Így ünnepelte 19. születésnapját Kylie Jenner
2016. augusztus 14. 11:32
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Ag_laja:
Még ha van is olyan aki tényleg irigységből írt,akkorsem jelentheted ki számodra vadidegen emberekről hogy mindenki így "dolgozza fel saját anyagi szorultságát"
Ha irigyek akarnánk lenni még akkor se valószínű hogy pont a Kardashian családra lennénk azok.Én nem utálom őket de az hogy állandóan róluk kell írni, bámit is csinalnak (akár hírértékű akár nem) már kicsit túlzás. Az persze hogy saját Instagramjara mit tesz fel, szíve joga.
(Bár azért vannak olyan sztárok aik Kylie-nál jobban megérdemlik hogy sztárok legyenek, és mégis kibírják hogy ne polgárpukasszanak a luxussal vagy valami egyébbel)
Az én családom nagyon gazdag.És nem mondanám túl boldognak magam tőle. A szüleim nem nagyon tudnak olyat venni aminek örülnék.És igazából le is sz*rják. Bárhová megyünk a tesóm csak nyafogni tud, mindig elégedetlen valamivel.A szüleimmel nem tudok 5 percet beszélni úgy ne csörögne 2x a telefonjuk.A barátaik 95%-a érdekbarát.Volt hogy több családdal együt utaztunk el és a világ legelkényeztetetebb gyerekeivel kellett jópofiznom.És velük is nőttem fel.( egy csajnak amikor nem tetszett a telefonja, kidobta a medencébe, amikor nem tetszett a kutyája szabadon engedte valahol és másnap már kapott egy újat).A nagybátyám hobbija a vadászás és erre már több milliót költött de arra hogy egyszer jótékonykodjon még sose gondolt.Egy nagynéném egész nap semmit se csinál a kávén meg a cigin kívül egy másik elmúlt 40 és nincs senkije mert képtelen megbízni bárkiben ezért folyton dolgozik és 4-5 órát alszik ami nem élet.Az unokatesóm szülei külföldre költöztek de ő nem akart ezért itt hagyták.Kapott lakást,kocsit,pénzt. Tudod mennyi szeretet volt benne? Nulla.
És mi közel sem vagyunk annyira gazdagok mint Kylie-ék.
Még ha van is olyan aki tényleg irigységből írt,akkorsem jelentheted ki számodra vadidegen emberekről hogy mindenki így "dolgozza fel saját anyagi szorultságát"
Ha irigyek akarnánk lenni még akkor se valószínű hogy pont a Kardashian családra lennénk azok.Én nem utálom őket de az hogy állandóan róluk kell írni, bámit is csinalnak (akár hírértékű akár nem) már kicsit túlzás. Az persze hogy saját Instagramjara mit tesz fel, szíve joga.
(Bár azért vannak olyan sztárok aik Kylie-nál jobban megérdemlik hogy sztárok legyenek, és mégis kibírják hogy ne polgárpukasszanak a luxussal vagy valami egyébbel)
Az én családom nagyon gazdag.És nem mondanám túl boldognak magam tőle. A szüleim nem nagyon tudnak olyat venni aminek örülnék.És igazából le is sz*rják. Bárhová megyünk a tesóm csak nyafogni tud, mindig elégedetlen valamivel.A szüleimmel nem tudok 5 percet beszélni úgy ne csörögne 2x a telefonjuk.A barátaik 95%-a érdekbarát.Volt hogy több családdal együt utaztunk el és a világ legelkényeztetetebb gyerekeivel kellett jópofiznom.És velük is nőttem fel.( egy csajnak amikor nem tetszett a telefonja, kidobta a medencébe, amikor nem tetszett a kutyája szabadon engedte valahol és másnap már kapott egy újat).A nagybátyám hobbija a vadászás és erre már több milliót költött de arra hogy egyszer jótékonykodjon még sose gondolt.Egy nagynéném egész nap semmit se csinál a kávén meg a cigin kívül egy másik elmúlt 40 és nincs senkije mert képtelen megbízni bárkiben ezért folyton dolgozik és 4-5 órát alszik ami nem élet.Az unokatesóm szülei külföldre költöztek de ő nem akart ezért itt hagyták.Kapott lakást,kocsit,pénzt. Tudod mennyi szeretet volt benne? Nulla.
2016. augusztus 14. 17:31
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
ez aztán a szülinap
2016. augusztus 14. 19:09
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ag_laja Én a helyedben nem sértegetnék itt senkit mert ha valaki rákattint a profilodra csak annyi jön le hogy iszonyatosan közönséges de nem vicces, mert gondolom viccesnek szeretted volna de inkább közönséges mint sem normális bemutatkozás lenne, szóval mielőtt még nagyon beszólogatnál bárkinek is gondolkozz egy kicsit.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. augusztus 14. 20:49
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Már csak a kommentek miatt jövök fel a Kylies cikkekre
Oké, én se szeretem őt, ezt nem kell mondatba foglalnom, hogy miért nem.
De ez a ,, szórja a pénzt" irtó unalmas
Ha nektek ennyi pénzetek lenne akkor nem ugyanezt csinálnátok?
Csak gondoljatok bele. Kínaiból vennétek ruhákat és hamisított parfümöket vennétek?
Évente csak 1x vagy 2x nyaralnátok? Már bocsánat, de nem. Én nem leszek álszent, kijelentem, hogy ha nekem ennyi pénzem lenne, nem sajnálnám magamtól. Ugyanúgy költekeznék mint Kylie, vagy mint a többi híresség. A többi tömegsztár akikért annyira odavagytok ugyanennyi pénzt költ mint ő.
Ha megteheti akkor miért ne?
De hogy ez már a harmadik cikk a 19. születésnapjáról elég gáz. Szülinapja van, felfogtuk. 19 éves lett. felfogtuk.
Sok ilyen napot még neki, de azért a legelfogultabb rajongókat se érdekli ennyire a szülinapja, 3 CIKK! 3 ROHADT CIKK A SZÜLINAPJA MIATT!!
De ez a ,, szórja a pénzt" irtó unalmas
De hogy ez már a harmadik cikk a 19. születésnapjáról elég gáz. Szülinapja van, felfogtuk. 19 éves lett. felfogtuk.
2016. augusztus 14. 20:55
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (Moonwalker4ever @ 2016.08.14. 11:32)
Ag_laja:
Az igen
2016. augusztus 15. 08:21
|
|
BGreta16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 503 Csatolások: 1 Azonosító: 126140 offline
|
Én semmi problémát nem látok se a cikkel sem pedig a képekkel. Mármint... elment pihenni a barátaival és a tesójával. Nem szeretem őket, ne értsétek félre. De nem látom mi a baj ezzel.
2016. augusztus 26. 20:58
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Annyira imádom őket :33
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.