Veszélybe kerülhet a világ legnépszerűbb randi appjának egyeduralma Budapesten.
A teljes cikkhez kattints ide!
A magyar Nearones lekörözi Tindert?
2016. augusztus 03. 11:41
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Norv
2016. augusztus 03. 12:07
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Nagyon okos kis appnak tűnik
Norv
2016. augusztus 03. 12:52
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Felesleges és értelmetlen. Az ilyen és hasonló marhaságokon nevelkedett fiatalok már az életben nehezen, alig tudnak egymással kommunikálni. Feszengenek, kínosakat hallgatnak, képtelenek egymás szemébe nézni egy randin. Az ilyen appok mesterségesen lebutitják az embert.
2016. augusztus 03. 13:35
|
Norvúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 258422 offline
|
I Love Paris, Norbi vagyok Nearones csapat egyik fejlesztője. Az app pontosan a mai fiataloknak szól, akik nem marhaságon, hanem modern technológián nőttek fel. Nekik nem okoz gondot újat tanulni, és minden eszközt felhasználnak, hogy megkönnyítsék a napi dolgaikat, munkájukat. Ezt hivják fejlődésnek, üdv 2016-ba, ahol a vonalas telefon már nem divat :-D
2016. augusztus 03. 14:04
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Jó lehet ez az app és sztem a fiataloknak hasznos is, főleg azoknak akik első randikon szoronganak és nem tudják mit mondjanak ez segítség lehet nekik egy plusz löket amivel könnyebben megy. bár én is fiatal vagyok de nem hiszem h élni fogok ezzel a lehetőséggel, nekem kell a személyes kontaktus.
2016. augusztus 03. 14:32
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (Norv @ 2016.08.03. 13:35)
I Love Paris, Norbi vagyok Nearones csapat egyik fejlesztője. Az app pontosan a mai fiataloknak szól, akik nem marhaságon, hanem modern technológián nőttek fel. Nekik nem okoz gondot újat tanulni, és minden eszközt felhasználnak, hogy megkönnyítsék a napi dolgaikat, munkájukat. Ezt hivják fejlődésnek, üdv 2016-ba, ahol a vonalas telefon már nem divat :-D
Senki nem beszélt vonalas telefonról. Fiataloknak, persze. Rájuk lehet hatni még böszmeségekkel, szóval mondogasd csak a kis virtuális barátaidnak, hogy ez milyen jó. Én csak zombikat látok buszon, metrón, villamoson, zebrán, akik fel sem néznek a telefonjukból, ahelyett, hogy egymással beszélgetnének... Mi inkább együtt (értsd egy helyen és nem online
Beyla
2016. augusztus 03. 14:52
Jézus, mi a sz*r ez az app? Na a pasik örülhetnek ennek az appnak, könnyebben megtalálhatják a d*ghato csajokat.... szanalom miket ki nem találnak. A Tinder pont azért jó, mert diszkrét. A Badoo is pl olyan hogy boldog/boldogtalan zaklathatja az embert, a Tinder pont azért jo,mert akit nem jelölsz vissza az nem írhat rád, hogy "cs, d*gunk?". Jo hogy van még egy ilyen sz*r app. Majd mondjuk aki nem tölti le, nincs veszélybe. Ez is oké. Csak,.. jesszus.
2016. augusztus 03. 15:02
|
Norvúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 258422 offline
|
figyu, ez elég egyszerű ... ismerkedsz, majd bandázhattok együtt ...
AliceLiza
pontosan Tinder és társai miatt hoztuk létre az appot, hogy ne csak a 'dugásról' szóljon. itt csak az irhat rád, akinek engeded.
AliceLiza
pontosan Tinder és társai miatt hoztuk létre az appot, hogy ne csak a 'dugásról' szóljon. itt csak az irhat rád, akinek engeded.
2016. augusztus 03. 15:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én is úgy gondolom, hogy manapság nagyon is túlzásba estünk a modern technológiát illetően, és bátran ki merem jelenteni, hogy valóban okosabb az okostelefon a használójánál néhány esetben. Tökéletesen egyet tudok érteni azzal az állítással, miszerint a fiatalok kommunikáló képességét jelentősen leredukálja az ilyen applikációk aktív használata. És mielőtt én is megkapnám, megosztom veletek, hogy haladok a korral és használok is alkalmazásokat amelyek megkönnyítik az életemet, de a Nearones és a Tinder féléket pont, hogy nem tudom e kategóriába besorolni. Tesómra egy hónapja írt rá egy srác fészbukon, hogy menjenek el randizni. Néztem is, hogy ez most komoly? Régebben azért megtisztelték egymást az emberek és egy ilyen szándékot azért face to face közölték a kiszemeltel vagy legalább felhívták az adott illetőt, nem bepötyörészték a fészbuk chatre.
Én is sokkal jobban tudok érvényesülni, ha a gondolataimat leírhatom, de könyörgök, azért ez gáz. Tegnap hívtam el kávézni egy olyan embert, aki megmozgatott engem, szeretném jobban megismerni és nekem baromi cinkes lett volna, ha SMS-ben vagy fészbukon teszem. A személyes kontaktus, a beszélgető partnered arckifejezése, testbeszéde és a reakciók együttese igen is fontos, míg ezt a modern ketyerék semmissé, rideggé, személytelenné teszik. Értem én, hogy ez könnyebbé teszi az ismerkedést, főleg azoknak, akik annyira képtelenek kommunikálni, hogy valakit elhívjanak egy találkozóra, de ez az ilyen jellegű félelmeken nem segít, sőt csak inkább erősíti mindazokat és még jobban meggyőzi, hogy ez teljesen normális, hisz telefonos alkalmazást is kitaláltak. Én mondjuk aktív metrózós vagyok, és csak a zene szokott szólni a fülembe, ám az való igaz, hogy a metró kocsiban ülők 95%-a nyomkodja a telefonját egész út alatt. És nem csak a fiatalok, tinédzserek, hanem a középkorú vagy az idősödő nők és férfiak is, holott 5-10 évvel ezelőtt sokan könyvet olvastak, pedig megjegyzem, a héten fogom betölteni a 25.-dik életévemet, szóval még csak öregnek sem tudom titulálni magamat.
2016. augusztus 03. 16:18
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
Nem tudom miért kell ezen ennyit hisztizni
Tessék elfogadni, hogy haladunk a korral és nem visszafele, hanem előre megyünk. Ami régen volt, szép volt, én magam is szívesen élem volna abban a korban, de ez már a 21. század, az életünk részét képezik az okostelefonok, és velük együtt az appok is. Szerintem ez egy kifejezetten jó dolog, hiszen barátkozhatsz. Ami azt jelenti, hogy lesznek olyanok, akikkel időt tölthetsz el, nem pedig napi 24ben a szobádban fekszel a gép előtt sorozatokat nézve. Az az igazság, hogy semmi rosszat nem találok ebben az egészben, főleg hogy még biztonságos is a cucc, tehát még véletlenül se tudnak téged zaklatni kétes alakok.
Norv
2016. augusztus 03. 16:50
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Srácok senki nem mondta h gyorsan töltsétek le és kezdjetek ismerkedni van egy ilyen app, és ha elolvasnátok a cikket épp az a lényeg h nem sex társkereső hanem ismerkedésre alkalmas app. Pl tetszik neked egy lány vagy egy fiú ráírsz h taliztok e vagy hasonló és kb ennyi. elég ha elindul vmi és folytatódik személyesen a beszélgetés, nem arról van szó h itt születik meg a párkapcsolat, uristen legalább olvassátok el a cikket és értelmezzétek már. Én is személyesen ismerkedem inkább és nincs szükségem appra de sok embernek bizony van h az első lépéseket megtegyék egymás felé ez nekik segítség fogadjátok el. És Pluszba jó lenne ha olvasnátok is h mit ír Norv. Ez az app nem a sex kapcsolatokról szól, és nem a zaklatásokról. Olvassátok már el figyelmesen a cikket mielött vmi hülyeséget írtok le.
2016. augusztus 03. 18:50
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Ez a 21.század, sajnos nem tudunk mit csinálni, van akinek ez hasznos, akinek meg nem, az nem használja. Pont.
2016. augusztus 03. 20:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.03. 16:50)
Srácok senki nem mondta h gyorsan töltsétek le és kezdjetek ismerkedni van egy ilyen app, és ha elolvasnátok a cikket épp az a lényeg h nem sex társkereső hanem ismerkedésre alkalmas app. Pl tetszik neked egy lány vagy egy fiú ráírsz h taliztok e vagy hasonló és kb ennyi. elég ha elindul vmi és folytatódik személyesen a beszélgetés, nem arról van szó h itt születik meg a párkapcsolat, uristen legalább olvassátok el a cikket és értelmezzétek már. Én is személyesen ismerkedem inkább és nincs szükségem appra de sok embernek bizony van h az első lépéseket megtegyék egymás felé ez nekik segítség fogadjátok el. És Pluszba jó lenne ha olvasnátok is h mit ír Norv. Ez az app nem a sex kapcsolatokról szól, és nem a zaklatásokról. Olvassátok már el figyelmesen a cikket mielött vmi hülyeséget írtok le.
Bazze, a többi app is ugyanúgy jó ismerkedésre, az már más tészta, hogy nem úgy és nem arra használják, DE lehetne... Ehhez nem kell új app, csak egy kis józan ész.
Idézet (Beyla @ 2016.08.03. 15:40)
Értem én, hogy ez könnyebbé teszi az ismerkedést, főleg azoknak, akik annyira képtelenek kommunikálni, hogy valakit elhívjanak egy találkozóra
És a gondok majd ott kezdődnek a találkozón, hogy hogyan is beszéljenek valakivel szmájlik, szlengek és rövidítések nélkül...
Idézet (Shireen @ 2016.08.03. 16:18)
Nem tudom miért kell ezen ennyit hisztizni
Tessék elfogadni, hogy haladunk a korral és nem visszafele, hanem előre megyünk. Ami régen volt, szép volt, én magam is szívesen élem volna abban a korban, de ez már a 21. század, az életünk részét képezik az okostelefonok, és velük együtt az appok is. Szerintem ez egy kifejezetten jó dolog, hiszen barátkozhatsz. Ami azt jelenti, hogy lesznek olyanok, akikkel időt tölthetsz el, nem pedig napi 24ben a szobádban fekszel a gép előtt sorozatokat nézve. Az az igazság, hogy semmi rosszat nem találok ebben az egészben, főleg hogy még biztonságos is a cucc, tehát még véletlenül se tudnak téged zaklatni kétes alakok.
Az, hogy valami mindenapossá válik az emberek életében, még nem egyenlő azzal, hogy az jó is vagy igazán hasznos. A technika és a fejlődés jó dolog (lehetne) ha megfelelően használnák őket. Vicces, hogy gps alkalmazás nélkül már szinte senki nem talál oda sehová, hogy a zebrán megáll gyalog pötyögni miközben autók, buszok arra várnak, hogy átérjen a gyalogos. Ha arra gondolok, hogy a szüleink, nagyszüleink is megvoltak ilyen appok nélkül, akkor nem érzem olyan hűde hasznosnak. Ez olyan, mint a robotok, meg a futószalagok, húdejó, elvégzik a nehéz munkát helyettük, ja, hogy akkor már nincsen is szükség a munkánkra, helló, ki vagy rúgva... akkor megint csak nem olyan jó az a fene nagy technika és haladás... Nem hiszem, hogy bárki annyira kétségbe lenne esve, hogy nem mer ismerkedni utazás közben, szórakozó helyen, munkahelyen, iskolában, mert ha valaki annyira félénk/zárkózott/fusztrált akkor azon egy ilyen app sem segít, max addig, míg sor nem kerül az első találkozóra. Ez csak egy lehetőség, ne ragadjatok le/meg ennél, mert az életet megélni kell, nem a telefonon meg a laptopon pötyögni.
Kicsit off, de a témáról eszembe jut, hogy a mai fiatalok kimennek a koncertre vagy nyaralni és a rohadt okostelefonjukon kersztül nézik és veszik fel az egészet. Bakker, ha ott állok az Eiffel toronyál vagy a Velencében egy gondolán vagy tavaly a Joss Stone koncerten, akkor nem egy telefonon keresztül otthon akarom megnézni, hogy hol voltam... Gondolkozzatok már...
Phaedra
2016. augusztus 03. 22:27
Lehet, hogy csak én vagyok túl besz*ri, de az ellenkező nemmel nem szívesen ismerkednék ilyen appokon vagy oldalakon keresztül. Van egy-két interneten megismert barátnőm, de valószínűleg az óvatosságomból kifolyólag jobb szeretem személyesen megismerni az embereket, mert sosem tudhatod, ki kicsoda, meg egyáltalán... az élő beszéd azért jó, mert teljes képet ad, míg a telefon mögül nem tudod olyan átfogóan megismerni az illetőt, mint mondjuk egy első találkozáskor... és ugyebár az első benyomás igen fontos.
2016. augusztus 03. 22:44
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2016.08.03. 20:33)
Az, hogy valami mindenapossá válik az emberek életében, még nem egyenlő azzal, hogy az jó is vagy igazán hasznos. A technika és a fejlődés jó dolog (lehetne) ha megfelelően használnák őket. Vicces, hogy gps alkalmazás nélkül már szinte senki nem talál oda sehová, hogy a zebrán megáll gyalog pötyögni miközben autók, buszok arra várnak, hogy átérjen a gyalogos. Ha arra gondolok, hogy a szüleink, nagyszüleink is megvoltak ilyen appok nélkül, akkor nem érzem olyan hűde hasznosnak. Ez olyan, mint a robotok, meg a futószalagok, húdejó, elvégzik a nehéz munkát helyettük, ja, hogy akkor már nincsen is szükség a munkánkra, helló, ki vagy rúgva... akkor megint csak nem olyan jó az a fene nagy technika és haladás... Nem hiszem, hogy bárki annyira kétségbe lenne esve, hogy nem mer ismerkedni utazás közben, szórakozó helyen, munkahelyen, iskolában, mert ha valaki annyira félénk/zárkózott/fusztrált akkor azon egy ilyen app sem segít, max addig, míg sor nem kerül az első találkozóra. Ez csak egy lehetőség, ne ragadjatok le/meg ennél, mert az életet megélni kell, nem a telefonon meg a laptopon pötyögni.
Kicsit off, de a témáról eszembe jut, hogy a mai fiatalok kimennek a koncertre vagy nyaralni és a rohadt okostelefonjukon kersztül nézik és veszik fel az egészet. Bakker, ha ott állok az Eiffel toronyál vagy a Velencében egy gondolán vagy tavaly a Joss Stone koncerten, akkor nem egy telefonon keresztül otthon akarom megnézni, hogy hol voltam... Gondolkozzatok már...
Tényleg nagyon szörnyű, hogy az emberek gpst használnak és nem a térképpel szerencsétlenkednek. Mert én még emlékszek arra az időre, és egyáltalán nem volt buli, amikor az egyik vezetett, a másik meg tartotta a hatalmas térképet, amiből ki se látott és próbált rajta eligazodni. Egyáltalán nem tudom megérteni mi a bajod a gpsszel, mert szerintem egy nagyon jó kis dolog
Az appra pedig visszatérve. Vannak olyanok akik tényleg nem mernek beszélgetést kezdeményezni, ahogy tapasztaltam, inkább a fiúk a lányoknál. Ez viszont még nem jelenti azt, hogy élőben, amikor sor kerül a találkozóra, ne tudnának ugyan olyan normálisan kommunikálni egymással, mint azok, akik ennyire ellenzik ezt az egész dolgot.
2016. augusztus 04. 01:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Shireen @ 2016.08.03. 22:44)
Tényleg nagyon szörnyű, hogy az emberek gpst használnak és nem a térképpel szerencsétlenkednek. Mert én még emlékszek arra az időre, és egyáltalán nem volt buli, amikor az egyik vezetett, a másik meg tartotta a hatalmas térképet, amiből ki se látott és próbált rajta eligazodni. Egyáltalán nem tudom megérteni mi a bajod a gpsszel, mert szerintem egy nagyon jó kis dolog
A robotok is hasznosak. Gondoljunk például a műtétekre. Amikor egy japán orvos megműti a tőle 12 órára lévő beteget. Mekkora király dolog már, ezt azért 10 - 20 évvel ezelőtt még csak elképzelni se tudták az emberek. Nyilván vannak árnyoldalai is, például amikor a legutóbbi nyaralásomon a csaj -nem viccelek- 2!! órán keresztül szelfizte magát a tengerben. De abban semmi problémát nem látok, hogy megörökítjük a pillanatot, amikor később nézegetve a képeket, vissszaemlékezünk hogy tényleg, itt is voltunk és milyen jó volt
Az appra pedig visszatérve. Vannak olyanok akik tényleg nem mernek beszélgetést kezdeményezni, ahogy tapasztaltam, inkább a fiúk a lányoknál. Ez viszont még nem jelenti azt, hogy élőben, amikor sor kerül a találkozóra, ne tudnának ugyan olyan normálisan kommunikálni egymással, mint azok, akik ennyire ellenzik ezt az egész dolgot.
Senki sem írt olyat, hogy a technológiai fejlődés rossz, ugyanis nem rossz, csak sokszor rosszra használjuk! (ezt Toto is leírta a hozzászólásában csak úgy jelzem) Ne haragudj, de baromi meredeknek és túlzónak érzem az orvostudomány technikai vívmányait összehasonlítani az internetes applikációs ismerkedéssel, ugyanis az utóbbival vannak fenntartásaink, nem pedig magával technológia fejlődésével. Nemrég láttam egy videót egy olyan speciális átvilágító berendezésről, ami alá, ha beteszed a kezedet világítani kezdenek a vénáid. Hát b*szdki, örülnék, mint majom a farkának, ha lenne egy ilyen gépünk ahol dolgozok, és akkor a lelkét kihányt, kiszáradt kisgyereket is elsőre meg tudnám szúrni vérvételre illetve branülre. Azért te is beláthatod, hogy a tinderes baromságok meg e között azért fényéves különbségek vannak.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.