Tóth Gabinál betelt a pohár! Indulatos hangvételű bejegyzésben osztotta ki az őt szapuló újságírókat
2016. augusztus 13. 09:23
talán ha nem a bulvárból élne, hanem a tehetségéből, akkor nem is adna arra mit irkálnak róla össze a bulvárlapok.
2016. augusztus 13. 21:12
Ez a nő már azóta unszimpatikus, mióta az X-Frászban láttam. A nevetése irritált a legjobban, szörnyű hallgatni. A gond ott kezdődik, hogy nem a tehetségével hívja fel magára a figyelmet, hanem a mostani drámájával vagy az RTL-es szennyekben való szereplésével. Az ő zeneiségéről nem nagyon cikkznek.
2016. augusztus 13. 22:06
|
|
Bereczki Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 95 Csatolások: 2 Azonosító: 241384 offline
|
Szerintem nagyon is jó alakja van ....
2016. augusztus 14. 11:07
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Nem kedvelem Gabit, de most igaza van a bulvárral kapcsolatban. :/
2016. augusztus 14. 11:21
|
|
viktória loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 257650 offline
|
Most 1-2 kiló mit számít?
Én egy hónapban 3 kilót hízok!
Én egy hónapban 3 kilót hízok!
2016. augusztus 14. 14:19
Elég szomorú, hogy az embereknek ilyen a hozzáállása. Ha ő jól érzi magát a bőrében, akkor nem értem mire fel ez az áskálódás. Amúgy meg semmi baj a kinézetével.
2016. augusztus 14. 21:10
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Jó alakja van Gabinak, egyáltalán nem számít, ha hízik 3 kilót.
Undorító a magyar média.
Undorító a magyar média.
2016. augusztus 15. 09:48
Nem vagyok a rajongója Gabi-nak,de tényleg igaza van.És mivan ha hízik pár kilót?!
2016. augusztus 15. 11:57
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nos, azért ha valaki celebcsinálós hülyeségbe megy, aztán nagy sztárt csinálnak belőle, számolnia kell azzal, hogy nem csak a zenéje érdekli a nagyközönséget, ami elég szomorú, tekintve, hogy bár Gabi nekem sem szimpi, de én a munkásságát elismerem, és van pár jó száma. De ha őt zavarja a bulvár, miért tartja életben? Tessék ne foglalkozni vele, vagy úgy viselkedni, hogy ne legyen miért írni róla! Mert azért röhej, hogy baja van vele, de azért kiírja, és foglalkozik vele, és áhhhhh...
Az alakjával meg semmi próbléma, jó ezt annyi pluszkilóval, ami nekem van, nem csoda, hogy mondom, szerintem kilókban kevesebbje van mint nekem- lehet. És most úristen, plusz három kg, nincs miről irkálni azokba a szennylapokba? Akkor már találjanak ki valami pletykát, nem bánom, de szerintem ez még azokat az esetenként nagyon furcsa ízléssel megáldott embereket sem érdekli, akik ilyeneket olvasnak. Ha meg nem képes tenni az ellen, hogy erről irkáljon a bulvár, akkor ne sértődjön be. Ő is csak adja a nagy embert, de közben egy kis... izé. Mert őszintén? Ő nem sztár, hanem celeb. A nő szóhoz pedig semmi köze. Egy nő nem rak ki magáról olyan képeket, amiken minképpen a melleken a hangsúly. De ő nemcsak, hogy megteszi, még emiatt be is sértődik... WTF???!!!
Nos, röviden ennyi, remélem értelmesen sikerült megfogalmaznom.
Az alakjával meg semmi próbléma, jó ezt annyi pluszkilóval, ami nekem van, nem csoda, hogy mondom, szerintem kilókban kevesebbje van mint nekem- lehet. És most úristen, plusz három kg, nincs miről irkálni azokba a szennylapokba? Akkor már találjanak ki valami pletykát, nem bánom, de szerintem ez még azokat az esetenként nagyon furcsa ízléssel megáldott embereket sem érdekli, akik ilyeneket olvasnak. Ha meg nem képes tenni az ellen, hogy erről irkáljon a bulvár, akkor ne sértődjön be. Ő is csak adja a nagy embert, de közben egy kis... izé. Mert őszintén? Ő nem sztár, hanem celeb. A nő szóhoz pedig semmi köze. Egy nő nem rak ki magáról olyan képeket, amiken minképpen a melleken a hangsúly. De ő nemcsak, hogy megteszi, még emiatt be is sértődik... WTF???!!!
Nos, röviden ennyi, remélem értelmesen sikerült megfogalmaznom.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: