Lionel Richie lányának csapja a szelet Justin Bieber
2016. augusztus 15. 13:01
|
|
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline
|
Amikor láttam hogy új "barátnője" van és megnéztem a csaj képét nekem annyira elenszenvesnek tűnik vagy én nem is tudom..nem tudom meddig lesznek együtt de még egy hónapot se adok
bár ki tudja.
2016. augusztus 15. 13:17
Nem látok sok esélyt arra,hogy huzamosabb ideig együtt lesznek,de az ő dolguk. Amúgy a csaj nem ronda,és szerintem összeillenek.
2016. augusztus 15. 13:19
Nem értem ezeket a "Belieber" embereket. Inkább örülnének hogy kedvencünkre rátalált a szerelem és nem magányos.
2016. augusztus 15. 13:19
Idézet (justanarianafan @ 2016.08.15. 11:35)
Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy Selena is rögtön ott termett Justin Insta posztja alatt. És van pár dolog amit el szeretnék mondani, de először leszögezem, hogy nem vagy Bieber fanatikus de nekem kicsit most van elegem az egészből: Először is, semmi köze Selnek már Justinhoz és a kommentet sem azért írta, mert Justin rajongóinak az oldalán áll. Selena ha tényleg annyira jót akarna most Justinnak, nem azt írta volna, amit. Lenyugtatta volna a rajongókat és Justin felé is kedvesen közeledett volna, ezzel ő nem békét akart teremteni, hanem még jobban Justin ellen szítani a rajongókat. Mi köze van Justinhoz Selenanak egyáltalán? És miért támadjátok azért Justint mert visszaszólt? Selena már csak egy ex, miért üti bele az orrát Justin új kapcsolatába? Justin is ember akárcsak te vagy én, egyszerűen megosztott pár képet arról a lányról, akivel most egy párt alkot, erre a rajongók rögtön lekurvázzák szegény lányt. Ismeritek őt? Ismeritek Justint? Nagyon sajnálom őt, amiért a rajongói gyerekkora óta nem tisztelik őt. Rengetegszer kimutatta a szeretetét, de őszintén, olyan rajongók akik kigúnyolják a koncertjén, savazzák a barátait és mindenben kritizálják őt, valóban rajongók? Ezért írta szerintem Justin a "fans" szót Beliebers helyett, mert ő sem gondolja, hogy az igazi rajongói ilyen aljasak. Könnyű otthonról, a gép előtt dumálni és hashtag trendet létrehozni, anélkül, hogy abba bele se gondoltok, hogy ha Justin nem szeretné a rajongókat, akkor le se szarná már a zenét vagy a turnét, nem ölne bele pénzt ilyenekbe. Milliárdos, foghatná és ülhetne a sikerén. Undorító, hogy mindenki játssza itt a fejét, hogy így meg így kéne bánnod a rajongóiddal, de akkor ti is bánjatok már vele emberként és inkább támogassátok őt ahelyett, hogy tönkreteszitek.
Adom! Ezt nagyon jól megmondtad!
2016. augusztus 15. 13:32
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Korábban már leírták egy-ketten, amit gondolok, és amiből nekem is elegem van, de akkor most én is megmondom a tutit. Abból is szintén elegem van, hogy az egyik szerint összeillenek, a másik szerint nem. Drága kiscsillagok! Nem a külsőségről szól minden. Persze, először ha ránézel valakire, a kinézete fog meg, de ez csak kicsit segít abban, hogy szerelmes legyél. ( ha meg a kinézetéért szeretsz valakit, akkor az NEM igazi szerelem ) Nem qrvára mindegy, összeillenek-e vagy sem?? Ha egymásnak tetszenek akkor minden rendben van.
A lány akkor sem ronda, csak annak aki irigykedik, és nem képes elfogadni hogy Justin is ember és neki is lehet barátnője. A lány igenis szép! Tessék elfogadni, elgondolkodni, de leginkább felnőni.
A lány akkor sem ronda, csak annak aki irigykedik, és nem képes elfogadni hogy Justin is ember és neki is lehet barátnője. A lány igenis szép! Tessék elfogadni, elgondolkodni, de leginkább felnőni.
2016. augusztus 15. 13:57
|
|
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline
|
justanarianafan, ZaynArianaFan, Nelli00, mrs.garritsen: Így van! Egyetértek!
Szenetta, samudzenifer: jaj hagyjátok már abba! 5 év nem olyan sok. Az tény, hogy pl. ha 20 és 25 évesek lennének az még jobb lenne, de a 17-22 sem a világvége!
Szenetta, samudzenifer: jaj hagyjátok már abba! 5 év nem olyan sok. Az tény, hogy pl. ha 20 és 25 évesek lennének az még jobb lenne, de a 17-22 sem a világvége!
2016. augusztus 15. 14:01
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Kép
Szerintem Selenának is valamilyen szinten igaza van. Igaz, a hozzászólása első felét megfogalmazhatta volna másképp is... Viszont Justin tényleg "tartozik" ennyivel, hogy nem kapja fel a vizet a rajongók elégedetlenkedésén, ha már depressziós lesz tőlük, és nem csinál velük fényképet...
Szerintem Selenának is valamilyen szinten igaza van. Igaz, a hozzászólása első felét megfogalmazhatta volna másképp is... Viszont Justin tényleg "tartozik" ennyivel, hogy nem kapja fel a vizet a rajongók elégedetlenkedésén, ha már depressziós lesz tőlük, és nem csinál velük fényképet...
2016. augusztus 15. 14:06
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ez a lány hogy lehet modell? Nem is az a típusú lány, És Justin pont vele van? Selena csak féltékeny egyértelmű mivel írt a poszt alá, és ezzel most saját magát járatta le mivel mindenhol azt mondja h túl van rajta, hát még sincs túl rajta. Olyan furcsa hogy egy 17 évessel van a korabeliekkel mi történt? Minden esetre legyenek boldogok. De szerintem a lány csak kihasználja ahogyan pózol vele a képeken, ha komolyan gondolná akkor a háttérbe vonulna és nem középpontban lenne hogy " nézzétek velem van Justin" kb ez a szitu most
Mondhatjátok hogy nem de nekem ez jött le.
2016. augusztus 15. 14:08
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Bella Pearl Teljesen egyet értek, Justin se lenne sehol se ha a rajongói nem lennének és ebben most még Selenának is igaza van de akkor se kellett volna neki írnia mert hát most mindenki kombinálni fog h mit is akar Justin tól
2016. augusztus 15. 14:54
|
|
Kata1225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.13. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 257063 offline
|
Nem vagyok egy Bieber fan, de néha már kezdem sajnálni Justint:/ Ha a helyében lennék és ilyen rajongóim lennének már rég nem is adnék koncerteket, vagy adnék ki lemezeket... Mert minek? Nem is tudom hogy, hogy bírja azt, hogy állandóan savazzák, ráadásul nemcsak a haterek, hanem a saját rajongói is... Nem csodálom, hogy nem akar találkozni velük...
Ui.: Persze tisztelet a kivételnek!
Ui.: Persze tisztelet a kivételnek!
2016. augusztus 15. 19:54
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Hát ha jól érzik magukat együtt akkor hajrá,de ennek a csajnak szentem annyi esze van mint egy zokninak ismer,Bieber pár nappal ezelőtt még meztelenül parádézott két modell csajjal akik szintén ruha nélkül voltak,és ezek után még randizik vele?Hát én soha nem hallottam erről a lányról,simán kinézem hogy csak híres akar lenni,de ő tudja.
2016. augusztus 15. 22:54
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Juj ezek a fejek xddd
2016. augusztus 16. 14:08
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Szép ez a csaj szerintem.
2016. augusztus 16. 19:20
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Atyaég!
hány év is van köztük? Jó, mondjuk gondolom őket ez nem érdekli
meg várjunk csak ez a csajszi egy Modell?
na ne már
szerintem nem lesz egy hosszú kapcsolat
hány év is van köztük? Jó, mondjuk gondolom őket ez nem érdekli
meg várjunk csak ez a csajszi egy Modell?
na ne már
szerintem nem lesz egy hosszú kapcsolat
2016. augusztus 17. 09:51
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
hajrá vagy nemtom
2016. augusztus 19. 14:51
Durva hogy egy 22 éves fiú, egy 17 éves lánynak "csapja a szelet". :'D A felnőtt nők már nem érdeklik őt? Ennél mélyebbre már nem tud lesüllyedni. :'D Ez a kapcsolat biztos nem lesz tartós.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: