A transznemű valóságshow-sztár őszintén mesélt életének azon időszakáról, amikor átváltozása során olyan mély depresszió gyötörte, hogy önkezével vetett volna véget az életének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Caitlyn Jenner kis híján végzett magával
2016. augusztus 05. 10:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 05. 11:08
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Anó elkezdtem a Khardasians sorozatot nézni,mert kíváncsi voltam.....de az a fellengzős, ostoba, buta,önelégült nárcisztikus és együgyű életvitel amit ezek képviselnek a minden napjaikban, nálam kiverte a biztosítékot.Abba is hagytam a nézését...De akkor még Jenner apuka volt nem valami torz szülött. A pénz az unalom komoly személyiség változást tud okozni az arra hajlamos beteg elméknél...és teljesen megfordítja őket kívül belül.Itt a példa. Én csak megvetni tudom az ilyen embert...és semmibe nézni.Megvolt mindene és egy torzszülöttet csinált magából.
2016. augusztus 05. 19:58
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Sajnálom ot
teljesen megértem voltam már ilyen helyzetben
2016. augusztus 05. 20:49
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Egyik nap még öngyilkos akar lenni,másnap meg már nevet az egészen.És minek kell mindezt az egész világgal megosztani egy talkshowban? Úgy utálom amikor valaki így sajnáltatja magát...
2016. augusztus 06. 12:49
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szerintem van nála példamutatóbb és szimpatikusabb transzszexuális celebritás, aki sokkal többet tesz a sorstársaiért. Caitlyn körül azért ekkora a nyilvánosság, mert ugye, ő már a nemváltása előtt is híres volt (sportolói karrier), illetve Kylie és Kendall apja.
2016. augusztus 06. 18:25
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Nem igazán tudom, hogy ki ő, annyi összesen a fogalmam róla, hogy köze van a Kardashianokhoz(?). El tudom képzelni, hogy milyen rossz érzés lehetett neki, hiszen elég sok ember elítéli az embert, hogyha nem olyan, mint a többség. Nyílván saját maga által akarta közhírré tenni azt, amit, nem pedig máshogy, de ahogy már előttem is leírták, a hírnév ezzel jár. :/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: