Hailee Steinfeld gyerekkora olyan volt, mint egy rémálom
2016. augusztus 05. 00:48
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Én értem, hogy sokan azt mondják, hogy másokkal sokkal rosszabb dolgok történtek, de amíg nem vagy benne, addig fogalmad sincs, hogy milyen amikor az iskolában nap mint nap terrorban tartanak. Szerintem itt nem kell összehasonlítani, hogy kinek a szarabb. Én keresztül mentem hasonlókon, úgyhogy csodálom, hogy képes volt így összeszedni magát, mert én a mai napig a piszkálások nyomaitól szenvedek.
2016. augusztus 05. 09:11
Szegénykem!
Nagyon sajnálom őt! Én nagyon szeretem
2016. augusztus 05. 10:47
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Rendben van hogy egyesek írják hogy "másokkal sokkal tragikusabb dolgok történnek, ez semmi ahhoz képest". De emberek éljétek át! És utána már nem is lesz olyan kicsi ez a probléma és nem az fog érdekelni hogy kivel milyen nagyobb dolog történt. Vele ez történt, neki ez nagyon megrázó, kész.
2016. augusztus 05. 11:38
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Mindenkinek voltak ilyen problémái a suliban, főleg azoknál gyakrabban, akik mást képviseltek, mint a társai. Vannak ilyen dolgok, de nem viccből van a tanár, vagy az ügyeletes, vagy a gyerek pszichológus. Nem hiszel el, hogy egy tanár, vagy egy szülő, vagy bárki ne tenne ez ellen semmit. Ezeket a dolgokat nem akkor kell elmondani valakinek, amikor ott van a többi is, hanem négyszemközt, és megkérni a tanárt, hogy úgy cselekedjen, hogy ez magatok közt maradjon. Semmi nagy dolog nincs benne, nekem is így csinálták a barátnőim és mára már senki sem piszkálja őket. Az hogy eltűröd, meg te is belekezdesz.. a legrosszabb döntés, mert akkor persze, hogy nekik hisz a tanár. Emberek, amiket itt olvastam történeteket pls legyetek már kicsit bátrabbak, mert ha csak ültök a babérjaitokon, akkor aztán semmi nem lesz más, ugyanúgy piszkálni fognak..való igaz, hogy sokan úgy vannak vele, ebbe belevonni egy tanárt hülyeség, de ha már tényleg nagyon elfajul a vita akkor már érdemesebb. És nem szégyen segítséget kérni!!
(Vitát nem kérek, üzifalra írt csúnyaságokat nem kérek van életem, köszönöm)
2016. augusztus 05. 19:24
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Minden suliban vannak fekete bárányok, és mindenhol vannak efféle 'rosszalkodók', piszkálódók. Ebben abszolút semmi meglepő sincsen, az erősebb bántja a gyengébbet, mert az úgy sem tud visszaszólni, lenyel mindent, de csak látszatra. Egyetértek azokkal, akik azt írják, cselekedni kell, ha piszkálnak, mert ez csak megekeseríti az életedet. Nekem akkora mákom volt általánosban, az osztályunk volt olyannyira összetartó, hogy nem piszkáltuk egymást - persze, viccből igen, de az megint más, nem vettük komolyan, és ők sem gondolták komolyan. Középsuli az, ami már egészen más, s ha nem léptél általánosban, a gimiben vagy szakközépben majd muszáj lesz. Vagy beletörődsz, de azzal csak magadat teszed tönkre.
2016. augusztus 05. 19:26
|
|
Kaysa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 15332 Csatolások: 6247 Azonosító: 257420 offline
|
Idézet (Gureka10 @ 2016.08.05. 11:38)
Mindenkinek voltak ilyen problémái a suliban, főleg azoknál gyakrabban, akik mást képviseltek, mint a társai. Vannak ilyen dolgok, de nem viccből van a tanár, vagy az ügyeletes, vagy a gyerek pszichológus. Nem hiszel el, hogy egy tanár, vagy egy szülő, vagy bárki ne tenne ez ellen semmit. Ezeket a dolgokat nem akkor kell elmondani valakinek, amikor ott van a többi is, hanem négyszemközt, és megkérni a tanárt, hogy úgy cselekedjen, hogy ez magatok közt maradjon. Semmi nagy dolog nincs benne, nekem is így csinálták a barátnőim és mára már senki sem piszkálja őket. Az hogy eltűröd, meg te is belekezdesz.. a legrosszabb döntés, mert akkor persze, hogy nekik hisz a tanár. Emberek, amiket itt olvastam történeteket pls legyetek már kicsit bátrabbak, mert ha csak ültök a babérjaitokon, akkor aztán semmi nem lesz más, ugyanúgy piszkálni fognak..való igaz, hogy sokan úgy vannak vele, ebbe belevonni egy tanárt hülyeség, de ha már tényleg nagyon elfajul a vita akkor már érdemesebb. És nem szégyen segítséget kérni!!
teljesen igazad van.
2016. augusztus 05. 20:19
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Kiváncsi vagyok a volt osztálytársaira hogy most hogy fordulnának Hailee felé most hogy gyönyörű világ hírű es gazdag! Na ezért nem kell senkit elítélni mert az ilyen emberekből lesznek a legjobbak!
2016. augusztus 05. 21:52
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én valahogy még keményebb dolgokat éltem át,tehát nem tudom őt sajnálni,hiszen ezek semmik az enyémekhez képest.
2016. augusztus 06. 09:53
Nagyon sajnálom hogy ilyenek történtek vele.
Mileylove23 egyetértek, én is kíváncsi vagyok hogy a volt osztálytársai most hogy fordulnának felé.
Mileylove23 egyetértek, én is kíváncsi vagyok hogy a volt osztálytársai most hogy fordulnának felé.
2016. augusztus 06. 10:16
|
|
rokaróni |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 539 Csatolások: 34 Azonosító: 172443 offline
|
Egyetértek arianator_R,és Mileylove23! Ha tudnák hogy Hailee milyen eredményeket ért el azóta mind éneklésben mind színészkedésben rájönnének hogy a rengeteg gúnyolódás és piszkálódás után mégis ki az a személy aki vitte valamire az életben,és felépítette a karrierjét! Szeretünk Hailee♥
2016. augusztus 06. 23:00
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Nekem kurva szar gyerek korom volt sot nem is gyerek kor mert amiket lattam gyereknek meg az felfoghatatlan es huu hth miert nem szolt az anyjaeknak rendorsegnek stbb.. Miert nem valtot sulit nkm gyerekoromba folyton mas suliba kellett jarnom ah megszoktam egy kornyzetetet elkoltoztunk es ez kurva szar erzes ..es egyetertek az elottem szoloval ha a mi eletunket elne akk meghalna ? Mert van akinek kurva szar elete van ...
2016. augusztus 18. 17:01
Sajnálom ami történt vele...A nővéremmel is ezt csinálták..
2016. augusztus 20. 15:41
|
|
Yunocchiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258690 offline
|
Sajnálom, hogy igy bántak vele
A volt sulimban engem is kiközösitettek, bár velem nem történtek ennyire durva dolgok, de valamennyire át tudom érezni..Nincs is annál szarabb érzés, amikor úgy érzed, senkinek se vagy fontos és mindenki gyűlöl, te pedig azt se tudod, hogy miért :/
2016. augusztus 22. 23:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
én is átérzem a kiközösítés témát, de velem sem műveltek ekkora gorombaságokat, undorító férgek akik ilyet művelnek egy emberrel. nagyon sajnálom Haileet hogy ezt tették vele, de sikerült neki talpra állnia és sikeres nő lett belőle
2016. augusztus 22. 23:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
a képek remekül sikerültek! <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: