Az X-Faktorban mentori szerepet betöltő énekesnő a Facebookon tette közzé, mi a véleménye a róla szóló híradásokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tóth Gabinál betelt a pohár! Indulatos hangvételű bejegyzésben osztotta ki az őt szapuló újságírókat
2016. augusztus 12. 15:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 12. 16:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Kétség sem fér ahhoz, hogy ez a nő egy hisztérika. Vagy esetleg feltűnési viszketettsége van?
Akármelyiknek is volt köze a fészbukos kirohanásához, az biztos, hogy ő sincs tisztában önmagával. Olyan dolgokat állít, amiket elolvasva is legjobb indulattal csak nevetni tudok. Önbizalma és egója rendesen van, hisz ellenkező esetben nem sértődne meg, ha valaki sztár helyett celebnek nevezi őt.
Az pedig, hogy ennyire kiakadt az állítólagos túlsúlyán, valószínűsíthetően őt zavarja ilyen durván azok a felszedett plusz kilók. Mi lenne, ha esetleg nekiállna fogyózni, diétázni, sportolni?
Tipikus példája annak, hogy a megerősítést más emberektől várja. Kiírja, reagálnak rá egy csomóan, amelyekben az emberek többsége pont, hogy azt fogja ecsetelni, jól néz ki, nem kövér, csak van rajta mit fogni stb. Csak ezzel az a baj - a kommenteket elolvasva, főleg, hogy a negatívakat rögtön törli -, hogy ezeket olyan emberek írták, akik a rajongói. Egy rajongó meg nem fogja azt írni a kedvencének, hogy a kövérségét illetően egy disznóval versenyezhetne. Gabi sincsen megelégedve a külsejével, kövérnek is gondolja magát, de nincsen elég akaratereje ahhoz, hogy ezt belássa és ténylegesen elkezdjen tenni is valamit ez ellen. Ezzel a fajta tűzoltással ideig, óráig ellesz, de csak önmagát csapja be. Ha annyira meglenne elégedve magával, akkor magasról lesz*rná az ilyen jellegű bulvárcikkeket. Egyébként meg látszik, hogy soha sem volt negyven kiló. Pfff... ha tudná, hogy engem hányszor megszóltak a soványságom miatt, pedig csak éppen a Crohn-betegségem volt aktív, mégsem érdekelt senkit sem. Nem kívánom neki, hogy kórosan soványra fogyjon le, de azért egyszer a bőrömbe bújhatna, hogy tudja milyen az érem másik oldala. Ja, és attól, hogy tizenkét éve a magyar zeneiparban tevékenykedik, az én szememben nem lesz több, mint egy megasztáros celeb. Egyébként az is elég ironikus, hogy pont ő nyafog a túlsúlyáról, mikor a testvére, Vera, még egyszer akkora - még most is, hogy fogyott -, mint ő. Verát pedig egyszer nem hallottam, hogy a testsúlya miatt sajnáltatná magát, pedig neki még lenne is oka rá.
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
2016. augusztus 12. 17:00
|
|
DanceToSzoncsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 247943 offline
|
Teljesen eggyet értek vele, de azért szerintem neki nem a mellét kéna kiraknia, mert egy norm. lány nem a melleivel lesz több egy másik lánynál, hanem a tehetségével, jószívűségével és kedvességével... és szerintem ez Gabinak megvan szóval inkább ezekkel kéne példaképnek lennie ... nem a melleivel....
2016. augusztus 12. 17:51
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
... ELEGEM VAN A BULVÁRBÓL! Elegem van hogy emiatt vagyok egy idióta celeb.. Azért , mert mindent leírnak rólam ha akarom ha nem... És vannak akik azt gondolják hogy ezeket a cikkeket én manipulálom??? a világ legboldogabb embere lennék , ha zeneiségemről írnának ....
Ha nem lenen a bulvár, nem lenne sehol. Valószínű árufeltöltő lenne valamelyik teszkóban. Habár már oda is kérik az érettségit, ami Tóth Gagyinak (ha már így nevezte magát) valószínűleg még most sincs meg. A zeneiségéről? Ki tud tőle mondani fejből legalább három saját számot? Pár éve volt nálunk fellépni, természetesen más előadók dalaival, de még a kisebbségnek sem tetszett a "zeneisége". Még a Bors is írt arról a fellépésről.
Egyébként pedig ne sírjon a szája, hogy az általa annyira utált, de őt életben tartó bulvár csak a külsőségekkel foglalkozik vele kapcsolatban, mikor minden létező felületre olyan képeket rak mi magáról, hogy az ember szemét kiveri a melle. Egyébként pedig egy irritáló ripacs.
2016. augusztus 12. 20:20
Ez az eset is tipikusan az uborkaszezon szüleménye.
Na de komolyan ennyire nem történik itt semmi, hogy azzal kell foglalkozni, hogy most a Tóth Gabi felszedett három és fél kilót? És ki nem szarja le?
Nem vagyok úgy különösebben nagy rajongója, de ennek a csajnak az alakja tök normális, bárki aki mást mond az egy idióta barom.
De legalább van min csámcsogni.
Gabi pedig jobban tenné ha kicsit lazábban kezelné ezt az egészet, + felszedne egy kis önbizalmat, nem csak játszaná a magabiztos fruskát.
2016. augusztus 12. 21:55
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
nem azért. de más celebek is felszednek egy két kilót, és azokkal is azért foglakozik valamennyire a sajtó, de kéremszépen azoknak az embereknek akkor miért nem telt még be az a bizonyos pohár?
azért, mert ők érettebbek Gabinál..
és szerintem nem akkora hű de nagy sztár, hogy most a kilójaival legyenek elfoglalva az emberek..
és szerintem még nem sok mindent tett le az asztalra, hogy sértegessen másokat, mert bezzeg akkor meg örül a fejének, amikor a bulvárok lehoznak róla egy örömhírt, na de hát akkor miért nem sértegeti őket?
azért, mert ők érettebbek Gabinál..
és szerintem nem akkora hű de nagy sztár, hogy most a kilójaival legyenek elfoglalva az emberek..
és szerintem még nem sok mindent tett le az asztalra, hogy sértegessen másokat, mert bezzeg akkor meg örül a fejének, amikor a bulvárok lehoznak róla egy örömhírt, na de hát akkor miért nem sértegeti őket?
2016. augusztus 12. 21:59
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
szavy - Ma, 17:51
Ha nem lenen a bulvár, nem lenne sehol. Valószínű árufeltöltő lenne valamelyik teszkóban. Habár már oda is kérik az érettségit, ami Tóth Gagyinak (ha már így nevezte magát) valószínűleg még most sincs meg. A zeneiségéről? Ki tud tőle mondani fejből legalább három saját számot? Pár éve volt nálunk fellépni, természetesen más előadók dalaival, de még a kisebbségnek sem tetszett a "zeneisége". Még a Bors is írt arról a fellépésről.
Egyébként pedig ne sírjon a szája, hogy az általa annyira utált, de őt életben tartó bulvár csak a külsőségekkel foglalkozik vele kapcsolatban, mikor minden létező felületre olyan képeket rak mi magáról, hogy az ember szemét kiveri a melle. Egyébként pedig egy irritáló ripacs.
teljesen egyetértek
Idézet
teljesen egyetértek
2016. augusztus 13. 01:49
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Sose volt nádszál vékony, és nem is állna jól neki.
Néha irigykedem azokra akik képesek hízni.
Ameddig egészséges, szeretik és jól érzi magát, mit számít a súly?
Úristen hippi lettem.
Néha irigykedem azokra akik képesek hízni.
Ameddig egészséges, szeretik és jól érzi magát, mit számít a súly?
Úristen hippi lettem.
2016. augusztus 13. 08:48
Egyszer láttam Gabit az ikszfaktorban, de rögtön el is ment a kedvem és még jobban megutáltam a műsort. Idegesítő, és ahogy előttem is írták, ripacskodó közszereplő, csak a szennylapok tartják köztudatban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.