Az ABC csatorna elnöke, Channing Dungey nyilatkozata szerint már folynak a tárgyalások egy leendő tévésorozatról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tévésorozat készül a Star Warsból?
2016. augusztus 05. 10:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 05. 10:21
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Most komolyan csak nekem van elegem ebből a nagy STAR WARS sz*rból??
(Jó oké,elmegy egynek,de régebben sokkal jobb részei voltak,most meg már nagyon megvan kavarva nem is lehet nyomon követni az eseményeket)
(Amúgy elnézést minden lelkes rajongótól)
(Jó oké,elmegy egynek,de régebben sokkal jobb részei voltak,most meg már nagyon megvan kavarva nem is lehet nyomon követni az eseményeket)
2016. augusztus 05. 14:27
Idézet (Elaina @ 2016.08.05. 10:21)
Most komolyan csak nekem van elegem ebből a nagy STAR WARS sz*rból??
Igazad van!
Egyébként meg .. SOROZAT? Na ne vetessetek már. Hát az lenne a világ legnagyobb hülyesége. Így is elrontották az egészet, még jobban elakarják cseszni?
2016. augusztus 05. 14:44
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Istenem,nem unják még a Star Wars-ot?Én a 7.részt sem néztem meg annyira gáz ez az egész.Őket nem érdeklik hogy elrontják vagy sem mert tudják hogy a sok fan igy is úgy is megnézik,ez nekik csak jó mert pénz pénz pénz.
2016. augusztus 06. 09:49
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Hát ezek tudják hogy kell egy valaha kultusszá kinőtt filmből szart csinálni.Annyira tolják olyan szinten gyártják már szinte futó szalagon a filmeket,hogy már semmi izgalom nincs benne és megutáltatják az emberrel.Én nagy fannak tartom magam,több erekjém is van, figurák pólók,bögrék stb.És akkor születtem amikor először bemutatták az "első" részt ami ugye történelmi sorrendben a 4.rész volt, de számunkra az volt az első...Lucas eredetileg 9 részesre tervezte, ezt a történetet,És a hetedik rész nem az amit Lucas anno megálmodott. Gondolom mivel a project már nem az ő keze alatt fut,így a 8. és a 9. rész sem az ő elképzeléseiből fog készülni.Megjegyzem neki megvan a teljes 9 rész forgatókönyve amiket el akart készíteni, de gondolom a Disney-t nem érdekelte.A Mesegyár elkészítette a saját 7.rész verzióját ami megjegyzem egy nagy kalap kaki lett! És akkor most meg jönnek egy Tv sorozat ötlettel...Gyerekek így szét ba**ni valamit! Ehhez külön tehetség kell!!!
2016. augusztus 06. 14:24
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nem kéne erőltetni
2016. augusztus 06. 18:21
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Soha nem tudtam megérteni, hogy miért kell újra elővenni egy régi klasszikus, népszerű filmet, aminek szépen le van zárva a története?!? Hogy elrontsák? Ennyire nincsen fantáziája az embereknek, hogy régi filmeket dolgoznak fel, hogy a mai generációknak nézhető legyen?! Egyszer már lefutott a Star Wars is, nem is kis sikerrel, de újra meg minek? Ráadásul sorozat is?!?!?
2016. augusztus 06. 22:03
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Nee,nee,nee! Mert kell egy klassik, imádott, jó filmből sorozatot kreálni? Szerintem már így is túlontúl van bonyolítva a dolog! Várom persze a Decemberi új részt a filmből, viszont nem kell ennél nagyobb hangot adni egy ilyennek és pláne nem sorozatot csinálni belőle. Ez amúgy kurvára olyan mint a Shadowhunters! Baszott jó film, szar sorozat! Tehát ugyan ez lesz ebből is...Amúgy látom nem csak én vagyok ezen a véleményen! De remélem megjön az eszük és nem csinálják tovább a hülyeségeiket!!
2016. augusztus 07. 20:31
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Hogy sorozat a Star Warsból?? Nem tudom hogy ennek most örülnöm kéne vagy sem. Egy biztos hogy a legutóbb Star Wars film sem volt valami jó.
Kár hogy már nem George Lucas rendezi a filmeket hanem a Walt Disney Pictures
Kár hogy már nem George Lucas rendezi a filmeket hanem a Walt Disney Pictures
2016. augusztus 08. 11:19
|
|
soph |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 133 Azonosító: 241974 offline
|
imadom a Star Warst, a kedvenc filmem, de az ilyen hulye otletekkel b*sszak el az egeszet. A tavalyi Csillagok háborúja film nem volt rossz, de teljesen feleslegesnek tartom, az eredeti sztori anelkul is teljesen kerek volt.
az en szamonra a Csillagok háborúja 6 reszes, es az is marad.. (hacsak nem Lucas folytatja tovabb, ugy, ahogy o tervezte)
The Nort Face, teljesen igazad van
az en szamonra a Csillagok háborúja 6 reszes, es az is marad.. (hacsak nem Lucas folytatja tovabb, ugy, ahogy o tervezte)
The Nort Face, teljesen igazad van
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: