Starity

Így ünnepelte 19. születésnapját Kylie Jenner

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 14. 07:20 #61
- törölt felhasználó -    
Utólag is boldog születésnapot heart.gif
2016. augusztus 14. 11:32 #62
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 341
Csatolások: 0
Azonosító: 251568
Ag_laja:
Még ha van is olyan aki tényleg irigységből írt,akkorsem jelentheted ki számodra vadidegen emberekről hogy mindenki így "dolgozza fel saját anyagi szorultságát"
Ha irigyek akarnánk lenni még akkor se valószínű hogy pont a Kardashian családra lennénk azok.Én nem utálom őket de az hogy állandóan róluk kell írni, bámit is csinalnak (akár hírértékű akár nem) már kicsit túlzás. Az persze hogy saját Instagramjara mit tesz fel, szíve joga.
(Bár azért vannak olyan sztárok aik Kylie-nál jobban megérdemlik hogy sztárok legyenek, és mégis kibírják hogy ne polgárpukasszanak a luxussal vagy valami egyébbel)
Az én családom nagyon gazdag.És nem mondanám túl boldognak magam tőle. A szüleim nem nagyon tudnak olyat venni aminek örülnék.És igazából le is sz*rják. Bárhová megyünk a tesóm csak nyafogni tud, mindig elégedetlen valamivel.A szüleimmel nem tudok 5 percet beszélni úgy ne csörögne 2x a telefonjuk.A barátaik 95%-a érdekbarát.Volt hogy több családdal együt utaztunk el és a világ legelkényeztetetebb gyerekeivel kellett jópofiznom.És velük is nőttem fel.( egy csajnak amikor nem tetszett a telefonja, kidobta a medencébe, amikor nem tetszett a kutyája szabadon engedte valahol és másnap már kapott egy újat).A nagybátyám hobbija a vadászás és erre már több milliót költött de arra hogy egyszer jótékonykodjon még sose gondolt.Egy nagynéném egész nap semmit se csinál a kávén meg a cigin kívül egy másik elmúlt 40 és nincs senkije mert képtelen megbízni bárkiben ezért folyton dolgozik és 4-5 órát alszik ami nem élet.Az unokatesóm szülei külföldre költöztek de ő nem akart ezért itt hagyták.Kapott lakást,kocsit,pénzt. Tudod mennyi szeretet volt benne? Nulla.
És mi közel sem vagyunk annyira gazdagok mint Kylie-ék.
2016. augusztus 14. 13:48 #63
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Boldog szülinapot Klyizz heart.gif
2016. augusztus 14. 14:13 #64
- törölt felhasználó -    
Jó lehetett neki! heart.gif
2016. augusztus 14. 16:28 #65
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Ez a csaj csak pucsítani tud??? Egyébként biztos jó volt.
2016. augusztus 14. 17:31 #66
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
ez aztán a szülinap
2016. augusztus 14. 19:09 #67
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Ag_laja Én a helyedben nem sértegetnék itt senkit mert ha valaki rákattint a profilodra csak annyi jön le hogy iszonyatosan közönséges de nem vicces, mert gondolom viccesnek szeretted volna de inkább közönséges mint sem normális bemutatkozás lenne, szóval mielőtt még nagyon beszólogatnál bárkinek is gondolkozz egy kicsit.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. augusztus 14. 20:49 #68
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Már csak a kommentek miatt jövök fel a Kylies cikkekre biggrin.gif Oké, én se szeretem őt, ezt nem kell mondatba foglalnom, hogy miért nem.
De ez a ,, szórja a pénzt" irtó unalmas dry.gif Ha nektek ennyi pénzetek lenne akkor nem ugyanezt csinálnátok? wink.gif Csak gondoljatok bele. Kínaiból vennétek ruhákat és hamisított parfümöket vennétek? _nevet.gif Évente csak 1x vagy 2x nyaralnátok? Már bocsánat, de nem. Én nem leszek álszent, kijelentem, hogy ha nekem ennyi pénzem lenne, nem sajnálnám magamtól. Ugyanúgy költekeznék mint Kylie, vagy mint a többi híresség. A többi tömegsztár akikért annyira odavagytok ugyanennyi pénzt költ mint ő. rohog.gif Ha megteheti akkor miért ne? 110.gif

De hogy ez már a harmadik cikk a 19. születésnapjáról elég gáz. Szülinapja van, felfogtuk. 19 éves lett. felfogtuk. wtf.gif Sok ilyen napot még neki, de azért a legelfogultabb rajongókat se érdekli ennyire a szülinapja, 3 CIKK! 3 ROHADT CIKK A SZÜLINAPJA MIATT!! bolond.gif Repost.gif
2016. augusztus 14. 20:55 #69
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Idézet (Moonwalker4ever @ 2016.08.14. 11:32)
Ag_laja:
Még ha van is olyan aki tényleg irigységből írt,akkorsem jelentheted  ki számodra vadidegen emberekről hogy mindenki  így "dolgozza fel saját anyagi szorultságát"
Ha irigyek akarnánk lenni még akkor se valószínű hogy pont a Kardashian családra lennénk azok.Én nem utálom őket de az hogy állandóan róluk kell írni, bámit is csinalnak (akár hírértékű akár nem) már kicsit túlzás. Az persze hogy saját Instagramjara mit tesz fel, szíve joga. 
(Bár azért vannak olyan sztárok aik Kylie-nál jobban megérdemlik hogy sztárok legyenek, és mégis kibírják hogy ne polgárpukasszanak a luxussal vagy valami egyébbel)
Az én családom nagyon gazdag.És nem mondanám túl boldognak magam tőle. A szüleim nem nagyon tudnak olyat venni aminek  örülnék.És igazából le is sz*rják. Bárhová megyünk a tesóm csak nyafogni tud, mindig elégedetlen valamivel.A szüleimmel nem tudok 5 percet beszélni úgy ne csörögne 2x a telefonjuk.A barátaik 95%-a érdekbarát.Volt hogy több családdal együt utaztunk el és a világ legelkényeztetetebb  gyerekeivel kellett jópofiznom.És velük is nőttem fel.( egy csajnak amikor nem tetszett a telefonja, kidobta a medencébe, amikor nem tetszett a kutyája szabadon engedte valahol és másnap már kapott egy újat).A nagybátyám hobbija a vadászás és erre már több milliót költött de arra hogy egyszer jótékonykodjon még sose gondolt.Egy nagynéném egész nap semmit se csinál a kávén meg a cigin kívül egy másik elmúlt 40 és nincs senkije mert képtelen megbízni bárkiben ezért folyton dolgozik és 4-5 órát alszik ami nem élet.Az unokatesóm szülei külföldre költöztek de ő nem akart ezért itt hagyták.Kapott lakást,kocsit,pénzt. Tudod mennyi szeretet volt benne? Nulla.
És mi közel sem vagyunk annyira gazdagok mint Kylie-ék.

Az igen ohmy.gif
2016. augusztus 14. 23:10 #70
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
kit érdekel hogyan lopja a napot?
2016. augusztus 14. 23:15 #71
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
le se tagadhatja a csillagjegyét
2016. augusztus 15. 08:21 #72
BGreta16
BGreta16

Státusz★★★
Hozzászólás: 503
Csatolások: 1
Azonosító: 126140
Én semmi problémát nem látok se a cikkel sem pedig a képekkel. Mármint... elment pihenni a barátaival és a tesójával. Nem szeretem őket, ne értsétek félre. De nem látom mi a baj ezzel.
2016. augusztus 26. 20:58 #73
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
Annyira imádom őket :33
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!