Így ünnepelte 19. születésnapját Kylie Jenner
2016. augusztus 12. 12:30
3 cikk ... 3 CIKK JELENT MEG EDDIG RÓLA. Oké, felfogtuk .. szép volt, jó volt a szülinapja, betöltötte a 19. életévét, oké, nagycucc. És? Ennyi erővel másról is lehetne írni. De úgy látszik, nemcsak én unom ezt az egészet. Vagy hát a ribizliket imádják a mai emberek és azokat is akik nem tettek le semmit az asztalra, de mégis híresek! Éljen az emberiség!
2016. augusztus 12. 12:35
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Óh, úgy örülök ennek a cikknek, tudjátok miközben a kellemes nyári szünetet töltöm és kiélvezem a vakációm minden egyes pillanatát, pontosan erre az agyrohasztó, tartalmilag nulla cikkre vágytam, ahol láthatom hogy hogyan polgárpukkasztanak Jennerék az Instán. Minden vágyam volt ezt látni, de halál komolyan! Úgy örülök neki hogy tudhatom, éppen mire költi a pénzt, amiért meg nem dolgozott...
2016. augusztus 12. 13:17
Hát, ezek a képek nevetségesek! Megint csak azért rakta fel, mert imádja mutogatni magát és az unalmas életét. Egyébként miért kell arról cikket írni, hogy ő elment szórakozni a műbarátnőivel? Ebben nincs hírértékű dolog.
2016. augusztus 12. 15:47
Szomorú hogy néhány híresség a fizetéséből adakozik beteg, nehézsorsú embereknek (köztük Selena is), de ez a család csak a botrányokból és a magamutogatásból áll. Örülök neki hogy felnőtt és vidám, de azért most gondoljunk bele, hogy valakinek ez sem adatik meg. Legalább segítenének nekik.
Ha a családomnak sok pénze lenne, nekem elég lenne ha felköszöntenének vagy ha virágot adnának. Boldog lennék.
De sajnos a Karshadian családot ez minősíti.
De nem szólok bele.
Ha a családomnak sok pénze lenne, nekem elég lenne ha felköszöntenének vagy ha virágot adnának. Boldog lennék.
De sajnos a Karshadian családot ez minősíti.
De nem szólok bele.
2016. augusztus 12. 16:42
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ennek szülihete van de komolyan... Az ajándékait legtöbbször nem is a szülinapjára kapta hanem már előtte akkor most mi a különleges az igazi szülinapjába? xD Jó szép helyen voltak de most akkor is xD
2016. augusztus 12. 16:54
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Eléggé bosszantó, hogy a hétköznapi embereknek ezeket a fényűző, rongyrázó embereket kell látnia. Más hétből hét teljes napot dolgozok, és nem engedhet meg magának még egy hét nyaralást külföldön sem, ezek meg csak egy realityben szerepelnek és dől a pénz.... Ráadásul tudjuk jól, hogy ezek a "REALity-k" sem igazán a valóságot tükrözik. Na mindegy, a lényeg hogy emberek millióinak tudtak most felvágni, mert ilyen tehetős, jó életük van.
Azért boldog születésnapot neki...
2016. augusztus 12. 17:05
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ahhww de jóó lehetett ez a buli, elismerem most azért féltékeny vagyok, így nem mindenki bulizhat. De most mi van a hajával? akkor csak paróka volt a vörös?
2016. augusztus 12. 17:13
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Csak szerintem nagyon undorító az a fürdőruha?
2016. augusztus 12. 17:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Detta @ 2016.08.12. 16:54)
Eléggé bosszantó, hogy a hétköznapi embereknek ezeket a fényűző, rongyrázó embereket kell látnia. Más hétből hét teljes napot dolgozok, és nem engedhet meg magának még egy hét nyaralást külföldön sem, ezek meg csak egy realityben szerepelnek és dől a pénz.... Ráadásul tudjuk jól, hogy ezek a "REALity-k" sem igazán a valóságot tükrözik. Na mindegy, a lényeg hogy emberek millióinak tudtak most felvágni, mert ilyen tehetős, jó életük van.
Gyerekek, el kell fogadni azt a tényt, hogy ők megtehetik mi meg nem, ennyi. Én is heti 60 órát gürcölök a magyar egészségügyben, a belemet kidolgozom nevetséges fizetésért, de ez van. Most, ha elkezdek hőbörögni, hogy milyen sz*r, az ilyenek meg szórják a pénzt, nekem akkor sem lesz jobb. Ugyanúgy túlóráztatni fognak a szabadnapjaimon és ugyanannyi fizetést fogok kapni jövő hónapban is. Én nemhogy a külföldi nyaralást, de azt sem engedhetem meg magamnak, hogy egy hétvégére leruccanjak a Balatonhoz. Ha nekem lenne ennyi pénzem, én is ugyanígy ünnepeltem volna a születésnapomat, ami ugyebár múlt héten volt. Engem egyedül az zavar - mint ahogyan azt már máshol is leírtam szerintem -, hogy ennyi pénzből rengeteg éhező vagy éppen nagyon beteg gyermekeken segíthetnének. Ha ez a fajta jótékonykodás is a számlájukra lenne írható, akkor egy rossz szót sem szólnék rájuk.
2016. augusztus 12. 17:32
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Én úgy érzem nincs miért féltékenynek lennem.
Egészséges vagyok a szeretteim is azok. Szeretek és szeretve vagyok, fontosabb a legzsírosabb bankszámlánál is. A pénz nem száll a sírodba
Egészséges vagyok a szeretteim is azok. Szeretek és szeretve vagyok, fontosabb a legzsírosabb bankszámlánál is. A pénz nem száll a sírodba
2016. augusztus 12. 19:10
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ugyan már! Köszönöm szépen, de én inkább maradok a saját szervezésű bulimnál. Szülinap, névnap és szilveszter. Jó idő esetén ugrálóvár és trambulin, rossz idő esetén pedig diszkó és tánc. Ez az igazi születésnapi buli. Vagyis a házibuli, amikor az egész osztályt meghívod és "robban a ház"... Ez kell nekem, csakis ez semmi más!
XD
2016. augusztus 12. 19:24
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Oké. Én ehhez nem írnék külön véleményt,inkább idéznék
Dia28 | Ma, 10:09
Mas hiresseg szulinapjanal alig keszulnek ilyen cikkek, nala miert? :/
Moonwalker4ever | Ma, 10:38
Marha jó de akit ez érdekel az úgyis látja Instagramon, miért kell cikket is írni neki???
LockedTheDarkness | Ma, 11:43
WHO THE FUCK CARES?????!?!?!!?!?!?!?!?!? Elegem van Kyliekból!!! nem tudok úgy felmenni Starityre meg sehova hogy ne azt látnám hogy "Kylie Jenner így ünnepelte a születésnapját" vagy "Kim és férje kerchak újabb kölyköt csinált erre a világra" vagy "Kendall meg Kylie ilyen tanpont vett és x naptól y - ig van meg nekik"
S.S. | Ma, 12:30
3 cikk ... 3 CIKK JELENT MEG EDDIG RÓLA. Oké, felfogtuk .. szép volt, jó volt a szülinapja, betöltötte a 19. életévét, oké, nagycucc. És? Ennyi erővel másról is lehetne írni. De úgy látszik, nemcsak én unom ezt az egészet. Vagy hát a ribizliket imádják a mai emberek és azokat is akik nem tettek le semmit az asztalra, de mégis híresek! Éljen az emberiség! sleep.gif
Pityang | Ma, 12:35
Óh, úgy örülök ennek a cikknek, tudjátok miközben a kellemes nyári szünetet töltöm és kiélvezem a vakációm minden egyes pillanatát, pontosan erre az agyrohasztó, tartalmilag nulla cikkre vágytam, ahol láthatom hogy hogyan polgárpukkasztanak Jennerék az Instán. Minden vágyam volt ezt látni, de halál komolyan! Úgy örülök neki hogy tudhatom, éppen mire költi a pénzt, amiért meg nem dolgozott... sleep.gif
emily92-17 | Ma, 17:05
Ahhww de jóó lehetett ez a buli, elismerem most azért féltékeny vagyok, így nem mindenki bulizhat. De most mi van a hajával? akkor csak paróka volt a vörös?
Dia28 | Ma, 10:09
Mas hiresseg szulinapjanal alig keszulnek ilyen cikkek, nala miert? :/
Moonwalker4ever | Ma, 10:38
Marha jó de akit ez érdekel az úgyis látja Instagramon, miért kell cikket is írni neki???
LockedTheDarkness | Ma, 11:43
WHO THE FUCK CARES?????!?!?!!?!?!?!?!?!? Elegem van Kyliekból!!! nem tudok úgy felmenni Starityre meg sehova hogy ne azt látnám hogy "Kylie Jenner így ünnepelte a születésnapját" vagy "Kim és férje kerchak újabb kölyköt csinált erre a világra" vagy "Kendall meg Kylie ilyen tanpont vett és x naptól y - ig van meg nekik"
S.S. | Ma, 12:30
3 cikk ... 3 CIKK JELENT MEG EDDIG RÓLA. Oké, felfogtuk .. szép volt, jó volt a szülinapja, betöltötte a 19. életévét, oké, nagycucc. És? Ennyi erővel másról is lehetne írni. De úgy látszik, nemcsak én unom ezt az egészet. Vagy hát a ribizliket imádják a mai emberek és azokat is akik nem tettek le semmit az asztalra, de mégis híresek! Éljen az emberiség! sleep.gif
Pityang | Ma, 12:35
Óh, úgy örülök ennek a cikknek, tudjátok miközben a kellemes nyári szünetet töltöm és kiélvezem a vakációm minden egyes pillanatát, pontosan erre az agyrohasztó, tartalmilag nulla cikkre vágytam, ahol láthatom hogy hogyan polgárpukkasztanak Jennerék az Instán. Minden vágyam volt ezt látni, de halál komolyan! Úgy örülök neki hogy tudhatom, éppen mire költi a pénzt, amiért meg nem dolgozott... sleep.gif
emily92-17 | Ma, 17:05
2016. augusztus 12. 19:25
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Amúgy öröm volt olvasni ezt a cikket*_*
Nyári depressziósan...:/
Nyári depressziósan...:/
2016. augusztus 12. 19:26
Bellt, meg Kendallt kivéve, az összes undorító...
nagyon-nagyon egyetértek az előttem szólókkal
nagyon-nagyon egyetértek az előttem szólókkal
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: