Pénteken érkezik a finn legenda legújabb korongja, ezúttal viszont voice-os karrierjéről mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szívesen ülne újra mentori székbe Tarja Turunen
2016. augusztus 03. 11:27
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online
|
2016. augusztus 03. 13:25
@Hajni és Gézacica: Ő már akkor énekelt, amikor téged apuci és anyuci még össze sem hozott. Több évtizedes múltja van a szakmában, sikeres és elismert, nem szégyen az ha nem hallottál még valakiről, de az már annál inkább ha a tudatlanságodat hangoztatva alkotsz véleményt.
Tarja technikai tudása kimagasló, már csak ebből kiindulva is nála jobb mentort keresve sem találhatnának.
Tarja technikai tudása kimagasló, már csak ebből kiindulva is nála jobb mentort keresve sem találhatnának.
2016. augusztus 03. 13:43
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.03. 12:57)
Hogy felvitte már a dolgát a Starity...bocsássatok meg,de azt se tudom ki e...de sejtem
Olyan 15 percembe került,mire a receptek és hirdetések között megtaláltam a wikipédiás oldalát...és ismerek tőle 1 zenét,amit néha játszanak rádióban...wake me up inside...hát,mit ne mondjak,nem igen van tehetsége az énekléshez,de nem baj,ülhet X factor székbe,csak ne a magyarba
Olyan 15 percembe került,mire a receptek és hirdetések között megtaláltam a wikipédiás oldalát...és ismerek tőle 1 zenét,amit néha játszanak rádióban...wake me up inside...hát,mit ne mondjak,nem igen van tehetsége az énekléshez,de nem baj,ülhet X factor székbe,csak ne a magyarba
Csak úgy halkan megsúgom, hogy ennek a nőnek több tehetsége van,mint az összes szerencsétlen tucatsztárnak, akik valamiért elhiszik magukról,hogy tudnak énekelni,pedig a hangjuk kb. olyan,mint a szomszéd macskájának,akinek épp ráléptek a farkára. Attól nem leszel okosabb,ha azért mondasz rá ilyeneket,mert épp olyan neve van,ami a magyarban teljesen mást jelent,sőt,ezzel csak magadat minősíted,de majd ha felnősz,akkor talán majd megérted...De már ne is haragudj, de ha én lennék a nyelvtan tanárod tutira megbuktatnálak,mivel személyre nem azt mondjuk,hogy ez,hanem Ő.
2016. augusztus 04. 04:56
Ahogy látom, Hajni és Gézacica kommentje már nem létezik, de látom mit írt, és késztetést érzek válaszolni rá pár pontatlanság miatt. Egy az, hogy nem is, hogy a "wake me up inside" nem az ő száma, hanem az Evanescence-é, de a címe "Bring Me To Life", kettő, meg hogy ez Voice of Finland, nem X Factor.
Így elég logikátlan volt a kijelentésed Tarja tehetségéről, miközben Amy Lee-t hallottad énekelni, mellesleg ő sem a tehetségtelenségről híres. Minden jogod megvan hozzá, hogy ne tetsszen valami, de kijelenti, hogy tehetségtelen, azért elég erős.
Így elég logikátlan volt a kijelentésed Tarja tehetségéről, miközben Amy Lee-t hallottad énekelni, mellesleg ő sem a tehetségtelenségről híres. Minden jogod megvan hozzá, hogy ne tetsszen valami, de kijelenti, hogy tehetségtelen, azért elég erős.
2016. augusztus 04. 16:07
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Megálltam, hogy ne válaszoljak a törölt kommentre, amiért egyébként nagyon büszke vagyok magamra. Valami önuralmat mégis összeszedtem valahonnan ^^
Amúgy gondolom (ezek alapján) a versenyzők is szívesen vennék
Nagyon várom az új lemezét *w*
Amúgy gondolom (ezek alapján) a versenyzők is szívesen vennék
2016. augusztus 05. 08:27
Azt nem tudtam, hogy mindkét Voice-ot Tarjus mentoráltja nyerte...ez igen, gratula. Én kis naív azt hittem már nem lehet hova magasztalni ezt a zseniális énekesnőt, de mégis, hisz ahogy az esetek mutatják tanár néninek sem utolsó, sőt...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: