J. K. Rowling nemrégiben elárulta, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermekkel végleg lezárul a varázsvilág története.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas siker a legutolsó Harry Potter-könyv
2016. augusztus 04. 08:45
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2016. augusztus 04. 08:59
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Épp itt volt az ideje már befejezni, de ennek ellenére sajnálom is hogy vége. Mindig rossz ha egy történet befejeződik.
Soha senki nem fog tudni hasonló kaliberű könyvet és világot megteremteni, amin generációk nőnek föl. Melyik gyerek nem várta a levelét tizenegy éves korában? Most komolyan
Viszont tényleg itt volt az ideje befejezni, mert ha tovább húzta volna, elment volna az egész varázsa.
Ennek ellenére valamiért úgy érzem hogy mégsem ez lesz az utolsó könyv, mondjon bárki bármit.
Rowling sajna nem fogja tudni letenni Harry Pottert. Soha. Mivel hozzá tartozik.
Soha senki nem fog tudni hasonló kaliberű könyvet és világot megteremteni, amin generációk nőnek föl. Melyik gyerek nem várta a levelét tizenegy éves korában? Most komolyan
Viszont tényleg itt volt az ideje befejezni, mert ha tovább húzta volna, elment volna az egész varázsa.
Ennek ellenére valamiért úgy érzem hogy mégsem ez lesz az utolsó könyv, mondjon bárki bármit.
Rowling sajna nem fogja tudni letenni Harry Pottert. Soha. Mivel hozzá tartozik.
2016. augusztus 04. 09:46
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nem csoda hogy ennyire sikeres hiszen van egy generáció köztük én is akik ezen nőttek fel, pluszba erre rájön még a mostani fiatalság is akiket érdekel és a többi ember. Rowling nak csak megköszönni tudom hogy a Harry Potter az életem része volt és még marad is, fantasztikus amit írt mind a könyvek mind a filmek varázslatosak
De alig várom hogy egy új sorozattal jöjjön az írónő.
2016. augusztus 04. 10:28
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Én egy kicsit sajnalom hogy Rowling tovabbvitte a törtenetet mert szerintem kiváló lezárása volt. Pedig en tenyleg hatalmas rajongoja vagyok de mégis így gobdolom.
2016. augusztus 04. 10:40
Már nagyon kíváncsi vagyok erre a könyvre. Én nagyon szeretem a Harry Potter-t, szóval biztos el fogom olvasni ezt is. Remélem, hogy ez a könyv is van olyan jó, mint a többi.
2016. augusztus 04. 10:50
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Úgy tudom hogy nálunk csak aug. 10.-e után lesz kapható, és az is csak angol nyelven. Szerintem a magyarra várhatunk még egy-két hónapot.
2016. augusztus 04. 11:32
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Dreamchibi: én úgy tudom hogy a magyar változat oktober 25-én lesz kész
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. augusztus 04. 11:44
Nem is csodálom! Rowling fantasztikus könyvíró, aki megalkotott egy csodálatos világot.
2016. augusztus 04. 19:01
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nagyon örülök, hogy megkapjuk a screenplayt, túlságosan rövid volt az a 19 évvel később rész a 7. könyv végén. Kellett ez a kötet a becses záráshoz. Várom már, hogy kezemben foghassam.
2016. augusztus 05. 08:29
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Alig várom, hogy a kezemben legyen és elolvashassam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.