Starity

Szívesen ülne újra mentori székbe Tarja Turunen

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 03. 11:27 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Pénteken érkezik a finn legenda legújabb korongja, ezúttal viszont voice-os karrierjéről mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 03. 13:25 #2
- törölt felhasználó -    
@Hajni és Gézacica: Ő már akkor énekelt, amikor téged apuci és anyuci még össze sem hozott. Több évtizedes múltja van a szakmában, sikeres és elismert, nem szégyen az ha nem hallottál még valakiről, de az már annál inkább ha a tudatlanságodat hangoztatva alkotsz véleményt.

Tarja technikai tudása kimagasló, már csak ebből kiindulva is nála jobb mentort keresve sem találhatnának.

2016. augusztus 03. 13:43 #3
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.03. 12:57)
Hogy felvitte már a dolgát a Starity...bocsássatok meg,de azt se tudom ki e...de sejtem
Olyan 15 percembe került,mire a receptek és hirdetések között megtaláltam a wikipédiás oldalát...és ismerek tőle 1 zenét,amit néha játszanak rádióban...wake me up inside...hát,mit ne mondjak,nem igen van tehetsége az énekléshez,de nem baj,ülhet X factor székbe,csak ne a magyarba

Csak úgy halkan megsúgom, hogy ennek a nőnek több tehetsége van,mint az összes szerencsétlen tucatsztárnak, akik valamiért elhiszik magukról,hogy tudnak énekelni,pedig a hangjuk kb. olyan,mint a szomszéd macskájának,akinek épp ráléptek a farkára. Attól nem leszel okosabb,ha azért mondasz rá ilyeneket,mert épp olyan neve van,ami a magyarban teljesen mást jelent,sőt,ezzel csak magadat minősíted,de majd ha felnősz,akkor talán majd megérted...De már ne is haragudj, de ha én lennék a nyelvtan tanárod tutira megbuktatnálak,mivel személyre nem azt mondjuk,hogy ez,hanem Ő.
2016. augusztus 04. 04:56 #4
- törölt felhasználó -    
Ahogy látom, Hajni és Gézacica kommentje már nem létezik, de látom mit írt, és késztetést érzek válaszolni rá pár pontatlanság miatt. Egy az, hogy nem is, hogy a "wake me up inside" nem az ő száma, hanem az Evanescence-é, de a címe "Bring Me To Life", kettő, meg hogy ez Voice of Finland, nem X Factor.
Így elég logikátlan volt a kijelentésed Tarja tehetségéről, miközben Amy Lee-t hallottad énekelni, mellesleg ő sem a tehetségtelenségről híres. Minden jogod megvan hozzá, hogy ne tetsszen valami, de kijelenti, hogy tehetségtelen, azért elég erős.
2016. augusztus 04. 16:07 #5
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Megálltam, hogy ne válaszoljak a törölt kommentre, amiért egyébként nagyon büszke vagyok magamra. Valami önuralmat mégis összeszedtem valahonnan ^^
Amúgy gondolom (ezek alapján) a versenyzők is szívesen vennék laugh.gif Nagyon várom az új lemezét *w*
2016. augusztus 05. 08:27 #6
- törölt felhasználó -    
Azt nem tudtam, hogy mindkét Voice-ot Tarjus mentoráltja nyerte...ez igen, gratula. Én kis naív azt hittem már nem lehet hova magasztalni ezt a zseniális énekesnőt, de mégis, hisz ahogy az esetek mutatják tanár néninek sem utolsó, sőt...biggrin.gif
2016. augusztus 09. 20:33 #7
Decibel
Decibel
visszatérő vendég

Státusz"..Ékszer nélkül nincs csillogás, tett, ha nincs, csak látomás.."
Hozzászólás: 424
Csatolások: 78
Azonosító: 254270
Ide is jöhetne..lenne az országban egy tehetség.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok