Hatalmas megtiszteltetésben részesül Rihanna
2016. augusztus 12. 16:54
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Örülök hogy sikerül ezt elérnie! Tényleg amióta az eszemet tudom mindig is jelen volt a zenei életben, a rádióban stb. szóval csak örülni tudok neki! Emlékszem régen mennyit hallgattuk a nővéreimmel...
2016. augusztus 12. 17:18
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Kanye nem tudom hogy tudott egy ilyen díjat megnyerni
Ririnek meg gratulálok
Ririnek meg gratulálok
2016. augusztus 12. 19:40
|
|
The6cl6wn6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 258687 offline
|
Most így a Sziget fesztiválos vonaglása után kicsit keserű szájízzel, de gratulálok neki..
2016. augusztus 12. 19:49
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát ez mind szép es jó csak a szigeten volt botranyos amit művelt. Én nem voltam ott de barátok beszámólói alapján hatalmas csalódás volt a koncert...Azert szégyen hogy egy végig playbackelt óra után több pénzt kap mint amennyit egy áttlag ember életében nem ...hát gratulálok neki!!!
2016. augusztus 12. 20:01
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
Gratulálok neki<3
2016. augusztus 12. 20:23
2016. augusztus 13. 07:53
|
|
navyordieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 228713 offline
|
Szóval megmagyarázom, hogy miért mert azt nem küldte el... 2-3 órát késett??? Az a 2-3 óra csak fél óra volt. Nem tudom melyik észlény írta ezt de látszik, hogy ő ott volt a koncerten nagyon tájékozott a drága. És úristen ez hol volt playback könyörgöm??? Nézzetek már utána, hogy mi az. Aki csak a rádióban agyon nyomott számait ismeri az inkább hallgasson. Végig énekelt. Olyan hajlításokat is csinált amik a dalaiban benne sincsenek de nyilván playback igazatok van... Tényleg inkább ne is jöjjön ide többet. RiRi nem ilyen közönséget érdemelt volna. De hát igen a magyaroktól mit várhatott szegény. Nem baj annak örülök, hogy ő élvezte a koncertet és azok akik az első sorban voltak és igazi rajongói.
2016. augusztus 13. 10:06
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Számoljátok már hozzá hogy valószínű fáradt volt az idő eltolódás miatt, pluszba ti mit szólnátok ha ide hívnának titeket kéritek a gázsit és nem tudtok csak részletekben fizetni, naná hogy nem nyújtott rendes koncertet nekünk, én sem tettem volna. Lehet fel se léptem volna a helyében, még így is sokat adott a magyaroknak, szóval..Még mielőtt a szátokra vennétek Rihanna-t előbb járjatok utána a dolgoknak hogy mi is valóság. Tegnap még a fókuszban is mondták hogy nem tudtak neki egyszerre fizetni csak részletekben szóval akkor mit is vártatok? ő egy szuper sztár nem ehhez van szokva. ÉS fél órás késés volt, ezt mondom hogy vki hall valami hülyeséget és egyből nyomjátok, ez csak titeket minősít. AliceLiza-te most nem tudom hogy ennyire nem tudsz tájékozódni vagy a tűzet akartad szítani?
2016. augusztus 13. 10:32
Idézet (navyordie @ 2016.08.13. 07:53)
Szóval megmagyarázom, hogy miért mert azt nem küldte el... 2-3 órát késett??? Az a 2-3 óra csak fél óra volt. Nem tudom melyik észlény írta ezt de látszik, hogy ő ott volt a koncerten nagyon tájékozott a drága.
A szövegben szereplő 3 órás késésen röhögtem fel én is.
2016. augusztus 13. 10:48
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.08.13. 10:32)
A szövegben szereplő 3 órás késésen röhögtem fel én is.
Plusz ha jól tudom a koncertek 11-ig vannak engedélyezve, és nem fél 11-ig.. 
http://ripost.hu/cikk-sziget-2016-kaosz-es-csalodottsag-rihanna-miatt
http://ripost.hu/cikk-ime-rihanna-kulonleges-keresei
2016. augusztus 13. 11:11
Idézet (BritGirl @ 2016.08.13. 10:48)
Szövegértelmezés csillagos ötös.
Idézet
Ezrek - köztük a honi celebvilág javával - álltak sorban a Szigeten, hogy bejuthassanak a koncertjére. De mindez csak 2-3 órás várakozás után sikerült. A ripost munkatársa több mint három órát várt, a Bors szerint egy nagyobb tömeg ellenőrzés nélkül nyomult át a biztonságiakon.
Ez annyit tesz, hogy a bejáratnál kellett a jegyet váltóknak ennyit várakozni, mivel nem kis feladat ennyi embert beengedni úgy, hogy ne tapossák össze egymást, és ellenőrizni is a jegyeket. Szóval nem Rihanna késett 3 órát, és a félreértések elkerülése végett: nem, nem vagyok rajongó, csak szúrja a szemem, ha hülyeségek vannak terjesztve.
2016. augusztus 13. 13:14
|
|
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline
|
Fél óra késés, persze, bárkivel megesik blablabla...
Na. Rihanna egyre unszimpibb számomra. Mielőtt alaki azt hinné: szép, jó a hangja, mozgása stb.. Nem ezzel van a bajom.
Pl. Mit csinál a Work klipjében?! Ez... Undorító, már bocsánat. Miért kell ilyeneket csinálnia?!
Meg ez is hasonló: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160810/rihanna-orgazmus-szinpad-extazis/
További dolgok amire kiakadtam:
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160716/rihanna-sziget-2016-fellepes-koncert/
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160811/rihanna-sziget-fesztival-2016-1-millio-dollar-gazsi/
Na. Rihanna egyre unszimpibb számomra. Mielőtt alaki azt hinné: szép, jó a hangja, mozgása stb.. Nem ezzel van a bajom.
Pl. Mit csinál a Work klipjében?! Ez... Undorító, már bocsánat. Miért kell ilyeneket csinálnia?!
Meg ez is hasonló: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160810/rihanna-orgazmus-szinpad-extazis/
További dolgok amire kiakadtam:
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160716/rihanna-sziget-2016-fellepes-koncert/
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160811/rihanna-sziget-fesztival-2016-1-millio-dollar-gazsi/
2016. augusztus 13. 13:29
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.13. 10:06)
Számoljátok már hozzá hogy valószínű fáradt volt az idő eltolódás miatt, pluszba ti mit szólnátok ha ide hívnának titeket kéritek a gázsit és nem tudtok csak részletekben fizetni, naná hogy nem nyújtott rendes koncertet nekünk, én sem tettem volna. Lehet fel se léptem volna a helyében, még így is sokat adott a magyaroknak, szóval..Még mielőtt a szátokra vennétek Rihanna-t előbb járjatok utána a dolgoknak hogy mi is valóság. Tegnap még a fókuszban is mondták hogy nem tudtak neki egyszerre fizetni csak részletekben szóval akkor mit is vártatok? ő egy szuper sztár nem ehhez van szokva. ÉS fél órás késés volt, ezt mondom hogy vki hall valami hülyeséget és egyből nyomjátok, ez csak titeket minősít. AliceLiza-te most nem tudom hogy ennyire nem tudsz tájékozódni vagy a tűzet akartad szítani?
Ha láttad a fókuszt, akkor eléggé félreérthetted... Tegyük fel, hogy akik itt szidják Rihanna-t, azok hazudnak, de a Sziget Szervezője is hazudik?
2016. augusztus 13. 15:26
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Gothic01 az hogy a sziget szervezője nem elégedett az az ő dolga. Te most rajongó vagy vagy csak hangzavart jöttél ide csinálni? 30perc az sok? Ennyit kellett rá várni
Mondom maradj csendben inkább. Szandiii_1992 annyira jók a komentjeid hangosan nevetek ahogy adod az ívet a sok "kritikusnak"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: