Scott Eastwoodot megpróbálták lebeszélni ügynökei a Taylor Swifttel közös munkáról
2016. augusztus 09. 01:07
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Hááát ez hibbant
Rockstár? xD ő? ... khm khm khm khm asszem befulladtam a röhögéstől xD Amugy a hírességeknek kötelező adományozni,mivel sok pénzük van és ha nem adományoznak akkor álltalában levannak írva az emberek szemében,hogy mekkora egy önző valakik.... oké van olyan aki szívből csinálja és imádja is... de nos .. szerintem ez a csaj pont nem... mert egy hisztis,önimádó +önsajnáló kislányka
ennyi
1 felhasználónak tetszik:
mangalover43
2016. augusztus 09. 13:21
Legyünk őszinték. Hiába a híres felmenők, kettejük közös munkájából inkább Scott profitálhatott, írom ezt úgy hogy nem csípem Swiftet. Nyilván nem fog kígyót-békát összehordani róla pláne nem amikor a legnagyobb csorbát szenvedte a hírneve, azért túlzásokba se kellett volna esnie. Egyedül az derült ki ebből a pár mondatból, h. Scott egy olyasvalaki, aki lojális a korábbi munkatársához. Remélhetőleg a későbbiekben érdemesebb személyekkel is dolga lesz.
A klip még mindig jó, a zene sem annyira rossz.
A klip még mindig jó, a zene sem annyira rossz.
2016. augusztus 09. 13:53
Rocksztár? Taylor? Neszivass pls xdd
1 felhasználónak tetszik:
mangalover43
2016. augusztus 09. 13:56
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Ha Taylor Swift kisasszony rocksztár akkor én vagyok az orosz nagykövet
2016. augusztus 15. 12:06
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
Hallod, ne szívass:D
Rocksztár? Ő inkább Popsztár, életem
Rocksztár? Ő inkább Popsztár, életem
2016. augusztus 15. 17:48
Rocksztár?? Mióta rocksztár taylor? Még popsztárnak sem igazán nevezhető.....
2016. augusztus 15. 21:39
Ez rocksztár...
Ne szivass már. Komolyan ez inkább szánalmas.
2016. augusztus 22. 20:28
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Úristen, milyen vékony Taylor az alsó képen.
És számomra szimpatikus ez a hozzáállás, hogy ő már csak azért is elvállalta a szerepet, akár ellenezték, akár nem.
2016. augusztus 22. 20:43
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
A rocksztár szó elég erős jellemzés. Taylor mêg csak nem is súrolja a rockot... Amúgy nekem is tetszik ez a hozzáállás, hogy "csak azért is megcsinálom".
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.