Klippremier: Katy Perry – Rise
2016. augusztus 06. 00:51
Annyira átjön a dal és a klip is, telitalálat lett.
2016. augusztus 06. 15:12
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nagyon jó a dal és a klip is.
2016. augusztus 06. 15:48
Ezt nevezem igazi zenének! Mondanivalóval rendelkezik, motiválja az embereket! Nagyon szeretem a számot, hatalmas kedvencem lett.
A klip pedig tökéletesen illik hozzá.
2016. augusztus 06. 21:47
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Baromi jó lett a klipp ezen verziója van mondanivalója és tetszik hogy olyan küzdelmes és mindenkibe más érzelmeket kelt. Nekem nagyon tetszik ma sokat hallgattam Spotifyon!
2016. augusztus 07. 16:02
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
http://starity.hu/profil/221085-hhajni98/
http://starity.hu/profil/250697-ss/
Nekem nem tetszik se a dal se a klip, attól még hogy ez nálatok nem így van nem kell itt nekemtámadni meg jönni a szimbólumokkal meg azzal, hogy nem értem a szám mondanivalóját. Egyszerűen nem nagy szám és a videoklipben sincs kreativitás, lehet hogy az ejtőernyő a felemelkedést szimbolizálja, ettől függetlenül unalmas, hogy az egész klipben azzal vonaglik 3 és fél percen keresztül. Nekem ez a véleményem. Igazából nagyon nem érdekel, hogy mit gondoltok rólam; remélem megfejtettétek az egész dalszöveget és megtaláltátok az összes metaforát és szibólumot
http://starity.hu/profil/250697-ss/
Nekem nem tetszik se a dal se a klip, attól még hogy ez nálatok nem így van nem kell itt nekemtámadni meg jönni a szimbólumokkal meg azzal, hogy nem értem a szám mondanivalóját. Egyszerűen nem nagy szám és a videoklipben sincs kreativitás, lehet hogy az ejtőernyő a felemelkedést szimbolizálja, ettől függetlenül unalmas, hogy az egész klipben azzal vonaglik 3 és fél percen keresztül. Nekem ez a véleményem. Igazából nagyon nem érdekel, hogy mit gondoltok rólam; remélem megfejtettétek az egész dalszöveget és megtaláltátok az összes metaforát és szibólumot
2016. augusztus 07. 22:41
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Az előző klip sokkal jobb volt, legalábbis nekem sokkal jobban tetszett. Ez kicsit semmitmondó és üres volt, én megértem, hogy megküzd az ejtőernyővel, sikerül neki, stb, de mikor tényleges olimpiai sportágak versenyzőit mutatták az előzőben, az tényleg hihetetlenül inspirálóan hatott. Ez nem.
2016. augusztus 08. 11:18
gagyi szám
gagyi klip
gagyi szöveg
don't be surpRISEd
i will still RISE
kb. annyira inspiráló szám, mint a roar, amit sara bareillestől lopott (brave). ok, nem lopott, ihletet merített belőle, - úgy nevezi ahogy akarja, de nem változtat a végeredményen
gagyi klip
gagyi szöveg
don't be surpRISEd
i will still RISE
kb. annyira inspiráló szám, mint a roar, amit sara bareillestől lopott (brave). ok, nem lopott, ihletet merített belőle, - úgy nevezi ahogy akarja, de nem változtat a végeredményen
2016. augusztus 08. 19:24
Egész jó kis muzsika,a klip meg...ja...nem nagy cucc.
2016. augusztus 08. 22:16
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Nekem a klip es a dal is nagyon tetszik
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: