Sok sikert és kitartást neki a műtéthez!
Sziget 2016: John Newman betegen is az egyik legjobb fellépést hozta eddig!
2016. augusztus 14. 15:28
Benne nem lehet csalódni!
2016. augusztus 14. 17:11
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Nem csalódtam benne.
Anyu nagy kedvence, szívesen megnéztem volna a Szigeten. Gratulálok a cikk írójának, jobban tetszett mint a másik Rihanna védős.
2016. augusztus 14. 18:31
Idézet (Christo @ 2016.08.14. 11:18)
Igen, ezt én sem értem, bár tegnapra is elfogytak már a jegyek. Mindenki bulizni megy oda, gondolom arra számítottak, hogy Rihanna előplaybackeli a nagy slágereit, csak nem nagyon jött össze a dolog. Az általad említett előadókat is megnéztem volna, de hát olyan szépen elosztják, hogy nem bírnám pénztárcával. Meg igazából a tököm se akart kimenni a Szigetre, de hát na... MUSE.
A Muse-t el is felejtettem megemlíteni. Nahát a Bastille vagy Muse dalaira, John energikus előadására vagy Sia fantasztikus hangjára sokkal inkább kíváncsi lennék. Én nem vagyok Rihanna ellen, de a számai nekem annyira laposak... Nem is tudnék rendesen bulizni rájuk. Dehát ez csak az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2016. augusztus 14. 21:14
A Bring Me The Horizon koncertjére én is elmentem volna. <3
2016. augusztus 15. 07:33
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Legközelebb vki olyat kellene küldeni, aki nem csak ezekről a mainstream pop maszlag előadókról tud írni...
Milyen Volt a Chemical Brothers, Skunk Anansie, a Sum41, a Kodaline, Róisín Murphy, Intim Torna Illegál???
Minden hirportálon ugyanarról az élőben semmitmondó fellépést produkáló 4-5 agyonsztárolt előadóról írnak...
Sajnos már a Sziget sem az, aminek indult... 10 éve egy Rihanna fel sem merült volna, hogy meghívják...
Milyen Volt a Chemical Brothers, Skunk Anansie, a Sum41, a Kodaline, Róisín Murphy, Intim Torna Illegál???
Minden hirportálon ugyanarról az élőben semmitmondó fellépést produkáló 4-5 agyonsztárolt előadóról írnak...
Sajnos már a Sziget sem az, aminek indult... 10 éve egy Rihanna fel sem merült volna, hogy meghívják...
2016. augusztus 15. 09:07
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ha mentem volna a Szigetre, miatta (is) mentem volna.
és mennyire látszik, hogy szereti a rajongóit. Súlyos beteg, mégis eljön koncertezni, nem, hogy otthon feküdne és pihenne. John nagyszerű ember, és fantasztikus hangja van.
2016. augusztus 15. 21:52
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet
A Bring Me The Horizonnak csak a végét kaptuk el, ami nekünk bőven elég volt, ahogy a kollégám megjegyezte, Sátán mindjárt megjelenik, és bulizik egyet.
Mi a rák?!
2016. augusztus 15. 22:08
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
I Love Paris:
Épp azért mert agyonsztároltak. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni
Épp azért mert agyonsztároltak. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.