Az immáron 23. életévét taposó Ariana Grandéról köztudott tény, hogy él-hal az állatokért: hét kutyája mellé most két kecskegidát is magához vett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb négylábúakkal osztotta meg az otthonát Ariana Grande
2016. augusztus 15. 15:05
Istenem ,de mázlista
Nekem is kell egy kecskeee *-*
2016. augusztus 15. 15:07
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Már kecskét is? Mi jön még unikornis? XDD
2016. augusztus 15. 15:08
Hát...ha a házban tartja, akkor jó büdös lesz a lakás, az biztos. :'D Amúgy van pénze, költheti állatokra.
2016. augusztus 15. 15:11
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Ohh nagyon cukik <33
"Sznetta"
Nem a házban tartja
hanem külön istálló szerűségbe
"Sznetta"
Nem a házban tartja
2016. augusztus 15. 15:26
|
|
JustMeEvelinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 325 Csatolások: 58 Azonosító: 258599 offline
|
Ariana gyönyörű és igazán aranyos lány...ezzel a kiskecskével együtt pedig robban a cukiságbomba
2016. augusztus 15. 15:33
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Ariana mindig is imádta az állatokat, engem nem lepett meg a dolog. A kecskék aranyosak. *3*
Amíg twitteren minden rajongótáborban megy a harc, a RIPJustin hashtagtől egészen a RIPDemiLovato-ig, addig Ariana kecskéket etet és sétáltatja a kutyusait.
My queen ♥
Amíg twitteren minden rajongótáborban megy a harc, a RIPJustin hashtagtől egészen a RIPDemiLovato-ig, addig Ariana kecskéket etet és sétáltatja a kutyusait.
My queen ♥
2016. augusztus 15. 15:50
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
A kecske az nagyon menő, én márcsak tudom. Egy kissé furcsa, de ha neki így jó, akkor oké.
2016. augusztus 15. 16:03
|
|
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline
|
Mikor elolvastam a címet egy kutyára vagy egy macskára gondoltam,na de hogy egy kecske?
álmomba nem gondoltam volna
.De azér aranyos
2016. augusztus 15. 16:29
Ez nagyon édes.
Én is akarok kecskét...Szerintem nagyon aranyosak.
Én is akarok kecskét...Szerintem nagyon aranyosak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: