nembaj, egyszer majd úgyis megtanuljátok, hogy nem az a lényeg, hogy nyugalomban mekkora
Justin Bieber is meztelenkedett – fotók! (18+)
2016. augusztus 15. 11:16
|
|
Justine.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 14 Azonosító: 257107 offline
|
Uramisten kik vannak itt?? O-o
Valami nagyon állatok kommentelnek... Az haggyál hog ez a vad buzi mutogatja magát meg az a csaj is... :") De a kommentek.. :"DD sirok..
Valami nagyon állatok kommentelnek... Az haggyál hog ez a vad buzi mutogatja magát meg az a csaj is... :") De a kommentek.. :"DD sirok..
2016. augusztus 17. 16:11
|
|
MesterBenjáminBeni08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 248974 offline
|
Nem baj, hogy kicsi, legalább nem fuldoklik a szerencsés partner
♥
2016. augusztus 18. 16:53
Mi f*sz. A kommentek a legnevetségesebbek az egész dologban. xd
2016. augusztus 20. 10:22
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Szerintem a pucérkodással semmi baj nincs - bár én sose csinálnám. Sok kommentet láttam a méretekről is, és csak azt tudom mondani: SZERINTEM ÉDESMINDEGY, KINEK MEKKORA.
Hiába savazzátok, hogy kicsi, meg szőrös, nem a ti bajotok, nem? Úgysem fogtok lefeküdni Bieberrel...
Amúgy meg szerintem senki mérete nem számít. Ha én majd néhány év múlva (vagy később) ágyba bújok valakivel, az biztosan nem lehet más, mint a szerelmem, és ha szeretem, teljesen lényegtelen az ilyesmi.
De ez csak az én véleményem, tizennégy vagyok, a szexről kizárólag elméleti szinten gondolkozom, még legalább három-négy év, hogy ilyesmi tényleg szóba jöjjön.
Hiába savazzátok, hogy kicsi, meg szőrös, nem a ti bajotok, nem? Úgysem fogtok lefeküdni Bieberrel...
Amúgy meg szerintem senki mérete nem számít. Ha én majd néhány év múlva (vagy később) ágyba bújok valakivel, az biztosan nem lehet más, mint a szerelmem, és ha szeretem, teljesen lényegtelen az ilyesmi.
De ez csak az én véleményem, tizennégy vagyok, a szexről kizárólag elméleti szinten gondolkozom, még legalább három-négy év, hogy ilyesmi tényleg szóba jöjjön.
2016. augusztus 20. 14:03
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Jézusom!!!
Hát mondjuk minden férfinak van nemi végtagja, de nem kéne megosztania másokkal!
Nincs amúgy semmi bajom Justinnal, de ez egy kicsit meglepett.
Am az a cigány leány k**va ronda, de mindegy...
Justin is egy ember és hát olyan férfit nem teremtett az isten, hogy nincs neki pénisze. Nem olyan nagy dolog ez... de hogyha azt hiszi, hogy kíváncsi mindenki az ő izéjére akkor higgye!!! De attól még ez nincs így.
Mindenesetre, ha jól érzi magát ruha nélkül, felőlem bármi lehet (csak ágyba bújás nem).
Jól van, most ezzel nem lehet mit csinálni, el kell fogadni, hogy JB ilyen és lehet hogy ilyen is marad, de nem a negatív énjét kell nézni, hanem a pozitívumot!
Justin egy jó srác, neki is vannak idióta ötletei, de hát ő egy másik ember el kell fogadni.
Mutogassa magát, ha akarja, de viselje a következményeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát mondjuk minden férfinak van nemi végtagja, de nem kéne megosztania másokkal!
Nincs amúgy semmi bajom Justinnal, de ez egy kicsit meglepett.
Am az a cigány leány k**va ronda, de mindegy...
Justin is egy ember és hát olyan férfit nem teremtett az isten, hogy nincs neki pénisze. Nem olyan nagy dolog ez... de hogyha azt hiszi, hogy kíváncsi mindenki az ő izéjére akkor higgye!!! De attól még ez nincs így.
Mindenesetre, ha jól érzi magát ruha nélkül, felőlem bármi lehet (csak ágyba bújás nem).
Jól van, most ezzel nem lehet mit csinálni, el kell fogadni, hogy JB ilyen és lehet hogy ilyen is marad, de nem a negatív énjét kell nézni, hanem a pozitívumot!
Justin egy jó srác, neki is vannak idióta ötletei, de hát ő egy másik ember el kell fogadni.
Mutogassa magát, ha akarja, de viselje a következményeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. augusztus 20. 16:41
Idézet (XIXO tea @ 2016.08.20. 14:03)
.. Am az a cigány leány k**va ronda, de mindegy...
Mégis miért cigányozod le? Lehet hogy nem fehér az apja, de akkor se kellene lecigányozni..
2016. augusztus 23. 17:45
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Ha már mutogatja magát az egész világnak, legalább levághatta volna azt a dzsumbújt a FELÉRE! Méretével nincs baj, mivel nyugalmi állapotba van
de az az erdő ott huszonévesen GÁZ....ötven hatvan évesen megérteni az ember, de ez erdő van a nemességén
2016. augusztus 23. 22:30
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (MesterBenjáminBeni08 @ 2016.08.17. 16:11)
Nem baj, hogy kicsi, legalább nem fuldoklik a szerencsés partner
♥
OMG
2016. augusztus 23. 22:35
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Azaz egy srác emg egy perverz a kukiját kuldi el képekben -.-
2016. augusztus 23. 22:36
|
|
Miss.Vicious |
|
Idézet (Kitti45 @ 2016.08.23. 17:45)
Ha már mutogatja magát az egész világnak, legalább levághatta volna azt a dzsumbújt a FELÉRE! Méretével nincs baj, mivel nyugalmi állapotba van
de az az erdő ott huszonévesen GÁZ....ötven hatvan évesen megérteni az ember, de ez erdő van a nemességén 
Igaz.
2016. szeptember 04. 16:44
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Nem tök mindegy hogy kicsi e vagy nagy, vagy dzsumbujos vagy nem? Úgyse lesz dolgotok vele. Egy ujjal sem fogjátok érinteni az embert, nem hogy a nemi szervét.
2020. február 12. 18:09
Bárcsak ne láttam volna Justin Bieber kicsi szerszamat.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: