A színésznő néhány hónapja alkot egy párt Victoria és David Beckham fiával, de már most elege van abból, ahogy a sajtó a köztük lévő kapcsolatról ír.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chloë Moretz ki nem állhatja, ha Brooklyn Beckham barátnőjeként emlegetik
2016. augusztus 05. 12:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 05. 12:04
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
megértem őt,hogy unja
2016. augusztus 05. 12:54
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Érthető a kiakadása! Ezzel most szimpatikusabb lett nálam. Broklyn helyes meg minden, de mit is tett le az asztalra hogy "ennyire" híres lett? Ja, hogy semmit, na igen, ha nem David a világhírű focista és divatdiktátor Viktoria fia lenne akkor semmi híre nem lenne. Ellenben Cholet 13 színészkedik. Még jó hogy ki van akava! Teljesen egyetértek!!
2016. augusztus 05. 13:38
Teljesen megértem, én is feministának tartom magam. De még is azt kell ,hogy mondjam, hogy Ők kölcsönösen tették egymást híressé, ki ki máshol robbantotta be a párját a köztudatba.
2016. augusztus 05. 13:50
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Megértem, hogy elege van. Na, de biztos nem lehet olyan rossz azt olvasnia, hogy Brooklyn barátnője..
2016. augusztus 05. 15:28
Szerintem is inkább úgy kéne, hogy Brooklyn Beckham Chloë Grace Moretz barátja!
2016. augusztus 05. 16:44
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Szerintem túl nagy feneket kerít ennek. Mi van ha úgy emlegetik? Nem lesz kevésbé elismert, vagy rossz színésznő..
Mindketten híresek annyi különbséggel, hogy Brooklyn annak született. Felesleges ilyenekkel foglalkoznia
Mindketten híresek annyi különbséggel, hogy Brooklyn annak született. Felesleges ilyenekkel foglalkoznia
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: