Daniel Radcliffe elárulta, miért nincs fent a közösségi oldalakon
2016. augusztus 10. 18:28
Nagyon nagy igazság van abban, amit nyilatkozott.
2016. augusztus 10. 18:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ennyi álszent fórumozót itt
Én évek óta ezt írom minden közösségi médiával foglalkozó témához, aztán én vagyok hülyének nézve mindig, most meg...
2016. augusztus 10. 22:24
|
|
The6cl6wn6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 258687 offline
|
Nekem az ötödik rész volt a kedvencem.
2016. augusztus 10. 23:10
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Igaza van.
Pl.: Az instát sem értem ,hogy mire kell ,hogy legyen.
2016. augusztus 11. 21:50
|
|
zquad29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 257865 offline
|
Ahh, most jönnek azok az egyetértő kommentek, akiknek a fele ugyan úgy a telefonon lóg vagy a gép előtt ül:)
Akkor a változatosság kedvéért: én nem értek egyet vele. Egyrészt, ő híres, és persze, értékelem, hogy nem szállt el magától, de szerintem fontos, hogy kontaktot tudjon tartani a rajongóival. Egyébként meg, attól, hogy nincs fent az említett közösségi oldalakon, még semmi nem fog változni. Ugyan úgy fejlődni fognak, az emberek is egyre jobban függővé válnak és így tovább. Szép, hogy próbálkozik, de felesleges, ha akármilyen célt szeretne elérni.
TheTruthAboutLove
"Twitter is stupid, and instagram is twitter for people who can't read"
Ennél ostobább kifejezést még nem olvastam. Én személy szerint naponta falom be a könyveket, olvasom a cikkeket a biológiával kapcsolatban és nézzenek oda, instagram függő vagyok. Attól, hogy valaki szereti más emberek egy-egy kiragadott pillanatit nézegetni, még nem lesz teljesen retardált vagy analfabéta.
Akkor a változatosság kedvéért: én nem értek egyet vele. Egyrészt, ő híres, és persze, értékelem, hogy nem szállt el magától, de szerintem fontos, hogy kontaktot tudjon tartani a rajongóival. Egyébként meg, attól, hogy nincs fent az említett közösségi oldalakon, még semmi nem fog változni. Ugyan úgy fejlődni fognak, az emberek is egyre jobban függővé válnak és így tovább. Szép, hogy próbálkozik, de felesleges, ha akármilyen célt szeretne elérni.
TheTruthAboutLove
"Twitter is stupid, and instagram is twitter for people who can't read"
Ennél ostobább kifejezést még nem olvastam. Én személy szerint naponta falom be a könyveket, olvasom a cikkeket a biológiával kapcsolatban és nézzenek oda, instagram függő vagyok. Attól, hogy valaki szereti más emberek egy-egy kiragadott pillanatit nézegetni, még nem lesz teljesen retardált vagy analfabéta.
2016. augusztus 11. 23:01
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
ez vicces, ha a Szemfényvesztők2-beli karaktarét nézzük
egyébként a facebookot és a gmailt adom, jó és hasznos felületek (kivéve, ha valaki hülye, nadehát nehogymár), de mondjuk a tumblr-ön, a twitteren, sőt az instagramon is elgondolkoznék...
egyébként a facebookot és a gmailt adom, jó és hasznos felületek (kivéve, ha valaki hülye, nadehát nehogymár), de mondjuk a tumblr-ön, a twitteren, sőt az instagramon is elgondolkoznék...
2016. augusztus 19. 17:06
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát nekem az 5. rész volt a kedvencem
amúgy megértem őt és örülök hogy nem azt kell olvansi róla hogy ilyen olyan oldalakon veszekedik más hírressegekkel mint eggyesek...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: