A slágergyáros horogjára nem kisebb személy, mint a 17 éves Sofia Richie akadt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lionel Richie lányának csapja a szelet Justin Bieber
2016. augusztus 15. 11:26
Én örülnék ha Justin egy kicsit megváltozna. Szerintem összeillenek. Állítólag volt valami hogy Selena hozzászólt az egyik képéhez..
2016. augusztus 15. 11:35
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy Selena is rögtön ott termett Justin Insta posztja alatt. És van pár dolog amit el szeretnék mondani, de először leszögezem, hogy nem vagy Bieber fanatikus de nekem kicsit most van elegem az egészből: Először is, semmi köze Selnek már Justinhoz és a kommentet sem azért írta, mert Justin rajongóinak az oldalán áll. Selena ha tényleg annyira jót akarna most Justinnak, nem azt írta volna, amit. Lenyugtatta volna a rajongókat és Justin felé is kedvesen közeledett volna, ezzel ő nem békét akart teremteni, hanem még jobban Justin ellen szítani a rajongókat. Mi köze van Justinhoz Selenanak egyáltalán? És miért támadjátok azért Justint mert visszaszólt? Selena már csak egy ex, miért üti bele az orrát Justin új kapcsolatába? Justin is ember akárcsak te vagy én, egyszerűen megosztott pár képet arról a lányról, akivel most egy párt alkot, erre a rajongók rögtön lekurvázzák szegény lányt. Ismeritek őt? Ismeritek Justint? Nagyon sajnálom őt, amiért a rajongói gyerekkora óta nem tisztelik őt. Rengetegszer kimutatta a szeretetét, de őszintén, olyan rajongók akik kigúnyolják a koncertjén, savazzák a barátait és mindenben kritizálják őt, valóban rajongók? Ezért írta szerintem Justin a "fans" szót Beliebers helyett, mert ő sem gondolja, hogy az igazi rajongói ilyen aljasak. Könnyű otthonról, a gép előtt dumálni és hashtag trendet létrehozni, anélkül, hogy abba bele se gondoltok, hogy ha Justin nem szeretné a rajongókat, akkor le se szarná már a zenét vagy a turnét, nem ölne bele pénzt ilyenekbe. Milliárdos, foghatná és ülhetne a sikerén. Undorító, hogy mindenki játssza itt a fejét, hogy így meg így kéne bánnod a rajongóiddal, de akkor ti is bánjatok már vele emberként és inkább támogassátok őt ahelyett, hogy tönkreteszitek.
2016. augusztus 15. 11:49
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Cukik eggyütt de annyira nem illenek össze!
2016. augusztus 15. 12:14
Óriási rajongók lehetnek, ha ezért ócsárolják Justint..
Egyébként szerintem aranyosak együtt.
Egyébként szerintem aranyosak együtt.
2016. augusztus 15. 12:20
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
justanarianafan : Teljesen egyetértek
2016. augusztus 15. 12:33
22 évesen egy 17 éves lánynak csapja a szelet? Csak gratulálni tudok.
A felnőtt nőknek már nem kell, vagy mizu? :'D Legközelebb hány évessel jön össze? 15?
Ez a kapcsolata is olyan lesz, mint a többi.
2016. augusztus 15. 12:38
Idézet (justanarianafan @ 2016.08.15. 11:35)
Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy Selena is rögtön ott termett Justin Insta posztja alatt. És van pár dolog amit el szeretnék mondani, de először leszögezem, hogy nem vagy Bieber fanatikus de nekem kicsit most van elegem az egészből: Először is, semmi köze Selnek már Justinhoz és a kommentet sem azért írta, mert Justin rajongóinak az oldalán áll. Selena ha tényleg annyira jót akarna most Justinnak, nem azt írta volna, amit. Lenyugtatta volna a rajongókat és Justin felé is kedvesen közeledett volna, ezzel ő nem békét akart teremteni, hanem még jobban Justin ellen szítani a rajongókat. Mi köze van Justinhoz Selenanak egyáltalán? És miért támadjátok azért Justint mert visszaszólt? Selena már csak egy ex, miért üti bele az orrát Justin új kapcsolatába? Justin is ember akárcsak te vagy én, egyszerűen megosztott pár képet arról a lányról, akivel most egy párt alkot, erre a rajongók rögtön lekurvázzák szegény lányt. Ismeritek őt? Ismeritek Justint? Nagyon sajnálom őt, amiért a rajongói gyerekkora óta nem tisztelik őt. Rengetegszer kimutatta a szeretetét, de őszintén, olyan rajongók akik kigúnyolják a koncertjén, savazzák a barátait és mindenben kritizálják őt, valóban rajongók? Ezért írta szerintem Justin a "fans" szót Beliebers helyett, mert ő sem gondolja, hogy az igazi rajongói ilyen aljasak. Könnyű otthonról, a gép előtt dumálni és hashtag trendet létrehozni, anélkül, hogy abba bele se gondoltok, hogy ha Justin nem szeretné a rajongókat, akkor le se szarná már a zenét vagy a turnét, nem ölne bele pénzt ilyenekbe. Milliárdos, foghatná és ülhetne a sikerén. Undorító, hogy mindenki játssza itt a fejét, hogy így meg így kéne bánnod a rajongóiddal, de akkor ti is bánjatok már vele emberként és inkább támogassátok őt ahelyett, hogy tönkreteszitek.
Na, végre, valaki megmondta!
2016. augusztus 15. 12:40
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Gondolom a "kislány" élvezi egy idősebb fiú társaságát, és hogy a sajtó egyből rá kapott.
2016. augusztus 15. 12:42
|
|
mrs.garritsenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258041 offline
|
Mindig megtud döbbenteni mennyi buta ember van az Interneten. azért hozták létre a #ripbeliebers trendet a Belieberek (wtf) mert Justin csak úgy 'lefanozta' őket? Mert Justin 'egy lányt választott a rajongói helyettt'? Mert Justin 'hű de bunkó aki leszarja a rajongóit'? Akik ezeket kiírták (jópáran) gondolkozzanak már egy kicsit. Justin ugyanúgy ember mint mi -neki is vannak barátai, ellenségei meg hűha, nem gondolnátok, de barátnője is. Erre jönnek a 'nagy Belieberek' és elkezdik savazni a barátnőjét, majd amikor Justin szól nekik, hogy ezt abba lehetne hagyni hirtelen mindenki ellene lesz. WTF? Milyen jogon ítélkezik bárki is a kapcsolata felett? Milyen alapon kurvázza le bárki is azt a lányt úgy, hogy nem is ismeri? Mi az, hogy Justin egy lányt választott a rajongói helyett?:DDDD Komolyan nem értem, azt várták volna, hogy Justin gyorsan szakít vele, mert a rajongóinak nem szimpi? Ez komoly? Szerintem nem Justinnal van a baj, hanem az ilyen önző, primitív 'rajongókkal'. És ilyenkor mindenki elkezd képeket posztolgatni más énekesekről akik aannnyiraa tisztelik a rajongóikat hogy hűha fotózkodott velük. Mert ugye Justin még életében nem fotózkodott senkivel nem?
Nevetséges ez az egész:)) #beliebersneverdie
2016. augusztus 15. 12:43
Azért Selena is elgondolkodhatna azon, hogy mit akar. :'D Az exe kitesz egy fotót a barátnőjével, erre ő kommentel neki. :'D Csak azért teszi, hogy az embereket uszítsa. Azt mondta, Justin neki rossz emlék, akire nem jó visszaemlékezni. Akkor miért foglalkozik vele?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: