2017. február 5-én, a texasi Houston NRG Stadiumjában kerül megrendezésre a következő Super Bowl.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele lehet a 2017-es Super Bowl sztárvendége
2016. augusztus 10. 08:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 10. 09:15
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Hát, szerintem nem lenne jó választás... A Halftime Show évek óta egy pörgős, látványos show (ezért is ez a neve, ugye), ami félidőben is megmozgatja, szórakoztatja a közönséget. Ezzel szemben itt van Adele, akinek egy laza, ritmusos száma sincs, csak ezek a melankólikus, depresszív hangzású hangversenyterembe illő dalok. Ha azt akarják, hogy egész Amerika és a világ bealudjon félidőben, lelkük rajta, de szerintem ő ide nem illik. Adele ilyen jellegű eseményen himnuszéneklésre hivatott inkább, az passzol hozzá, mert nem showt csinál, hanem szívbemarkolóan énekel, csak a helyszínen tartózkodó felspannolt tízezreknek nem utóbbira van szükségünk, hanem egy kickass partyra.
Ha nagy sztárt akarnak, hívják meg Ms Swiftet, most úgyis ő folyik csapból is...
Ha nagy sztárt akarnak, hívják meg Ms Swiftet, most úgyis ő folyik csapból is...
2016. augusztus 10. 09:31
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem lenne rossz választás!
2016. augusztus 10. 09:38
Ha csak azért is Adele-t akarják meghívni, minek indítottak szavazást a Billboard oldalán? Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel nekik, hogy Adele alig több, mint 5000 szavazatot zsebelt be, míg a Panic! At The Disco és a One Direction (akik amúgy nem tudom, összeállnának-e egyáltalán a Super Bowl kedvéért) már valamivel 400.000 fölött jár.
2016. augusztus 10. 11:32
Szeretem Adele-t, de az, hogy a Super Bowl fellépője lenne az kizárt. A számai tényleg nem olyan pörgősek, inkább lassúak. Azt pedig tudjuk, hogy az ilyen nem oda való. A himnuszhoz viszont tökéletes választás. Én fellépőnek eltudnám képzelni Lady Gagát vagy Pinket, ők biztosan jó műsort csinálnának.
2016. augusztus 10. 11:33
|
|
Bereczki Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 95 Csatolások: 2 Azonosító: 241384 offline
|
Örülök neki
2016. augusztus 10. 12:53
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Adele jó választás!
2016. augusztus 10. 12:58
Idézet (FriendsForever @ 2016.08.10. 11:32)
Szeretem Adele-t, de az, hogy a Super Bowl fellépője lenne az kizárt. A számai tényleg nem olyan pörgősek, inkább lassúak. Azt pedig tudjuk, hogy az ilyen nem oda való. A himnuszhoz viszont tökéletes választás. Én fellépőnek eltudnám képzelni Lady Gagát vagy Pinket, ők biztosan jó műsort csinálnának.
Ugyanerre gondoltam!
2016. augusztus 10. 15:17
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Max a himnuszt elénekelhetné de ahhoz meg még csak nem is Amerikai... Ha addigra összehoz valamilyen pörgősebb, focis hangzású számot akkor felőlem okés de szerintem ez kizárt mert Adele nem az olyan számoktól híresült el . A SuperBowl-ra mindig ütős fellépők szoktak menni múltkor pl Beyoncé jó választás volt, hatalmas showt csapott a hátán vitte az egész produkciót na az jó is volt és ha most idén előállnak ilyen lassú Adele számokkal amikre még táncolni sem lehet hát ugyanezt nem lehet majd elmondani a 2017-es rendezvényre!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: