A 26 éves rappernek nincs könnyű dolga hiszen szerelme családja közel sem az egyszerű fajtából való.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tyga elárulta, hogyan képes megbirkózni Kylie Jenner családjával
2016. augusztus 04. 17:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 04. 18:08
Kylie és Tyga illenek egymáshoz. Kylie előre is boldog szülinapot.
Hát a cikkről annyit meg hogy biztos nem a legjobb érzés nekik.
Hát a cikkről annyit meg hogy biztos nem a legjobb érzés nekik.
2016. augusztus 04. 18:23
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet
Mégis mivel lephetnél meg valakit, akinek már mindene megvan?
Hát igen-igen. Itt csak az a baj, hogy nincs semmilyen oka arra, hogy megérdemelje.
2016. augusztus 04. 18:46
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szerintem szép párt alkotnak.
Tyganak nem lehet könnyű a Kardashian famíliával..
2016. augusztus 04. 18:59
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szerintem az eljegyzés lesz az.
Megérdemlik egymást, teljes mértékben. Nem rossz indulatból mondom, komolyan beszélek. Ők a kedvencem az egész családból.
2016. augusztus 04. 19:08
Igyekszem nem ítélkezni az emberek felett...
azta de nagyot nőttél a szememben fiam.
azta de nagyot nőttél a szememben fiam.
2016. augusztus 04. 19:27
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Szerintem ez eljegyzés lesz, ami egész sokáig fog tartani.
2016. augusztus 04. 20:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát megérdemlik egymást...agyi szinten ugyanott állnak:D
2016. augusztus 04. 22:07
nem illenek össze. ami azt illeti Kylie-nek valóban mindene megvan,de a (legtöbb) embernek a szeretet többet ér minden tárgynál...
2016. augusztus 04. 22:13
Idézet (Khloé. @ 2016.08.04. 22:07)
nem illenek össze. ami azt illeti Kylie-nek valóban mindene megvan,de a (legtöbb) embernek a szeretet többet ér minden tárgynál...
Ahogy mondod!
2016. augusztus 04. 22:54
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Eljegyzésről beszélnek mikor egy hónapja még attól volt hangos minden tiniújság (meg a Starity is) hogy ezek ketten szétmentek? Az ilyen helyzetekből mindig csak jó szokott kisülni, nemde?
Egyébként meg azt hiszem ha egyszer kapcsolatba kerültél a Kardashianokkal, valószínűleg jobb inkább békét tartani velük, különben még a végén egy Taylor vs. Kanye & Kim - féle botrány közepében találod magadat. A helyében én is inkább fülem-farkam behúzva dicsérném őket a kamerákba, csak ne rajtam keresztül szerezzenek figyelmet új botránnyal.
Egyébként meg azt hiszem ha egyszer kapcsolatba kerültél a Kardashianokkal, valószínűleg jobb inkább békét tartani velük, különben még a végén egy Taylor vs. Kanye & Kim - féle botrány közepében találod magadat. A helyében én is inkább fülem-farkam behúzva dicsérném őket a kamerákba, csak ne rajtam keresztül szerezzenek figyelmet új botránnyal.
2016. augusztus 05. 01:07
,,Mégis mivel lephetnél meg valakit, akinek már mindene megvan?".Találja fel magát,már majdnem 3 éve együtt vannak.Szerintem az is tökéletes ajándék lenne,ha ezegyszer a kapcsolatuk alatt nem csalná meg:)).
,,Igyekszem nem ítélkezni az emberek fölött... A fókuszom és célom középpontjában az áll, hogy biztos legyek benne, a fiam a lehető legjobb neveltetésben részesül. Kizárólag vele foglalkozok".Ezzel is kibaszott sokat nőtt a szememben.Azért lehet belegondolhatna hogy Kylienak lassan 19 évesen nehéz lehet a gyerekével lenni,főleg a Robos ügy miatt.Az meg hogy a fiával foglalkozik egyedül nagyon aranyos,de Kylienak már lehet kevésbé...Mit ne mondjak,ez a Tyga sem ért nagyon ahhoz hogy legalább úgy csináljon mint akinek fontos a barátnője.Próbál nem ítélkezni az emberek felett?Könyörgöm,ha nem járna Kylieval senki nem ismerné,jobb ha nem ítélkezik azok felett az emberek felett akik híressé tették.Nem akar semmit elsietni?
,,Igyekszem nem ítélkezni az emberek fölött... A fókuszom és célom középpontjában az áll, hogy biztos legyek benne, a fiam a lehető legjobb neveltetésben részesül. Kizárólag vele foglalkozok".Ezzel is kibaszott sokat nőtt a szememben.Azért lehet belegondolhatna hogy Kylienak lassan 19 évesen nehéz lehet a gyerekével lenni,főleg a Robos ügy miatt.Az meg hogy a fiával foglalkozik egyedül nagyon aranyos,de Kylienak már lehet kevésbé...Mit ne mondjak,ez a Tyga sem ért nagyon ahhoz hogy legalább úgy csináljon mint akinek fontos a barátnője.Próbál nem ítélkezni az emberek felett?Könyörgöm,ha nem járna Kylieval senki nem ismerné,jobb ha nem ítélkezik azok felett az emberek felett akik híressé tették.Nem akar semmit elsietni?
2016. augusztus 05. 09:28
Helyesek együtt.Hát Tyga tényleg eléggé rossz helyzetben van,mert mindene megvan Kylie-nek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: