A zöld íjász sztárja az OUT magazinnak adott exkluzív interjút, melyben többek között szó esett édesapja öngyilkosságáról és másságának felvállalásáról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Colton Haynes: „A másságom miatt lett öngyilkos az apám”
2016. augusztus 11. 12:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 11. 13:11
Hát erre nem tudok mit mondani.
Részvétem az apukájáért.
Részvétem az apukájáért.
2016. augusztus 11. 13:15
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Sajnálom hogy ezeket át kellett élnie. Durva hogy egyesek azért oltják ki a saját életüket mert a gyerekük meleg, ez a homofóbság egyik legdurvább foka nem igaz hogy nem tudják ezt elviselni. Attól még hogy valaki meleg, lehet ugyanolyan normális mint a többi. Oké hogy vannak olyan elegek akik nagyzolnak ezzel meg tényleg nem normálisan viselkednek de aki nem az olyanok táborát erősíti hanem egyszerűen csak ilyen arra miért kell haragudni?! Én csak azért sajnálom hogy meleg mert olyan jó pasiii
2016. augusztus 11. 13:20
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én valahogy nem tudom sajnálni az apját. Ha ekkora idióta, hogy ez miatt öngyilkos lesz, akkor legyen. Aki hülye haljon meg. Senki nem tehet róla, hogy melegnek születik.
2016. augusztus 11. 13:30
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Szülőként ő kéne legyen az első, aki támogatja. Nem értem, hogyan lehetett képes ilyenre. Lehet meleg, leszbikus, vagy akármilyen űrlény, attól még a gyereke. Még ha valaki homofób is, a gyermeke akkor is a gyermeke marad, aki mellett mindig ki kell álljon. Ha már ő sem áll ki mellette, ki fog? Szörnyű. Sajnálom Coltont, és az apját is, amiért ilyen szűklátókörű volt. Bár nem hiszek a determinizmusban, Istenben, Mennyországban, satöbbiben, remélem valahol el tud gondolkozni azon, hogy amit tett, az megbotránkoztató és erkölcstelen.
2016. augusztus 11. 13:47
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Teljesen át érzem a helyzetet hogy mennyire rossz lehetett neki. De innen már csak jobb lesz, és könnyebb.
2016. augusztus 11. 14:03
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
"Olyan helyről jöttem, ahol nem lehetett melegnek lenni"
Ahogy ezt elolvastam, valamiért kirázott a hideg. Annyira gyűlölöm azokat az embereket, akik csupán azért ítélnek el valakit, mert meleg.
Sajnálom, hogy az apja ilyen ember volt, és hogy ezt mind át kell élnie. Mert bizonyára baromi rossz érzés lehet neki, hogy azt hiszi, hogy miatta halt meg az apja.
Ahogy ezt elolvastam, valamiért kirázott a hideg. Annyira gyűlölöm azokat az embereket, akik csupán azért ítélnek el valakit, mert meleg.
2016. augusztus 11. 14:30
Nagyon bátor tett volt, hogy felvállalta az apja előtt is! Át tudom érezni a helyzetét!
2016. augusztus 11. 14:53
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Elhiszem hogy nehez lehetett azzal a tudattal elnie hogy a gyereke meleg, de ha ongyilkos lesz attol meg nem lesz ujra hetero.. reszvetem.
Amugy tejoeg, mi az az utolso bekezdes?xd
Amugy tejoeg, mi az az utolso bekezdes?xd
2016. augusztus 11. 15:23
Sajnálom azért hogy előbb nem fedhete fel a nemi hova tartozását..
2016. augusztus 11. 16:27
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Szomorú ezt hallani (olvasni)
2016. augusztus 11. 16:35
Colton-t sajnálom, hogy sokáig nem vállalhatta fel magát és, hogy még a szülei részéről sem kapta meg a normális mértékű támogatást, hogy megtegye a lépéseket az ügy érdekében. Az apját viszont nem tudom sajnálni. Attól, hogy meleg még ugyanúgy a fia marad és nem tűnnek el azok a tulajdonságai, ami miatt xy valaki mondjuk kedveli/amit szeretnek benne. Attól ugyanaz az ember marad és ezt fel kellett volna érnie ésszel ahelyett, hogy a könnyebb utat választja, mert annyira beszűkült, begyepesedett majom, hogy nem bírja ezt megemészteni. Aki ilyenekből ekkora drámát csap, az mindennek való csak szülőnek nem -.-
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 11. 17:11
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hú én még nem is hallottam hogy Colton vallomásáról ezért most eleggé meglepődtem ,de örülök hogy nem kell tovább titkolóznia. Nagyon kedvelem őt es bátor dolog volt amit tett főleg ebben az előítéletekkel teli vilagban. Szomorú történet az övé és nagyon sajnálom ami történt vele. Az apja viszont...hat szerintem csak egy sz@r alak választja a könnyebb utata ahelyett hogy a fia mellé álltna és megadná számára a kellő támogatást.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.