Tammin Sursok elárulta, mire számíthatunk a Pretty Little Liars folytatásában
2016. augusztus 10. 16:23
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok a végére, már a kezdetektől nézem ezt a sorozatot és az igaz, hogy mára már vontatott lett, de még mindig tudnak izgalmat hozni a részekbe.
2016. augusztus 10. 17:19
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Sajnalom, hogy vege lesz, de tenyleg nagyon elhuztak mar.. Az egyik kedvenc sorozatom, es nem tudom, mi lesz velem PLL nelkul, de egyszer minden veget er..
Ami az eskuvot illeti: volt mar lanykeres, Ezra megkerte Aria kezet, o pedig igent mondott, tehat eleg valoszinu, hogy Ezria eskuvo lesz. *-* En mar nagyon-nagyon varom, hiszen ok a kedvenc parosom, es orulok, hogy ujra egyutt vannak.
Ami az eskuvot illeti: volt mar lanykeres, Ezra megkerte Aria kezet, o pedig igent mondott, tehat eleg valoszinu, hogy Ezria eskuvo lesz. *-* En mar nagyon-nagyon varom, hiszen ok a kedvenc parosom, es orulok, hogy ujra egyutt vannak.
2016. augusztus 10. 19:05
Én sajnálom, hogy ez lesz a utolsó évad, nagyon jó a sorozat! És a filmnek is örülnék, az lenne a tökéletes lezárás. Majd meglátjuk, mi lesz.
2016. augusztus 10. 22:02
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
annyira megszerettem mind a lányokat Ű(sorozatbeli-és igazi énüket is), hogy nehéz lesz elképzelni ez nélkül a sorozat nékül az életet . nem azt mondom, hogy legyen még több évad, mert szerintem az már nem kéne, mert már néha így is eléggé vontatott a sorozat története, mert mindig visszatérünk ehhez-ahhoz, amibe nem kéne belesétálni, dehát ugye a rendezők tudják.. mindegy, szóval örülnék mondjuk egy mozifilmnek is, biztosan jót hoznának ki belőle, de pl remélem nem úgy akarják csinálni, hogy vége van a PLL-nek és majdnem egyből le is forgatják a mozit, mert annak szerintem úgy semmi értelme.. Kíváncsian várom a további fejleményeket
2016. augusztus 10. 23:08
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Minden jónak vége lesz egyszer. Hiányozni fognak a lányok, szerintem tökéletes lenne, ha a 7. évad után lenne egy mozifilm. A 6B óta úgy éreztem, hogy a sorozat teljesen elvesztette a színvonalát, de most újra felpörgött a történet, és bár nem olyan, mint régen, de látszik, hogy érdekesebbé vált. Az meg egyértelmű, hogy Ezria esküvő lesz, és bár a Haleb vagy Spoby párosnak jobban örülnék, de ennek is örülök.
2016. augusztus 11. 00:03
|
|
Minaj4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 249591 offline
|
Még bőven a negyedik évadnál tartok, de nagyon fognak hiányozni
remélem tényleg össze hoznak egy fimet
2016. augusztus 11. 07:14
|
|
Bereczki Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 95 Csatolások: 2 Azonosító: 241384 offline
|
Kár hogy vége
2016. augusztus 11. 18:05
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Kár hogy vége
és pont most lesz vége mindegyik kedvenc sorozatomnak
2016. augusztus 11. 20:16
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4456 Csatolások: 139044 Azonosító: 155975 offline
|
Idézet (Tori Maslow @ 2016.08.10. 16:05)
Gondolkodjatok már... nem csak Ezra&Aria van.Ott van Tobby aki el van jegyezve! :')
És ők hazugok? Mert szerintem nem.
2016. augusztus 11. 21:42
|
|
rensiikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 172507 offline
|
Imádom a sorozatot, de szerintem nem kellene belőle filmet csinálni.
Akkor inkább már csinálják meg úgy, hogy a sorozat utolsó részében bemutatnak valami új szereplőket, és velük lehetne egy spin-off.
Akkor inkább már csinálják meg úgy, hogy a sorozat utolsó részében bemutatnak valami új szereplőket, és velük lehetne egy spin-off.
2016. augusztus 11. 23:51
Imádom a sorozatot, de az tény, hogy több évad nem kell. A film nem rossz ötlet, ha valami eredetit készítenek.
2016. augusztus 16. 16:20
Nagyon szeretem a sorozatot és remélem majd a végét is megcsinálják rendesen, mert általában az ilyen sorozatoknak a vége csak össze van csapva
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: