Starity

Hailee Steinfeld gyerekkora olyan volt, mint egy rémálom

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 04. 12:05 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Seventeen magazin Hailee-t kérte fel szeptemberi száma címlaplányának, így egy mindenre kiterjedő interjú is készült vele, melynek keretein belül szó esett korántsem átlagos gyerekkoráról.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 04. 12:23 #2
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Haileet a zenéjéből ismerem,nem csak színészként áll meg a helyén,hanem gyerekként is.
Engem is zaklatnak az osztálytársaim hol tettekkel,de leginkább szavakkal. Például ellopják 1-2 dolgom,vagy tönkreteszik a szemem előtt,aztán meg a tanár nekik hisz,mert hogy a szemtanúk,akik láttak mindent,és mellettem vannak,nem képesek kiállni mellettem,akik a barátaim. De persze ha velük történik valami,akkor én védjem meg őket. Ha megvédem,akkor azért cseszeget az ofő,mert hogy minek szólok bele(mert szemtanú vagyok) ha meg nem állok ki,akkor meg az osztálytársaim cseszegetnek,és beárulnak az ofőnek,aki szintén lecsesz! Ebben az a szép,hogy az ofőn kívül más tanárok szeme előtt is befeketítenek ezek a rossz tanulók,és idén töriből nem kaptam meg a dícséretest(pedig 2 db 4-esem volt) szóval átérzem ennek a lánynak az esetét,bár őt teljesen máshogy zaklatták,mint engemet
2016. augusztus 04. 12:36 #3
BlackVeilBrides-26
BlackVeilBrides-26
Hozzászólás: 509
Csatolások: 0
Azonosító: 249167
Hajni és Gézacica biztos nagyon szomorú életed van mert cikiznek, hát mit ne mondjak sz*r ügy, engem minden áldott nap szivatnak mert feketébe járok és más zenét hallgatok mint ők, még se panaszkodok mert nekem van önbecsülésem + dicséretet csak akkor kapsz ha egy adott tantárgyból nincs ötösnél rosszabb jegyed és gratulálok, hogy neked van időd ilyeneken siránkozni
2016. augusztus 04. 12:56 #4
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
BlackVeilBrides-26
Nálunk ha csak három négyese van az embernek, dicséretest kap,amúgy az a két négyes nekem kék volt
És szerintem h.lyék azok az emberek,akik azért csúfolnak ki,mert feketébe jársz és más zenét hallgatsz. Ezzel csak az ő inteligencia szintjüket bizonyítják be:D (azaz,hogy b.nkók)
Egyébként rengeteg időm van...sajnos...
2016. augusztus 04. 13:13 #5
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Sajnálom szegényt és meg tudom érteni a fájdalmát,engem is "terrorizáltak" az osztálytársaim..sad.gif
Először csak szavakkal,olyanokat vágtak a fejemhez amikről igazából nem is én tehettem..(Megszóltak azért ahogy öltözködtem,mert nekem volt/van stílusom nekik meg nincs, én kimerem fejezni magam ők meg nem)
Utána mikor észtre vették hogy a szavak nem hatnak rám,elkezdtek testileg is bántani,kibuktattak,és néha néha igen erősen félre is löktek..
De szerencsére mára már minden oké,megtudtuk beszélni a dolgokat..
Ők is érettebbek lettek,meg én is, és beláttuk hogy nagyon gyerekes volt a viselkedésük.. unsure.gif
2016. augusztus 04. 13:18 #6
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Azonosító: 256689
Szegény sad.gif
2016. augusztus 04. 13:19 #7
- törölt felhasználó -    
Hailee Steinfeldet imádom! smileeee.gif A gyerekkorban sok mindenkit gyötörnek, de ez tényleg szélsőséges volt már... sad.gif
2016. augusztus 04. 13:21 #8
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
14 évesen oscar ra jelölték,milyen tehetség kell már ahhoz h ezt elérje ohmy.gif
Én úgy veszem észre h szinte mindenkit bántottak suliban már mint minden egyes sztár vall az ilyesmiről egy idő után, de ez borzalom, mindig is utáltam a népszerű sulis lányokat és fiúkat akik azon szórakoznak h másoknak az éveit tönkre tegyék, fogalmuk sincs arról h ezek a bántalmazások egész életében elkísérik majd. engem is bántalmaztak suliban sőt sztem a sulisok 80% át bántalmazzák és nem értem h ez ellen miért nem tudnak tenni a tanárok.
Én személy szerint sose beszéltem senkinek se arról h engem bántalmaznak mert úgyse értem volna el vele semmit se, alig vártam h lejárjon a sulis év, aztán vége lett ugye..
2016. augusztus 04. 13:23 #9
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Az osztalytarsai mit ereztek akkor amikor ezt tettek vele? Engem tenyleg erdekel, hogy hogy tudtak igy elni. Nekik nem voltak erzeseik vagy mi? Undorito az ilyen, sosem ertettem es soem fogom az olyan embereket megerteni akik masok eletevel foglalkoznak, es keresztbetesznek masoknak, csak mert nekik ez vicces. Helyebe mar reg ott hagytam volna ezt a sulit....
2016. augusztus 04. 13:28 #10
- törölt felhasználó -    
Szegény... sad.gif
2016. augusztus 04. 13:31 #11
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

Azért én kíváncsi lennék a volt osztálytársainak az arcaira,ahogyan elolvassák ezt a cikket
2016. augusztus 04. 13:44 #12
samteatime
samteatime
visszatérő vendég

StátuszJFK
Hozzászólás: 128
Csatolások: 63
Azonosító: 213364
Őrült dolgokra képesek az emberek, ha egy adott személy elnyomásáról van szó. Hihetetlen rossz érzés lehetett jóformán nap mint nap erre felkelni, de egyszerűen az ilyen élethelyzetek teszik erősebbé az embert, konkrétan az adott "áldozatot".
Ami viszont a szerepét illeti, legalább hitelesen el tudja játszani azt smileeee.gif
2016. augusztus 04. 14:43 #13
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Valóban borzalmas lehetett neki, de legalább túljutott rajta!
2016. augusztus 04. 15:30 #14
H.Niki
H.Niki
visszatérő vendég
Hozzászólás: 362
Azonosító: 177606
Szegény sad.gif Remélem most azok akik bántották megeszi az irigység!!
2016. augusztus 04. 15:43 #15
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Nagyon sajnálom őt, de szerintem minden egyes embernek vannak ilyen időszakai.. smileeee.gif
2016. augusztus 04. 17:19 #16
- törölt felhasználó -    
szegény lány, pedig olyan kis kedvesnek tűnik sad.gif
2016. augusztus 04. 17:27 #17
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Hihetetlen hogy még a gyerekek is milyen rémesek tudnak lenni. Szörnyű és amikor már azt hiszed h ennél már nem tehetnek rosszabbat ők mégis megmutatják. Kemény dolgok ezek és akkor ennél már csak rosszabb lesz mert javulást nemigen látni...
2016. augusztus 04. 17:46 #18
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Rémes,hogy gyerekek képesek ilyenre egymással.
2016. augusztus 04. 18:40 #19
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Hth na de mas gyereknek igazan szornyubb az elete mint neki jo termeszetesen ot is sajnalom de vannak olyan gyerekek akit meg eroszakoltak , elraboltak vagy a szulei meghaltak utcara kerult fenyegetik idegen emberek mar gyerek kent prostitualtak szvl ez nem is annyira nagy dolog ehhez kepest termeszetesen ot is sajnalom de az elet ilyen es a mai vilag eleg kegyetlen ..
2016. augusztus 04. 21:04 #20
- törölt felhasználó -    
Sajnálom, meg minden, de ennél százszor rosszabbak történnek az emberekkel. Számtalan olyan embert ismerek, akiknek elég sanyarú gyerekkora volt, illetve még most is eléggé nehéz élete van. Meg hát az én életem sem (volt) fenékig tejfel, és történtek velem ennél nagyobb tragédiák is.

(Leírtam, hogy sajnálom, amiket a továbbiakban említetten, azok tények. Csak mielőtt megkapnám, hogy mekkora sz*r alak vagyok. )
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok