Valóságshow-t építenének Chloë Moretz és Brooklyn Beckham kapcsolatára
2016. augusztus 13. 00:13
Hogy ezek komolyan médiaprostit akarnak csinálni ebből a szegény fiatal párból? És Brooklyn meg belemenne????? Remélem Chloe nem engedi majd hogy belerángassák ebbe a katasztrófába. Bár ő nem hülye. Csak aztán a végén nehogy emiatt menjen gallyra a kapcsolatuk.
2016. augusztus 13. 12:05
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Ki nézné egyáltalán!?
2016. augusztus 14. 18:37
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Ez hülyeség...egyikük se szereti a felhajtást akkor miért akarnák??
2016. augusztus 14. 22:38
Mi a retek nem kell még a népnek?! Borzalmas, hogy mennyire lesüllyedt a média színvonala.
2016. augusztus 15. 13:11
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Istenem ekkora baromságot...
Követem mind2 fiatalt, imádom mikor egymásról (egymással) posztolnak képeket. És Chloe, mondhatni már példaképem.
De valóságshow?! Mindegyik ki van akadva a felhajtásokért...
Követem mind2 fiatalt, imádom mikor egymásról (egymással) posztolnak képeket. És Chloe, mondhatni már példaképem.
De valóságshow?! Mindegyik ki van akadva a felhajtásokért...
2016. augusztus 15. 18:10
|
|
Jane Laviniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.16. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 250713 offline
|
ha van egy kis eszük rájönnek hogy mekkora baromság és nem vállalják...minek megint egy 20. reality show,így is eleg sok értelmetlen hülyeség van már műsoron,meg amúgy is ki kíváncsikét épphogy felnőtt kapcsolatára? vicc az egész
2016. augusztus 16. 14:17
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Szeretem Chloet és Brooklynt ,de szerintem ez ostobaság semmi koze a világnak az o kapcsolatukhoz. Pláne mhogy ebbol is csak pénzt akarnak kiszedni. Szerintem egy kapcsolatuk maradjon kettojuk kozott és ne mutassák meg azt a nyilvánosságnak. Hány kapcsolat ment már így tonkre? -Amik mellesleg tok jól mukodtek. Ez is lehet egy szakító ok szerintem.
Aki meg ezt kitalálta annak kulon gratulálok. Komolyan nem tud jobbat kitalálni mint ,hogy két fiatal szerelmi életét mutassa be? >.<
Aki meg ezt kitalálta annak kulon gratulálok. Komolyan nem tud jobbat kitalálni mint ,hogy két fiatal szerelmi életét mutassa be? >.<
2016. augusztus 16. 17:17
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Jó ötlet...
(Ironikus hangnem)
(Ironikus hangnem)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: