Az ausztrál színésznő nagyon élvezte a karakter életre keltését, így abban bízik, hogy ismét lehetőséget kap arra, hogy Harley bőrébe bújjon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Margot Robbie abban reménykedik, hogy Harley Quinn önálló filmet kap
2016. augusztus 10. 18:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 10. 18:07
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Annyira birom ezt a karaktert!
Szerintem remek otlet lenne!
2016. augusztus 10. 18:07
Hétfőn volt szerencsém megnézni a filmet és nagyon tetszett! Margot nagyon hitelesen alakította az őrült és kiszámíthatatlan Harley Quinnt, így örülnék ha saját filmet kapna a karakter.
2016. augusztus 10. 18:15
A film fantasztikus volt, Margot pedig minden tehetségét beleadta, hogy az általa megformált Harley, a lelke legyen a sztorinak. Én is látok ebben még folytatást, abszolút megérné.
2016. augusztus 10. 18:19
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni. Bár, Joker előzményfilmet jobban megnéznék, de ha esetleg Harley és Joker sztoriját sikerülne valahogy összemixelni, nem oly barbár módon, mint ahogyan azt Supermannél vagy Batmannél tették, mindenképpen siker lenne. Talán még nagyobb kíváncsisággal és izgalommal ülnék be a moziba, mint egy Igazság Ligájára
2016. augusztus 10. 18:23
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Jöhet! Csak ne David Ayer rendezze, ha lehet, mert abban sztori nem lesz, csak CGI.
2016. augusztus 10. 18:23
én borzasztóan örülnék neki, ugyanis Margot valóban fantasztikus kelti életre Harley-t
2016. augusztus 10. 18:35
"(...) aki lát fantáziát karaktere és a Jared Leto által megformált Joker kapcsolatában, ami akár a középponti témája is lehetne a Quinnről szóló alkotásnak (...)"
Öhöömm...ezzel vitatkoznék
Margot Robbie isn't a fan of Harley Quinn's relationship with Joker in 'Suicide Squad' film
Öhöömm...ezzel vitatkoznék
Margot Robbie isn't a fan of Harley Quinn's relationship with Joker in 'Suicide Squad' film
2016. augusztus 10. 18:49
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Mi ez a rohadt nagy orulet a film korul?
2016. augusztus 10. 18:53
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Sajnos nekem nem igazán tetszett a film és ez most egy nagyon friss vélemény mivel pont ma néztem meg. Egyedül Margot Robbie és Jared Leto alakítása volt kiemelkedő és szórakoztató úgyhogy egy Harley Quinn törtenet akár még jó is lehetne...ámúgy nem értem a filmet övező rajongást mert szerintem egy felejthető unalmas tipikus DC film volt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: