Starity

Hailee Steinfeld gyerekkora olyan volt, mint egy rémálom

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 05. 00:48 #21
Annapolisz
Annapolisz
visszatérő vendég

StátuszLove you Michael! But I won't forget, that you love me more!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 176
Csatolások: 0
Azonosító: 162908
Én értem, hogy sokan azt mondják, hogy másokkal sokkal rosszabb dolgok történtek, de amíg nem vagy benne, addig fogalmad sincs, hogy milyen amikor az iskolában nap mint nap terrorban tartanak. Szerintem itt nem kell összehasonlítani, hogy kinek a szarabb. Én keresztül mentem hasonlókon, úgyhogy csodálom, hogy képes volt így összeszedni magát, mert én a mai napig a piszkálások nyomaitól szenvedek.
2016. augusztus 05. 09:11 #22
- törölt felhasználó -    
Szegénykem! sad.gif Nagyon sajnálom őt! Én nagyon szeretem heart.gif
2016. augusztus 05. 09:25 #23
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Szegény, nagyon sajnálom őt. Én mindig is azt hittem hogy ilyen csak a filmekben van.
2016. augusztus 05. 10:47 #24
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
Hozzászólás: 238
Azonosító: 258257
Rendben van hogy egyesek írják hogy "másokkal sokkal tragikusabb dolgok történnek, ez semmi ahhoz képest". De emberek éljétek át! És utána már nem is lesz olyan kicsi ez a probléma és nem az fog érdekelni hogy kivel milyen nagyobb dolog történt. Vele ez történt, neki ez nagyon megrázó, kész.
2016. augusztus 05. 11:38 #25
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Mindenkinek voltak ilyen problémái a suliban, főleg azoknál gyakrabban, akik mást képviseltek, mint a társai. Vannak ilyen dolgok, de nem viccből van a tanár, vagy az ügyeletes, vagy a gyerek pszichológus. Nem hiszel el, hogy egy tanár, vagy egy szülő, vagy bárki ne tenne ez ellen semmit. Ezeket a dolgokat nem akkor kell elmondani valakinek, amikor ott van a többi is, hanem négyszemközt, és megkérni a tanárt, hogy úgy cselekedjen, hogy ez magatok közt maradjon. Semmi nagy dolog nincs benne, nekem is így csinálták a barátnőim és mára már senki sem piszkálja őket. Az hogy eltűröd, meg te is belekezdesz.. a legrosszabb döntés, mert akkor persze, hogy nekik hisz a tanár. Emberek, amiket itt olvastam történeteket pls legyetek már kicsit bátrabbak, mert ha csak ültök a babérjaitokon, akkor aztán semmi nem lesz más, ugyanúgy piszkálni fognak..való igaz, hogy sokan úgy vannak vele, ebbe belevonni egy tanárt hülyeség, de ha már tényleg nagyon elfajul a vita akkor már érdemesebb. És nem szégyen segítséget kérni!!
(Vitát nem kérek, üzifalra írt csúnyaságokat nem kérek van életem, köszönöm)
2016. augusztus 05. 19:24 #26
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Minden suliban vannak fekete bárányok, és mindenhol vannak efféle 'rosszalkodók', piszkálódók. Ebben abszolút semmi meglepő sincsen, az erősebb bántja a gyengébbet, mert az úgy sem tud visszaszólni, lenyel mindent, de csak látszatra. Egyetértek azokkal, akik azt írják, cselekedni kell, ha piszkálnak, mert ez csak megekeseríti az életedet. Nekem akkora mákom volt általánosban, az osztályunk volt olyannyira összetartó, hogy nem piszkáltuk egymást - persze, viccből igen, de az megint más, nem vettük komolyan, és ők sem gondolták komolyan. Középsuli az, ami már egészen más, s ha nem léptél általánosban, a gimiben vagy szakközépben majd muszáj lesz. Vagy beletörődsz, de azzal csak magadat teszed tönkre.
2016. augusztus 05. 19:26 #27
Kaysa
Kaysa

StátuszI love games that turn people aganinst each other
Hozzászólás: 15332
Csatolások: 6247
Azonosító: 257420
Idézet (Gureka10 @ 2016.08.05. 11:38)
Mindenkinek voltak ilyen problémái a suliban, főleg azoknál gyakrabban, akik mást képviseltek, mint a társai. Vannak ilyen dolgok, de nem viccből van a tanár, vagy az ügyeletes, vagy a gyerek pszichológus. Nem hiszel el, hogy egy tanár, vagy egy szülő, vagy bárki ne tenne ez ellen semmit. Ezeket a dolgokat nem akkor kell elmondani valakinek, amikor ott van a többi is, hanem négyszemközt, és megkérni a tanárt, hogy úgy cselekedjen, hogy ez magatok közt maradjon. Semmi nagy dolog nincs benne, nekem is így csinálták a barátnőim és mára már senki sem piszkálja őket. Az hogy eltűröd, meg te is belekezdesz.. a legrosszabb döntés, mert akkor persze, hogy nekik hisz a tanár. Emberek, amiket itt olvastam történeteket pls legyetek már kicsit bátrabbak, mert ha csak ültök a babérjaitokon, akkor aztán semmi nem lesz más, ugyanúgy piszkálni fognak..való igaz, hogy sokan úgy vannak vele, ebbe belevonni egy tanárt hülyeség, de ha már tényleg nagyon elfajul a vita akkor már érdemesebb. És nem szégyen segítséget kérni!!
(Vitát nem kérek, üzifalra írt csúnyaságokat nem kérek van életem, köszönöm)

teljesen igazad van.
2016. augusztus 05. 20:19 #28
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Kiváncsi vagyok a volt osztálytársaira hogy most hogy fordulnának Hailee felé most hogy gyönyörű világ hírű es gazdag! Na ezért nem kell senkit elítélni mert az ilyen emberekből lesznek a legjobbak!
2016. augusztus 05. 21:52 #29
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Én valahogy még keményebb dolgokat éltem át,tehát nem tudom őt sajnálni,hiszen ezek semmik az enyémekhez képest. cool.gif
2016. augusztus 06. 09:53 #30
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom hogy ilyenek történtek vele.
Mileylove23 egyetértek, én is kíváncsi vagyok hogy a volt osztálytársai most hogy fordulnának felé.
2016. augusztus 06. 10:16 #31
rokaróni
rokaróni

StátuszTeen Wolf fan
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 539
Csatolások: 34
Azonosító: 172443
Egyetértek arianator_R,és Mileylove23! Ha tudnák hogy Hailee milyen eredményeket ért el azóta mind éneklésben mind színészkedésben rájönnének hogy a rengeteg gúnyolódás és piszkálódás után mégis ki az a személy aki vitte valamire az életben,és felépítette a karrierjét! Szeretünk Hailee♥
2016. augusztus 06. 23:00 #32
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Nekem kurva szar gyerek korom volt sot nem is gyerek kor mert amiket lattam gyereknek meg az felfoghatatlan es huu hth miert nem szolt az anyjaeknak rendorsegnek stbb.. Miert nem valtot sulit nkm gyerekoromba folyton mas suliba kellett jarnom ah megszoktam egy kornyzetetet elkoltoztunk es ez kurva szar erzes ..es egyetertek az elottem szoloval ha a mi eletunket elne akk meghalna ? Mert van akinek kurva szar elete van ...
2016. augusztus 08. 01:17 #33
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Es ki nevet a vegen? smileeee.gif Hat o!
2016. augusztus 18. 17:01 #34
- törölt felhasználó -    
Sajnálom ami történt vele...A nővéremmel is ezt csinálták..
2016. augusztus 20. 15:41 #35
Yunocchi
Yunocchi
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 258690
Sajnálom, hogy igy bántak vele sad.gif A volt sulimban engem is kiközösitettek, bár velem nem történtek ennyire durva dolgok, de valamennyire át tudom érezni..Nincs is annál szarabb érzés, amikor úgy érzed, senkinek se vagy fontos és mindenki gyűlöl, te pedig azt se tudod, hogy miért :/
2016. augusztus 22. 23:37 #36
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
én is átérzem a kiközösítés témát, de velem sem műveltek ekkora gorombaságokat, undorító férgek akik ilyet művelnek egy emberrel. nagyon sajnálom Haileet hogy ezt tették vele, de sikerült neki talpra állnia és sikeres nő lett belőle smileeee.gif
2016. augusztus 22. 23:37 #37
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
a képek remekül sikerültek! <3
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!