Britney Spears visszatérése egyre jobban közeleg, ezért a pophercegnő ismét egy új dallal kedveskedik a rajongóinak, melynek a Clumsy címet adta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csütörtökön jelenik meg Britney Spears vadonatúj száma
2016. augusztus 10. 07:31
2016. augusztus 10. 07:57
Kíváncsi vagyok rá.. Remélem jobb szám lesz mint a Make Me..
2016. augusztus 10. 09:31
|
|
Bereczki Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 95 Csatolások: 2 Azonosító: 241384 offline
|
Mar várom
2016. augusztus 10. 11:26
Én már nagyon, nagyon várom! A Make Me... első hallásra megtetszett, a Private Show is egész jó lett (bár érezni lehet, hogy ott fel van javítva a hangja jópár helyen), szóval remélem, hogy nem kell benne csalódnom.
2016. augusztus 10. 17:55
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Igen tudok róla *-* úristen amennyit eddig hallottam belőle, az alapján nagyon tetszik*_* És ezt nem elfogultságból mondom, de komolyan szerelmes vagyok az új erába, 2007 óta (Blackout) ez lesz a legeslegjobb albuma amit csinált *-* Nagyon lassan készült el de megérte várni három évet a legutóbbi album óta, ebben biztos vagyok
:D<3 A Britney Jeannél nagyon elkapkodták a dolgokat de itt nem, ez látszik meg hallatszik is
egyébként az album 26-án jelenik meg és addig minden héten kijön majd egy új dal
egyébként az album 26-án jelenik meg és addig minden héten kijön majd egy új dal
2016. augusztus 10. 21:38
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Remélem jobb lesz mint a másik
2016. augusztus 11. 09:01
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Már éjjel megjelent, nekem nagyon tetszik főleg a "call me a fool call me insane"-es rész *-*♡♡♡♡♡♡♡♡
2016. augusztus 11. 12:23
A Clumsy nem lett nagy kedvencem, de vannak benne olyan részek, amik nagyon tetszenek.
A legjobb, hogy már a Just Love Me-ból is kijött egy részlet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: