Starity

Új kislemezzel jelentkezett a B.A.P

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 08. 14:37 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Világkörüli turnéjának befejezése után egy nyári kislemezzel lepte meg rajongóit a B.A.P legénysége.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 08. 15:14 #2
- törölt felhasználó -    
Megérte várni rá heart.gif Mind a három dal igazán jó lett az albumon, a fiúk, mint mindig, most is kitettek magukért. Nekem tetszik a stílus, amivel mostanában azonosulni akarnak, szóval nincs mire panaszkodnom. A That's My Jam igazán fülbemászó dal, a klipje pedig vicces. A Do What I Feel is nagyon tetszik, bár nálam nem előzi meg a title-t valahogy. De tetszik biggrin.gif A What Should I Say nagyon szép dal lett, bár kicsit kevésnek tartom Zelo részét. Nem azért, mert ő a kedvencem, hanem mert nagyon ritka, ha énekel, elhallgattam volna még őt, igazán blush.gif Viszont annak nagyon örülök, hogy Himchan és Jongup kezdik felfedni, hogyan is tudnak ők igazán énekelni.
Nem is tudom, mit írhatnék, őszintén szólva, hosszabb véleményt akartam írni az albumról, de úgyis csak tele lenne olyanokkal, mint az "imádom", "nagyon jó", stb. Szóval befejezném azzal, hogy az album ismét tökéletes lett, nem csalódtam bennük heart.gif
2016. augusztus 08. 17:42 #3
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Tetszett!Mondjuk Youngjae-nak érdekes az a rikító-sárga haj xD..de Jongup-é jó lett ^^!
2016. augusztus 08. 19:44 #4
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Csatolások: 0
Azonosító: 220435
Jaj nagyon jó lett megérte várni! smileeee.gif
2016. augusztus 08. 21:51 #5
aranyos12
aranyos12
új tag

StátuszHa meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! .....> Walt Disney
Hozzászólás: 59
Azonosító: 254966
Imádom <33333 smileeee.gif
2016. augusztus 08. 22:34 #6
anzu
anzu
visszatérő vendég

Státuszi don't like your fashion style
Hozzászólás: 150
Azonosító: 257288
Istenem ❤❤❤❤<3<3<3
2016. augusztus 08. 23:31 #7
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, nekem ez valahogy most nem igazán jött be.. mellow.gif A korábbi klippes daluk a Feel So Good ezerszer jobb.
Viszont tetszik, hogy továbbra is megtartották ezt a színes koncepciót. Remélem következő visszatérésükkel jobban lenyűgöznek. blush.gif
2016. augusztus 09. 12:14 #8
- törölt felhasználó -    
Szívem szerint jobban örültem volna, ha a Do What I Feel-hez forgattak volna, mert az ezerszer jobb mint a That's My Jam, de ez az én egyéni szoc problémám. Viszont ez a single album annyiban vidított fel, hogy Jongup és Himchan hangját nem 5 mp-ig hallható, hanem többig, bár ez már a MATRIX idején is észrevehető volt. Egyébként tök jó látni, hogy a B.A.P olyan irány felé hajlik, hogy Jongup lesz a fővokalista Youngjae helyett laugh.gif Ezt csak azért mondom, mert a TMJ-ben több sora van mint Jae-nek, mielőtt még valaki komolyan venné azt amit mondok.
Youngjae meg nem tudom mit gondolhatott, amikor ezt a hajszínt választotta, de Daehyun is szép "színt" össze tudott dobni lel.
Most először érzem azt, hogy nem tetszik egy B.A.P-szerzemény, de hátha legközelebb Badman-jellegűvel térnek vissza - legalábbis én így szeretném.
2016. augusztus 10. 18:17 #9
fannibella
fannibella
új tag

StátuszMy Dream is Korea♡
Hozzászólás: 39
Azonosító: 255529
Jó szám lett:)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!