekes, hogy a nagy 'leleplező videóknak' mindig szar a minőségük.
2016. augusztus 15. 17:16 #12
Elaina
Elaina
visszatérő vendég

Státusz#onelovemanchester
Hozzászólás: 202
Azonosító: 258173
Idézet (Coreline @ 2016.08.15. 16:57)
A csaj provokálta Johnnyt! Van ennek a videónak egy hosszabb változata is (ami nincs nyilvánosságra hozva,de egy oldalon én még pont eltudtam csípni,azóta természetesen letörölték) És azon jól kivehető hogy ez a nő direkt gúnyos hangnemben illetve lenéző stílusban beszél hozzá,ezzel felhúzva Johnnyt..(??) /Már ha ő van egyáltalán a felvételen/ unsure.gif  sad.gif Mindenki szeretett kalóza egyáltalán nem ilyen ember..Jó,mindenki tudja és beismeri hogy nem egy szentbárány, neki is voltak drog ill.alkohól problémái.De ti komolyan kinézitek belőle hogy ezt tette volna a feleségével??
A videó csak egy elmebeteg,arc nélküli ember kirohanását mutatja be,semmi bizonyíték hogy Deep van rajta (még a tetkók sincsennek a karján,legalább is én nem látom),de ha még is ő lenne akkor sincs jogunk elítélni őt..Rendes és kedves ember (már több alkalommal is bebizonyította) csak úgy okkal soha nem bántana senkit,főleg nem egy nőt..
Johhny Deep nem egy ilyen ember... unsure.gif 
(Amúgy meg ennek a csajnak hogy volt pofája videóra venni engedély nélkül majd közzé tenni? Ez nem számít személyi jogok megsértésének? ohmy.gif  mellow.gif

Úristen, mennyire igazad van! beer.gif
2016. augusztus 15. 17:17 #13
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Már bocsánat, de nem értem miért kellene elhinnem egy felvételben látott veszekedést, amikor még csak az arcát sem lehet látni annak a férfinak, aki állítólag kiakadt, és törni-zúzni kezdett a konyhában. Én csak egy férfit látok, aki lehet tényleg, lehet azonban hogy megjátszottan kezdett el úgy viselkedni mint egy iszákos idióta. Ez a nő mást sem akart Depptől soha csak a pénzét, tönkre akarta őt tenni anyagilag, elvégre már abban a percben tudhatta hogy a csávó látja benne azt, hogy fiatalabb, és még kapható is, mikor belement hogy összeházasodjanak! Így hát ő úgy volt vele, hogy miért is ne írná alá azokat a házassági papírokat, ki lehet csikarni még ebből a szerencsétlenből néhány százezer dollárt, vagy nem?! Akkor mégis miért kellene elhinnem hogy az ott tényleg Johnny, és nem valami felbérelt szerencsétlen, aki le lett fizetve csak hogy pert nyerjen Depp ellen a felesége? Az, hogy felraknak nekünk ide egy egyperces videót, még nem bizonyít semmit, tekintve hogy mivel nem tudhatjuk az előzményeket, fogalmunk sincs róla hogy mi történt. Még ha az ott tényleg Johnny és Amber is - amiben mondjuk erősen kételkedek a férfit illetően - és még ha nem is az lenne a normális reakció egy veszekedés során hogy törni-zúzni kezd az ember - mint tudjuk azért Johnny sem egy szent - akkor is vannak bizonyos fenntartásaim ezzel az úgynevezett bizonyítékkal kapcsolatban.
Azon kívül azt még mellékesen tényleg hozzátenném hogy a TMZ-nek én nem óhajtok semmit elhinni...
2016. augusztus 15. 17:18 #14
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Azonosító: 203823
Honnan a francból tudjátok hogy Amber hazudik? Mindenki egyből őt kezdte sértegetni.. Úgy, hogy senki sem tudja valójában mi történt. Tökre logikus. Én simán kinézem Depp-ből hogy ilyeneket csinal..
2016. augusztus 15. 17:20 #15
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Hát nem tudom, mennyire hiteles ez a videó...
2016. augusztus 15. 17:23 #16
LilaSzamóca
LilaSzamóca
új tag

StátuszWe all go a little mad sometimes. -Norman Bates
Hozzászólás: 82
Azonosító: 223650
Egy ilyen nő mellett én is kiborulnék...
2016. augusztus 15. 17:31 #17
- törölt felhasználó -    
...............................
2016. augusztus 15. 17:32 #18
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Azonosító: 252466
Nem nézhettem meg a videót,így nem igen tudok véleményt alkotni,de megpróbálok
Ha Amber hazudik...
Igen. Manapság vannak olyanok,hogy dubleőrök(bocs,ha rosszul írtam) és ezt Depp,mint színész,pontosan jól tudja. Ambernek van indétéka arra,hogy egy videófelvétellel elváljon Depptől,és mindenét vigye, vagy esetleg belerelni bántalmazásért,és az egész karrierjét tönkretenni. Amber még fiatal. Simán megrendezhette ezt az egész videót
Ha Amber igazat mondja...
Akkor nyilvánvalóan Depp vesztett. De ugyanmár,minden házaspár összeveszik egyszer kétszer,és ki tudja,lehet,hogy ez pont egy ilyen alkalom volt a nem valami sok közül. De tény,ha a videófelvétel igazi,akkor is megtörtént,és nehéz lesz bizonyítani,hogy ez 1 alkalom volt.
2016. augusztus 15. 17:34 #19
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Azonosító: 252466
Szerény véleményem szerint azonban én nem tudnám ezt kinézni Deppből,de Amberből a pénzéhességet annál inkább
De azon érdemes elgondolkodni,hogy mégis a vita kellős közepén hogy volt a közelbe az a kamera. Ne mondjátok,hogy mindenki állandóan a kezébe tartja!
2016. augusztus 15. 17:34 #20
- törölt felhasználó -    
"Semmi nem történt ma reggel, tudod? Felkeltem, és te olyan édes és kedves voltál, még csak nem is veszekedtünk. Minden, amit mondtam az volt, hogy sajnálom – hallhatjuk Amber hangját, aki férje tudta nélkül videózott, ám amint Johnny rájött, miben sántikál a neje, eszét vesztette."

Őszintén ki az aki nem jön dühbe attól, h. megpróbálják kompromittáló felvételekkel lejáratni? Annyira nyilvánvaló, hogy az egész arra ment ki, h. minél megalázóbb helyzetben vegye fel a palit. Szánalmas némber.
...és vajon miért sajnálkozott a csaj, - persze az biztos nincs benne a videóban, így alkal'madtán olyan történetet sző köréje, amilyent csak akar.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok