Így ünnepelte 19. születésnapját Kylie Jenner
2016. augusztus 12. 19:32
|
|
The6cl6wn6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 258687 offline
|
Nagyapámnak és nővéremnek is 10.-én van a születésnapja. Nagyon mást nem tudok ehhez a cikkhez szólni, annyira nem érdekel ezeknek az ingyenélőknek az élete
2016. augusztus 12. 19:36
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
nem most volt egy cikk hogy vörös lett a haja? itt nem igazán vörös :/
2016. augusztus 12. 19:58
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
Utólag és boldog születésnapot neki
2016. augusztus 12. 20:13
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Tudjátok, leírhatjátok még egy milliószor, hogy unjátok ezeket a cikkeket, mégis elolvassátok őket és a legolvasottabb cikkek közé kerülnek, ezért a cikkírok úgy látják, hogy érdemes róla írni, mert érdekli az embereket. És titeket is, mert képesek vagytok az összes cikknél szidni, ami már elég unalmas de mindegy.
Egyébként basszus, ha megteheti akkor miért ne ünnepelhetné úgy a születésnapját, ahogy akarja? Ha lenne pénzetek, ti is nagyobb keretek között ünnepelnétek a szülinapotokat szerintem.
Egyébként basszus, ha megteheti akkor miért ne ünnepelhetné úgy a születésnapját, ahogy akarja? Ha lenne pénzetek, ti is nagyobb keretek között ünnepelnétek a szülinapotokat szerintem.
2016. augusztus 12. 21:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
riri17 | Ma, 20:13
Tudjátok, leírhatjátok még egy milliószor, hogy unjátok ezeket a cikkeket, mégis elolvassátok őket és a legolvasottabb cikkek közé kerülnek, ezért a cikkírok úgy látják, hogy érdemes róla írni, mert érdekli az embereket. És titeket is, mert képesek vagytok az összes cikknél szidni, ami már elég unalmas de mindegy. rolleyes.gif
Egyébként basszus, ha megteheti akkor miért ne ünnepelhetné úgy a születésnapját, ahogy akarja? Ha lenne pénzetek, ti is nagyobb keretek között ünnepelnétek a szülinapotokat szerintem. biggrin.gif
Az első résszel egyetértek. Tudjátok mit? Én a Taylor botrányon kívül mást nem fogok vele kapcsolatban megtekinteni!(legalábbis ha magamutatád,ha nem,akkor TALÁN elolvasom)
Azonban a második részhez hozzá kell fűznöm valamicskét. Más sztárok is (Kb.) ennyit keresnek,és igen,ők is nyaralgatnak,meg költekeznek. DE! Ők adományoznak alapítványoknak,szervezeteknek,vagy legalább buzdítja erre az embereket,de min.jót szól a szegényekért,éhezőkért vagy esetleg a megerőszakoltakért.és vele egyidősek is tesznek legalább annyit.hogy 1 százast dobnak a gyűjtõdobozba,vagy nem pazarolnak,vagy a kinõtt ruháit a szeretetszolgálatba rakja. De ő nem tesz semmit? Láttatok már olyasmi cikket?ne mondjátok,hogy az étel vagy vízpazarlás megakadályozása,vagy esetleg a minőségi ruháit szeretetszolgálatba rakni olyan sok pénzbe kerül? Csak annyj,hogy megerőlteti azt az egyetlen parányi agytekervényeit,hogy ne pazaroljon,cagy hogy beüljön a luxusautója egyikébe,és szépen elfurikázik 12 zsák ruhácskával. Ennyi! A nem pazarlással legalább még negtakarít is a Drágaszágom néhány dollárt. Szóval ennyit megtehetne 19 évesen,ha már milliárdokat keres
Tudjátok, leírhatjátok még egy milliószor, hogy unjátok ezeket a cikkeket, mégis elolvassátok őket és a legolvasottabb cikkek közé kerülnek, ezért a cikkírok úgy látják, hogy érdemes róla írni, mert érdekli az embereket. És titeket is, mert képesek vagytok az összes cikknél szidni, ami már elég unalmas de mindegy. rolleyes.gif
Egyébként basszus, ha megteheti akkor miért ne ünnepelhetné úgy a születésnapját, ahogy akarja? Ha lenne pénzetek, ti is nagyobb keretek között ünnepelnétek a szülinapotokat szerintem. biggrin.gif
Az első résszel egyetértek. Tudjátok mit? Én a Taylor botrányon kívül mást nem fogok vele kapcsolatban megtekinteni!(legalábbis ha magamutatád,ha nem,akkor TALÁN elolvasom)
Azonban a második részhez hozzá kell fűznöm valamicskét. Más sztárok is (Kb.) ennyit keresnek,és igen,ők is nyaralgatnak,meg költekeznek. DE! Ők adományoznak alapítványoknak,szervezeteknek,vagy legalább buzdítja erre az embereket,de min.jót szól a szegényekért,éhezőkért vagy esetleg a megerőszakoltakért.és vele egyidősek is tesznek legalább annyit.hogy 1 százast dobnak a gyűjtõdobozba,vagy nem pazarolnak,vagy a kinõtt ruháit a szeretetszolgálatba rakja. De ő nem tesz semmit? Láttatok már olyasmi cikket?ne mondjátok,hogy az étel vagy vízpazarlás megakadályozása,vagy esetleg a minőségi ruháit szeretetszolgálatba rakni olyan sok pénzbe kerül? Csak annyj,hogy megerőlteti azt az egyetlen parányi agytekervényeit,hogy ne pazaroljon,cagy hogy beüljön a luxusautója egyikébe,és szépen elfurikázik 12 zsák ruhácskával. Ennyi! A nem pazarlással legalább még negtakarít is a Drágaszágom néhány dollárt. Szóval ennyit megtehetne 19 évesen,ha már milliárdokat keres
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. augusztus 12. 21:46
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
szerintem jól tette hogy elment a barátaival. had élvezze ki az életét, hiszen megteheti
kicsit fura nekem, hogy eddig vörös volt a haja, de itt inkább barnás mint vörös.
de utólag is boldog szülinapot neki
kicsit fura nekem, hogy eddig vörös volt a haja, de itt inkább barnás mint vörös.
de utólag is boldog szülinapot neki
2016. augusztus 12. 23:12
Bezzeg, ha más híresség születésnapjáról lenne szó - és még ki is pakolgatná az Instagramra, vagy bármely közösségi oldalra, hogy fhú, de jót bulizott ez alkalomból -, arról semmiféle cikk nem készülne lel. Vagy legalábbis annyi cikk nem íródna, mint erről a nőszemélyről...
2016. augusztus 13. 08:15
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (beyo @ 2016.08.12. 15:29)
Én is most leszek 19 és örülök ha a barátaim felköszöntenek majd. Másnak meg méregdrága autókra és egzotikus szigetekre telik. Oké.
Elhiszed hogy Kylie kaphat akármilyen drága autót, elmehet a világ legdrágább helyeire, egyiktől se lesz olyan boldog mint te ha meglepnek valamivel a barátaid.
Neki igazából semmi olyat nem tudnak venni ami igazából örömet okozna neki, mert mindenek megvan és semmit nem kellett tennie ezért.Ez az utazás nem hiányzott az életéből mert ezer ilyen helyen volt már ês visszamehet amikor akar.Ezeket az ajándékokat nem szeretettel veszik neki. Ki tudja a barátai vajon azért a barátai mert kedvelik őt vagy mert ő Kylie Jenner.
Lehet hogy látszólag mindene megvan de az is hogy valójában a legalapvetőbb dolgokban szenved hiányt.
2016. augusztus 13. 09:58
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nyilván nem boldog a hírnévtől és a pénztől se, de azért egy ilyen buli.. lássuk be minden sztár bulizik hasonló képen, sőt még ennél drágábban is, szülinap az egy évben csak egyszer van és ilyenkor mindenki többet költ hiszen ez a nagy nap. Szóval relatív a dolog.
2016. augusztus 13. 10:25
Idézet (Moonwalker4ever @ 2016.08.13. 08:15)
Elhiszed hogy Kylie kaphat akármilyen drága autót, elmehet a világ legdrágább helyeire, egyiktől se lesz olyan boldog mint te ha meglepnek valamivel a barátaid.
Neki igazából semmi olyat nem tudnak venni ami igazából örömet okozna neki, mert mindenek megvan és semmit nem kellett tennie ezért.Ez az utazás nem hiányzott az életéből mert ezer ilyen helyen volt már ês visszamehet amikor akar.Ezeket az ajándékokat nem szeretettel veszik neki. Ki tudja a barátai vajon azért a barátai mert kedvelik őt vagy mert ő Kylie Jenner.
Lehet hogy látszólag mindene megvan de az is hogy valójában a legalapvetőbb dolgokban szenved hiányt.
Ámen. Ezt ennél pontosabban és szebben senki nem írhatta volna le.
2016. augusztus 13. 11:57
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Boldog szülinapot, utólag is, szépségem
2016. augusztus 13. 14:03
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
AliciaAlice írta:
Mert lehet hogy "ideiglenes" (már ha ennek van értelme) festékkel volt befestve.
A cikkhez szólva: egyetértek Hajni és Gézacicával.
Mert lehet hogy "ideiglenes" (már ha ennek van értelme) festékkel volt befestve.
A cikkhez szólva: egyetértek Hajni és Gézacicával.
2016. augusztus 13. 14:18
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Hajni és Gézacica egyetértek
2016. augusztus 13. 16:20
Úristen! Ez már félelmetes amit itt műveltek. Szánalmas, hogy a saját anyagi szorúltságotokat úgy dolgozzátok fel, hogy démonizáltok egy 19 éves lányt aki megmerte tartani a születésnapját!
Hajni és Gézacica. Mint minden celeb, Kylie is adományozik: http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/kylie-jenner-donates-to-childrens-hospital-in-honor-of-h...birthday-201578
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/kylie-jenner-donates-christmas-gifts-to-la-lgbt-teen-cen...-center-w160377
Úgyhogy találj más, ürügyet amivel leplezni tudod, hogy csak azért utálod, mert ő megengedhet magának olyan dolgokat, amiket mi veled nem.
Moonwalker4ever, tudod nem tárgyakkal mérjük a boldogságot. A gesztus a fontos, az mellyel a barátodtól kapsz valamit, vagy épp Kylie kap valamit a saját barátjáról. Nem hiszem, hogy a jószándékon bármit is rontana, ha épp egy luxusautó átadásában felyeződik ki. És az utazgatásra való lehetőség sem, rontja az élet minőségét senkinek. Sőt!
"Ezeket az ajándékokat nem szeretettel veszik neki" - na ez kiverte nálam a biztosítékot. A barátai, látszólag ugyan abból a rétegből valók mint ő. Mindannyiuk gazdag családból származik, egy részük pedig híres is mint ő.
így nem tudom a valóságban mennyi értelme van az érdekbarátságoknak...
Én veletek ellntétben nem hiszem, hogy boldogabb, vagy boldogtalanabb mint a többség csak azért mert gazdag. Csak azt mondom, hogy előnyösebb helyzetben van mint mi. Ezt úgy értem, hogy mivel anyagilag biztosított, ezért megengedheti magának, hogy azzal foglalkozzon amivel igazán szeretne, olyan helyekre látogathat el ahová akar és ez, valljátok csak be magatoknak, egy nagy plusnz.
Ez a lány gazdagságával nem csinál semmi polgárpukkasztót, csupán élvezi.
Ti viszont a szegénység vagy középostálybeliségetekkel, ilyen mélységekig aljasultok. Ezt nem kifelyezetten csak rátok értettem, hanem mindenkire aki máskép képtelen megélni más emberek jólétének tényét.
Hajni és Gézacica. Mint minden celeb, Kylie is adományozik: http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/kylie-jenner-donates-to-childrens-hospital-in-honor-of-h...birthday-201578
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/kylie-jenner-donates-christmas-gifts-to-la-lgbt-teen-cen...-center-w160377
Úgyhogy találj más, ürügyet amivel leplezni tudod, hogy csak azért utálod, mert ő megengedhet magának olyan dolgokat, amiket mi veled nem.
Moonwalker4ever, tudod nem tárgyakkal mérjük a boldogságot. A gesztus a fontos, az mellyel a barátodtól kapsz valamit, vagy épp Kylie kap valamit a saját barátjáról. Nem hiszem, hogy a jószándékon bármit is rontana, ha épp egy luxusautó átadásában felyeződik ki. És az utazgatásra való lehetőség sem, rontja az élet minőségét senkinek. Sőt!
"Ezeket az ajándékokat nem szeretettel veszik neki" - na ez kiverte nálam a biztosítékot. A barátai, látszólag ugyan abból a rétegből valók mint ő. Mindannyiuk gazdag családból származik, egy részük pedig híres is mint ő.
így nem tudom a valóságban mennyi értelme van az érdekbarátságoknak...
Én veletek ellntétben nem hiszem, hogy boldogabb, vagy boldogtalanabb mint a többség csak azért mert gazdag. Csak azt mondom, hogy előnyösebb helyzetben van mint mi. Ezt úgy értem, hogy mivel anyagilag biztosított, ezért megengedheti magának, hogy azzal foglalkozzon amivel igazán szeretne, olyan helyekre látogathat el ahová akar és ez, valljátok csak be magatoknak, egy nagy plusnz.
Ez a lány gazdagságával nem csinál semmi polgárpukkasztót, csupán élvezi.
Ti viszont a szegénység vagy középostálybeliségetekkel, ilyen mélységekig aljasultok. Ezt nem kifelyezetten csak rátok értettem, hanem mindenkire aki máskép képtelen megélni más emberek jólétének tényét.
2016. augusztus 13. 16:33
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Jol tette!
Ha nekem is annyi penzem lenne mint neki, tutkó nem egy csokitortaval es 5 baratommal unnepelnek Bivalybasznádon. (Habar hozzateszem, en is 19 leszek de tesóm kijelentette hogy ez az eletkor atmenet a 18 es 20 kozt ugyhogy nagyobb bulajra ne szamitsak
)
Ha nekem is annyi penzem lenne mint neki, tutkó nem egy csokitortaval es 5 baratommal unnepelnek Bivalybasznádon. (Habar hozzateszem, en is 19 leszek de tesóm kijelentette hogy ez az eletkor atmenet a 18 es 20 kozt ugyhogy nagyobb bulajra ne szamitsak
2016. augusztus 13. 18:21
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Kellemesnek tűnik, végre nem egy nagyon felvágos dologról van szó... persze, ez se két fillér, de alapjáraton az, hogy fürödtek meg hajókáztak ez jó időtöltés
Boldog szülinapot, Kylie!
Boldog szülinapot, Kylie!
2016. augusztus 13. 23:02
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ez a "nő".. minden, csak gyönyörű nem..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.