Chloë Moretz ki nem állhatja, ha Brooklyn Beckham barátnőjeként emlegetik
2016. augusztus 05. 17:26
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Aha szóval nem bír érvényesülni a srác mellett de bassza meg még is csak egy Beckham -ről van szó! Így is úgy is a köztudatban van nem kéne ennyit rinyálnia.
2016. augusztus 05. 17:57
Ezzel még szimpatikusabb lett
Én is utálom, amikor valakit csak úgy emlegetnek, hogy xy barátnője vagy xy felesége még akkor is, ha kevesebbet tett le az asztalra, mint a másik. Chloe megdolgozott érte, hogy ismerjék, mégis így szigorúan véve egy olyan valaki "oldalkocsijaként" emlegetik, aki azért lett híres, mert Beckham-éknek a gyereke... -.-
Ahogy elnéztem a kommenteket, nagyon oda lehetnek azok ezért a Brooklyn gyerekért vagyis inkább a nevéért, akik szerint túlreagálja Chloe. Kit érdekel, ha a srác egy Beckham? Az csak egy név, amit nem ő tett ismertté, hanem a szülei...
Ahogy elnéztem a kommenteket, nagyon oda lehetnek azok ezért a Brooklyn gyerekért vagyis inkább a nevéért, akik szerint túlreagálja Chloe. Kit érdekel, ha a srác egy Beckham? Az csak egy név, amit nem ő tett ismertté, hanem a szülei...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. augusztus 05. 21:34
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
bár ez a feminista vagyok duma nem jön be, de bírom a csajt, szerintem nagyon jó színésznő, igaza van... szerintem ő egy kicsit többet tett le az asztalra, mint ez a Brooklyn gyerek. Hajrá Chloe
2016. augusztus 07. 09:34
Szerintem teljesen érthető, hogyha így érez. Színésznőként tevékenykedik - bár még nem láttam a filmjeit, de így is tudom, hogy ki ő - és elég sikeres. Ismerjék el a tehetségéért, a munkásságáért, ne pedig azért, hogy ő Brooklyn Beckham barátnője.
2016. augusztus 07. 15:47
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Teljesen egyet tudok vele érteni. Ki szereti azt amikor csak úgy emlegetik, hogy óó igen xy barátnője, felesége stb. Ez senkinek sem tudj jól esni, pláne nem egy olyan személynek, aki igen, valóban tett le valamit az asztalra.
2016. augusztus 07. 22:07
Végtelenül igazat tudok neki adni! Csak azért, mert a barátnője, még nem lesz a tulajdona, hogy így emlegessék, ezzel teljesen háttérbe szorítva az egyedi személyiségét és nagy tehetséggel űzött munkásságát.
2016. augusztus 07. 22:59
Idézet (Diala @ 2016.08.06. 12:44)
Önélzetes a kis latol...
Ennél a hozzászólásnál szabályosan felnyerítettem
2016. augusztus 08. 09:31
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Önélzetes a kis latol
hát ezen szétszakadtam
2016. augusztus 08. 09:33
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Dia28 teljesen igazad van, ilyen névvel, meg ilyen pasival
2016. augusztus 08. 18:40
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Nagyon összeillenek :3
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.