Starity

Így ünnepelte 19. születésnapját Kylie Jenner

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 12. 12:22 #21
- törölt felhasználó -    
Hát Boldog születésnapot utólag is...
2016. augusztus 12. 12:30 #22
- törölt felhasználó -    
3 cikk ... 3 CIKK JELENT MEG EDDIG RÓLA. Oké, felfogtuk .. szép volt, jó volt a szülinapja, betöltötte a 19. életévét, oké, nagycucc. És? Ennyi erővel másról is lehetne írni. De úgy látszik, nemcsak én unom ezt az egészet. Vagy hát a ribizliket imádják a mai emberek és azokat is akik nem tettek le semmit az asztalra, de mégis híresek! Éljen az emberiség! sleep.gif
2016. augusztus 12. 12:35 #23
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 755
Csatolások: 0
Azonosító: 243873
Óh, úgy örülök ennek a cikknek, tudjátok miközben a kellemes nyári szünetet töltöm és kiélvezem a vakációm minden egyes pillanatát, pontosan erre az agyrohasztó, tartalmilag nulla cikkre vágytam, ahol láthatom hogy hogyan polgárpukkasztanak Jennerék az Instán. Minden vágyam volt ezt látni, de halál komolyan! Úgy örülök neki hogy tudhatom, éppen mire költi a pénzt, amiért meg nem dolgozott... sleep.gif
2016. augusztus 12. 13:17 #24
- törölt felhasználó -    
Hát, ezek a képek nevetségesek! Megint csak azért rakta fel, mert imádja mutogatni magát és az unalmas életét. Egyébként miért kell arról cikket írni, hogy ő elment szórakozni a műbarátnőivel? Ebben nincs hírértékű dolog.
2016. augusztus 12. 15:29 #25
beyo
beyo
Hozzászólás: 729
Csatolások: 11
Azonosító: 154837
Én is most leszek 19 és örülök ha a barátaim felköszöntenek majd. Másnak meg méregdrága autókra és egzotikus szigetekre telik. Oké.
2016. augusztus 12. 15:32 #26
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Engem is meglephetnének ilyennel egyszer.
2016. augusztus 12. 15:37 #27
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15253
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
Igy utólag is boldog születésnapot neki.
2016. augusztus 12. 15:47 #28
- törölt felhasználó -    
Szomorú hogy néhány híresség a fizetéséből adakozik beteg, nehézsorsú embereknek (köztük Selena is), de ez a család csak a botrányokból és a magamutogatásból áll. Örülök neki hogy felnőtt és vidám, de azért most gondoljunk bele, hogy valakinek ez sem adatik meg. Legalább segítenének nekik. sad.gif
Ha a családomnak sok pénze lenne, nekem elég lenne ha felköszöntenének vagy ha virágot adnának. Boldog lennék.
De sajnos a Karshadian családot ez minősíti. biggrin.gif
De nem szólok bele.
2016. augusztus 12. 16:04 #29
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
csak a szülinapjáról 3 cikk jelent meg, én birom Kyliet, de most komolyan "happy early bday to me" neki miért kell 2 héten át ünnepelni?
2016. augusztus 12. 16:14 #30
Friday13
Friday13
visszatérő vendég

StátuszPéntek 13-a, a szerencse napom
Hozzászólás: 290
Azonosító: 245527
Én annak is örülnék ha lennének barátjaim akik boldog szülinapot kívánnának...
2016. augusztus 12. 16:42 #31
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Ennek szülihete van de komolyan... Az ajándékait legtöbbször nem is a szülinapjára kapta hanem már előtte akkor most mi a különleges az igazi szülinapjába? xD Jó szép helyen voltak de most akkor is xD
2016. augusztus 12. 16:54 #32
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Eléggé bosszantó, hogy a hétköznapi embereknek ezeket a fényűző, rongyrázó embereket kell látnia. Más hétből hét teljes napot dolgozok, és nem engedhet meg magának még egy hét nyaralást külföldön sem, ezek meg csak egy realityben szerepelnek és dől a pénz.... Ráadásul tudjuk jól, hogy ezek a "REALity-k" sem igazán a valóságot tükrözik. Na mindegy, a lényeg hogy emberek millióinak tudtak most felvágni, mert ilyen tehetős, jó életük van.
Azért boldog születésnapot neki...
2016. augusztus 12. 17:05 #33
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Ahhww de jóó lehetett ez a buli, elismerem most azért féltékeny vagyok, így nem mindenki bulizhat. De most mi van a hajával? akkor csak paróka volt a vörös?
2016. augusztus 12. 17:13 #34
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Csak szerintem nagyon undorító az a fürdőruha? ohmy.gif
2016. augusztus 12. 17:26 #35
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Detta @ 2016.08.12. 16:54)
Eléggé bosszantó, hogy a hétköznapi embereknek ezeket a fényűző, rongyrázó embereket kell látnia. Más hétből hét teljes napot dolgozok, és nem engedhet meg magának még egy hét nyaralást külföldön sem, ezek meg csak egy realityben szerepelnek és dől a pénz.... Ráadásul tudjuk jól, hogy ezek a "REALity-k" sem igazán a valóságot tükrözik. Na mindegy, a lényeg hogy emberek millióinak tudtak most felvágni, mert ilyen tehetős, jó életük van. 
Azért boldog születésnapot neki...

Gyerekek, el kell fogadni azt a tényt, hogy ők megtehetik mi meg nem, ennyi. Én is heti 60 órát gürcölök a magyar egészségügyben, a belemet kidolgozom nevetséges fizetésért, de ez van. Most, ha elkezdek hőbörögni, hogy milyen sz*r, az ilyenek meg szórják a pénzt, nekem akkor sem lesz jobb. Ugyanúgy túlóráztatni fognak a szabadnapjaimon és ugyanannyi fizetést fogok kapni jövő hónapban is. Én nemhogy a külföldi nyaralást, de azt sem engedhetem meg magamnak, hogy egy hétvégére leruccanjak a Balatonhoz. Ha nekem lenne ennyi pénzem, én is ugyanígy ünnepeltem volna a születésnapomat, ami ugyebár múlt héten volt. Engem egyedül az zavar - mint ahogyan azt már máshol is leírtam szerintem -, hogy ennyi pénzből rengeteg éhező vagy éppen nagyon beteg gyermekeken segíthetnének. Ha ez a fajta jótékonykodás is a számlájukra lenne írható, akkor egy rossz szót sem szólnék rájuk.
2016. augusztus 12. 17:32 #36
Kittyblack1
Kittyblack1
visszatérő vendég

Státuszaz éjjel soha nem érhet véget varázsolj nekünk valami szépet
Hozzászólás: 134
Azonosító: 243209
Én úgy érzem nincs miért féltékenynek lennem.
Egészséges vagyok a szeretteim is azok. Szeretek és szeretve vagyok, fontosabb a legzsírosabb bankszámlánál is. A pénz nem száll a sírodba smileeee.gif
2016. augusztus 12. 19:10 #37
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Ugyan már! Köszönöm szépen, de én inkább maradok a saját szervezésű bulimnál. Szülinap, névnap és szilveszter. Jó idő esetén ugrálóvár és trambulin, rossz idő esetén pedig diszkó és tánc. Ez az igazi születésnapi buli. Vagyis a házibuli, amikor az egész osztályt meghívod és "robban a ház"... Ez kell nekem, csakis ez semmi más! smileeee.gif XD
2016. augusztus 12. 19:24 #38
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Oké. Én ehhez nem írnék külön véleményt,inkább idéznék

Dia28 | Ma, 10:09
Mas hiresseg szulinapjanal alig keszulnek ilyen cikkek, nala miert? :/

Moonwalker4ever | Ma, 10:38
Marha jó de akit ez érdekel az úgyis látja Instagramon, miért kell cikket is írni neki???

LockedTheDarkness | Ma, 11:43
WHO THE FUCK CARES?????!?!?!!?!?!?!?!?!? Elegem van Kyliekból!!! nem tudok úgy felmenni Starityre meg sehova hogy ne azt látnám hogy "Kylie Jenner így ünnepelte a születésnapját" vagy "Kim és férje kerchak újabb kölyköt csinált erre a világra" vagy "Kendall meg Kylie ilyen tanpont vett és x naptól y - ig van meg nekik"

S.S. | Ma, 12:30
3 cikk ... 3 CIKK JELENT MEG EDDIG RÓLA. Oké, felfogtuk .. szép volt, jó volt a szülinapja, betöltötte a 19. életévét, oké, nagycucc. És? Ennyi erővel másról is lehetne írni. De úgy látszik, nemcsak én unom ezt az egészet. Vagy hát a ribizliket imádják a mai emberek és azokat is akik nem tettek le semmit az asztalra, de mégis híresek! Éljen az emberiség! sleep.gif

Pityang | Ma, 12:35
Óh, úgy örülök ennek a cikknek, tudjátok miközben a kellemes nyári szünetet töltöm és kiélvezem a vakációm minden egyes pillanatát, pontosan erre az agyrohasztó, tartalmilag nulla cikkre vágytam, ahol láthatom hogy hogyan polgárpukkasztanak Jennerék az Instán. Minden vágyam volt ezt látni, de halál komolyan! Úgy örülök neki hogy tudhatom, éppen mire költi a pénzt, amiért meg nem dolgozott... sleep.gif

emily92-17 | Ma, 17:05
Ahhww de jóó lehetett ez a buli, elismerem most azért féltékeny vagyok, így nem mindenki bulizhat. De most mi van a hajával? akkor csak paróka volt a vörös?
2016. augusztus 12. 19:25 #39
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Amúgy öröm volt olvasni ezt a cikket*_*

Nyári depressziósan...:/
2016. augusztus 12. 19:26 #40
- törölt felhasználó -    
Bellt, meg Kendallt kivéve, az összes undorító...
nagyon-nagyon egyetértek az előttem szólókkal
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tyga Tyga 1987.