Starity

Tóth Gabinál betelt a pohár! Indulatos hangvételű bejegyzésben osztotta ki az őt szapuló újságírókat

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 13. 09:23 #21
- törölt felhasználó -    
talán ha nem a bulvárból élne, hanem a tehetségéből, akkor nem is adna arra mit irkálnak róla össze a bulvárlapok.
2016. augusztus 13. 12:12 #22
Justine.
Justine.
visszatérő vendég

StátuszI'm happy princess.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 266
Csatolások: 14
Azonosító: 257107
Van benne igazság.
2016. augusztus 13. 21:12 #23
- törölt felhasználó -    
Ez a nő már azóta unszimpatikus, mióta az X-Frászban láttam. A nevetése irritált a legjobban, szörnyű hallgatni. A gond ott kezdődik, hogy nem a tehetségével hívja fel magára a figyelmet, hanem a mostani drámájával vagy az RTL-es szennyekben való szereplésével. Az ő zeneiségéről nem nagyon cikkznek.
2016. augusztus 13. 22:06 #24
Bereczki Anita
Bereczki Anita
új tag

Státusz,,Az igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz."
Hozzászólás: 95
Csatolások: 2
Azonosító: 241384
Szerintem nagyon is jó alakja van ....
2016. augusztus 14. 11:07 #25
AngelGirl00
AngelGirl00

StátuszAnnyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít.
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 562
Csatolások: 185
Azonosító: 227598
Nem kedvelem Gabit, de most igaza van a bulvárral kapcsolatban. :/
2016. augusztus 14. 11:21 #26
viktória love
viktória love
új tag

StátuszI love anime
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 257650
Most 1-2 kiló mit számít?
Én egy hónapban 3 kilót hízok!
2016. augusztus 14. 14:19 #27
- törölt felhasználó -    
Elég szomorú, hogy az embereknek ilyen a hozzáállása. Ha ő jól érzi magát a bőrében, akkor nem értem mire fel ez az áskálódás. Amúgy meg semmi baj a kinézetével.
2016. augusztus 14. 21:10 #28
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Jó alakja van Gabinak, egyáltalán nem számít, ha hízik 3 kilót.
Undorító a magyar média.
2016. augusztus 15. 09:48 #29
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok a rajongója Gabi-nak,de tényleg igaza van.És mivan ha hízik pár kilót?!
2016. augusztus 15. 11:57 #30
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Csatolások: 0
Azonosító: 245257
Nos, azért ha valaki celebcsinálós hülyeségbe megy, aztán nagy sztárt csinálnak belőle, számolnia kell azzal, hogy nem csak a zenéje érdekli a nagyközönséget, ami elég szomorú, tekintve, hogy bár Gabi nekem sem szimpi, de én a munkásságát elismerem, és van pár jó száma. De ha őt zavarja a bulvár, miért tartja életben? Tessék ne foglalkozni vele, vagy úgy viselkedni, hogy ne legyen miért írni róla! Mert azért röhej, hogy baja van vele, de azért kiírja, és foglalkozik vele, és áhhhhh...
Az alakjával meg semmi próbléma, jó ezt annyi pluszkilóval, ami nekem van, nem csoda, hogy mondom, szerintem kilókban kevesebbje van mint nekem- lehet. És most úristen, plusz három kg, nincs miről irkálni azokba a szennylapokba? Akkor már találjanak ki valami pletykát, nem bánom, de szerintem ez még azokat az esetenként nagyon furcsa ízléssel megáldott embereket sem érdekli, akik ilyeneket olvasnak. Ha meg nem képes tenni az ellen, hogy erről irkáljon a bulvár, akkor ne sértődjön be. Ő is csak adja a nagy embert, de közben egy kis... izé. Mert őszintén? Ő nem sztár, hanem celeb. A nő szóhoz pedig semmi köze. Egy nő nem rak ki magáról olyan képeket, amiken minképpen a melleken a hangsúly. De ő nemcsak, hogy megteszi, még emiatt be is sértődik... WTF???!!!
Nos, röviden ennyi, remélem értelmesen sikerült megfogalmaznom.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok