Starity

Lionel Richie lányának csapja a szelet Justin Bieber

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 15. 13:00 #21
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 558
Csatolások: 0
Azonosító: 212957
Kövezettek meg, de a csaj tökre úgy néz ki, mint Selena 15 évesen biggrin.gif
2016. augusztus 15. 13:01 #22
MissFizzmizz
MissFizzmizz
új tag

StátuszI woke up like this.
Hozzászólás: 68
Azonosító: 235876
Amikor láttam hogy új "barátnője" van és megnéztem a csaj képét nekem annyira elenszenvesnek tűnik vagy én nem is tudom..nem tudom meddig lesznek együtt de még egy hónapot se adok biggrin.gif bár ki tudja.
2016. augusztus 15. 13:17 #23
- törölt felhasználó -    
Nem látok sok esélyt arra,hogy huzamosabb ideig együtt lesznek,de az ő dolguk. Amúgy a csaj nem ronda,és szerintem összeillenek.
2016. augusztus 15. 13:19 #24
- törölt felhasználó -    
Nem értem ezeket a "Belieber" embereket. Inkább örülnének hogy kedvencünkre rátalált a szerelem és nem magányos.
2016. augusztus 15. 13:19 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (justanarianafan @ 2016.08.15. 11:35)
Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy Selena is rögtön ott termett Justin Insta posztja alatt. És van pár dolog amit el szeretnék mondani, de először leszögezem, hogy nem vagy Bieber fanatikus de nekem kicsit most van elegem az egészből: Először is, semmi köze Selnek már Justinhoz és a kommentet sem azért írta, mert Justin rajongóinak az oldalán áll. Selena ha tényleg annyira jót akarna most Justinnak, nem azt írta volna, amit. Lenyugtatta volna a rajongókat és Justin felé is kedvesen közeledett volna, ezzel ő nem békét akart teremteni, hanem még jobban Justin ellen szítani a rajongókat. Mi köze van Justinhoz Selenanak egyáltalán? És miért támadjátok azért Justint mert visszaszólt? Selena már csak egy ex, miért üti bele az orrát Justin új kapcsolatába? Justin is ember akárcsak te vagy én, egyszerűen megosztott pár képet arról a lányról, akivel most egy párt alkot, erre a rajongók rögtön lekurvázzák szegény lányt. Ismeritek őt? Ismeritek Justint? Nagyon sajnálom őt, amiért a rajongói gyerekkora óta nem tisztelik őt. Rengetegszer kimutatta a szeretetét, de őszintén, olyan rajongók akik kigúnyolják a koncertjén, savazzák a barátait és mindenben kritizálják őt, valóban rajongók? Ezért írta szerintem Justin a "fans" szót Beliebers helyett, mert ő sem gondolja, hogy az igazi rajongói ilyen aljasak. Könnyű otthonról, a gép előtt dumálni és hashtag trendet létrehozni, anélkül, hogy abba bele se gondoltok, hogy ha Justin nem szeretné a rajongókat, akkor le se szarná már a zenét vagy a turnét, nem ölne bele pénzt ilyenekbe. Milliárdos, foghatná és ülhetne a sikerén.  Undorító, hogy mindenki játssza itt a fejét, hogy így meg így kéne bánnod a rajongóiddal, de akkor ti is bánjatok már vele emberként és inkább támogassátok őt ahelyett, hogy tönkreteszitek.

Adom! Ezt nagyon jól megmondtad! thumbsup.gif wink.gif laugh.gif biggrin.gif
2016. augusztus 15. 13:32 #26
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Korábban már leírták egy-ketten, amit gondolok, és amiből nekem is elegem van, de akkor most én is megmondom a tutit. Abból is szintén elegem van, hogy az egyik szerint összeillenek, a másik szerint nem. Drága kiscsillagok! Nem a külsőségről szól minden. Persze, először ha ránézel valakire, a kinézete fog meg, de ez csak kicsit segít abban, hogy szerelmes legyél. ( ha meg a kinézetéért szeretsz valakit, akkor az NEM igazi szerelem ) Nem qrvára mindegy, összeillenek-e vagy sem?? Ha egymásnak tetszenek akkor minden rendben van.
A lány akkor sem ronda, csak annak aki irigykedik, és nem képes elfogadni hogy Justin is ember és neki is lehet barátnője. A lány igenis szép! Tessék elfogadni, elgondolkodni, de leginkább felnőni.
2016. augusztus 15. 13:57 #27
CimFam
CimFam

Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
Hozzászólás: 517
Azonosító: 256999
justanarianafan, ZaynArianaFan, Nelli00, mrs.garritsen: Így van! Egyetértek!
Szenetta, samudzenifer: jaj hagyjátok már abba! 5 év nem olyan sok. Az tény, hogy pl. ha 20 és 25 évesek lennének az még jobb lenne, de a 17-22 sem a világvége!
2016. augusztus 15. 14:01 #28
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Kép

Szerintem Selenának is valamilyen szinten igaza van. Igaz, a hozzászólása első felét megfogalmazhatta volna másképp is... Viszont Justin tényleg "tartozik" ennyivel, hogy nem kapja fel a vizet a rajongók elégedetlenkedésén, ha már depressziós lesz tőlük, és nem csinál velük fényképet... rohog.gif
2016. augusztus 15. 14:06 #29
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Ez a lány hogy lehet modell? Nem is az a típusú lány, És Justin pont vele van? Selena csak féltékeny egyértelmű mivel írt a poszt alá, és ezzel most saját magát járatta le mivel mindenhol azt mondja h túl van rajta, hát még sincs túl rajta. Olyan furcsa hogy egy 17 évessel van a korabeliekkel mi történt? Minden esetre legyenek boldogok. De szerintem a lány csak kihasználja ahogyan pózol vele a képeken, ha komolyan gondolná akkor a háttérbe vonulna és nem középpontban lenne hogy " nézzétek velem van Justin" kb ez a szitu most biggrin.gif Mondhatjátok hogy nem de nekem ez jött le.
2016. augusztus 15. 14:08 #30
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Bella Pearl Teljesen egyet értek, Justin se lenne sehol se ha a rajongói nem lennének és ebben most még Selenának is igaza van de akkor se kellett volna neki írnia mert hát most mindenki kombinálni fog h mit is akar Justin tól
2016. augusztus 15. 14:54 #31
Kata1225
Kata1225
visszatérő vendég

StátuszJelenleg csak a kpop-ért élek, so ne ítélj el plösö~~~
Hozzászólás: 104
Azonosító: 257063
Nem vagyok egy Bieber fan, de néha már kezdem sajnálni Justint:/ Ha a helyében lennék és ilyen rajongóim lennének már rég nem is adnék koncerteket, vagy adnék ki lemezeket... Mert minek? Nem is tudom hogy, hogy bírja azt, hogy állandóan savazzák, ráadásul nemcsak a haterek, hanem a saját rajongói is... Nem csodálom, hogy nem akar találkozni velük...
Ui.: Persze tisztelet a kivételnek!smileeee.gif
2016. augusztus 15. 18:46 #32
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Még figyelmezteti őket, a helyében én már rég privátra állítottam volna a profilom, aztán majd beszólogathatnak nekik.
2016. augusztus 15. 19:54 #33
H.Niki
H.Niki
visszatérő vendég
Hozzászólás: 362
Azonosító: 177606
Hát ha jól érzik magukat együtt akkor hajrá,de ennek a csajnak szentem annyi esze van mint egy zokninak ismer,Bieber pár nappal ezelőtt még meztelenül parádézott két modell csajjal akik szintén ruha nélkül voltak,és ezek után még randizik vele?Hát én soha nem hallottam erről a lányról,simán kinézem hogy csak híres akar lenni,de ő tudja.
2016. augusztus 15. 22:08 #34
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Hat nemtudom,szerintem nem lesz hosszú kapcsolat,de ki tudja smileeee.gif
2016. augusztus 15. 22:54 #35
LYDIA.LoVe.
LYDIA.LoVe.
új tag

Státuszi don't wanna be like that--
Hozzászólás: 99
Azonosító: 243382
Juj ezek a fejek xddd
2016. augusztus 16. 14:08 #36
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Szép ez a csaj szerintem.
2016. augusztus 16. 19:20 #37
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
Hozzászólás: 479
Azonosító: 202486
Atyaég!
hány év is van köztük? Jó, mondjuk gondolom őket ez nem érdekli biggrin.gif
meg várjunk csak ez a csajszi egy Modell?
na ne már biggrin.gif
szerintem nem lesz egy hosszú kapcsolat
2016. augusztus 17. 09:51 #38
couch.potato
couch.potato

Státuszegyre több a krumpli...-.-"
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 182055
hajrá vagy nemtom
2016. augusztus 17. 10:38 #39
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1473
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Szenetta
Egyetértek veled! smileeee.gif
2016. augusztus 19. 14:51 #40
- törölt felhasználó -    
Durva hogy egy 22 éves fiú, egy 17 éves lánynak "csapja a szelet". :'D A felnőtt nők már nem érdeklik őt? Ennél mélyebbre már nem tud lesüllyedni. :'D Ez a kapcsolat biztos nem lesz tartós.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok