Starity

Hatrészes filmsorozat készül a tragikus kegyetlenséggel meggyilkolt hatéves szépségkirálynőről

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 11. 19:00 #21
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Nagyon sajnálom szegényt! sad.gif Nem kéne háborgatni, nyugodjon békében!
Mindenesetre magát a sorozatot érdekesnek találom.
2016. augusztus 11. 19:38 #22
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Szomorú, hogy ezt történt vele. sad.gif Miért kell erről bármi filmet vagy sorozatot készíteni?

Egyébként én még most sem értem, hogy miért volt ez a kislány szépségkirálynő. 20 millió másik ilyen kislány van...
2016. augusztus 11. 19:55 #23
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Gothic01 | Ma, 16:38
Szerintem ha már ennyire foglalkoztatja újabban az embereket az ügy, akkor nem filmeket kell róla készíteni, hanem végre elkapni azt, aki megölte. Érdekes és szörnyű sztori meg biztos jól megcsinálják a filmeket, de azzal nem lesz meg az igazi tettes és lehet, hogy pont az végzett a kislánnyal, aki az ő teóriájukban egy pozitív szereplőként lesz jelen...

Teljesen igazad van!
2016. augusztus 11. 21:40 #24
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Gothic01 @ 2016.08.11. 16:38)
Szerintem ha már ennyire foglalkoztatja újabban az embereket az ügy, akkor nem filmeket kell róla készíteni, hanem végre elkapni azt, aki megölte. Érdekes és szörnyű sztori meg biztos jól megcsinálják a filmeket, de azzal nem lesz meg az igazi tettes és lehet, hogy pont az végzett a kislánnyal, aki az ő teóriájukban egy pozitív szereplőként lesz jelen...

Hogy mindig van valami amibe bele lehet kötni. rolleyes.gif A filmet valószínűsíthetően filmiparban dolgozó szakemberek (írók, forgatókönyv írók, rendező stb.) fogják megcsinálni, nem pedig hatósági személyek. Egyébként ez csak egy igaz történetet feldolgozó film lesz, nem kell ennyire véresen komolyan venni. A nyomozásban pedig megrekedtek, azóta új bizonyíték nem került elő és a nyomok sajnos kihűltek. A való életben nincsen olyan gyilkossági nyomozás, mint a CSI sorozatokban. Igen, csekély mértékben kapják el az igazi tettest, hiába is gondolkodnak a telefonjaink helyettünk.
2016. augusztus 11. 21:50 #25
- törölt felhasználó -    
Beyla - Ma, 21:40

Hogy mindig van valami amibe bele lehet kötni. rolleyes.gif A filmet valószínűsíthetően filmiparban dolgozó szakemberek (írók, forgatókönyv írók, rendező stb.) fogják megcsinálni, nem pedig hatósági személyek. Egyébként ez csak egy igaz történetet feldolgozó film lesz, nem kell ennyire véresen komolyan venni. A nyomozásban pedig megrekedtek, azóta új bizonyíték nem került elő és a nyomok sajnos kihűltek. A való életben nincsen olyan gyilkossági nyomozás, mint a CSI sorozatokban. Igen, csekély mértékben kapják el az igazi tettest, hiába is gondolkodnak a telefonjaink helyettünk.

Nem kötekedésnek szántam, csak úgy gondolom, hogy ha a filmesek azt a csomó pénzt, amiből leforgatják a hat részt, arra költenék, hogy felfogadjanak valakit, aki érti a dolgát és kiderítené, mi is történt, akkor azzal előrébb lenne mindenki és többet tennének az ügy érdekében...
2016. augusztus 11. 21:59 #26
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Gothic01 @ 2016.08.11. 21:50)
Beyla  - Ma, 21:40

Nem kötekedésnek szántam, csak úgy gondolom, hogy ha a filmesek azt a csomó pénzt, amiből leforgatják a hat részt, arra költenék, hogy felfogadjanak valakit, aki érti a dolgát és kiderítené, mi is történt, akkor azzal előrébb lenne mindenki és többet tennének az ügy érdekében...

A gyilkosságot követően a szülők írtak egy könyvet kislányuk haláláról, és - szerintem - ennek a megfilmesítési jogát vásárolták meg. Ez alapvetően is egy dokumentumfilm sorozat lesz (benne van a cikkben amúgy), tehát több teóriát fognak bemutatni. Valószínűleg megszólalnak a szülők, esetleg Burke, valamint a nyomozásban résztvevő hatósági személyek is, vagy akár oknyomozó riporterek. Az ügy amúgy az FBI-ig is eljutott, ugyanis a szülők felbéreltek egy ügynököt, de mint ahogyan látod, ő sem tudta megoldani. Szóval tényleg nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz és kit fogadjanak fel. A gyilkosság a '90-es évek közepén történt, kb. két évtizede, alapvetően sem voltak egyértelmű nyomok, amik ennyi idő alatt egyszerűen kihűltek. Írtam erről ide egy cikket, olvasd el, mert szerintem nem igazán vagy tisztában az ügy pontosabb részleteivel.
2016. augusztus 11. 23:17 #27
- törölt felhasználó -    
Beyla - Ma, 21:40
A gyilkosságot követően a szülők írtak egy könyvet kislányuk haláláról, és - szerintem - ennek a megfilmesítési jogát vásárolták meg. Ez alapvetően is egy dokumentumfilm sorozat lesz (benne van a cikkben amúgy), tehát több teóriát fognak bemutatni. Valószínűleg megszólalnak a szülők, esetleg Burke, valamint a nyomozásban résztvevő hatósági személyek is, vagy akár oknyomozó riporterek. Az ügy amúgy az FBI-ig is eljutott, ugyanis a szülők felbéreltek egy ügynököt, de mint ahogyan látod, ő sem tudta megoldani. Szóval tényleg nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz és kit fogadjanak fel. A gyilkosság a '90-es évek közepén történt, kb. két évtizede, alapvetően sem voltak egyértelmű nyomok, amik ennyi idő alatt egyszerűen kihűltek. Írtam erről ide egy cikket, olvasd el, mert szerintem nem igazán vagy tisztában az ügy pontosabb részleteivel.

Tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet az üggyel, olvastam a cikked és kommentben találgattam is, hogy ki lehet a tettes. Épp onnan gondolom, hogy például ezekben a filmekben talán pont a gyilkost fogják magasztalgatni úgy, hogy nem is tudnak róla. A kislány szülei megírták ezt a könyvet, ami gyanússá teszi őket pluszba és még ebbe is belemennek. Tehát lehet, hogy fel fognak szólalni a nagy fájdalmukat ecsetelve, miközben talán ők ölték meg és jót vigyorognak a markukban, hogy ezzel a filmes dologgal még kevésbé kerülhetnek a lehetséges elkövetők közé. Ameddig a szülők meg a lány testvére is gyanúsított, addig szerintem nem egy okos lépés belevenni őket a filmbe vagy pont velük konzultálni... Ha pedig a családtagjai nem bűnösök, akkor csak újra és újra feltépik a sebeiket a semmiért- mert ezzel a nyomozásban nem tesznek érdemi lépést. Nem vagyok otthon az FBI felépítésében, de logikusan gondolkozva 2016-ra már kifejleszthettek jó pár modernebb módszert, ami akkoriban nem létezhetett és most talán nyomra vezetne.
2016. augusztus 12. 03:28 #28
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Gothic01 @ 2016.08.11. 23:17)
Beyla  - Ma, 21:40
Tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet az üggyel, olvastam a cikked és kommentben találgattam is, hogy ki lehet a tettes. Épp onnan gondolom, hogy például ezekben a filmekben talán pont a gyilkost fogják magasztalgatni úgy, hogy nem is tudnak róla. A kislány szülei megírták ezt a könyvet, ami gyanússá teszi őket pluszba és még ebbe is belemennek. Tehát lehet, hogy fel fognak szólalni a nagy fájdalmukat ecsetelve, miközben talán ők ölték meg és jót vigyorognak a markukban, hogy ezzel a filmes dologgal még kevésbé kerülhetnek a lehetséges elkövetők közé. Ameddig a szülők meg a lány testvére is gyanúsított, addig szerintem nem egy okos lépés belevenni őket a filmbe vagy pont velük konzultálni... Ha pedig a családtagjai nem bűnösök, akkor csak újra és újra feltépik a sebeiket a semmiért- mert ezzel a nyomozásban nem tesznek érdemi lépést.  Nem vagyok otthon az FBI felépítésében, de logikusan gondolkozva 2016-ra már kifejleszthettek jó pár modernebb módszert, ami akkoriban nem létezhetett és most talán nyomra vezetne.

Szoktál dokumentumfilmeket nézni? Most nem azért, de ennyi erővel a Spektrum, Discovery, NatGeo és társait be lehetne szüntetni, hisz olykor elég spekulatív témákról készítenek hasonló sorozatot. Számtalan dokumentumfilm létezik megoldatlan gyilkosságokról, sorozatgyilkosokról (Hasfelmetsző Jack, Zodiákus, Ted Bundy például), miért pont ez az ügy maradna ki? Amúgy is hatalmas nyilvánosságot kapott akkoriban. Ne haragudj, de nem értem a logikádat. unsure.gif A szülők amúgy is parádéztak a kislány halála után (számtalan tévé műsorban szerepeltek, interjúkat adtak, könyvet írtak), akkor miért lenne gáz, ha mondjuk most is nyilatkoznának? Burke abszolút kizárta a médiát, sosem nyilatkozott testvére haláláról és talán e dokumentumfilm keretén belül hoznak nyilvánosságra egy olyan bizonyítékot, amivel közelebb kerülhetünk a valódi tettes kilétéhez. Ebben a filmben nem szerintem magasztalva senki sem. Honnan vetted ezt? unsure.gif Ez a dokumentumfilm sorozat nagy eséllyel elő fogja bányászni a bizonyítékokat és megpróbálja rekonstruálni az egész gyilkosságot. Sorra fogják venni a bizonyítékokat, régi felvételeket mutatnak majd és felszólalnak az érintettek, valamint lehet, hogy több oknyomozó riporter, FBI ügynök vagy nyomozó fog nyilatkozni. (valószínűleg olyanok, akik benne voltak a nyomozásban) Ha a szülők nemet mondtak volna, akkor a csatorna nem készíthetné el ezt a sorozatot, szóval a család saját magának tépi fel ezzel a sebeit. A valós FBI sem olyan hatékony, mint ahogyan azt az amerikai krimi sorozatokban látjuk, akármilyen hihetetlenül is hangzik. Igen, valószínűleg a technológiai fejlettség okán nagyobb az esély arra, hogy megoldanak egy-egy bűntettet, de mint ahogyan írtam egy majdan húsz éves döglött ügyről beszélünk, ahol már a kezdetek kezdetekor is bizonyítékok erőssége harmatos libaf*s volt. Ezek a nyomok már kihűltek, és minél tovább áll egy gyilkossági nyomozás, annál nehezebb elkapni a valódi tettest. Update az ügyben, csak, mert a technológiára apellálsz - A '90-es években még nem vált hétköznapossá a forensincs (értsd helyszínelés, mintagyűjtés), így a DNS általi azonosítás is a 2000-es évek elején kezdett divatossá válni. Állítólag idegen férfi DNS-t találtak a kislány körme alatt, illetve a bugyiján, ám a gazdája nincsen benne a rendszerben. Egy pasi magára vállalta a gyilkosságot, de az ő referencia mintája nem egyezett azéval, amit a kislányon találtak.
2016. augusztus 12. 10:09 #29
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Sajnálom JonBenét, brutális halált halt, ráadásul 6 évesen. Szegénynek élni se nagyon volt ideje. És nagyon jó lenne, ha már végre egy olyan cikket olvashatnánk, hogy elkapták JonBenét gyilkosát. De én ettől függetlenül kíváncsi vagyok ezekre a sorozatokra.
2016. augusztus 12. 17:16 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.11. 14:23)
Szanetta és S.S.
Írtam én valahol,hogy a kislány tehet róla? Nem. Szövegértés.

A sminkről nem tehet. Szövegértés.
2016. augusztus 12. 20:10 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szenetta @ 2016.08.12. 17:16)

És még mielőtt pofáznál, tanuld meg leírni a nevemet. Nem túl nehéz. wink.gif _nevet.gif
2016. augusztus 12. 20:16 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szenetta @ 2016.08.12. 17:16)

Nem a kislánytól kellene hogy kirázzon a hideg, hanem szerencsétlen gyerek szüleitől, akik ezt tették a lányukkal.
2016. augusztus 13. 22:36 #33
The6cl6wn6
The6cl6wn6
új tag

Státusz:•)
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 258687
Halottam már az ügyről és semmi értelme tovább boncolgatni. Soha nem fogják elkapni a tettest, és ezt el kell fogadni.
2016. augusztus 13. 22:36 #34
The6cl6wn6
The6cl6wn6
új tag

Státusz:•)
Hozzászólás: 51
Azonosító: 258687
*hallottam
2016. augusztus 14. 21:29 #35
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Annyira sajnálom ezt a kislányt sorry.gif Hátborzongató a története és persze nagyon szomorú. Biztos megfogom nézni a dokumentumfilmet, ha találok hozzá angol feliratot (mert simán angolul lehet, hogy nem fogom megérteni) Én a testvérére gyanakodtam egy ideig, de így visszagondolva már nem hinném. unsure.gif

2016. augusztus 15. 11:08 #36
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Szegény lány...
2016. augusztus 15. 11:38 #37
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Szenetta
Írtam én valahol,hogy a kislány tehet róla?(kérdem mégegyszer)
Nem lehet igaz,hogy ennyire nehéz a felfogásod
Ránézek a kislányra,és kiráz a hideg a látványától MERT A SZÜLEI TEHETNEK RÓLA
ne legyél már ennyire h.lye
2018. június 25. 21:07 #38
Planet Nibiru
Planet Nibiru
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 262927
Végigolvastam a kommenteket. Se a Beyla, se a Gothic01 nincs tudatában annak a ténynek, hogy a kislány anyja meghalt 2006-ban petefészekrákban.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!