Gyakran halljuk, hogy egy-egy sztárt rehabilitációnak vetnek alá alkohol-, drog- vagy gyógyszerfüggőség miatt, cikkünkben azonban ezúttal olyan hírességeket sorakoztatunk fel, akik a testi szerelem függőivé váltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ozzy Osbourne nincs egyedül! Íme hét további híresség, akiket szintén szexfüggőséggel kezeltek
2016. augusztus 04. 15:13
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 04. 15:32
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Ahogy látom, inkább a férfiak szenvednek ilyennel (vagy csak Ők merik bevallani).
2016. augusztus 04. 15:52
Egyik férfi pedofilabbnak néz ki, mint a másik...
2016. augusztus 04. 16:07
Halkan megjegyezném, a szexfüggőség nem egyenlő a pedofíliával. Ezzel legyünk már tisztában.
Amúgy Russell drogproblémáiról tudtam, mégis meglepett, hogy ebben a cikkben benne van. Remélem, előbb-utóbb rendeződnek a dolgai.
Amúgy Russell drogproblémáiról tudtam, mégis meglepett, hogy ebben a cikkben benne van. Remélem, előbb-utóbb rendeződnek a dolgai.
2016. augusztus 05. 06:36
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Jól hangzik,de Ozzy már tizenéve is úgy le volt épülve(remeg,mint a kocsonya többek közt),hogy kétlem,hogy a függőséghez szükséges számú erekciót tudna produkálni.
2016. augusztus 05. 12:21
Idézet (smbjcw @ 2016.08.04. 16:07)
Halkan megjegyezném, a szexfüggőség nem egyenlő a pedofíliával. Ezzel legyünk már tisztában.
Nem azt mondtam, hogy egyenlő. Azt mondtam, hogy kinézetre inkább hasonlítanak egy pedofilra.
2016. augusztus 05. 12:23
hát egyik se túl ismert (bocsánat, ha csak én vagyok így vele), lehet ez volta fő bajuk...
2016. augusztus 05. 14:31
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Ne vádoljunk meg valakit azzal, hogy pedofil... ennél rosszabbat nem is lehetne mondani.Én sem tolerálnám ha megcsalnának bár nem hiszek a válásban(max végső esetben).De mivel valaha mi is állatok voltuk(valaki még most is az) nem csoda, hogy nem mindenki tud monogám kapcsolatban élni.
A szexfüggőség tényleg komoly dolog de kellően nagy önuralommal meg lehet tanulni irányítani
2016. augusztus 07. 12:46
|
|
Galuska2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 256236 offline
|
desiré. - Tegnapelőtt, 12:23
hát egyik se túl ismert (bocsánat, ha csak én vagyok így vele), lehet ez volta fő bajuk.
miaz hogy egyikük sem túl ismert???
David Duchovny igenis NAGYON híres színész...( x aktákból most jött ki a 10.évad és több filmben is játszik)
Ozzy-t pedig illene ismerni
hát egyik se túl ismert (bocsánat, ha csak én vagyok így vele), lehet ez volta fő bajuk.
miaz hogy egyikük sem túl ismert???
David Duchovny igenis NAGYON híres színész...( x aktákból most jött ki a 10.évad és több filmben is játszik)
Ozzy-t pedig illene ismerni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: