A napelem szó hallatán hajlamosak vagyunk egy misztikus, elérhetetlen dologra gondolni, miközben tudjuk, hogy egy hasznos, környezetbarát találmányról beszélünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tudj meg többet: Így működik a napelem
2016. augusztus 03. 11:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2016. augusztus 03. 11:34
Oké, ez jó meg minden, de ez a cikk kicsit sem való erre az oldalra.
2016. augusztus 03. 11:35
ez kit is érdekel?nem gondoltam volna hogy egyszer tudományos oldal lesz a starity-ből,oké érdekes,de moost minek?egyre több a felesleges cikk
2016. augusztus 03. 11:40
Nem Starityre való, szerintem. Ettől függetlenül érdekes cikk
2016. augusztus 03. 12:36
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Azt hittem hogy Starityn sztár hírek vannak! És különben is kit érdekel! Majd pont a nyári szünet középen fogok tudományos cikket olvasni.
2016. augusztus 03. 12:40
Hasznos cikk, de nem hiszem, hogy a Starity-n is meg kéne, hogy jelenjen egy ilyen!
2016. augusztus 03. 12:42
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Szerintem egyáltalán nem lett felesleges cikk. Talán egy sztáros oldalra nem megszokott, de érdekes lett. Nagyjából tudtam a napelem működését, de most pontosítottam a tudásomat. Szóval számomra hasznos cikk lett.
2016. augusztus 03. 12:45
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Húdejó,én írtam egy cikket,miszerint Rékasi Károly végtagrövideüléssel küzd,és azt nem engedélyezték! Most meg ez...köszönöm!
2016. augusztus 03. 16:02
Legközelebb legyen cikk a vízvezetékekről is, örülni fogok.
2016. augusztus 03. 16:22
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Nem értem, hogy miért hisztiztek. Tudjátok lehet ÉLETMÓD kategóriában is cikket írni. Simán belefér. Végre egy cikk ami nem a West vs Swift balhéról, Selenáról, One Directionről, Arianaról és egyéb agyrohasztó sztárokról szól.
2016. augusztus 03. 18:40
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Most komolyan, mért lenne baj ha a felesleges műbalhés sztárhírek helyett valaki valami normálissal is megpróbálja tömni a fejeinket? Értem én hogy sztárhírek meg ilyenek, de ebben az esetben a történelmi témájú cikkeknek meg az összeesküvés-elméleteknek sincsen sok helye a Starityn... Ez mérföldekkel érdekesebb cikk volt mint hallgatni éppen melyik sztár állt Taylor Swift oldalára és melyik ellene... köszönöm!
2016. augusztus 03. 19:20
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Hasznos dolog.
Akinek meg nem tetszik, az menjek vissza, és kutasson az összes celeb után napi 24 órában. Nehogy már ez fájjon nektek, komolyan. Ennyire el lett volna cseszve ez a generáció?
Akinek meg nem tetszik, az menjek vissza, és kutasson az összes celeb után napi 24 órában. Nehogy már ez fájjon nektek, komolyan. Ennyire el lett volna cseszve ez a generáció?
2016. augusztus 03. 19:23
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
Pityang | Ma, 18:40
Most komolyan, mért lenne baj ha a felesleges műbalhés sztárhírek helyett valaki valami normálissal is megpróbálja tömni a fejeinket? Értem én hogy sztárhírek meg ilyenek, de ebben az esetben a történelmi témájú cikkeknek meg az összeesküvés-elméleteknek sincsen sok helye a Starityn... Ez mérföldekkel érdekesebb cikk volt mint hallgatni éppen melyik sztár állt Taylor Swift oldalára és melyik ellene... köszönöm! meghajolo.gif
Most komolyan, mért lenne baj ha a felesleges műbalhés sztárhírek helyett valaki valami normálissal is megpróbálja tömni a fejeinket? Értem én hogy sztárhírek meg ilyenek, de ebben az esetben a történelmi témájú cikkeknek meg az összeesküvés-elméleteknek sincsen sok helye a Starityn... Ez mérföldekkel érdekesebb cikk volt mint hallgatni éppen melyik sztár állt Taylor Swift oldalára és melyik ellene... köszönöm! meghajolo.gif
2016. augusztus 04. 14:46
Azoknak üzenem akik szerint ez a cikk hülyeség: Végre valami értelmeset is olvashatnátok, nem csak dzsusztinról meg szelináról szólna az életetek. És végre nem csak a telefont nyomkodnátok, mint a zombik és nem lennétek olyan tudatlanok.
Én megértem, hogy nem érdekel a tudomány, de még is csak a földről van szó, amit te is ajándékba kaptál és meg kellene becsülni. Nem szwagjolózni meg az anyám tudja mit.
Én nagyon szívesen megcsinálnám.
1. Azért, mert környezet barát. Csak, mert én nagy természet mániás vagyok. A természetnél pedig nincs nagyobb Úr a világ. Óvjuk ezt a gyönyörü Föld.
2. Tényleg drága, de ha az ember rászánja a pénzt és kitartó, akkor a munka meghozza az eredményét.
3. Sok - sok évet kell várni, de szerintem nem hiába. És, ha úgy vesszük, 40 év alatt a befizetett számláink megtérülnek.
Kár, hogy ilyenekre az únió nem ad pénzt. Akkor a föld "belső szerveit" a kőolajat sem kéne kibányászni, szegényből.
Egyre melegebb van és egyre nagyobb energiát termel a nap. Szóval csak ajánlani tudom. Bár kertesházaknál a legpraktikusabb, de láttam már máshol is.
Én megértem, hogy nem érdekel a tudomány, de még is csak a földről van szó, amit te is ajándékba kaptál és meg kellene becsülni. Nem szwagjolózni meg az anyám tudja mit.
Én nagyon szívesen megcsinálnám.
1. Azért, mert környezet barát. Csak, mert én nagy természet mániás vagyok. A természetnél pedig nincs nagyobb Úr a világ. Óvjuk ezt a gyönyörü Föld.
2. Tényleg drága, de ha az ember rászánja a pénzt és kitartó, akkor a munka meghozza az eredményét.
3. Sok - sok évet kell várni, de szerintem nem hiába. És, ha úgy vesszük, 40 év alatt a befizetett számláink megtérülnek.
Kár, hogy ilyenekre az únió nem ad pénzt. Akkor a föld "belső szerveit" a kőolajat sem kéne kibányászni, szegényből.
Egyre melegebb van és egyre nagyobb energiát termel a nap. Szóval csak ajánlani tudom. Bár kertesházaknál a legpraktikusabb, de láttam már máshol is.
2016. augusztus 07. 13:22
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem olcsó mulatság, de szerintem nagyonis megéri, mert sokat spórolhat vele az ember.
2016. augusztus 17. 13:21
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Azért remélem senki nem hallott túl sok újdonságot.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.