Hosszú Katinka megszerezte második olimpiai aranyérmét, ráadásul most nem is akármilyen küzdelemben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rio 2016: Hatodik helyről hozta fel magát Hosszú Katinka – megszerezte második aranyérmét
2016. augusztus 09. 05:38
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Sajnálom Lacit, mert jó eséllyel Phelpstől függetlenül Kenderesi is jól megruházza majd a döntőben, pedig ez lehetett volna élete olimpiája, de valami nem jött ki jól neki... Rossz formaidőzítés vagy a fogyás, én nem tudom, de szegény Lacinak nagyon fel kell javulnia!
Kenderesi hatalmas forma, nekem szimpi a stílusa, remélem, holnap is ilyen jókedvű lesz a döntőt követően, csak tartok tőle, hogy a kis durcás Phelps visszafogta eddig magát, altat, és holnap hozza a tőle elvárt szintet.
Gratulálok Katinkának és a fiúknak is, de Sidi Péternek, Ungvári Mikinek és Karakas Hedvignek is!
Kenderesi hatalmas forma, nekem szimpi a stílusa, remélem, holnap is ilyen jókedvű lesz a döntőt követően, csak tartok tőle, hogy a kis durcás Phelps visszafogta eddig magát, altat, és holnap hozza a tőle elvárt szintet.
Gratulálok Katinkának és a fiúknak is, de Sidi Péternek, Ungvári Mikinek és Karakas Hedvignek is!
2016. augusztus 09. 06:31
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jajj,de szép az a szív(:
Gratulálok mindenkinek! Éljenek a Magyar Olimpikonok!
Gratulálok mindenkinek! Éljenek a Magyar Olimpikonok!
2016. augusztus 09. 07:46
|
|
Tessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 203299 offline
|
Zseniális ez a nő! Ha belegondolok, hogy ma még úszni fog egyet és azt mondta, szeretne rekordot dönteni libabőrös leszek
Cseh Lacit sajnálom,de biztos vagyok benne ,hogy dobogóra fog ma állni és akkor is büszkék lehetünk rá.
Kenderesi hozzáállása nagyon szimpatikus és amit az utolsó 25 méteren csinált az egyszerűen fenomenális volt. És még csak 19 éves...hihetetlen.
Amúgy értem én,hogy gyorsan lett megírva a cikk, de ki lett hagyva a szintén bronzérmes kanadai Kylie Masse.
Cseh Lacit sajnálom,de biztos vagyok benne ,hogy dobogóra fog ma állni és akkor is büszkék lehetünk rá.
Kenderesi hozzáállása nagyon szimpatikus és amit az utolsó 25 méteren csinált az egyszerűen fenomenális volt. És még csak 19 éves...hihetetlen.
Amúgy értem én,hogy gyorsan lett megírva a cikk, de ki lett hagyva a szintén bronzérmes kanadai Kylie Masse.
2016. augusztus 09. 08:51
Nagyon gratulálok neki! Sok sikert a Magyar Olimpikonoknak!
2016. augusztus 09. 09:43
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Így tovább. Ha így haladunk akkor jó eredményeket érhetünk el.
2016. augusztus 09. 10:11
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Gtatula Katinka!!
2016. augusztus 09. 10:12
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Eddig szerintem nagyon jól haladunk
2016. augusztus 09. 10:30
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Gratulálunk Katinka!!
Így tovább!
Így tovább!
2016. augusztus 09. 10:45
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én megmondom őszintén, hogy Katkától örültem volna, ha érmet szerezi, mert nem akármilyen nevek voltak a döntőbe. De örülök ,hogy sikerült végül is megszerezni az aranyat, hatalmas dolog a részéről ,hogy a 2. aranyat szerzi.
Viszont én leginkább Kenderesin lepődtem meg. Az előfutamba is nagyot alakított, viszont itt a középdöntőbe is megverni az egész mezőnyt. Hatalmas alakja lehet a pillangó úszásnak. Így utólag visszanézve nagyon sajnálom ,hogy a VB-n nem indult Kazanyba, mert tuti döntőbe került volna ott is. És igazából Kenderesire így is nagyon büszke vagyok személy szerint, mert megmutatta, hogy van keresnivalója és igazából bármilyen eredményt hoz is a döntőbe, szerintem dicséretes, amit eddig csinált. Cseh Lacinak meg nagyon szorítok azért az arany éremért, hisz már Peking óta mióta szeretné. Remélem ,hogy holnap kijön a lépés. Phelps meg remélhetőleg nem tartalékol holnap. Le Clos lehet még a nagy rivális, de hát őt már sikerült a VB-n legyőzni, szóval most se lehetetlen. Drukkolok nagyon mindkettejüknek.
Viszont én leginkább Kenderesin lepődtem meg. Az előfutamba is nagyot alakított, viszont itt a középdöntőbe is megverni az egész mezőnyt. Hatalmas alakja lehet a pillangó úszásnak. Így utólag visszanézve nagyon sajnálom ,hogy a VB-n nem indult Kazanyba, mert tuti döntőbe került volna ott is. És igazából Kenderesire így is nagyon büszke vagyok személy szerint, mert megmutatta, hogy van keresnivalója és igazából bármilyen eredményt hoz is a döntőbe, szerintem dicséretes, amit eddig csinált. Cseh Lacinak meg nagyon szorítok azért az arany éremért, hisz már Peking óta mióta szeretné. Remélem ,hogy holnap kijön a lépés. Phelps meg remélhetőleg nem tartalékol holnap. Le Clos lehet még a nagy rivális, de hát őt már sikerült a VB-n legyőzni, szóval most se lehetetlen. Drukkolok nagyon mindkettejüknek.
2016. augusztus 09. 11:12
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Gratulálok Katinka! Na ki a legjobb úszó és a legjobb csapat? Hát nem más , mint Hosszú Katinka és a MAGYAR csapat
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: