Starity

Colton Haynes: „A másságom miatt lett öngyilkos az apám”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 14. 16:44 #41
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Nagyon sajnálom Coltont. Az apja meg hogy lehet ilyen de komolyan? Sosem bírtam elviselni az ilyet..Ez nagyon gáz. Colton legyen olyan, amilyennek kell lennie, én így vagyok büszke rá.
2016. augusztus 15. 00:03 #42
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Sajnálom Coltont az apja nagy gyávaságot művelt nemcsak mert eldobta az életét de ezzel még a fiát állítva be felelősnek haláláért sosem gyógyuló mély sebet ejtett rajta gyáva tettével. Nem tudja elfogadni meleg fiát akkor ne beszéljen vele de ne legyen öngyilkos fiát hibáztatva tettéért milyen apa csinál ilyet
2016. augusztus 15. 01:12 #43
- törölt felhasználó -    
Erre nem tudok mit mondani. Őszintén nem. Nem szeretnék hazudni, de egyszerűen nem tudom leírni, hogy sajnálom az apát, mert nem sajnálom. Egyszerűen nem tudom sajnálni. Előttem írt valaki itt valami olyasmit, hogy ő sem tudja, illetve, aki hülye, haljon meg. Én ezt így nem mondanám (akkor szerintem már én sem élnék, hehe), de tény és való, hogy nem fogom telesírni a párnám az öreg miatt.
Az számomra még totál rendben van, ha valaki nem tudja elfogadni ezt az egész "meleg-dolgot" - csak, hogy ne menjünk bele a részletekbe -, mert az hót ziher, hogy a hitedet/véleményedet nem fogod tudni lenyomni mindig mindenki torkán, akármennyire is igyekszel. Nem is kell. Ha engem kérdeznek, nincs is ezzel különösebb baj. Van, amit elfogad az ember, és van, amit nem tud tolerálni. Nem vagyunk egyformák, és kész. Nekem is megvan erről a saját véleményem, de felesleges lenne a fórum-balhé, így ezt sem kell tovább ragozni.
Viszont könyörgöm, ha az a szerencsétlen fiú a saját gyerekem, és felfogom ép ésszel, hogy az identitását nem ő választja, illetve - sajnos/nem sajnos - nem tehet semmit ellene, akkor talán ha nem is fogadom el teljesen (bár számomra ez lenne a logikus, elvégre az én kölköm, így ha én nem támogatom, ki a jó ég fogja?) legalább nem nehezítem meg a dolgát még jobban. Első kézből tudom, hogy mennyi szarságon megy át az ember, miközben igyekszik ilyen téren megtalálni önmagát, így szinte biztos, hogy csöppet sem segít, ha közben a szülők is ott nehezítik meg, ahol csak lehet. Nem kell totál mellette állni (bár ha én leszek szülő, ez biztosan nem lesz kérdés), de akkor nem is kellene belerúgni abba a szerencsétlenbe. Mikor eltervezi két ember, hogy családot alapít, ez szerintük nincs benne a pakliban? Nem az van mindig, hogy "ááá, tökmindegy, hogy fiú vagy lány, meg minden más, csak egészséges legyen"? Manapság úgy néz ki, a "minden más" számít, mert ennyiért egy apa képes volt eldobni az életét. Arról nem is beszélve, hogy a srác olyan sebet szerzett általa, ami talán soha nem fog begyógyulni a lelkén.

Idézet (I Love Paris @ 2016.08.12. 07:20)
"Olyan helyről jöttem, ahol nem lehetett melegnek lenni"
Ez hülyeség, Kansas egy déli állam, meleg van, ha kell, ha nem pardon.gif

Te ugye csak szórakozol velem? smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2016. augusztus 17. 19:54 #44
- törölt felhasználó -    
Mikor először olvastam erről nem akartam el hinni. De úgy látszik tényleg igaz :/ Az apja pedig hülye és kész.Nekem is van családtagom (elég közeli és jó kapcsolatom van vele), aki szintén meleg ,mégse lettek a szülei öngyilkosak és én se.Pedig se én se ők nem tartják helyesnek a másságot. Sajnálom Coltont,hogy ilyen apja volt xd
2016. augusztus 18. 04:41 #45
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Nagyon sajnálom Coltont. Nem tudom ,hogy milyen apa az ,aki nem tudja elfogadni a gyerekét melegnek! sad.gif
Szerintem ha valaki meleg, leszbikus azzal nincs semmi baj ,amíg jó ember. Ha egy sorozat gyilkos lenne megértenném ,de ebbe én nem látok semmi rosszat. Nagyon sajnálom Coltont. sad.gif
2016. augusztus 23. 22:25 #46
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
A legszörnyűbb az, ha a szüleink nem bírnak elfogadni téged, mert akkor már tényleg minden veszve van.
Iszonyúan sajnálom Coltont, nagyon nagy lelki trauma lehetett neki.
Senkinek nem szabadba elítélni emiatt embereket, de hát mint tudjuk nem épp az elfogadásról híres a világ.
2016. november 01. 11:44 #47
- törölt felhasználó -    
Ettöl még nem kellet volna ilyen hülyeséget csinálnia.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok